NAVT -> RE: Južna Primorska (21.1.2009 14:35:23)
|
Bravo, Nastia! Ful lepo se sliši, da se sama tako zrihta. Jaz pa Aljošo lovim okoli: ne se obleč, ne se sleč.. In bravo Matia za likovne podvige! Thaiss, jaz sem za Aljošo rezervirala v kava baru Tisa, pri mercatorju pri Ritoši. Sicer je 10€ na uro, a druge variante ni. Sem klicala tudi na DPM, če imajo zdaj v novih prostorih kaj podobnega, pa je Barbara rekla, da niso prostori primerni, poleg tega pa še ne smejo oddajati najete prostore. Tako jim piše v pogodbi. En tak plac ful manjka,, ma ne eden, pet! Danes sem doma. Tudi Brina je nehala driskati, zato je pa Aljoša danes zjutraj najprej driskal, pol bruhal, pol pa driskal naprej. Ta viroza je res hecna. Pri naslednjem se pojavi šele takrat ko neha pri prejšnjem!!! Kako ve? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Sibil, mene pa zanima kako so te gledali, da si prišla ob 3h zjutraj gor? Ne me slabo razumet, a jaz dostikrat (v glavnem vsakič) ko je ponoči dihalna stiska, rešujem krizno situacijo, ker rajši imam akcijo doma, kot da poslušam gor, da delam paniko.
|
|
|
|