Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 men pa sploh ni jasno zakaj bi katera ne želela met dojenčka pri sebi pa ne mi zdej o šivih pa težkih porodih itd, ker to je bulšit. Ne, pa ni bulšit. Na žalost ni. Ko bi vsaj bilo, pa ni. Preverjeno. Veš, je kar hudo, ko gledaš svojega otrokca, kako se joka v tisti plastični posteljici poleg tvoje, pa ga ne moreš ven vzet, da bi ga potolažil. Ni to bulšit, ne. a misliš da ga sestre vzamejo ven pa potoležijo.... preverjeno NE!!!! tud jest jim ne dajo ko so lačni in mamica nima mleka tud to je PREVERJENO!!!! Jst nisem mela težkega poroda sem pa bla šivana pa sem stisnala zobe in ga nakak k sebi vzela in ga pocartala.... al pa sem mu sam svojo roko not dala in mga božala pa se je pomiril pa pela sem mu.... lahko pa pozvoniš in pride sestra in ti ga da k tebi...... Ja, to je vse res, to da tam otrok ne pestujejo in jim ne dajo jesti. To mi je jasno, ker je moj otrok po preživeti noči tam bil brez glasu. Kar na suho je jokal. Pa skujšal je čez noč toliko, da zdravnica kar ni mogla verjet. Pa razne druge "radosti" sem tudi doživela, brez skrbi. Hvala bogu sem vse skupaj malo že pozabila, toliko, da mi ne gre čisto do srca, ampak se že malo prej ustavi. Zato sem res čimprej, ko sem imela toliko moči, da sem lahko vsaj z nogo ali roko tisto posteljico sem in tja potiskala, da sem jo na ta način malo zibala, in pa da sem lahko, kot praviš, dala roko v posteljico, imela otroka pri sebi. Ampak dokler pa tega ne moreš, je pa težje gledat otročka, kako mu ne moreš pomagat, ko se niti obrnit ne moreš v postelji, kot pa da ne veš, da si ga tam na odelku nič kaj mar ne vzamejo. Delaš pač v tej smeri, da otroka čimprej dobiš, ampak dokler si nebogljen, pač ne moreš zanj skrbeti.