|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
15.10.2008 21:03:15   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

asso robčke zdej že skoraj nujno rabimuser posted image  kdaj boš ob 6h v izoli??????

Ne jaz, dragi bo in v avtu robčki, če jih ne dam ven. Mu bom naročila, da jih da ven pa ti jih lahko prinesem ju3 ko končam. Mislim, da bom okrog 14.30 končala.

Evo, vreme bo škifo v petek kot sem predvidevala, ker itak mi ni nič naklonjeno. No mogoče bom imela malo sreče in bo popoldne lepše.

zdej pa res grem

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
15.10.2008 21:08:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Mu bom naročila, da jih da ven pa ti jih lahko prinesem ju3 ko končam. Mislim, da bom okrog 14.30 končala.

ja super, hvala hvala!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
15.10.2008 22:02:32   
Sibil_

p.s. a boš vprašala??'user posted image
vprašala kaj??? spol???user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kaj spet česa ne vem?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
16.10.2008 8:12:52   
zrak
user posted image
p.s....je pa vsaj neki dobrega v driski...sem shujšala 3 kg

hahauser posted image   altroke dieta.. Birba  Kako pa veš, da je kriva Birba... Glej ker za virozo moraš gledat kje si bila 2-3 dni nazaj.. ne pa isti dan... bolezen se ne razvije v enem dnevu. inkubacijska doba 2-3 dni..

Jaz sem pa bila včeraj na igrišču v Luciji in je bilo tudi ful otrok.. Ma kaj ki Enei teče za tistimi velikimi tam od 7let naprej... in uni mu rečejo.. KAJ TI MALI.. PEJDI STRAN.. in on še za njimi.. v peskovnik je šol z njimi in jim vse bombice iz peska razdrl...EJ MALI NEHAJuser posted image .. MA v glavnem na koncu so se skoraj igrali z njimuser posted image .. ker je našu soimenjaka..

thaiss pozdravi drugega očkota....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
16.10.2008 8:50:13   
asso
Jutro,

Mu bom naročila, da jih da ven pa ti jih lahko prinesem ju3 ko končam. Mislim, da bom okrog 14.30 končala.

ja super, hvala hvala!!!

Allora zmenjeno. Ti javim, ko končam.

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Ma kaj ki Enei teče za tistimi velikimi tam od 7let naprej... in uni mu rečejo.. KAJ TI MALI.. PEJDI STRAN.. in on še za njimi.. v peskovnik je šol z njimi in jim vse bombice iz peska razdrl...EJ MALI NEHAJuser posted image .. MA v glavnem na koncu so se skoraj igrali z njimuser posted image .. ker je našu soimenjaka..

Ja, to je normalno pri tej starosti. So jim bolj zanimiva ta večji. Dokler ga ne stepejouser posted image user posted image

Pri punčkah je malo lažje, ker starejše punčke so bolj "nežne" od fantov in se z manjšimi celo zaigrajo oz. jih imajo za njihove bamboleuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
16.10.2008 9:10:53   
zrak
Asso dobro jutro'''''  kome???? RABIŠ POMOČ ZA JUTRI??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
16.10.2008 9:27:02   
asso

Asso dobro jutro'''''  kome???? RABIŠ POMOČ ZA JUTRI??

Je že dan. Kar dobro je, ampak bi rabla še ene dve uri spanja. Hvala, ne bom rabla pomoči za jutri. Bo sestra mi pomagala...

Prejšnji post sem napisala tole in mi je spet error napisalo:

Zrak a ti se misliš še letos kaj zmigat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
16.10.2008 9:31:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

p.s. a boš vprašala??'user posted image
vprašala kaj??? spol???user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kaj spet česa ne vem?user posted image

ni straha ne....majrim neki provocirauser posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
16.10.2008 9:32:44   
thaiss
thaiss pozdravi drugega očkota....

user posted image user posted image user posted image  non comprendo????

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.10.2008 9:34:11   
thaiss

Jutro,

ja super, hvala hvala!!!

intanto sem se zrajtala kje dela tvoj dragi in bi res lahko osebno pri njemu prevzelauser posted image

melaverde kako je Val???

Naja30 kam si ti pobegnila???

dskubin tvoje fante srečam vsako jutro, kje se ti skrivaš???

< Sporočilo je popravil thaiss -- 16.10.2008 9:36:00 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.10.2008 9:35:18   
zrak
Zrak a ti se misliš še letos kaj zmigat... [/quote

čaki ti pošljem telefonsko na zs, pa ti vpraši Ksenjo.. jaz sem zadnjič gledala urnik in je od 18.55. do 19.55. in je glih taka ura , ki ne vem.....kaj pustimo otroke možemuser posted image  

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.10.2008 9:37:24   
zrak
thaiss sem mislila da greš v Postojno k M... zato sem omenila da pozdravi drugega očkota user posted image , comprendi

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.10.2008 9:40:35   
zrak
ekola asso imaš na zs

Thaiss ciaooo, Matičkotu ljubčka...je v vrtcu??

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
16.10.2008 9:58:58   
thaiss

thaiss sem mislila da greš v Postojno k M... zato sem omenila da pozdravi drugega očkota user posted image , comprendi

a ja zdej sem komprendiralauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
16.10.2008 10:00:21   
thaiss

Matičko je v vrtcu (že osmi teden - tok tok tok), zjutraj ga komaj revamo preobut ker se mu mudi v igralnicouser posted image

Kako Enei??

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
16.10.2008 10:16:01   
asso

Zrak a ti se misliš še letos kaj zmigat... [/quote

čaki ti pošljem telefonsko na zs, pa ti vpraši Ksenjo.. jaz sem zadnjič gledala urnik in je od 18.55. do 19.55. in je glih taka ura , ki ne vem.....kaj pustimo otroke možemuser posted image  

Spet sem cel roman napisala in sem si preklicalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prebrala prej ZS, kot post.
Pa kaj možje ne morejo čuvat otrok. Glih lepo jih odpravijo za spatuser posted image  Katere dneve pa je?

Jutro,

ja super, hvala hvala!!!

intanto sem se zrajtala kje dela tvoj dragi in bi res lahko osebno pri njemu prevzelauser posted image

Kako si se zrajtalauser posted image  Ampak njega dobit tam je Amerika. Edini siguren sistem je, da bi si sama vzela s kofana avta. To bi šlo. Sicer zdej jih imam jaz v avtu in ti jih danes predam, ker če ne jih bom prej porablauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
16.10.2008 10:17:33   
asso

Matičko je v vrtcu (že osmi teden - tok tok tok), zjutraj ga komaj revamo preobut ker se mu mudi v igralnicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarin tudi veselo teče v vrtec. Medtem ko bi Nastia doma še delala ne vem kaj, dela Tarin brm, brm...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
16.10.2008 17:59:51   
helenav
ojla...

Klara počiva.....majrim upam,da je že mimo, mi smo doživljali to prejšnji teden....sedaj j ebila en teden zdrava, da nes pa spet nosek...ampak sej vem zakaj- zgornja dvojka...user posted image ..vsi zgornji zobki, ji udarijona prehlad...oziroma nosek..mislite da je to kaj povezano z sinusi??? Ima po komu..Peter ima non stop zamašene....

Drugače vse ok...včeraj sem se skregala z eno vzgo. v vrtcu....Klara te dneve malo bolj mehko kaka ( ampak ne driska), in ker imajo v vrtcu 5 pleničke ( kar je daleč preveliko za Klaro) gre vse mimo in je bila že drugi dan vsa posrana...oziroma njene stvari, ona pa preoblečena v **** stvari. Ko jo je prišlamama iskat, pa so jo nahrulile, da kaj vozimo viroznega otroka v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšna viroza?? Kaj bi ona rada da kaka klobase ko veliki, ko smo zaprtiuser posted image user posted image user posted image ..danes sem odnesla naše 4 pleničke in je bilo vse b.p. ja ITAAAAAKKKKK... Sem zjutraj govorila z našo Milenco in je rekla, da bodo nabavili 4...upam....

Tašča ima roj.dan..jaz pa sama do nedelje....je šel lovit ribeuser posted image ...

uživajte

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
16.10.2008 20:27:32   
n€na
ojla,

da še jaz malo povem kaj se pri nas dogajauser posted image user posted image

V sllužbi vas redno sledim sam upam si ne napisati kaj, ker imam ekran obrnjen ravno proti vhodu in jaz sem vedno v akciji in vsa na trnih, da me ne dobijo da skačem po netuuser posted image user posted image user posted image

Zala je danes v vrtcu spala do 15-ihuser posted image user posted image . Sva jo z mojim čakala več kot pol ure. In sva bia kar v učilnici in se igrala z malimi. Helena tvoja Klara je taka faca, se samo smeje in dela rrrrrrrrr, meni je tako simpatična, prava kokica. Pa še enak brezrokavnik imauser posted image user posted image user posted image

Sem danes kar jaz previla Zalo v vrtcu, je malo pred 15-ito prišla ena vzg, ki se je meni zdela totalno leva. Ukvarjala se je samo z svojimi varovanci ostalih še pogledala ni. Niti ni pogledala Zale,ki je še spala na ležalniku, In ko se je zbudila je skoraj čofnila dol. mogoče se je zanašala tudi na nas, ker sma bla tamuser posted image user posted image

moram povedati tudi to, da je dobila včeraj dve spodnji trojkici in mislim, da ji lezejo ven tudi že zgornji dve, je sitna kouser posted image user posted image pa tudi jesti noče prav dosti, sploh če so kakšni malo bolj trdi koški in je treba dosti gristi.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
16.10.2008 20:32:40   
n€na
pa da se še tukaj pohvalim z mojo novo kopalnico. Bi vam pokazala celo vendar še ni vsa takšna kot je trebauser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
16.10.2008 20:44:03   
thaiss
čer,

niste nič napisale...ma kje ste vse???user posted image user posted image user posted image

helenav ma kako nimajo manjših plenicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ke grave....

nena26 lepa, lepa kopalnicauser posted image user posted image

Neža???

Val????

asso ancora grazie!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
16.10.2008 20:55:09   
n€na

čer,

helenav ma kako nimajo manjših plenicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ke grave....

Ja so prov smotani s temi plenicami, tudi Zala plava v njih.  Kaj niso petka od 11 kg naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
16.10.2008 20:56:39   
n€na
js pa mal pakiram, grem čez vikend mal domov si živčke spočituser posted image user posted image   in upam da bom našla kej časa tudi za vasuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
16.10.2008 21:05:23   
n€na
....................sem bla včeraj na aerobiki in danes me vse boliuser posted image user posted image user posted image sem včeraj zgleda malo pretiravala za prvič. Sem si plačala kar do konc meseca da bom sigurno šla. če nebi včeraj plačala bi si verjetno že premislilauser posted image user posted image

a mogoče še katera hodi na aerobiko tam pri merkurjuuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
16.10.2008 21:09:49   
asso
Od mene samo buona note user posted image user posted image user posted image  Sem tako crknjena, da bom kar padla dol... sem cel popoldne panirala...

Thaiss ni problema tudi za naprej. Kaj, ki potem ne najdem cajta ti predat. Aja, H&M v Trstu baje, da je pod Pitarelom...

Zrak se vedemo...

Mela, ci sei?? Kako ste, boljše?

Nena lepa kopalnicauser posted image user posted image user posted image  Predvsem barva mi je preferita...

Majrim, kako pa kaj vaša virozica? Upam, da že hodi h kraju...

Helena, ja glede plenic pa ne se bunit. Bodi kontenta, da ti ni treba nosit sabo, kot v mnogih drugih vrtcih... To pa s šmrcanjem pa je itak čisto normalno. To je pač takšen čas in tam do spomladi bodo svečke na noskih...
Tarin je tudi spet fajn šmrkava.

Še dobro, da samo buona noteuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ko začnem tipkat se ne morem ustavit, zdej pa res lahko noč...

< Sporočilo je popravil asso -- 16.10.2008 21:11:50 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?