|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
23.9.2008 7:36:32   
leni5
Jutro!

Nas rešujem pred padcem na 2. stran. A&A, se vidimo, kaj pa ostale? Se pripravjate na zimsko spanjeuser posted image ?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.9.2008 14:30:35   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Jutro!

Nas rešujem pred padcem na 2. stran. A&A, se vidimo, kaj pa ostale? Se pripravjate na zimsko spanjeuser posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploj je potrebno imeti "primorke čakulone", če nobene ni nikoli gor, razen izjem.

< Sporočilo je popravil aleži -- 23.9.2008 14:31:03 >

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.9.2008 15:27:11   
sirenetta

Jutro!

Tako nekako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.9.2008 15:29:14   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sploj je potrebno imeti "primorke čakulone", če nobene ni nikoli gor, razen izjem.

Uuuuu, Aleži se je razjezila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.9.2008 15:33:04   
sirenetta
Ama, ja sem pogledala še enkrat in ja je v ponedeljek akcija Lidl, ne vem, kako sem jaz to včeraj narobe gledala, se vidi da je bila že pozna ura in so mi uke skupaj lezle.

Tako da za zdaj smo kandidatke za izropat Lidle Ama, Ale, Sire, še kira?

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.9.2008 15:39:06   
sirenetta
Ma ne morem verjet! Medtem časom mi je Mihaelček sam zaspal v vozičku zunaj user posted image . Brez porivanja vozička naprej nazaj! (to je pri nas rulalo zadnji mesec).

Sem ga pustila za par minut tam, ki se mi ni dalo ga cimbat, ki se mi ni zdel še dovolj zasapan. In sem skočila medtem sem pogledat, kaj delajo moje "čakulone". Napišem dva posta* in skočim nazaj ven, pogledat kaj se dogaja. In evo ti njega sladko spančka. user posted image user posted image user posted image

*evo, Sirenetta la raccogli stelline is back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
23.9.2008 16:23:03   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Jutro!

Uuuuu, Aleži se je razjezila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

no, no... pa sem eno prebudila. Me veseli!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 432
23.9.2008 16:23:43   
aleži

na Leni si pozabilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
23.9.2008 16:26:03   
aleži
Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 se odpravljava na plesne urice.......joj komaj čakam malo se odklopit !!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.9.2008 18:42:53   
amaya
Azzu: ma kje si????? Kako so tvoja dva mala paglavčka?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.9.2008 19:24:28   
leni5
Ja, ja jaz grem tudi zapravljat!

Ste se naplesali Ale? Mi smo tudi bli na plesnih, no, jaz ne! Sem kupla zimske škornje za Tajo (visoke z mucko) v Pekotu za 29,99 EURuser posted image !!! meni se zdi to full malo. V cicibanu jih take ne bi dobila za manj kot 50- 60 EUR.

Sire si ti kaj mobilna postala? Da te malo vidimo pa Mihija tudi!?

Kaj jutri se vidimo, če ne bo deževalo?user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.9.2008 19:29:15   
aleži

Ja, ja jaz grem tudi zapravljat!

Ste se naplesali Ale? Mi smo tudi bli na plesnih, no, jaz ne! Sem kupla zimske škornje za Tajo (visoke z mucko) v Pekotu za 29,99 EURuser posted image !!! meni se zdi to full malo. V cicibanu jih take ne bi dobila za manj kot 50- 60 EUR.

Sire si ti kaj mobilna postala? Da te malo vidimo pa Mihija tudi!?

Kaj jutri se vidimo, če ne bo deževalo?user posted image

spet si zapravljala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se naplesali, razgibali..... da me malo križ boli!!!user posted image

zdaj pa sapt. Sara že spi, Žiga čofota v vodi, jaz pa čakam amayo.....

lahko nočka

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.9.2008 21:04:18   
amaya
Evo moj Garmin je oropal Aleži, pa še guardone je ratal user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma sej ne morem verjet....že zadnjič sem mu rekla, da kaj se z njim dogaja, ker se mi zdi, da mu je kdo varikino skozi ušesa v glavo dotakal. Ne šteka nič! Da vam ne povem kakšne bedaste mi je delal v Italiji user posted image user posted image user posted image

jutri zjutraj imava z žabico frizerja: on pramene, jaz franze user posted image , potem pa kafe, ne? Ja res upam, da ne bo dežja, ker v vsakem primeru pridem. Kasneje sem zmenjena s fotrom. Gre z mano v šoping za Etienna. Pa moram izkoristit. Drita v Okaidi ga peljem user posted image . Naj vidi, da otrok stane user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.9.2008 0:01:21   
sirenetta

na Leni si pozabilauser posted image

Ma ne nisem pozabila, Leni je samoumevno da gre.....če pa je največja zapravljivka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.9.2008 0:05:12   
sirenetta
Jaz sem pa največja pozabljivka! Sem zdaj porajtala, da nisem še voščila Dašici za 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Azzurra greš ti tudi špendavat?

Neposredna povezava do sporočila: 440
24.9.2008 7:03:00   
leni5

Ma ne nisem pozabila, Leni je samoumevno da gre.....če pa je največja zapravljivka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Pa še res jeuser posted image ! Ma kaj, če je tako lepo nakupovat za moje pupe....Zame si bom kaj privoščla čez ene pet kil.

Danes smo pokonci od 5.30user posted image . Vita je vsa srečna brcala zvezdico in vriskala, pa ni šans, da bi zaspala.

Zunaj je jasno, tako da jaz pridem. Se vidimooo...

Neposredna povezava do sporočila: 441
24.9.2008 14:26:02   
leni5
Ma, kakšno zatišje je tu...Ama, ma đubin od Ale sem ti vseeno pozabla datuser posted image . Preveč čakulamo in pol pozabimo na pomembne stvariuser posted image .

Žigiju user posted image , da bo čim prej o.k.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.9.2008 16:52:00   
aleži
Hvala Leni za želje, ampak še vedno bruha. Ne vem več kaj mu dat za jest. Non stop mi pravi, da je lačen??????
Zdaj mu delam riži............ma bo pestra noč se mi zdi!!!!!!!!!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.9.2008 21:06:50   
leni5
Ma bogiuser posted image !!!

Jaz bom jutri najbrž doma, ma če bi rabla kapljice ti jih lahko vseeno dostavim. Elektrolite kupi v lekarni, Nelit mislim, da je. Moj, ki je precej nagnjen k tem prebavnim težavam, si pomaga tudi z medicinskim ogljem. Ma upam, da je že boljšeuser posted image user posted image .

Ama, jaz jutri štrajkam, pridem v petek.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.9.2008 22:09:17   
pina-1
čer pupe moje.
Jasz sem še v SLO. ma jutri partimo za split. Sem koi zdej zmetala vse v kufre, pero seznam je še masa dug. MAter, ali gremo za 14 dni ali za 4 zmeraj trogamo pun avtouser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo čakulajte te dneve. V ponedeljek pa grem tudi jaz lahko z vami v lidl. Kej dosti ne bo špendavala, ker sta moji dve obe oblečeni, amapk firbcat pa lahko grem.... se bomo kaj čule ok?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.9.2008 22:48:44   
amaya
tudi jaz bom jutri doma...vsaj mislim. Etienne se mi zbuja cel zamašen....potem sem mu dala fiziološko, pa spumpala...upam, da bo pomagalo. Zdej je zaninal nazaj...po polurnem joku user posted image Upam, da ne bo tudi najina noč dooooooooooolga!!!
Še nekaj: ta moj brižen otrok in jaz glupa slepa čorava mama! Njemu nista ven lezli enki....ampak: obe enki in obe dvojki! Ima polna usta zob. to sem danes slučajno opazila. Valda se mu je dogajalo, bogi! No, tako da imamo zdej 6 zob v usti.
Upam, da se ni od mene kaj nalezel, ker mene tudi daje nekaj: grlo. On pa ima pol nosek in potem težko diha in valda duda ne gre...Kaj pomaga še za to, poleg fiziološke in pumpanje?

se vidimo v petek

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.9.2008 22:50:58   
amaya
user posted image za Žigca in da čimprej ozdravi. Ale: kot ti je napisala Leni, daj mu elektrolite. Drugače proti slabosti in bruhanju pomaga cimetov čaj ali pa tudi ingverjev. Mislim, da to otroci lahko pijejo. Ziher pa cimetov. Pa prepečenec. Naj je po malo. Čaj po žličkah,...ker je trebušček razdražen in potem se to ne konča

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.9.2008 23:26:16   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara Croft je rodila punčko Laro, v petek, 19.9.2008, težko 3440 g in dolgo 51 cm.

ČESTITAM LARA IN PA DOBRODOŠLA LARA
user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 448
24.9.2008 23:26:50   
amaya
ZDEJ ČAKAMO ŠE MARSY user posted image user posted image user posted image user posted image ki bo tudi te dni, če že ni user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.9.2008 23:43:25   
sirenetta
Ma bužci, ma kaj ste vsi neki bubani user posted image . Ajoj ajoj, allora en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigija in njegov trebušček, Etienna in njegov nosek, Amayo in njeno grlo in njene čorave oči user posted image user posted image user posted image .

Ma Amaya ta tvoj Etienne pa razstura z zobki! Ma kaj njemu rastejo še za vse ostale naše ta male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Btw mi smo še vedno škrbasti, kljub slinjenju tečkanju grizenju.

Sem zadnjič pozabila napisat koliko je zrastel ta moj fantina, pri zadnjem merjenju pred slabim mesecem, ko bil star 4 mesece in en teden, je imel Mihi 72 cm!
Mi gre ves v dolžino, na teži mi infatti ne gre neki full gor, težek je bil 7.250.
Bomo videli, kaj bo naslednji teden, ko gremo v posvetovalnico. Se mi zdi, da se je od takrat še podaljšal, ma kam rase ta moj fantuser posted image .

A, ja nekaj imajo v Hoferju že jutri v akciji, ker ne znam pripopat sliko, vam posredujem link: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8315.htm
in: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8317.htm

Če pa ima katera tako pridenega možeka pa lahko še to: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_8314.htm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si katera premisli in bo v điru jutri, naj se mi javi, zna bit (ma ni sigurno), da se Mihi in jaz nariševa v Hofru ali Hoferju ali Hofrotu, che dir si voglia cioe kakor je bolj prav user posted image user posted image user posted image . Una miza mi fa gola, ne. Še bolj pa un na sliki v beli tuti (ma kaj mislite da je compreso nel prezzo?) user posted image

Ajde, lepo se pozdarvte tisti ki ste bolani, tisti, ki ste zdravi pa ostanite še naprej.

Azzu where are you?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!