|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
16.10.2008 21:13:32   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

....................sem bla včeraj na aerobiki in danes me vse boliuser posted image user posted image user posted image sem včeraj zgleda malo pretiravala za prvič. Sem si plačala kar do konc meseca da bom sigurno šla. če nebi včeraj plačala bi si verjetno že premislilauser posted image user posted image

a mogoče še katera hodi na aerobiko tam pri merkurjuuser posted image

Ja, jaz bi mogla tudi začet. Kot, da poslušam moji sodelavki, ki jih vse boliuser posted image user posted image  Sej drugič te bo tudi še vse bolelo, potem bo vedno boljše.
H kateri hodiš? Ob kateri uri?

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
16.10.2008 21:16:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Thaiss ni problema tudi za naprej. Kaj, ki potem ne najdem cajta ti predat. Aja, H&M v Trstu baje, da je pod Pitarelom...

ma kje bi to lahko bilo???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
16.10.2008 21:17:26   
n€na
mi raste perje, ker mi hvalite kopalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej in bom sigurna da bom imela najlepšo, ko bo končanauser posted image user posted image user posted image

grem počasi, tudi mene zmankuje, cunjice so pripravljene in jutri po službi hura malo dopusta

user posted image

Pa še to imamo dan za Baby dancing tonight in je moj zbolel že ves dan neki driska in je bogiuser posted image user posted image user posted image še ta mesec ne bo ničuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
16.10.2008 21:20:15   
thaiss
Pa še to imamo dan za Baby dancing tonight in je moj zbolel že ves dan neki driska in je bogiuser posted image user posted image user posted image še ta mesec ne bo ničuser posted image

kaj delaš tuki, pejta v akcijouser posted image user posted image .... bo jutri driskal dalje

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
16.10.2008 21:20:27   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

....................sem bla včeraj na aerobiki in danes me vse boliuser posted image user posted image user posted image sem včeraj zgleda malo pretiravala za prvič. Sem si plačala kar do konc meseca da bom sigurno šla. če nebi včeraj plačala bi si verjetno že premislilauser posted image user posted image

a mogoče še katera hodi na aerobiko tam pri merkurjuuser posted image

Ja, jaz bi mogla tudi začet. Kot, da poslušam moji sodelavki, ki jih vse boliuser posted image user posted image  Sej drugič te bo tudi še vse bolelo, potem bo vedno boljše.
H kateri hodiš? Ob kateri uri?

hodim v GYMBOFIT na rudi hodim pa MIX TNZ- to je za trebuh noge in zadnjico. Je pa ob sredah ob 20 ob petkih ob 19 in ob sobotah ob 19, ta ob sobotah je vsakokrat druga.

men je blo uredu, da nista bili tvoji sodelavki včeraj z mano tamuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
16.10.2008 21:22:07   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

kaj delaš tuki, pejta v akcijouser posted image user posted image .... bo jutri driskal dalje

ko bi le lahko, je več na wc-ju kot v postelji. Sm mu dala kar glukozo za pit, ki mi je ostala od zale in bomo vidli kaj bo. Mogoče ga sredinoči mine in bomo potem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
16.10.2008 21:25:44   
n€na
grem, se tipkamo kaj jutri zvečer.

lahko noč

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
16.10.2008 21:27:32   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ko bi le lahko, je več na wc-ju kot v postelji. Sm mu dala kar glukozo za pit, ki mi je ostala od zale in bomo vidli kaj bo. Mogoče ga sredinoči mine in bomo potem user posted image user posted image user posted image

naj mu čimprej mine!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
16.10.2008 21:38:46   
thaiss
jaz grem v posteljo gledat Talpo...buona notteuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
16.10.2008 21:40:59   
tejčica
Čer!

Pri nas vse po starem. Spimo še vedno ne, nagajamo veliko, kakamo veliko in v vrtcu se imamo fino.

user posted image user posted image user posted image  bolančkanim, velikim in malim.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.10.2008 21:43:46   
helenav
ste že vse šle?

asso ma že če imajo plenice, lahko tudi kake majhne nabavijo....zame je isto kot da je ni, ker gre vse mimo....in bom vstrajala!!!!!user posted image

nena kaj ta rrrrrrrrrr , je mišljen na njeno jokanjeuser posted image ....sem pa vesela, ko mi rečeš, d ajo vidiš tudi nasmejano...zadnje čase zjutraj takooooooooooo joka ko gre v vrtec, da si mislim, d ajoče še cel dan...čeprav pravijo, da je pridna...in ja kdo je ta vzgojiteljica????? Moja mama pravi da ji ni prav všeč...user posted image Kje pa e naša Tatjanca?

Grem tudi jaz,,,,sem tako zaspana

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.10.2008 21:48:42   
tejčica
Kaj pri vas plenice da vrtec??? Mi jih moramo sami nosit.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
16.10.2008 21:53:12   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Kaj pri vas plenice da vrtec??? Mi jih moramo sami nosit.

no sej jaz jih tudi sedaj....user posted image ....

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.10.2008 8:04:25   
asso
JUTRO

nas pobiram iz druge strani.

Ja, Helena sej res glede plenic, imaš ti več dela s pranjem. Tako, da kar vztrajaj, da nabavijo manjše...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.10.2008 8:35:26   
helenav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutroooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme joj......noč katastrofa..ob polnoči zakuhala na 39....in pol smo čistle nos..previle rito...dale Capol in se igrake do 3 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ona se je igrala..jaz pa pihala ko vrag, ker se mi je spalo....

Ko je končno zaspala,pa so bile do jutra budnice na pol ureuser posted image user posted image ..

o jea.....she made my dayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Glavo mi bo odneslo....

Danes je seveda pri mami..

KDAJ BO KONEC TEGA SRANJA IN SE BO UTRDILA....thaiss...verjamem da si vsa happy, ker je končno vse ok!!!!user posted image user posted image

Grem delat...( spat za ekran:-)) )

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.10.2008 8:39:44   
zrak
Dobro jutro-...

Nena zelo lepa kopalnica, tudi mi imalo ogledalo vse do "lavandina", ampak na žalost nikoli več.. ogledalo je tako hitro umazano.. še posebno ko se umivajo moški in nastiku med marmorjem in ogledalom lahko pride tudi črno ker ogledalo vleče vlago nase... v glavnem zelo zelo lepo, ampak s cunjo v roki..Pa ko boste milo odlagali, pa zobne ščetke.. to bo vse po ogledalu.. No ne vem kakšen je tvoj mož, ampak moj se umije kot da bi bil pod tušem.  Mi je pa ful všeč, ker je dvignjeno od tal in lahko lepo pobrišeš po tleh ali pa še daš kakšne lepe košare za neumnosti

Neža, Klarauser posted image user posted image  aja pa Majrimuser posted image  saj veš mamice so na zadnjem mestuuser posted image

asso se vidimo..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.10.2008 12:02:22   
thaiss
ojli, ke škifeca od vremena user posted image

Klara user posted image user posted image user posted image user posted image

asso lepo praznuj

majrim, kako pri vas?????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.10.2008 17:36:29   
dskubin
dskubin tvoje fante srečam vsako jutro, kje se ti skrivaš???

user posted image Jaz sem takrat že na tretjini šihtauser posted image

Si me spraševala tudi za številke škornjev za dež, ma zdej vidim, da itak ne rabiš več. Sej tudi drugače ti ne bi prišle prav, ker imam 21, 22, .. - upam, da bojo Diti kašne prav, da ne bom mogla še tega kupovat.

birba - okužiš se res lahko kjerkoli, samo eni starši so pa res za jih poslat še h kašnemu dopolnilnemu pouku. Jaz grem velikokrat al v eno al drugo Birbo, pa na igrala v Lucijo, Koper, ker vsaj malo mira pa le imam tam - mislim, sej morem skoz laufat pa oči metat na vse strani, samo vsaj joka pa kričanja in prepiranja ni. Smo pa z mojim res velikokrat zastonjski animatorji tudi drugim otrokom user posted image . No, kaj sem hotla rečt - je bla zadnjič ena mamica z majhnim otrokom v vozičku v taspodnji Birbi in razlaga veselo drugim nonicam kako da je glupa dohtrca v Izoli - da je rekla da je otrok bolan, ampak za zdravila da pa še ni. In pol da ga bo peljala k dežurnemu. Mislim, ne vem kdo je tle glup, ampak otrok je bil očitno dovolj zdrav za v Birbo med druge otroke, da je lažje dočakal dežurnega user posted image user posted image Sem prav odvlekla moje stran... Sej nič ne rečem, tudi mi gremo tudi bolni in kašljajoči ven, če nimamo vročine in je lepo vreme - ma sigurno ne med druge otroke. Kvečjemu okrog bajte in malo po ulici, glih da se prezračimo.

Vreme je bljak in jaz moram peglat - je stanje že kritično - sem včeraj zvečer speglala vsakemu po 1 majčko za danes user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.10.2008 19:07:43   
dskubin
Eko, končala user posted image Sem prav ponosna sama nase, ker sem vse speglala in vse tudi pospravla. Ponavadi se mi po peglanju ne gleda več cunj in pole lepo spet un speglan kup zložim v škaf, kjer počaka do naslednjega dne user posted image

Diti je danes začela sonožno skakat in se že celo popoldne smeji sama sebi (verjetno misli, da bo zletela al kaj, ker zraven krili z rokami kot munjena). Da pa ne rečem, da se odlepi od tal glih kak milimeter al pa dva user posted image

Ma kje ste vse?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.10.2008 19:09:34 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.10.2008 21:26:25   
thaiss
dskubin WBuser posted image  A samo zjutraj delaš??

je bla zadnjič ena mamica z majhnim otrokom v vozičku v taspodnji Birbi in razlaga veselo drugim nonicam kako da je glupa dohtrca v Izoli - da je rekla da je otrok bolan, ampak za zdravila da pa še ni. In pol da ga bo peljala k dežurnemu. Mislim, ne vem kdo je tle glup, ampak otrok je bil očitno dovolj zdrav za v Birbo med druge otroke, da je lažje dočakal dežurnega user posted image user posted image Sem prav odvlekla moje stran...

taki starši so adio pametuser posted image user posted image user posted image
enkrat v začetku septembra sem se srečala v garderobi z mamico od M sošolke in mi je razlagala da kako njena tamala že en mesec kašlja (ampak za slišat je bilo ful grozo), pa da sploh ne utegne do zdravnika pa bla bla bla... in pol se jaz sekiram ko mu malo priteče iz noska, al naj ga dam v vrtec ali neuser posted image

Diti je danes začela sonožno skakat in se že celo popoldne smeji sama sebi (verjetno misli, da bo zletela al kaj, ker zraven krili z rokami kot munjena). Da pa ne rečem, da se odlepi od tal glih kak milimeter al pa dva user posted image

Bravo Ditiuser posted image user posted image  Matia se tudi neki trudi stonožno skakat, ma zaenkrat brezuspešno. Je pa  pogruntal da zna hodit rikverc in se mu zelo dopadeuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.10.2008 21:58:41   
dskubin
Je pa pogruntal da zna hodit rikverc in se mu zelo dopade

Tudi Ditki se dopade - kašenkrat lahko hodi pol sprehoda rikverc. A niso smešni, ko pogruntajo nekaj novega - pol se po cesti držijo kot pavi, k zgleda mislijo, da noben drug ne zna user posted image

Ah, delo... delam "po potrebi", ampak večinoma zjutraj. Dežurstva so pa itak adijo pamet. Prejšnji vikend sem imela ludnico - sama z obema pa še dežurna - to zgleda pa tko, da te ob 5.30 zbudijo in pol cel dan telefon zvoni - bom mogla umislit kako lastiko, za ga navezat na glavo user posted image , ko greš spat te še mao zvrcnejo, pa še okrog 00.30 te pokličejo za lahko noč. In ko legneš ves razkačen, te pokličejo še, ki so prej neki pozabli - zaželet lahko noč ipd... Nikakor jih ne morem naučit, naj nenujne stvari (imamo pač različne poglede na nujnost) pršparajo do pondelka user posted image

Tamala sta se prej sama neki igrala v sobi in se je Diti začela dret, ker pa ni dolgo trajalo, nismo polagali neke pozornosti na to. Nakar malo prej ugotovimo, da ima presekano glavo na vrhu - ja itak, da je zdej že preveč časa mimo za it dat kak šiv - k ene 2 cm pa je dolgo user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.10.2008 22:03:55 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.10.2008 22:06:58   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Vreme je bljak in jaz moram peglat - je stanje že kritično - sem včeraj zvečer speglala vsakemu po 1 majčko za danes user posted image

To je tut moj sistem med tednom.user posted image user posted image  Al zvečer, največkrat pa še celo zjutraj. Kot da še nimamo dost gužve se od doma spravt!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.10.2008 22:07:50   
majrim
samo na hitro,ker komaj čakam tuš....jaz sem ok,Neža ppa malo manj...user posted image ...še vedno ima drisko,a upam,da bo jutri kej bolje,ker je danes dobila linex in upam,da ji bo hitro prijeluser posted image ...v glavnem do ponedeljka se mora spravit v reduser posted image ...je pa full shujšalauser posted image ....sej ni čudno,ko pa ne je drugega kot riž in spet riž...ostalo itak noče..pa tudi kake večje izbire nima pri driskiuser posted image
hvala bogu da imamo tvoje otroke dskubin,ker se jim nasmejem od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a niso zlati??...meni je zdej full všeč,ker vsak dan pove kako novo besedo...user posted image ...da ne govorim o tem,kako žuga s prstom,ko se pokaka v plenicouser posted image user posted image user posted image ...pa ko naredi kaj kar ne bi smela,me pogleda in žuga s prstomuser posted image user posted image user posted image user posted image
zrak....mirno noč in jutri z glažem v nov dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
klara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.10.2008 23:36:54   
NAVT
Da se spet malo javim. Tokrat nimam glih dobre novice: niso mi podaljšali porodniške user posted image . Tako da ni druge kot z novembrom v službo. Jaz bi pa še kar doma ostala!

Drugače smo kar dobro. Aljoša je šel danes končno v vrtec - po virozi, ki jo je prenesel še na Brino in Nežo. Imel je samo vročino, Brina je še neki bruhala in zdaj malo driska, Neža pa je poleg vročine imela danes neke pikice, a nisem čisto sigurna. Mogoče sem jih samo jaz vidla. Ravno toliko, da se nismo cepili. 

Prejšnji teden in za vikend smo imeli ful pestro. Umrl je moj nono (95) in smo bili seveda vsi v luftu. Zdaj se počasi stvari normalizirajo, a nismo še vsi na svojem mestu.  

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.10.2008 12:49:51   
majrim
ZRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.....
IZ SRCA DO SRCA.....VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIMO IN TI POŠILJAMO EN KOŠ POLJUBČKOV!!!!!!!!!!
user posted image
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?