asso
|
Jutro, IZVIRNO SPOROČILO: melaverde včeraj je bil torej dan vabil, mi imamo roditeljski 28.08 ob 18 se mi zdi... Mi pa ga nismo dobili in niti ga ne bomo. Sem malo povprašala včeraj v vrtcu in mi je rekla "Sej je bil" Ja, maja, ko niso niti vedli, če bo nova skupina in če bodo vsi tisti sprejeti. Sej neki so na hitro povedali, na hitro pokazali vrtec in to je bilo to. Potem pa smo še pogodbo dobili domov Sej mene ne moti, ker sem itak vsak dan v vrtcu, ampak tisti, ki je prvič vpisal otroka Ne vem no, kar tako 1. septembra prit... Roditeljski so načeloma brez otrok, ker če ne je kaos. Res ne moreš nič, pa četudi je otrok ne vem kako priden. Z vzgojiteljico se zmeniš vse prvi ali naslednji dan... IZVIRNO SPOROČILO: melaverde e tu lo chiami sorodstvo?? pešnajsto koleno...nanka kri ti ne bi mogla dat se hecam dej... res nimam pojma o tej žlahti...ma sej infondo infondo smo vsi bratje in sestre Moja nona je iz Boršta, živi v Ankaranu Moja mama bi rekla, da je meni Martina sestrična po drugem kolenu Boo, maj nisem razumela kako gre to naprej od sesričen in tet... prej bi rekla, da je njegov oče moj bratranec po drugem kolenu IZVIRNO SPOROČILO: melaverde Moja nona je iz Boršta, živi v Ankaranu Ja, ja sej to sem mislila. In tvoji v okolici Vanganela Smo z očetom malo študirali in je prišel do povezave kdo in kaj... IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ... res nimam pojma o tej žlahti... Sej tudi jaz nisem imela pojma IZVIRNO SPOROČILO: melaverde nanka kri ti ne bi mogla dat Vprašanje IZVIRNO SPOROČILO: melaverde vsaj pri meni zmaga Geox. Pri meni pa Primigi. No tudi Geox niso slabi, če imajo dobro podplat - beri nedrsečo brez tistih kroglic spodaj. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Naja in asso superfitke ima tudi una trgovina v Župančičevi, nasproti bivšega Cicibana A ti misliš Kopitarna Ja imajo, ampak že dve leti ene in iste in seveda samo par številk, ker jim ne gre nikamor. Tudi čevlje imajo od ene treh let nazaj po normalni ceni okrog 40€ Valda ne bodo prodali. Super Fitke pa imajo na vezalke Naja, kje jih ti kupuješ? Jaz bi rabila tiste nizke. No, bom ju3 s tavečjo poskusla in bom vidla, če bodo mogoče tudi te visoke v redu. Nič, grem kaj delat, ker če ne...