|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
11.9.2008 8:03:30   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

IZVIRNO SPOROČILO: asso

...Kriza je, upam, da vsaj, če ne dobim, da dobim en vikend kasneje.

NE NE .. TAKRAT SEM JAZ NA VRSTI user posted image

Ojla, spet si me prehitelauser posted image user posted image  Sem bila zabasana v gužvi, ker so ponovno zaprli krožišče pri Lesnini za ravno, katastrofauser posted image

Vem, da si naslednji vikend ti na vrsti, ampak itak ti nimaš okroglouser posted image user posted image  Ma kaj čem druzga naredituser posted image

Grem na koffe

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.9.2008 8:20:33   
melaverde
Jutroooo,

ma kaj jaz vas moram  razsvetlit ???? user posted image
Po moje govori o Tanji, ki je bila enkrat z nami tam pri Delfinu...ima 42-43 let in če se spomnete, me je čakala v ordinaciji ko nisem čutila Vala ??? Sem zadela????
ma mi ne deluje tip ki opravlja, bolj direktna je in pove kar si misli....booo!! lahko da sem falila...
bi rekla prej za kako drugo... user posted image

jaz sem tudi štufa poletja, pa vse majčke ima poflekane od sadja....in tudi Val je cel popikan iz vrtca...
ma da slišite kako je danes jokal user posted image user posted image , grave !!! je začel komplicirat že doma za v avto....

pri nas so pa pupe spedenane, vse v oblekicah in pol si stopajo gor ko grejo na tobogan user posted image  samo čakam kdaj bo hotel tudi Val oblekico - je edini fant user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.9.2008 8:46:45   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

vse majčke ima poflekane od sadja....in tudi Val je cel popikan iz vrtca...
ma da slišite kako je danes jokal user posted image user posted image , grave !!! je začel komplicirat že doma za v avto....

pri nas so pa pupe spedenane, vse v oblekicah in pol si stopajo gor ko grejo na tobogan user posted image  samo čakam kdaj bo hotel tudi Val oblekico - je edini fant user posted image

Glede sadja jih lepo odpraviš s tistimi majhnimi čistilci od Dr.Becham (ali neki takega) zelena plastišna ploščata flaška, prav za sadnje. Daš v vodo, namakaš ene pol urce do ene ure in gre (skoraj) vse dol... predvsem pri sadju je user posted image  anguria za jo spravit dol.

Jokanje v avtu je bilo pri nas v ponedeljek in je jokala vseh 15 minut, ko sem bila z njo tako, da na koncu sem ugotovila, da jo moram pač pustiti z jokom in sem šla. Umirila se je par minutk kasneje in je bilo v redu cel dan. Vsak dan je boljše tako, da tudi za Vala bo. Danes je jokala malo samo ko sem jo predala vzgojiteljici in še to je šla k njej brez problema.

Kaj pa imaš proti oblekicamuser posted image user posted image  Za otroka so najbolj praktične in če ti povem jaz že cel teden hodim v oblekicah. Zame so tudi najbolj praktične. Res pa je, da če so do tal so za otroka moteče... Jaz Nastii večina oblekice oblačim, no sedaj kratke hlače in majčko - čisto navadne bombažne, ampak poleti ni čez oblekico.
Če bo Val hotel oblekico si lahko prideš sposodit k meni, jih imam kar nekajuser posted image user posted image user posted image

Končno si začela malo več klepetat, resno smo se spraševali kje si.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.9.2008 8:49:09   
asso
Evo, še kaj bo v pondeljek dobrega v Hoferjuuser posted image
user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.9.2008 9:55:48   
soncek78
Hello čvekice!

Sedim v službi in imam malo fraj....user posted image user posted image user posted image

No Nika je kot prava rožica. user posted image Zjutraj ji ni težko ustat in takoj am-am. Lačna je, papa dosti, a se ji nikjer ne pozna...
Tudi ona je ful popikana od komarjev a kaj če so povsod.user posted image Po moje ga ne čuješ niti če se ti na nos usede.

No danes je vrtcu najprej prečekirala ves hodnik, šla pokukat še v drugo učilnico in potem je šla sama v svojo. Prav pridna je. Drugače zaspi sama na ležalniku, stisne Fifi, flašo in dudo in v par minutkah že spi. Ponavadi spi tja do 14.30. Potem pa se še valja po ležalniku. user posted image , ko se drugi otročki igrajo.

Zrak – kakšen sonček je Enei, pravi cukrček.user posted image Nika je bila tako utrujena, da je zaspala že na poti domov.

Asso – ma take težave imaš z iskanjem placa za fešto... hudo, hudo, hudo,...user posted image  ma boš že kaj našla, su con il morale!!!user posted image

Thaiss- šccc, šccc, prehlad stran user posted image

Mali uvajančki – čimanj joka in čimveč smeha user posted image user posted image user posted image in igranja user posted image

Jaz moram tudi it malo po nakupih... zbežat moram v Trst. Kaj je bolje kupiti supergice ali čeveljčke, ali oboje, za ta prehodni čas. Nič bom ša malo v Chicco. 

Lep pozdravček vsem.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.9.2008 10:18:50   
n€na
dan,

jaz pa mislim da prihaja kriza za namiuser posted image user posted image user posted image . Se mi zdi da je vsaki dan slabše. Sploh i hotla it od mene stranuser posted image user posted image user posted image se mi je trgalo srce in sem vseeno zbrala pogum in odšla, da nisem še jaz začela jokati.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.9.2008 10:25:13   
Naja30
nena, sam nazaj ne smeš pogledat. Če pogledaš tiste male objokane oči, kako gledajo za tabo, si pečena. Jaz sem se že tako navadila, da samo zaprem vrata in grem.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.9.2008 10:28:01   
n€na
ja, maš prav.........pa sej pol bo pa vsa nasmejana in bo pozabla kako je blo zjutrajuser posted image user posted image user posted image se čisto stopim ko me objameuser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.9.2008 10:33:17   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

dan,

jaz pa mislim da prihaja kriza za namiuser posted image user posted image user posted image . Se mi zdi da je vsaki dan slabše. Sploh i hotla it od mene stranuser posted image user posted image user posted image se mi je trgalo srce in sem vseeno zbrala pogum in odšla, da nisem še jaz začela jokati.

Seveda tudi to pri nekaterih pride. Tako je bilo z mojo starejšo, prvi teden vse ok, drugi teden pa se je začela zavedat in jokala, tudi čez dan je večkrat pojokala in pri spanju je zaspala v naročju (do vrtca nikoli prej). Ampak po enih dveh tednih je minilo (no vsak dan je bilo boljše).

Je pa tako, da resno jo moreš pustit in oddit. Ni druge.

IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Asso – ma take težave imaš z iskanjem placa za fešto... hudo, hudo, hudo,...user posted image  ma boš že kaj našla, su con il morale!!!user posted image  

Ja, ja, ma bom že našla.

No, zdej sem poklicala in je Ribiška koča v Rižani fraj.
A je kera bila že tam na kaki fešti. Ker nimam pojma kako notri izgleda. Zdej pa se moram kaj hitro odločit ali sprejmem to, ali nič.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.9.2008 10:41:30   
zrak
Asso "ribiška koča"???? zato nisem še slišala.. a to ni tista lovska??? Ribiška je mogoče v Bobrih tam kjer je bila nekoč gostilna??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.9.2008 11:00:53   
asso

Asso "ribiška koča"???? zato nisem še slišala.. a to ni tista lovska??? Ribiška je mogoče v Bobrih tam kjer je bila nekoč gostilna??

Tam blizu gostilne je ja, malo naprej od ribogojnice. Od zunaj je zelo lepo (smo bili enkrat mimo) ampak notranjosti nisem videla tako, da zbiram najprej info. od drugih, sej konc koncev bom šla tudi sama pogledat.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.9.2008 11:03:06   
zrak
Veš kaj Asso .. najboljše da rezerviraš igrišče v Gažonu.. imamo blizu in ni skrbi policajevuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.9.2008 11:05:48   
n€na

Veš kaj Asso .. najboljše da rezerviraš igrišče v Gažonu.. imamo blizu in ni skrbi policajevuser posted image

pa še full lepo je tam in dosti dosti prostorauser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.9.2008 11:21:55   
asso

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej mogoče boljše, da jokamuser posted image user posted image  A misliš, da je fraj?????????????   NEEEEEE

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.9.2008 11:38:08   
n€na
punce, hvala za družbo. Med klepetanjem z vami mi je uspelo končat z likanjem perila, ki ga je bilo eno gorouser posted image ne vem kdaj se ga je toliko nabralouser posted image user posted image .

asso- držim pesti da je na Gažonu fraj ali pa da ti bo Ribiška koča všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.9.2008 11:43:50   
Naja30
nena, ti si vsaj uspela kaj naredit med klepetom. Jaz pa samo sedim tukaj in nič. user posted image  No ja, sprintala sem nekaj za diplomo. To pa tudi nekaj šteje. user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.9.2008 11:44:02   
asso

asso- držim pesti da je na Gažonu fraj

V Gažonu NI fraj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.9.2008 12:19:42   
n€na
No ja, sprintala sem nekaj za diplomo. To pa tudi nekaj šteje.

tudi to je veliko, ti delaš za diplomo, jaz pa za familijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.9.2008 12:21:27   
n€na

V Gažonu NI fraj user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa na Serminu lovska koča. Jaz sem bla gor na enem rojstnem dnevu in je super. Dosti placa pa tudi policajev ni niti blizuuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.9.2008 14:06:18   
Naja30

No ja, sprintala sem nekaj za diplomo. To pa tudi nekaj šteje.

tudi to je veliko, ti delaš za diplomo, jaz pa za familijouser posted image user posted image user posted image

Diploma je tudi za familijo, da si bo lahko nekega dne kaj več privoščila. Če bodo službe na razpolago, seveda. user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.9.2008 14:47:11   
asso

kaj pa na Serminu lovska koča. Jaz sem bla gor na enem rojstnem dnevu in je super. Dosti placa pa tudi policajev ni niti blizuuser posted image user posted image

Ja, ja ta je tudi nekje v planu. Nisem bila, ampak sem slišala da je v redu, samo čakam telefonsko, da lahko sploh pokličem, če je frajuser posted image  že dva dni čakamuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.9.2008 15:35:00   
helenav
nena..kako je bilo pol..se je potolažla?

Jaz pa sem danes bila čez v tisti famozni Mirelli in v pol ure je bil nakup opravljen...nobene gužve,,sem se dala k pultu,povedala št in ženska je natrosla rubeuser posted image user posted image user posted image ..pupe moje...majčke po 2.5 eu in kompleti tri delni( trenirka dol rokav+majčka dolg rokav) 6.5 in trenirkice brez majčke zraven po 5 eu.....fulllllll lepe stvari....
v oviesse pa so imeli pižamice po 5.5eu....tako da mega....se splača it en giro čez, že ki imamo tako blizu...

nektarina ene par majčk, sem ta teden vidla pri uni tvoji kolegici in iste sem vidla danes..s tem, da je ona fulllllllll podražala....za ene kratke hlače pri njej, sem dala 6 euuser posted image ...je kar dvignila ne?..prej je imela komplete po 12 eu....sedaj pa dobiš za ta denar samo po eno stvar....škoda...user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.9.2008 15:45:56   
Naja30
helenav, ob kateri uri si pa bila v mirelli? Bolj zgodaj? Jaz se tudi odpravljam en dan, samo se mi ne da gužvat.

Tija je danes spala v vrtcu user posted image  in je bil nekdo drug dežuren za bujenje. user posted image  Super, jaz sem se pa brezveze tako zasekirala. user posted image  Se bodo že navadli in en dan bodo vsi spali. user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.9.2008 15:50:28   
helenav
Naja mi smo bile nekje okrog 10h....ampak baje da je najhuje ob sobotah..,-preverjeno tudi iz moje strani...ob sobotah nikoli večuser posted image ...čez teden se da...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.9.2008 16:24:36   
n€na
helenav-ja zala se je pol kar hitro pomirila, danes smo te celo prehitele in smo bile prej v vrtcu tako da mi lahko ti poveš ali je jokala ko si prišla ali neuser posted image . Drugače je pa danes tudi Zala spala, ni hotla spat na ležalniko, ko pa so jo prestavile v posteljico je pa tik tak zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image

asso- poznam jaz enga lovca, in ga bom vprašala za telefonsko

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?