Anonimen
|
1. jah no, sej pravim jaz pač ne razumem, ok, če je mamica res tolk boga ( in vem da ene so), pol ja, valjda. samo izključno zaradi tega, ker je pač rodila, pa težek porod, pa kak šivček in zato da bo lahko spala in je ne bo otrok gnjavil že kar prvo noč, no to pač ne razumem. sej sem rekla, sem neumna. nikjer pa nisem rekla, da je ktera zarad tega slaba mama, ker to bi bla pa čista bedarija ( tolk neumna pa spet nisem ), od kod je to pol prišlo, mi nji glih jasno, pa ne grem zdej razčlenjevat. je pa res tako, da takoj ko kdo kaj kontra napiše in direktno in brez olepševanja, takoj skočite, češ da ste dobre mame. ja super no. blagor slovencem, lej kolk je uporabnic tle gor, pa vsaka je super mama se otrokom zlati časi obetajo, ne bomo več brali o zlorabljanih, zanemarjanih, pretepenih, tako in drugače manipuliranih otrocih, če so že samo tu gor same nadmame, kolk je še takih k ne vejo za RR in še enkrat poudarjam, jst za nobeno nikol nisem rekla da je slaba mama ( oz. lahko rečem za enepar, samo jih poznam iz RL, pa vem o čem govorim), nobene tu gor osebno ne poznam in nimam pojma kakšna je kot mama. in o tem a je dobra a slaba mama sigurno ne odloča prva noč v porodnišnici. ne vem zakaj se morm ponavljat 2.tisto o podtikanju otroka pa tud lahko rečem, da ni zgolj neslana šala. kot lahko tud rečem da je vzemi kakor hočeš.
|