natasa78 -> RE: Dvojčki 2008 (5.6.2009 8:08:06)
|
Živjo, punce, zopet se javljam po dolgem času...ja razlog je ravno ta, o katerem pišete...spanje, spanje, spanje...tako sem utrujena, da sem prišla sem gor pogledat, kako kaj pri vas in če najdem kakšen dober nasvet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]pri na se ježe naš prvi tamalček (ki je zdaj star 5 let) zbujal ponoči, da se je dojil in crkljal, ion to je trajalo do 13 meseca, ko sem bila neprespana do konca, pa služba in sem ga odvadila nočnega dojenja, v treh dneh je spal celo noč. no, in sedaj imamo isti problem, dojenčici sta stari 7 m in se vse več zbujata ponoči za dojenje, ampak v bistvu se samo pocrkljata pri meni in potem zaspita, in to se zgodi....ja ne boste verjele, gotovo kakšne 10- 12 KRAT NA NOČ!!!Ja res sem že čist obupana, tako smo danes ponoči naredili poizkus, in sicer smo jih dali spat ob 6ih zvečer (vedno gresta takrat, ne morm jih obdržat dlje pokonci, ker sta drugače preutrujeni), mož je šel tudi spat takrat in potem jih je imel ponoči od polnoči dalje čez on, torej odvajajnje dojenja, samo čajček in dudka....je bil pa kar pokonci, ker mi je rekel, da mu je huje vstajat, kot pa bit pokonci. no, zjutraj je bil čist preč, je rekel, da to je pa za znoret, kolikokrat se zbudita na noč, rekel je da kar na 20 minut, ali pa 40.lačni ne bi smeli biti, ker imata že dva normalna obroka čez dan, sicer se dojita in imam mleka dovolj. tudi čez dan spita OK. sicer sem nekaj takega pričakovala, saj je bilo pri starejšemu isto in se je cele noči crkljal na zizi dokler ga nisem odstavila ponoči. torej, še dva dni poskusa odvajanja od zize ponoči, potem pa se bom javila, upam da bo kaj uspeha.seveda vsak vaš nasvet dobrodošel...no, mirne sanje in veliko zdravja!pozdravček, Nataša.
|
|
|
|