dskubin -> RE: Južna Primorska (13.1.2009 14:47:51)
|
mleko...valjda v plastiko Ja, ampak v Kopru ločujejo, v Izoli pa ne. Mislim, v Izoli ne zbirajo tetrapakov - mi smo jih tudi stiskali pa nosili v uno kanto za plastiko, pol smo se pa glih srečali enkrat s smetarskim kamionom in sva z mojim vsa ponosna naše ločene odpadke tam metala, pa nam rečejo, da brez veze [sm=smiley36.gif]. Pa da ne rečem, da pride 1 kamion in spraznejo not vse kante: plastiko, papir in steklo (upam, da ne tudi organskih odpadkov), pol pa na smetišču spet ločujejo [sm=hudicek1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss kje si dobila tako dolge slinčke.. jaz sem jih zadnjič kupila spodaj v famili, ampak vseeno niso tako dolgi. Ta slinček sem kupla v DMju, ma je že eno leto mimo. Je pa res dober, ker je velik in še plastificiran. Mi imamo tudi te slinčke, tudi jaz navdušena. Draž ga uporablja še zmeraj, mislim, da je enga strgal in ima zdej drugega. Meni so tolk praktični, da sem jih še za k vsem nonam nabavla. In tudi mi jih uporabljamo enako - damo pod krožnik [sm=bravo.gif]
|
|
|
|