Zoja Miša
|
Oj punce! Malo sem površno prebrala za nazaj. Hvala Sayuri, ker si napisala obvestilo. Naj vam poročam moje stanje. Ja, kot sem že rekal, zjutraj sem imela na hlačkih kar nekaj rjavega izcedka, pa potem vstanem in se mi kar nekaj malo še vlije ven. Rečem mojemu, da je to čudno in da bi šla jaz se kar pokazati, da me ne bo skrbelo. Itak nisem imela nič spakiranega, tako da narediva še to in greva proti Trbovljam. Se o.k počutim, izcedek se ustavi. Me G pregleda (sem bila res hitro na vrsti) in mi pove, da še tipa glavico, da je otrok zelo nizko, da izcedek je in da bi me kar tu zadržal. Brez obotavljanja se strinjam, saj sem to pričakovala in bolj varno se počutim tu. In grem v staro, meni že poznano sobo na isto posteljo in se namestim. Grem obiskati mamico, ki sem jo spoznala prejšnji teden in že ima sineka, srečam polno znanih in se počutim čisto domače. Grem na ctg - pokaže le dva popadka-lažja. Kri - super, voda malo slabša ampak o.k. Potem pride v sobo ene iz čiščenja in joka na veliko, jo tolažim in sama jokam kot dež. Boga reva je imela že 3 čiščenje, zaradi nepravilnosti. Kosilo in potem počivam. Pa me ob 14.30 začne nekaj orng špikati, ne vem točno kaj je, čakam na ctg. Grem na ctg in imam redne popadke do 12, na vsake 5 min!!! Že prepričana, da me bodo dali kar roditi čakam doktorja. Pride, pogleda in se odloči, da 36t je prehitro in mi napopajo obliž na bušija. Vse se umiri, ctg ne pokače nič, jaz pa imam še rahle krče čisto spodaj. Občutki mešani, sem že mislila, da bom cartala. Sesta mi je rekla, da bom šla v porodno, G pa se je potem tako odločil. Očitno je treba počakati še nekaj časa. Kako dolgo nama bo sedaj to uspelo ne vem. Po obližu me boli glava za znoret, a drugače sem o.k. Hvala vsem ker ste mislile name! Vas bom obveščala kako bo. Res pa je, da je voziček prišel včeraj in da smo doma sedaj komplet parajt za prihod pikice. A ja pa še to, Bella vse lepo pozdravlja in pravi da sta z tamalo super!!!