|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2008
3.11.2008 20:00:40   
ANIME
lyra ... jaz sem se znajdla in sem kupila pajacek iz flisa in imam enega oblečenega v minuti, samo še kapco gor in lahko letimo. Za v stanovanje imam itak vedno oblečeno: body dolg rokav, mako majčka in pa hlačke + nogavičke. Čez pa potem samo flisek in pa dekico ... za enkrat ni bilo pripomb in se mi zdi, da sta dovolj napravljena.
Za pozimi imam enako pripravljeno ... vsak ima svoj zimski pajacek (iz materiala za bunde).
Je pa res, da sem pa jaz vsa premočena, saj se vedno oblečem pred njima, da ju potem samo zagrabim in letimo.

martinščica ... tudi jaz sem slišala, da ležalnike odsetujejo ... uporabljati jih imam namen samo za hranjenje (po flaški), da kadar je sila, da lahko oba na enkrat. Drugače bosta pa tudi moja čim več na tleh - samo da bosta že enkrat kaj videla in da ju bodo igrače sploh začele zanimat ... za enkrat ju edino jaz lahko animiram :)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.11.2008 20:16:03   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ooooo, bugi, dobrodošla user posted image user posted image user posted image . PA sva se spet našli user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooo ... lej jo ... user posted image user posted image user posted image Kako vam kaj gre? Ste se unesli? Kaj pa starejši brat? Verjetno je ves navdušen, a? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.11.2008 8:44:06   
GoYa
Sayuri, jaz sem k vlogi za dodatek za nego otroka dala samo izvid iz RA. Sem pa dobila odločbo prejšnji teden (po 1,5 meseca od vloge). Zavrnjenouser posted image . V četrtek imam spet RA in bom omenila, ter napisala pritožbo na CSD. Tale dodatek naj bi bil zaradi povečanih stroškov. Očitno jih mi nimamouser posted image , čeprav Aljo vozim 1x tedensko na NFTH, pri tem pa moram najti še varstvo za Taja, ker on ne hodi tja.
Glede PO - enkrat se bomo že dobile. Al pa se z B zmenimo pa se dobimo nekje v LJ. Ti prišparamo en del poti user posted image .

Karmen02, dobrodošla tudi ti s svojima princeskama user posted image . Glede P pa res prosi za napotnico za RA.

Skye, čestitke Lii za prvi zobek user posted image . Nadležna bolezen pa naj čimprej mine.

Pri nas pa Taj že samostojno sedi. Pa na kolena se že postavlja, kar pomeni, da bo počasi pričel lezti tudi naprej, ne samo nazaj in v krogu, kot to že počne.

ANIME, če me moj spomin še služi, ju jaz nisem dajala v ležalnik pred 3 meseci. Taja sem dajala prej, ker je bolj "konkreten" (uf, kakšen izraz sem našla user posted image ). Kar se pa RA tiče, sem jaz zadnjič Aljo pripeljala na NFTH v kengurujčku, pa mi fizioterapevtka ni nič rekla. Pa sem mislila, da bo.

Bugnavilea, dobrodošla tudi ti in tvoja korenjaka user posted image . Imata pa RD na isti dan kot moj mož user posted image . Glede oblekic pa naj povem, da jaz Taju oblečem že bodije za 9 mesecev in nekatere tudi za 12 mesecev (hvalabogu da jih imam še od prvorojenke). Jah, je tudi en velik bumbar. Ima dobrih 8 kg in 6 mesecev.

lyra*, meni so počasi začeli presedat "gledalci" na sprehodih. Vsak se je ustavil, pa bil navdušen nad dvojčki in ponavadi lih ko sta spala in so ju potem zbudili user posted image . Glede oblačenja - jaz oblečem najprej enega, potem drugega. Ju pa ne oblačim nič ekstra za ven. Taka kot sta doma, gresta tudi ven, sam še bundico in kapico jima dam gor in to je tik tak. No, tudi če ju grem še prej previti, pač en počaka. Če je kateri že odpravljen v vozičku se zna tudi buniti med čakanjem, ampak 4 rok pa res nimam.
Mogoče ta prvega, ki je že oblečen ne zapneš in pokriješ do konca, ampak šele potem, ko se mu pridruži drugi, če se bojiš zaradi prehladov. Po pravici povedano, jaz še nisem na to pomislila. Mogoče, ker se dokaj hitro pripravimo in spokamo ven. Drugače pa je zelo dober tudi nasvet oz. praksa MARTINŠČICE.

< Sporočilo je popravil GoYa -- 4.11.2008 8:45:28 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.11.2008 9:35:06   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Bugnavilea, dobrodošla tudi ti in tvoja korenjaka user posted image . Imata pa RD na isti dan kot moj mož user posted image . Glede oblekic pa naj povem, da jaz Taju oblečem že bodije za 9 mesecev in nekatere tudi za 12 mesecev (hvalabogu da jih imam še od prvorojenke). Jah, je tudi en velik bumbar. Ima dobrih 8 kg in 6 mesecev.

In pol bodo rekli, da so dvojčki manjši od ostalih, ne? user posted image user posted image user posted image OK ... mogoče ob rojstvu ... se pa pol tolk bolj potegnejo ... user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.11.2008 12:44:47   
sayuri
Goya in Bugi, jst imam tud enga konkretnega fanta doma. Komaj 4 mesece je star, pa ima že 7 kg.user posted image user posted image  ZAra je proti njemu prava suhica. user posted image user posted image

Goya, zavrnjeno ste dobili? Hm user posted image  No, jst bom dala za oba tole iz razvojne. Imam sicer tud izvide operacije kile in Uzja glave, ampak ne vem, če to zraven sodi? Meni je pa fizeoterapevtka rekla, naj kar prinesem obrazec za povrnitev potnih stroškov. Vsak teden v Kočevje in nazaj (35km)....upam, da to dobimo. Ti pa kar napisši pritožbo. Zgubit nimaš kaj.
Včeraj smo bili v porodnišnici, pa sem kar nostalgijo dobila user posted image user posted image user posted image . Kolki so 1a user posted image . SO bili že ob odpustu iz P, pa smo vseeno imeli kontrolo. NAs je prišla sestra Tatjana pogledat. PA še ena mamica je bila na uZju (iz sosednje sobe), tko da smo bili 2 para dvojčkov na kupu. user posted image  Tole bi bla pa dobra ideja, da z B prideta v kak šoping v Lj, pa se vama še jaz pridružim user posted image

bugi Filip je navdušen nad dvojčkoma. Res ju ima rad. PA prav potegne se za njiju. user posted image  Se mi zdi, da bolj obrajta Lovra - mogoče, ker je fantek. Zelo rad pa sodeluje pri kopanju, pa previjanju.... Ful je priden. user posted image
karmen, jaz sem tud vsa prešvicana, predno zrihtam user posted image user posted image  za ven. Čeprav ne kompliciram. Tko, kot sta notri oblečena + jakna in kapica(če je potreba). Potem še jst jopo vzamem in kar v trenirki šibam na sprehod. Oba dam v stanovanju v košaro, pa dol v pritličje.... Je kar proceduro tole vse skupaj. Ne vem, kako bo, ko bojo kombinezoni user posted image user posted image user posted image .

No, men je pa fizioterapevtka rekla, da je otrok lahko v ležalniku, saj je oblikovan po njegovem telesu user posted image  JAz ju imam v ležalniku, ker nimam prostora za druge stvari v dnevni sobi user posted image . Bomo pa v otroško sobo dali blazine. Sam cel dan ju ne morem imet v otroški sobi. Moram še kaj naredit vmes. SE mi pa zdi, da se je njuno stanje kar malce izboljšalo, odkar izvajam handlinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 330
6.11.2008 8:41:16   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea
In pol bodo rekli, da so dvojčki manjši od ostalih, ne? user posted image user posted image user posted image OK ... mogoče ob rojstvu ... se pa pol tolk bolj potegnejo ... user posted image

Moj je bil že ob rojstvu težji od marsikaterega enojčka (3280g).Sem mislila, da so se zmotili user posted image . Resno.

Sayuri, ti kar priloži vse izvide, ki jih imaš. Škodili ne bodo. Potne stroške pa morate po moje dobiiti povrnjene, ker po zakonu ti pripadajo, če greš z zdravstvenim namenom v drug kraj vsaj 2x ali 3x (nisem čisto prepričana) v mesecu.
Sestra Tatjana je pa res fajn, a ne. Nas pride tudi vedno pokukat, ko smo tam. Nazadnje smo šli Kalino obiskat prejšnji teden in je bila ravno ona v službi.
B je za LJ. Ti pošljem kar ZS.

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 331
6.11.2008 8:57:34   
emaa
Jaz tudinimam standardnih fantov doma, rojena z cca 2kg (46 in 47cm), pri 6 mesecih 8,5 in 9kg ter 70cm, pri enem letu 11,2 in 12kg ter 79 in 82cm, pri skoraj dveh sta še vedno med večjimi (oba v 90 in višjem percentilu za svojo starost) imata 14,5 in 15,5kg ter cca 93-96cm (merjenje misija nemogoče) in se sprašujem kje so manjši in lažji dvojčki, ker ju je težko hkrati nosit.
Za ven sem jaz vedno rihtala najprej enega, nesla ven v voziček, potem drugega, je pa res, da sem v hiši.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
6.11.2008 21:36:12   
l.daisy
pozdravljene 200% mamice:)

jaz vas občasno preletim, za pisanje pa ponavadi zmanjka časa.... imam preveč dela z lovljenjem tamalih, se mi odkotalita iz igralnih centrov in ju je po celi igralni blazini dovolj... user posted image
poleg tega imam pa cunj za izvoz.... ta prava umetnika sta za spacat kosilo po samemu sebi, pa še malo po meni.... najraje imam, ko začneta s polnimi usti abbbbbbbbbbbbbbbb, abbbbbbbbbbbb... user posted image user posted image user posted image

čestitke Lii za prvi zobek user posted image user posted image user posted image
naš ta starejši ga je dobil teden dni pred dopolnjenimi petimi meseci, mislim, da bo kmalu tudi drugi, medtem, ko na prvega pri mlajšem še čakamo (in čakamo in čakamo in čakamo, ves je bogi user posted image , ko mu masiram dlesen, kar prede zraven)...  ampak zaenkrat nič ne kaže, da bi bil, no, vsaj pri Anžeju sem že prej čutila, da bo, pri Ažbetu pa nič... user posted image pa vse, kar nese v usta, tlači levo zadaj, tudi, ko mu s prsti masiram dlesen, vidim, da mu tam najbolj paše...

čestitke tudi Taju za samostojno sedenje...user posted image

aha, pa ko smo že pri "konkretnih" dvojčkih user posted image
moja dva sta bila že rojena čisto izven standardov, trenutno imata (po domači tehtnici) cca. 9,5 kg.... pri petih mesecih.... ni čudno, da me križ ne neha in ne neha bolet... user posted image

grem spet v cunje... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.11.2008 14:05:33   
ANIME
Ojla!

Mi smo bili včeraj prvič pri pediatru. Povedala je, da je vse OK, da se za enkrat lepo razvijata, da gremo pa v razvojno v dodatno kontrolo.
Dobili smo AD3 kapljice in pa naročilo za slikanje kolkov (Tjašo široko povijamo in ima že decembra, Uroš pa šele januarja).

Ta teden sta oba dobila krčke, še posebej Uroš in jima dajem tiste sladke kapljice proti krčem. Na navodilih piše, da se daje do 8 kaplic pred obrokom. Zdaj pa ne vem, ali mislijo 8 kapljic pred vsakim obrokom ali čez cel dan.
Isto me zanima za AD3 kaplice, kako jih dat. Bojim se vse dajat na dudo, ker ko jo enkrat dam v usta, jo ne morem več vzet. Jaz bi imela pa rada dudo za skrajno silo, ne pa za cel dan. Ko sem dala pa na "ta malo" žličko, jima je pa šlo kar na bruhanje - predvidevam, da je prevelila.

Zanima pa me še, kdaj ste jih ve začele dajat otroke na tiste igralne površine (pod igralne loke). Uroš je pri nas skoraj cel dan zbujen in bi ga rada kako animirala, da ni samo ali v posteljici ali pri meni, pa se bojim, da je za to še premajhen.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.11.2008 20:43:23   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

najraje imam, ko začneta s polnimi usti abbbbbbbbbbbbbbbb, abbbbbbbbbbbb... user posted image user posted image user posted image

Ah, kako mi je to znano. Taju je tudi to zanimivo. In potem lovim tisto hrano z žlico user posted image . Sam čakam, da še Alja pobere to neumnost od njega user posted image .

ANIME, upam, da krčki čimprej minejo. Kapljice lahko daš večkrat na dan, torej pred obroki. AD3 sem jaz dajala (še pri ta starejši) kar na res mičkeno žličko. Sedaj pa jima dajem Oleovit, ki ima kapalko in enostavno kapnem eno kapljico v usta.
Pod igralni lok ju sicer lahko daš, samo pri tej starosti se verjetno še ne bosta kaj dosti zamotila sama z igračami.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.11.2008 7:09:31   
Rahelca
Pozdravljene,
jaz sem že čisti zombi. Neprespana do onemoglosti. Danes bom imela možnost se naspat. Komaj čakam.
Prejšnji teden sta dvojčka imela kalicij virus, podoben virusu rota, vendar v lažji obliki. Vseeno sta bila boga, zvijalo ju je, jedla in pila nista nič. Sem se potem zavzela in je bilo vse ok. Je pa ta virus prisoten še 6 tednov. Jan je včeraj staknil virozo, ima vročino in je čisto bogu. Danes ni še nič jedel.
V ponedeljek gremo v Pediatrično na pregled, če sta alergična na mleko.
Tako, da se nam dogaja.
Dobro, da je Sara pri sestri, če ne bi bila tudi ona neprespana.

Ana se že obrača, Jan še ne. Dobili smo napotnico za fizioterapijo v ZD Črnuče. Tam imajo termin za dvojčjke samo ob sedmih zjutraj!!!! Že tako porabim veliko časa, da jih oblečem. Še dobro, da se zbujata že ob petih.

Ana veliko spi čez dan, Jan zelo malo. Zdaj sta oba zaspala, kar je redkost, zato grem tudi jaz hitro.
Lp

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.11.2008 14:40:53   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Punce eno vprašanje....katero stajico boste nabavile, ko bo tako daleč ?
Jaz se nikakor ne morem odločiti, predvsem zato, ker se mi vse zdijo premajhne. No na Amazonu sem našla eno, ki bi mi ustrezala in jo bom verjetno naročila...je zelo praktična, pa če cena je ugodna.  Kaj menite ?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00020L78M/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance

Skye, a si mogoče naročila tole ograjico? Ali si našla kaj drugega? Bolj ko študiram, bolj sem tudi jaz zagreta. Ker enostavno Taj pride že povsod, pa še dve stopnički dol imam iz dnevne (po celi dolžini dnevne). In sedaj je še Alja postala malo bolj mobilna.
Mogoče veš kakšne so kaj dimenzije? Nimamo težav s prostorom, zato bi rada čimvečjo zadevo, da sta čim manj omejena.

Rahelca, upam, da si se vsaj malo naspala. Želim ti en pošten spanec.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.11.2008 8:59:27   
Skye

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Punce eno vprašanje....katero stajico boste nabavile, ko bo tako daleč ?
Jaz se nikakor ne morem odločiti, predvsem zato, ker se mi vse zdijo premajhne. No na Amazonu sem našla eno, ki bi mi ustrezala in jo bom verjetno naročila...je zelo praktična, pa če cena je ugodna.  Kaj menite ?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00020L78M/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance

Skye, a si mogoče naročila tole ograjico? Ali si našla kaj drugega? Bolj ko študiram, bolj sem tudi jaz zagreta. Ker enostavno Taj pride že povsod, pa še dve stopnički dol imam iz dnevne (po celi dolžini dnevne). In sedaj je še Alja postala malo bolj mobilna.
Mogoče veš kakšne so kaj dimenzije? Nimamo težav s prostorom, zato bi rada čimvečjo zadevo, da sta čim manj omejena.

Ne je še nisem naročila, jo pa verjetno bom, ker nisem našla boljše variante. Dimenzij tud jaz ne vem....jih nisem zasledila nikjer ... iz slik pa predvidevam, da je velika cca. 2x1,5 muser posted image Obstaja pa možnost dokupiti še dodatno stranico in s tem povečati ograjico.

Rahelca
user posted image user posted image Držim pesti za danes, da na pediatrični ne bodo ugotovili nič hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image

Anime tud jaz ti želim da krčki čim prej minejo user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.11.2008 20:36:39   
GoYa
Skye, sem našla dimenzije in preračunala inče v  cm oz. m2. Ena stranica je velika 66cm x 79 cm. Iz 6 stranic nastane 1,7 m2, iz 8 stranic pa 3,2 m2.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.11.2008 9:35:52   
GoYa
Tudi mi imamo že prvi zobek user posted image . Taj ga je dobil brez kakšnih večjih problemov. Sem bila zelo presenečena danes zjutraj, ker že dlje časa gledam, če bo kaj, ker se je precej slinil, ampak sploh ni bilo videti nič nabreklo ali rdeče. Upam, da bojo vsi prišli tako zlahka ven. Verjetno pobožna želja user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.11.2008 10:27:12   
Skye

Tudi mi imamo že prvi zobek user posted image . Taj ga je dobil brez kakšnih večjih problemov. Sem bila zelo presenečena danes zjutraj, ker že dlje časa gledam, če bo kaj, ker se je precej slinil, ampak sploh ni bilo videti nič nabreklo ali rdeče. Upam, da bojo vsi prišli tako zlahka ven. Verjetno pobožna želja user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi zobek.....tud naša Lia ni imela nič nabreklih in rdečih dlesni, niti se ni slinila, sam tečna je bila kot user posted image . Pri njej sta kar dva zobeka naenkrat ven pogledala...(joj kje je še ostalih 18 zobkov ).  Mislim pa da se ji bo Tia tud kmalu pridružila...ful si namreč zadnje dni drgne dlesni z vsem mogočim user posted image

Glede stajice pa hvala za info o dimenziji le te....joj zdaj jo moram pa res naročiti...je že zadnji čas.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.11.2008 13:55:51   
Anonimen
Eeeeeeeeeejjjjjjjjjj, lep lep lep lep lep pozdrav, končno.

Samo toliko se oglasim, da vas vse lepo pozdravim - nisem še prebrala, kaj se je dogajalo v zadnjih tednih, pa da ne bom ponavljala drugih postov in drugih vprašanj ... Kolikor sem na hitro preletela, se mi zdi, da je bolj ali manj vse pod kontrolo, kajne? Edino od Rahelce mali da gre na pregled na pediatrično kliniko ali kako? Držim pesti, da bo vse v redu.
Danes je bila patronažna sestra na obisku in je stehtala mala2, Maj ima skoraj 2,5kg, Mak pa skoraj 3kg. Maj je bil zaradi dihalne stiske dobre tri tedne v inkubatorju in na kisiku, pljuča še niso popolnoma v redu, ampak počasi bo že. Mak je pa itak že ves čas ok in je cel gangster - prav dominanten glas in način kričanja ima user posted image . Mene malo mleko heca, izgleda da ga je le še bolj za vzorec. Ampak ne bom še dokončno vrgla puške v koruzo, mogoče se pa še kaj spremeni. Sicer sem pa v porodnišnici prebila točno en mesec, user posted image user posted image  pa en dan manj.

Aja, zdaj pa še podatki za statistiko:
PDP 13. 11. 2008, rodila 3. 10. 2008 - carski rez
MAJ: 11:20, 41cm, 1470g
MAK: 11:22, 43cm, 1835g
na začetku oba super z ocenama 9, proti večeru se je Maj utrudil in prešel v dihalno stisko, ki se je z vzponi in padci vlekla nadaljnje tri tedne, dokler se ni neke nedelje pridružil meni in Maku na oddelku ... Zdaj smo pa doma oz. trenutno pri mojih starših.

Toliko na kratko, eno hitro javljanje pred umivanjem. Aja, ne vem, ali se je Saššša že kaj javila - naj vam le sporočim, da so z dvojčicama tudi že doma in se dobro rihtajo.

Lep pozdrav vsem, lepo se imejte in uživajte, kolikor se le da.

PS: prihodnjič pa vas že znam zasuti z vprašanji user posted image  ...

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
13.11.2008 14:55:52   
Skye
Charley dobrodošla in  bravo za tvoja dva borca user posted image user posted image user posted image user posted image ....lepo sta napredovala po teži ni kaj user posted image

Jaz sem ju dojila 1. mesec, pa še to z dodajanjem AM, ker mojega mleka enostavno ni bilo dovolj....tud po 1 uro sem ju imela na dojki, pa sta bile še kljub temu v končni fazi lačne, tako da sem na koncu po posvetu z P. prenehala z dojenjem user posted image Želim ti, da vam dojenje kljub začetnim problemom steče, če pa ne bo šlo pa tud ni nič narobe user posted image

Goya glede ograjice na amazonu imam slabo novico...sem jo hotela danes naročiti, pa žal ne dostavljajo tega produkta v Slovenijo user posted image
Sem pa našla eno podobno...no mal bolj nobel na QUELLE spletni strani, pa je hudičevo draga 229 €...men se zdi to mal preveč user posted image

user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.11.2008 15:00:07   
Skye

D V O J Č K I 2008

user posted image

8.1.2008

1. biba26 (PDP 31.1.)

- TEJA - 44,5cm, 2430g
- TAJA - 45cm, 2620g

01.2.2008

2. bugnavilea (PDP ?)

- MIHA - 38cm, 1250g
- LUKA - 44cm, 1690g

21.2.2008

3. katka28 (PDP 25.4.2008)

- JAKOB - 39cm, 1370g
- ANŽE - 39cm, 1500g

24.2.2008

4. miska_32 (PDP ?)

- NEVA - 46cm, 2170g
- NEJC - 47cm, 2380g

10.4.2008

5. mišeka2 (PDP 4.6.2008)

- MANCA - 40cm, 1520g
- ZARJA - 36cm, 1010g

21.4.2008

6. filipinka (PDP ?)

- ZALA - 47cm, 2200g
- NIKA - 47cm, 2400g

6.5.2008

7. Goya (PDP 21.5.2008)

- TAJ - 48cm, 3280g
- ALJA - 47cm, 2410g

8. nima (PDP ?)

- AMADEJ - ?cm, 1130g
- DANAJA - ?cm, 1420g

16.5.2008

9. MARTINŠČICA (PDP 29.6.2008)

- ČRT 1845g
- VITAN 1100g

10. _rebeca_ (PDP 16.7.2008)

- IRAYA - 40,5cm, 1510g
- TARIQ - 40,5cm, 1580g

17.5.2008

11. Skye (PDP 28.5.2008)

- TIA - 47cm, 2210g
- LIA - 46cm, 2310g

28.5.2008

12. I.daisy (PDP 9.6.2008)

- ANŽEJ - 50cm, 3270g
- AŽBE - 51cm, 3260g

12.6.2008

13. sasi13 (PDP 6.7.2008)

- JAN - 44cm, 2120g
- ANŽEJ - 43cm, 1990g

23.6.2008

14. Rahelca (PDP 17.7.2008)

- ANA - 47cm, 2700g
- JAN - 45cm, 2300g

11.7.2008

15. sayuri (PDP 5.8.2008)

- ZARA - 48 cm, 2490g
- LOVRO-  49cm, 2600g

14.7.2008

16. tinkara2008 (PDP 8.8.2008)

- TIM - 46cm, 1950g
- SARA 46cm, 1890g

2.8.2008

17. mokatela (PDP 18.9.2008)

- MINEA - 41,5cm, 1520g
- MANJA - 43cm, 1600g

8.8.2008

18. sandra123 (PDP 22.8.2008)

- TAJA - 50cm, 3030g
- TEJA - 47cm, 1960g

14.8.2008

19. vili1205 (PDP 3.9.2008)

- ZALA - 44cm, 2260g
- LARA - 46cm, 2240g

25.9.2008

20. karmen02 (PDP ?)

- ENEJA - 49cm, 2900g
- ALINA - 50cm, 2675g

3.10.2008

21. ANIME (PDP 30.10.2008)

- TJAŠA - 49cm, 2740g
- UROŠ  - 46cm, 2250g

22. charley (PDP 13.11.2008)

-
MAJ - 41cm, 1470g
- MAK -43cm, 1835g

15.10.2008

23. lyra* (PDP ?)

- ZOJA - 50cm, 3100g
- ZARA - 49cm, 3000g

9x  user posted image user posted image          6x user posted image user posted image        8x  user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Skye -- 13.11.2008 15:04:34 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.11.2008 9:06:41   
GoYa
charley, dobrodošli ti in tvoja sončka med nami user posted image

Skye, jaz sem našla tole:

http://cgi.ebay.co.uk/Lindam-Safe-and-Secure-Play-Pen-used-in-vgc_W0QQitemZ110309994384QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Safety_ET?hash=item110309994384&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1298%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 

ta mi je bolj všeč:

http://cgi.ebay.co.uk/BAMBINO-WORLD-room-divider-SUPERGIANT-XXL-up-to-680-cm_W0QQitemZ220310387191QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Safety_ET?hash=item220310387191&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1298%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

verjetno bom kar tega naročila. dostavijo pa tudi v slo user posted image

je kar nekaj podobnih zadev na angleškem ebayu, tako da še malo pobrskaj

< Sporočilo je popravil GoYa -- 14.11.2008 9:07:26 >

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.11.2008 15:41:03   
Anonimen
Bejbe, sm vas čist slučajno mal preletela. Bambinoworld ima tudi stran v avstriji, kjer so cene v €.

http://www.bambinoworld.at/ 
Evo link - pa vsem, ki imate dvojčke naj povem, da vas občudujem - ste supermame

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
16.11.2008 17:32:36   
ANIME
Pozdravljene ...

Evo, se malo javljam, ko smo napolnili mesec in pol. Naša dva mulčka prav lepo napredujeta. Imamo še vedno točno 8 obrokov, Uroš poje po 130ml, Tjaša pa od 100 - 120ml na obrok. Nikakor nočeta zmanjšat user posted image
Jaz si mleko še vedno črpam, čeprav zadnje čase skoraj da ne najdem več časa in se pozna na količini. Po Aptamili pa gre, kot bi ga stran metali ... že cenovno se splača, da najdem čas in si črpamuser posted image
V povprečju imata 5x moje mleko in 3x Aptamil.

Uroš skodaj cel dan nič ne spi in to že skodaj 2 tedna. Ponoči pa dasta oba lepo mir. Krčki so še vedno prisotni, pomagamo si s kapljicami ala Koroške lekarne. Uroša dam včasih tudi za nekaj časa v ležalnik, ki vibrira in tudi to malo pomaga.

Tudi po kilaži jo Uroš lepo lovi. Rodila sta se s pol kile razlike, zdaj je samo še 250g in sicer Uroš ima 4kg, Tjaša pa 4,25kg.

No lepo se rihtajte in kaj se oglasite!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.11.2008 20:33:43   
sasi13
kulk vas je pa že kej naročevalo prek te spletne strani? a kej veste kakšna je poštnina?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.11.2008 20:44:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

kulk vas je pa že kej naročevalo prek te spletne strani? a kej veste kakšna je poštnina?

Moja kolegica je naročila avtosedež - sta ful zadovoljna - sej si lahko pogledaš, kolk je poštnina, ti piše, k ne vem točno. V glavnem naročila, po mailu dobila račun, plačala, prej kot v enem tednu sta ga dobila.

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
16.11.2008 21:39:42   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Bejbe, sm vas čist slučajno mal preletela. Bambinoworld ima tudi stran v avstriji, kjer so cene v €.

Res je. Sam je redna cena ograjice 107 eur, na ebayu pa jo lahko dobiš bistveno ceneje, če ti uspe dati pravo ponudbo (prodajo se tam okoli 60 eur). Edino ne vem, koliko je poštnina iz UK (čakam odgovor), pa tudi na nemškem ebayu lahko naročiš (verjetno je tu poštnina nižja).

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

Tabelco s poštnino imaš pod Payment and Shipping (čistu na vrhu strani z drobnimi črkami). Npr. za tole ograjco, ki bi jo jaz naročila je poštnina 21,70 eur.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?