barchy81 -> RE: Dvojčki 2008 (16.4.2009 11:16:30)
|
no pa še mi... pri štirih mesecih in pol preživljamo sitnobo po 2. cepljenju, sicer pa ima Jakob 66,5 cm in 8240 g, Domen pa 65,5 cm in 7350 g, lahko pa se pohvali tudi že s prvim zobkom. tokrat ni bilo naše zdravnice, nadomestno je pa skor kap, ko sem jo vprašala, če lahko damo še kakšne druge kašice kot riževe. itak smo slišal, da sta predebela in da jima lahko do šestega meseca dajemo samo mleko. je že vredu, bomo mi kr lepo nadaljeval po starem, ker jima očitn čist paše, pa še ati in mami se ponoči lahk naspita[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. zdej se mi zdi, da smo že kr fajn, mal se že sama zamotita, da ni treba kr zraven čepet, pa vsak dan je kej novega... Domen se tk fajn smeji na glas... Jakob je pa sicer bolj sitne sorte, ampak ma tud svoje trenutke. se mi zdi pa smešn, čeprav je bolj hud, ampak če ga pa Domen udar, pa takoj nabere in začne tulit. jutri gremo plavat - a mogoče katera ve, če poleg plenic rabimo še kopalke? aknela1 - tud naša dva sta dvojajčna, pa še razlika v teži, pa barva oči zaenkrat...res se ju da ločit, čeprav imajo nekateri probleme s tem. prav nič ti ne zavidam tvoje situacije, upam, da se boš kej pametnega spomnila. lepo se imejte in uživajte na pomladne soncu!
|
|
|
|