|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
20.10.2008 22:49:49   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Ma kaj nisi imela ti že podaljšano porodniško??? A je možnost da ti tudi večkrat podaljšajo???

Teh 15 mesecv ni podaljšanje ampak ti avtomatično pripada. Za enega 12, za dva 15, za tri 18 mesecev... Pol pa tako kot porodniška za enega otroka, lahko prosiš za podaljšanje.
Hvala vsem za sožalje!

a tako, nisem vedla!
In zakaj so ti zavrnili prošnjo za podaljšanje?? Kaj nima ena od pup alergijo, kar bi bil lahko razlog za??

Ne, ni neke strašne alergije. Tisto na spomladansko sonce nas je poleti minilo. Drugega pa ni bilo nič strašno resnega. V odgovoru je navedeno, da sicer so bile nenehne voroze, a brez resnih zapletov.

Danes sem bila z vsemi tremi pri zobozdravnici. Aljoša je bil ful frajer. Po začetnem čudenju vsemu novemu, se je usedel na stol, se vozil malo gor in dol, proti koncu pa odprl usta in dovolil, da mu je malo popraskala po luknjici, ki jo ima na petki. Brina je neki odprla usta, Neža pa je zobozdravnico skoraj pojedla. Na daleč štrli njen borbeni karakter! Ona se bo borila za vse tri :))

Mene ful firbec matra, kako je s tžaškim H&M-jem. A je bila že katera tam???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.10.2008 8:24:34   
zrak
Dobro jutro vsemmmmm

Navt.. vem, da je lepo biti doma.. mogoče pa ti bo tudi malce pasalo odklopit od vseh teh otrok..saj na začetku je hudo, pol pa skoraj paše malo odklopa in se nazaj priključit v socialno življenje, kjer ni debata smo o otrocih..

Kdo bo pa čuval Brino in Nežo ali si jih vpisala v vrtec??

Mellllaa kje si???

A je katera, da bi se kaj dobile v živo in si kaj povedale===

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.10.2008 13:05:48   
thaiss
oojjjllliiiiiiiiiiiiiiii

kje ste???????????????????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.10.2008 13:11:55   
Sibil_
Tukaj.NA bolniški.user posted image  Ma jutri grem nazaj v službo, če ne se mi zmeša.

Povej, kako ti?Tiste slikice od gasilcev so super, samo ti mal utrujena zgledaš.

No, povej kaj, si v službi?KAko je?

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.10.2008 14:34:36   
helenav
dan...

kdaj bo 4.....user posted image

Klara je v vrtcu in zjutraj je tako kričala..prav drla se je ..ne jokala..DRLAAAAAAAA..ma grave.....user posted image user posted image user posted image ..UPAM, DA BO SEDAJ DOKAJ STABILNA V ZDRAVJU, DA SE GA BO ŽE ENKRAT NAVADLA....

Nena...kako je?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.10.2008 14:35:39   
thaiss
sibil a ti pa kar na bolniškiuser posted image  za koga??
ma nisem prav bič utrujena, slike varajo!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.10.2008 14:45:50   
Sibil_
Ma za sebe, imam vnetje mehurja in včeraj sem vsakiič na wc-ju skoraj jokala od bolečin, boli res za znoret. user posted image Ampak sem že boljša.Danes vsaj tako močno ne boli več.

Helenav-Klara se bo navadila sigurno, slej kot prej, zdaj ste jo malo nacartali doma, tako pač je. Ampak moraš potrpet ta čas dokler se ne navadi, potem pa gre.user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.10.2008 14:49:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Ma za sebe, imam vnetje mehurja in včeraj sem vsakiič na wc-ju skoraj jokala od bolečin, boli res za znoret. user posted image Ampak sem že boljša.Danes vsaj tako močno ne boli več.

joj, vem kako zgleda, boli ko user posted image user posted image user posted image
A imaš antibiotik???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.10.2008 14:56:15   
helenav
sibil hvala za spodbudo....ma mi je grave, ker se mi zdi da je še edina ki tako tuliuser posted image  in danes se mo prav gledale te vzgojiteljice-tipo..ma kaj tako joče to dete....user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.10.2008 15:37:46   
Sibil_
Thaiss-ja itak da jih imam, vodo sem imela ful slabo, tako da je kar hudo vnetje.user posted image

Helenav-glej, ne si jemat k srcu kaj mislijo vzgojiteljice, kaj te briga. Sigurno ni Klara edina, ki joče, pa tudi ni ne prva ne zadnja, ki je kdaj jokala za v vrtec. Pač tako je, saj zate je verjetno huje kot za njo. Jaz sem opazila, da če jih pelje mož je manj problemov, tudi za uvajanje je bilo tako. Namigni mu naj jo on kdaj pelje, pa bosta videla kako bo. Ma bo hitro mimo, potem boš pa imela težavo, ker iz vrtca ne bo hotela....hehe.user posted image

Zadnjič se je Lukas zaigral z eno punčko in je moj čakal 10 minut da je šel...že zdaj mi pecajo punce, kaj šele bo....user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.10.2008 15:53:00   
thaiss
helenav sej bo boljše!!! Te razumem, ki mi smo imeli jok kr neki mescev in to zato ker je bil več doma kot v vrtcu, ob vsakem minimalnem prehladu sem ga imela doma.
Je pa res eno pravo ceselje za starše ko gre otrok z veseljem v igralnico.

Meni je bilo včeraj full lepo, ki sem ga šla tudi iskat v vrtec (ker sem bila fraj), s kakim veseljem je pritekel k meni user posted image user posted image user posted image  Mi je pa povedala pomočnica, da ima Matia vzgojiteljico v malem prstu, da kej takega še ni doživela, jo obrača kot on hočeuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.10.2008 19:44:53   
n€na
ojla,

še malo črk od mene.user posted image user posted image user posted image

naj povem, da smo vsaki dan boljše. Vročine nima več, vsaki dan  pa najdem kaki zob večuser posted image Ima sedaj že 16 zobkov in tele trojkice me ubijajo, komaj čakam da prdejo cele ven ker kar naprej neki jamra in še prst je začela full vlečtuser posted image user posted image Upam da ne bo postala odvisna od prstauser posted image

sibil- tole tvoje vnetje pa res ni prijetno, sem ga doživela in ti povem da se najprej pozdravi in potem pojdi v službo.

helena- Ti povem s prve roke da Klara ni edina ki joče. Je en fantek Jan, ki ima omarico zraven Zale on zjutraj FULLLLLLL KRIČI.

thaiss- pameten tale tvoj dečko, tako mu sigurno ne bo sabo v vrtcu.

meni je pa zadnjič vzgojiteljica rekla, da ja Zala taka, da celo skupino v red spravi, če pa slućajno ni kaj po njeno, pa tako stvari obrne, da je njej najbolj pravuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.10.2008 19:53:01   
helenav
meni je pa zadnjič vzgojiteljica rekla, da ja Zala taka, da celo skupino v red spravi, če pa slućajno ni kaj po njeno, pa tako stvari obrne, da je njej najbolj prav

user posted image user posted image user posted image user posted image ..ha ha bravo..zala..ti jih kar postroji!!!!

Klara že spi..nasledni teden pa bo ura šele 18.50..ajooooj....upam, da bo počasi podaljšala spet do 8h, sicer ne bomo nič skupajuser posted image user posted image

Je pa ratala prav atečka..oziroma trmasta..ima po komuuser posted image user posted image user posted image ..ampak jaz sem bolj..enostavno ko ni nekaj po njeno....je takoj cviljenje in zvijanje..si jo že predstavljam, ko bo večja..kako bo kje  v kaki trgovini po tleh trmarlauser posted image ..to sem jaz rada delala bajeuser posted image .

sibil točno to sva se z mojim dogovorila. en dan jo pusti on en dan jaz..danes ko sem jo prišla iskat k mami, 15 minut ni hotela it k meni...prav jokala je in me odrivala če sem jo prijela v naročjeuser posted image user posted image ..GRAVE....ta baba...mi bo dala vragauser posted image

še malo bom tu...pol pa pod tuš in manikura in mižule

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.10.2008 19:55:07   
helenav
helena- Ti povem s prve roke da Klara ni edina ki joče. Je en fantek Jan, ki ima omarico zraven Zale on zjutraj FULLLLLLL KRIČI.

Tale Jan je na začetju tudi štrene mešal s spanjem..je vse občutljive budiluser posted image ...

Ampak ko pridem jaz nekej ob 7.30..so vsi pridni in tiho....Zarja tri sekunde zanjuri in pol takoj utihne in se zaigra..Klara pa žvrgoli in tuli, da jo je čut vse do izhodauser posted image . Smo zmenjeni z Zarjinimi starši, d agre ona pred Klaro notr...ker se takoj umiri in vedno pridemo istočasno...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.10.2008 20:33:58   
thaiss
čer

moj mulc tudi spi, neverjetno kako hitro zaspi, komaj ga poležem v posteljo ga že ni večuser posted image

Nena super da je Zala boljša!! Kdaj imate kontrolo??

majrim dove sei????

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.10.2008 21:07:21   
majrim
user posted image evo me...sem bla v kuhinji in delala kosilo za jutriuser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem klicala,pa ni nič od tegauser posted image user posted image user posted image user posted image
helenav....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej neža je bla tudi en teden doma,a na srečo ni blo frke..user posted image ...kaj semuser posted image danes doživela,ko sem jo prišla iskat??...mi je kar mahala in stala v učilniciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa to,da so ta teden samo trije v skupini in zgleda,da uživajo sto na uro...jutri pa imajo kostanjčkov dan in bodo pekli in jedli kostanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zrak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bi res že bil cajt,da se kej najdemo,ker že kar lep čas nismo ble vse na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sibil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej spraviš v reduser posted image user posted image user posted image user posted image
žana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kam si se zgubila???user posted image
melaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.10.2008 21:19:05   
thaiss
...jutri pa imajo kostanjčkov dan in bodo pekli in jedli kostanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi, mi tudi!!!! sva šla popoldan kupit malček kostanjčkov, zdej pa rabim eno idejo kam bi jih lepo zapakirala...košarica, škartoček...kašna ideja?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.10.2008 21:40:28   
majrim
smo tudi medve šle na tržnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz jih bom dala kar v en plastičen krožnik in spodaj eno sarvetko...ga lahko še uporabijouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.10.2008 21:51:35   
thaiss
ma jaz bom dala v en škartoček in bo...škoda da se nisem včeraj spomnila, bi lahko z M pobarvala škartočekuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.10.2008 22:12:25   
n€na
user posted image user posted image user posted image mi stalno linijo ven meče in traja eno uro da mi kako stran odpreuser posted image user posted image user posted image

Nena super da je Zala boljša!! Kdaj imate kontrolo??

jutri popoldne imama kontrolo.

in kaj se je meni danes zgodilo. Ji dam jabolko za malico in ne vem kako jo je jedla v trenutku se je začela davit in nikakor ni padel tisti košček ven. Sem jo primla za noge in jo tresla in ničuser posted image user posted image user posted image Me je taka panika grabila, pa še sama sem bila domauser posted image user posted image   Je full kašlala in jokala in nekako je šel tisti košček v pravo smer in smo bili rešeni.

Tale Jan je na začetju tudi štrene mešal s spanjem..je vse občutljive budil ...

zanimivo jaz pa kadar koli pridem se pa jokauser posted image user posted image

je pa to,da so ta teden samo trije v skupini in zgleda,da uživajo sto na uro

bodoči trije mušketirjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.10.2008 7:37:35   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: majrimzrak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bi res že bil cajt,da se kej najdemo,ker že kar lep čas nismo ble vse na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majrim, zgleda, da si še edina, ki me upošteva..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.10.2008 8:18:49   
nektarina
Jutro... user posted image user posted image  za bubančke..
MI smo tudi bili en teden doma, ker je NIk imel mini operacijo  in ni šel v vrtec. Alex pa je šel v vrtec sam in je bil kar priden, kljub temu,da  dela nevem koliko zob, ker  vsepovsod nekaj belega štrli ven in včasih rata siten...
Zrak.. ma kaj že nosite št 23( noge)????????
NAm gre še prav 21, supergice 22 . Copatki  22 pa so definitivno še  preveliki.  Čez poletje smo vse prerasli zdaj pa nogice mirujejo..
Kaj ste gledale za kakšne  škorenjčke?

ciaoooo

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.10.2008 8:34:37   
thaiss
Jutro!!

nena26 mene je tudi groza in strah teh jabolčnih krhljevuser posted image  sam da se je Zali dobro izšlo!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
ker je NIk imel mini operacijo  in ni šel v vrtec.

kaj pa je imel Nik, kašno mini operacijo??
user posted image user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.10.2008 8:51:04   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

MI smo tudi bili en teden doma, ker je NIk imel mini operacijo  in ni šel v vrtec.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nektarina.. ja Eneni ima copate ciciban št. 22 in bood kmalu majhne..čevlje pa št. 23.. malo so velike , ampak lepo hodi v njih..Škornje nisem še nič gledala bom pa mogla in tudi št. 23..

thaissuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.10.2008 8:59:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
thaissuser posted image

koša???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?