MARTINŠČICA -> RE: Dvojčki 2008 (25.8.2008 16:05:48)
|
Hojla! Danes smo spali eden4, drugi pa 7 ur. Zjutraj sta se zbudila oba hkrati. Sem pa opazila, da odkar spita vsak na svoji starni postelje in se ne motita, spita dlje. Opazila sem, da jima v vozičku ne paše hrbtna lega. Stalno se nekaj zbujata, jamrata in jočeta ... Če sta pa na boku, spita 3 ure z lahkoto. Pred RA smo se vedno vozili na boku, le založene hrbte in podloženo nogo sta imela, pa je bilo super. Odkar nam je v RA rekla, da morata biti v vozičku na hrbtu, založena s strani in pod nogami, pa se nočeta vozit. Kakšne imate kaj ve izkušnje s tem? Naša dva oba migata z obema nogama, nič nisem opazila, da bi katera zaostajala. Le eden se raje drži v levo, drugi pa v desno, pa glavi občasno nazaj zategujeta. Rahelca, tudi naša dva sta pred slabim vremenom nemirna in razdražljiva. Zanimivo, da to tako občutijo, a ne. Spijeta pa eden 130ml, drugi pa 110ml na 2-3 ure podnevi in na 4-8 ur ponoči. Vedno več popijeta zvečer (manjši včasih tudi dvojno dozo v roku 2 ur) in manj zjutraj, ko so dodane kapljice D3 (kujončka). Ti se pa kar naprej vedno bolje rihtaj! Super mama si! Lyra, dobrodošla med nami! Kako se kaj pripravljaš na novo vlogo? Sama sem si želela roditi naravno, pa zaradi zastoja rasti obeh malčkov ni šlo in se je prim. Cerar odločil za CR. Mislim, da se sama ne mreš kar odločiti za CR. Če je vse ok, rodiš naravno, kolikor jaz vem. Goya, tvoja Lina je praznovala. Vse naj, naj, naj ... za 2. rojstni dan tudi od mene! Midva pa razmišljava o še kakšnem malem članu družinice, samo ne veva še, kdaj. Ginekologinja je rekla, da naj pol leta uporabljava kondome, potem pa če želiva in če bom dovolj fit, lahko takoj skočiva v akcijo za novega čmrlja. Ker pa prvič ni šlo brez OBMP, bo tokrat verjetno tudi IVF in morda dobimo še dve pupi. V roku dveh let, se bova prav gotovo odločila za nove(ga)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Oba si namreč želiva vsaj 3 otroke. Zdaj grem pa spet previjat in futrat. LP Martinščica
|
|
|
|