Zoja Miša
|
Mulka - čestitke! Kaja - čestitke! No pa so se princeske prebudile! Sandra, Sayuri, Erin, Gajka, Krysia, Ozziebo, Vilika, Zvezdica hvala ker mislite name. Verjetno je res prav, da z še malo počakava, saj G ve kaj dela! Kaj pa je teden ali dva proti temu, da bo moja punčka potem bolj čila in predvsem donošenka!!! Moram pa vam povedati, da je za mano katastrofalna noč. Glavobolj, ki še vedno traja, je bil ponoči sploh grozen in bolečine v trebuhu - huj kot popadki! A mislim, da je to od tega, ker so bili prej res že močni, pa so jih potem zatrli in se mi je vse razbolelo. Danes pa se počutim, kot bi pretekla 20 km, ali pa bi me nekdo pretepel. A bo počasi bolje. Da le pride kakšna sestra naokoli, da mi sname tale obliž, 20 h je preteklo! Sester pa nikjer, oz. imajo menda v porodni tako gužvo, da komaj folgajo. Tako da na porodnem oddelku je dren, na tem, ko sem pa jaz, sem pa sama! Mislim, čist hudo! Res sama! A po mojem bodo že jutri zaželi zopet filati. Nell, imaš ZS. In hvala, ker si pozorna. Tejkaz mi je javila, da je bila pri Naty in da je Jošt cuker. Da je za njo-Tejkaz čudna noč in da upa, da bo čim prej cartala. V kolikor se je za tem skrivalo skrito sporočilo, bomo izvedele. No, pa mi je ravno sporočila da se ne dogaja še nič. Lumpa me je okoli prinesla! Sandra, lepo pocartaj Tino in uživaj v vikendu, drug teden pa srečno!!!!! Erin, prav si se odločila, ko bo bo, itak so mali šefi že sedaj, kaj šele bo! Sayuri, za pridna dvojčka! Cebrca, hvala za porodno zgodbo. Joj, grem sestro iskat tole je pa sedaj že too much. Se javim še kaj zvečer. Pa-pa