|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
13.8.2008 10:53:36   
matejchi
anita pol ure CTG, tehtanje, pritisk in to je to... kamelo bo pa drugič pogledala, ker ni nič hribčkov narisal na CTG, tako da sem frizerja spet naročila za drug teden. Zdaj grem pa spat, ker imam težave s hladilnikom.... skoz mi neki v usta leti.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.8.2008 10:55:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

A katera ve kako dolgo še krvavimouser posted image po rojstvuuser posted image   in kdaj lahko potem spet user posted image .?

Bambi čiča traja kakšen mesec. Pri nekaterih malo dlje, pri nekaterih malo manj. Jaz imam po 14ih dneh še zelo malo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  - zeleno luč naj bi ti dal G na pregledu po 6ih tednih po porodu.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.8.2008 10:57:22   
bambi14
Včeraj sem Nejca dvignila in malo v naročju mela, pa me je kar po trebuhu nekaj bolelo, pa imam tudi občutek kot da me mal peče v spodnjem štuku. Pa nisem bila nič šivana. Ponoči ni bilo k sreči niti kapljice krvi. Sedaj je malo, ampak mislim, da gre tudi čišča pri meni h koncu. Mislim, da nima bit kaj narobe, če sem ga mal dvignila. kaj pravite

...kaj bi blo narobe, a bi lahko blo kaj narobe?Ups,  jaz sem mojemu včeraj pomagala prestavlat neke omare.user posted image A že gre h koncu,...kolk dni po porodu( mah sej bom pogledala kdaj si rodila)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.8.2008 10:58:24   
Ryssa
Čestitke arait, Ana_P in Astrea user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela včeraj ctg, pregled in (verjetno zadnji) UZ. Mali tehta nekje 3 kg in ima zalita lička user posted image hehe
Plodovnice ima še dovolj, posteljica je lepa, tak da zgleda da se mu še ne bo nikamor mudilo. Občasno imam krče, ki pridejo in odidejo, tak da nič posebnega. Upam pa da se ne bo vleklo čez rok.
Čutim ga pa ful nizko, se mi zdi da bo že kje kaka rokica ven pogledala user posted image ali pa da bo kr ven padel.

Naslednji ctg imam 19.8.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.8.2008 11:03:37   
matejchi
bambi samo tale Muller v MB je en kuser posted image , vse skupaj nič.
Slončkanje pa ni odvisno od rdeče.. lahko je kmalu ne boš mela več... samo dokler se kamelje usnje (leder) spet ne raztegne malo... mi smo prvič po porodu kot da bi mi bilo prvič, ne vem al je "krojač" v bolnici preveč not vzel....
Tile nasveti, ki si jih napisala, če se jih bom držala... bom šele čez mesec dni rodila... vse v enem dnevu pa ne morem... sicer pa sem včeraj gledala, ko so streho prikrivali, ponoči pa sanjala da user posted image , a to tudi kaj pomaga??? hihi

Ah sayuri bom raje počakala na notranji glas, ker smo že prvič imeli "poskus samomora ", ko je imel mali popkovino enkrat okol vratu pa je ves vijoličen ven priletel...

arait, Ana_P in Astrea,  vidim da so na vrsti babnce z začetnico a, torej bom jaz po novem atejchi, da vidim če to kaj pomaga...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.8.2008 11:21:41   
bambi14
bambi samo tale Muller v MB je en k , vse skupaj nič.

....ja kaj češ, če pa toti Mb- ne premore poštenega Mullerja.So pa plenice pamperske tam boljše kot npr. v kakem drugem trg. centru.( mi drugega ne preostane)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.8.2008 11:23:54   
andrejaboris
HOj sem bla po opravkih pa nič zrihtala. Bom mogla še enkrat it!

Bambi14 bi blo fajn , če bi bli skup v sobi. Samo moj čmrlek še noče zapustiti hotela z 10 *!user posted image user posted image Bom jaz tut začela star kruh jest pa same ogabne stvari tako kot pravi Matejchi, tak da ne bo več imel all inclusive!user posted image Glede user posted image pa boš tut sama vidla, kdaj se boš vredu počutla. oz boš brez bolečin!

Naty po moje te je zabolelo, ker še je to vse boleče nima pa ti kaj bit! Če pa bi te začelo ful bolet pa je najbolše da greš h G. Jaz še zdaj Lana nosim okoli, vredu da ni težki, pa vem da ga bom tut po porodu!

Gajka tvoj rokec je pa tak zlati! To je ful fajn da pridno papca in lepo gor jemlje!

Matejchi jaz sem tut Andrejaboris in ni haska. user posted image user posted image user posted image Grema jutri skup v akcijo. Danes jaz ne bi, ker bo te svoj 2 roj. dan praznoval na petek 13. buuuuuu! user posted image user posted image user posted image

zaenkrat čao bao!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.8.2008 11:26:01   
miškolinček
Aradej sporoča:

Sem v porodnišnici,so me včeraj obdržali,ker sem imela popoldne popadke,pa še tamala je bila full mirna. Pozdravlja vse na RR.

Pravi,da je srečala Sandro,ki na bi šla domov,pa da je danes Ledo rodila s CR.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 13.8.2008 11:31:14 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.8.2008 11:33:44   
Barbarinha
Drage souser posted image , ki ste še vedno 2in1 in tiste, ki se že cartate!

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čudovite dojenčke in za prestano nosečnost, ki se nam bo kmalu končala.

Ana_P, čestitke za Taia, Astrea za Tineta.user posted image user posted image user posted image user posted image

*zvezdica*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za zibko, ima pa tvoj user posted image  zlate roke za take stvari. Zarja pa res velika user posted image  zgleda, in kakšno lepo grivo ima, prava user posted image je.

Gajka, a je to prvi nasmešek na Rokovih ustkih?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar raznežim, ko vidim kaj bom tudi jaz čez dobrih 14 dni držala v naročju. user posted image user posted image

Včeraj sem imela CTG na Ptuju, in kot da bi vedel se je premikal kot mali živec. Popadkov ni bilo, CTG lep, srčni utrip tudi, vse BP. Ponoči pa ne zaspat! Me je vse špikalo in trgalo, sem že mislila da je to ta, a se je umirilo, je rekla G da je to od pritiskanja na živce in sramne kosti. Zdaj pa res ne vem kako zgledajo popadki... Je bil moj user posted image  na koncu že čisto zaspan in rekel, da bo kar zahrkal, da če se mi bo zdelo, ga naj zbudim. Sem nato tudi jaz zaspala. No, danes sem sveža iz GP, zadnjega kot mi je rekla G. Sem še čisto zaprta, naš podec se mi je spustil čisto nizko in mi pritiska na sramne kosti. Na teži smo 3,3 kg, trebušček in glavica čisto v povprečju. Sem si oddahnila da ne bo imel 4kg. Plodovnice je še dovolj in je malo mlečna, maternica gladka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mojo G, nimam slabe besede zanjo v vseh devetih mesecih. Zdaj sledi 22.08.08 samo še naslednji CTG pred PDP in potem upam, da bo to to.

Včeraj, ko so mi delali CTG v Ptujski porodnišnici, so mi vzeli vse podatke in me popisali. To pomeni da ko bo akcija, ne bo nepotrebnega intervjuja? Punce, ki ste že rodile na Ptuju, povejte malo, kako je potekalo, lahko mi ZS pošljete. Je pa res, da se v sobo za CTG vse iz porodne sliši. Ko sem čakala na G, da poda mnenje o CTG, je pravkar ena končala izstis in je kričala kot 100user posted image , nato pa drobni jokec. So mi kar solze v očke stople.
user posted image

Pri Baby centru sem tudi jaz letos ogromno zapravila, sem član a do sedaj še nisem dobila nobenega bona. Glede na tisti izračun, ki ga imajo ko so včlaniš, bi moral biti več kot 100 EUR, bi prišlo več kot prav. Tiste, ki imate izkušnje s tem, povejte na kakšen način se to dobi. Hvala za informacije!user posted image

Moj user posted image  je pa teden in pol nazaj menjal službo. In se vozi vsak dan iz  Mb v Lj user posted image . Sem od jutra do večera sama doma. Pa mu ne upam potožit, ker se je tako veselil te službe, bi imel po moje slabo vest potem, če bi vedel, da ga pogrešam cel dan. Saj kar mine, če si imam kaj za počet, vsak dan pa se tudi ni treba do konca pretegnit, se mi ne da. Ko pa je doma, pa čas mine, kot da so ure minute. user posted image user posted image user posted image  Bo že bolje.

Mamice, lepo se cartajte, souser posted image  pa se veliko smejte, ne mislite na ''grde'' stvari in božajte svoje bušije.

Papa...

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.8.2008 11:34:46   
*zvezdica*
user posted image ČESTITKE ANA_P, ASTREA IN ARAIT ZA VAŠE ZLATE SONČKEuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale glede zibke. Ja, je res super. Mala se samo malo premakne notri in jo že rahlo zaziba, pa še kar velika je, tako da bo sigurno ene pol leta lahko notri. Jo pa uporabljamo samo čez dan, ker je pritrjena na podestu nad dnevno sobo, zvečer pa spi v košku pri nama.

Anita, jaz ti napovdujem da boš danes ponoči rodila. Ista zgodba je bila pri meni. En dan prej sem šla v P zaradi popadkov, odprta 1 cm, pa še nič dogajalo...naslednjo noč me je pa ornk zvilo. Je blo pa tud men ful smotano, ker sem zagnala lažni alarm...sam kaj, saj zato so pa tam! Kako se pa sedaj počutiš?

Rok je pa res srčekuser posted image

Mi tud kar dobro spimo. Danes je zadnjič jedla ob 22:15, potem se je pa budila šele ob 4:30. Kar nisem mogla verjetuser posted image

Nay, jaz mislim da ni panike. Če ne bo kake obilne krvavitve je najbrž vse OK. Je pa logično, da se ustrašiš. Je pa kar zoprno takole ko nas naši prvorojenčki prosijo naj jih vzdignemo...tud jaz ne morem vedno rečt ne...vsaj za na stranišče če ne kaj drugega. No, upam da bo vse OK.

Joj, men bo pa zdele desno joškico razgonil, če se ne bo hitr zbudilauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.8.2008 11:41:56   
lana777
Oj,

najprej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRODOŠLI LEVČKI Tine, Tai in Eva!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr nekaj nas še vztraja v akciji (2v1). Je pa tečno. In tk se mi že lušta,
ko gledam vaše angelčke (Zarjo, pa Roka user posted image user posted image user posted image ) ...

Cebrca - bošček Ivan user posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.8.2008 11:50:04   
buhtlčk
Astrea čestitam user posted image user posted image user posted image

No men pa dans piše ''0 days left'', pa nč ne uboga! Včerej na CTGju je blo skoz na 20, no enkrat do 60 pa enkrat do 20, jutr mam spet, sam nimam nč filinga, da misl kej vn prit. Mi je reku včer G da pr prvorodkah tud po 2 tedna zdej kar pogost zamujajo-ja hvala za tolažbo no user posted image  Drgač pa, tele Jesenice so res cele ful prijazne, me veseli da grem tja.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.8.2008 11:52:54   
naty13
Aradej naj bo čimhitreje in čim manj boleče. user posted image user posted image user posted image

Sayuri kje pa siuser posted image  Si šla na vozičkanjeuser posted image

Zvezdica - mal mam filing kot da mi dol pritiska. Krvavitve ni, je le običajna čišča, ki je že rumeno rjave barve, le redko še mal rdeče krvi.  Je pa Nejc bruhal in sem ga vzdignila in nesla, da ne bi še notr stopu. user posted image  Saj G imam pa čez 4t. Če me bo pa še bolel, bom pa prej šla. Sej me sam tolk, da glih mal čutim.

Jošta imam pa zdej na igralni podlogi, danes samo leži, se mu očitno ne da ukvarjat z igračkami.  user posted image  No, važno, da je buden, da bomo ponoči spali, vsaj upam. user posted image  Nejc je pa tudi v deželi nina nana. user posted image  Se bom mal pridružla tamalima. user posted image

pa pa

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.8.2008 11:53:09   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Drgač pa, tele Jesenice so res cele ful prijazne, me veseli da grem tja.

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pa še za postlo se ti ne bo treba tepst zdaj k sva jo midve z Erin že ponucale.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.8.2008 11:57:58   
sayuri
Zdaj sta oba zaspala, jst sem vse pospravila, tko da sem malo prebrala, akr ste načvekale. Moram it najprej sezname uredit, da ne bo šefica preveč v skrbeh user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.8.2008 11:58:12   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

No men pa dans piše ''0 days left'', pa nč ne uboga! Včerej na CTGju je blo skoz na 20, no enkrat do 60 pa enkrat do 20, jutr mam spet, sam nimam nč filinga, da misl kej vn prit. Mi je reku včer G da pr prvorodkah tud po 2 tedna zdej kar pogost zamujajo-ja hvala za tolažbo no user posted image  Drgač pa, tele Jesenice so res cele ful prijazne, me veseli da grem tja.

Ejjjjjjjjjjjj do polnoči je še dolga. Jaz sem takle čas tisti dan ko sem rodila, še tudi na CTG-ju bla, 10min pred polnočjo sem mela pa Jošta na trebuščku. user posted image  Se mi je pa tudi gibalo med 20-40 na CTG-ju ko sem bila na porodni. Številke so pri vsaki drugačne, mi je babica rekla, da odvisno od organizma. Pri enih še 100 ni za rodit. Jaz sem pa pri 30. Številke niso tukaj pomembne. user posted image

Mal se pogovor s fantom, da je bivanje v hotelu z  10user posted image  drago in da bolje da pride s počitnic. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.8.2008 11:59:47   
sayuri
Aja čišča po porodu. Jst imam še zdaj rjavkast izcedek. Ampak tko-bolj malo-da imam mini vložek. Tista huda čišča je bila le prvi teden v P. Potem pa samo rjavkast izcedek, ki je zdaj že zelo majhen. Upam, da se kmalu neha user posted image , saj bo kmalu 5t od poroda.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.8.2008 12:13:50   
buhtlčk
naty upam, da maš kej preroških sposobnosti (pa miškolinček tud če ta staro pojstlo dobim user posted image ) Lah bi bil pa tolk po mamici, da bi bil točen no. Al pa mogoče uživa, k nas ma vse pod nadzorom v pripravljenosti, mulc. user posted image

cebrca boga, sej bo...sej lah tud mal pojamraš, si tko pozitivna skoz, sam ti kar izkoristi tole RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.8.2008 12:35:09   
žanneža
ČESTITKE ANA_P, ASTREA IN ARAIT ZA VAŠE  SONČKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita Goitan - držimo pesti, si že zelo blizu.

Gajka -  Rok je pa res luškan. Ful ima lepo kožo in zalite ličke.

Aradej - drži se.

zvezdica -  Vaša zibka je res izvirna in mi je všeč. Tvoja Zarja ima že pravo frizuro in je prava luštna damica.. Tudi moja Neža je imela tako dolge , temne lasje. Kakšna bo kaj sedaj moja Lana?

Jaz še kar čakam. Danes je moj PDP, poleg rahlega nerednega ščipanja v spodnjem delu trebuha in umiritve otročka, se še nič ne dogaja.
Jutri se grem pokazat v bolnišnico, kot mi je bilo naročeno.

Sayuri mi lahko sporočiš tvojo številko, kamor ti bom lahko poslala sms.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.8.2008 12:37:20   
sayuri
user posted image SEZNAM GP, CTG, AMNIO.: user posted image

14.8. - aradej
14.8. - LinaK
14.8. - žanneža
14.8. - anita goitan
18.8. - andrejaboris
19.8. - pingo80
19.8. - Ryssa
20.8. - nell
20.8. - matejchi
22.8. - Krysia 
22.8. -  Barbarinha

user posted image          

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.8.2008 12:40:33   
sayuri
user posted image user posted image

user posted image PDP
Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg

user posted image 08.08.

~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) 34.let +13 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let

user posted image 11.08.

~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ LenaG (user posted image Tisa) 31.let MB/ +20 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +23 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

user posted image 14.08.

~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +11 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +9,5 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +16,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +6 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +18 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +18 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image ) 28.let  MB/ +15 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +11 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +14 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +13 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +10 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +12 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +13 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +18 kg

~ clara23 (user posted image ) +11 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ anckabancka (3.user posted image user posted image ) 28.let
~ aradej
(2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +4,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let +11 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +22 kg

-  Nejka23 (2.user posted image  user posted image )

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.8.2008 12:44:55   
Tamy30
ojla mamice in noseckeuser posted image
Martin mi trenutno spi in po nekaj dnevih se tudi jaz vam oglasam. Moram priznati ni lahko biti mama. Bolecine ki sem jih trpela ob porodu so ze pozabljene. Zdaj je tu nas korenjak in iz dneva v dan raste. Narocila sem ga ze na prvi pregled (3.9.), bomo videli koliko je pridobiluser posted image Kolk kaze na tehtnici, ko se je dragi stehtal, je ze na 5 kguser posted image Sicer pa za svojih 15 dni, kolk jih ima danes, zgleda ze kot 1 msec star fantek. Je pravi Maritn Krpanuser posted image user posted image
Vsak dan ga mantrajo krci, enkrat bolj drugic manj. Takrat ga masiram z brinjevim mazilom, sej ne vem ce kaj pomaga, dajamo mu tudi vetrovne kapljice pa kapljice Babynuss. Pa spet enkrat pomaga, drugic spet ne.

Hehe je zanimivo vse to ja. Jaz sem bila oz. sem se vedno rpavi zaspancek, mislim da ima vsacih tud Martin neki po meni. Ponoci vcasih prespi 5-6 ur, kar meni seveda ugajauser posted image  Si mislim ce bo lacen bo ze povedaluser posted image
Nazadnje mi je patronazna rekla, da bi ga morala zbujati na 2 uri iin pol, samo veste jaz enostavno nimam srca, da bi ga prebudila iz spanca, kaj ve mislite?? Poleg hranjenja poje tudi obilo zraka, od tega ga potem tud zvija.

Vsem ki ste rodile vam cestitamuser posted image

Lep dan, cartajte svoje malckeuser posted image user posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.8.2008 12:45:59   
Tamy30
aja tale sticker nad imenom, bo treba tudi zamenjati, samo hm, ze tako sem se namatrala s tem, kaj bo sele z novim. Bomo kdaj drugic ustimaluser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.8.2008 12:48:40   
sayuri
user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.) ~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri
2. suzili (PDP 13.8.) ~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.) ~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri
4. srecka30 (PDP 20.8.) ~ MOJCA - 43cm, 1910g

11.7.2008
5.
sayuri (PDP 5.8.) ~ ZARA - 48cm, 2490g ob 10.29 uri 
                             ~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri
6. Neža7 (PDP 18.8.) ~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
7. Gajka (PDP 28.7.) ~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

21.7.2008
8. m@j@ (PDP 5.8.) ~ URH - 52cm, 3270g ob 12.47 uri

user posted image
user posted image

22.7.2008
9. cebrca (PDP 5.8.) ~ IVAN - 52cm, 3210g ob 19.56 uri

24.7.2008
10. izabella08 (PDP 2.8.) ~ IZABELA - 50cm, 3050g ob 2.50 uri

29.7.2008

11. Tamy30 (PDP 13.8.) ~ MARTIN - 52cm, 4460g ob 6.46 uri
12. miškolinček (PDP 11.8.) ~ FILIP - 52cm, 3330g ob 15.03 uri

13. dar10 (PDP 18.8.) - EMA- 49cm, 2680g

30.7.2008

14. K_a_t_j_a (PDP 12.8.) ~ JAN - 48cm, 2550g ob 7.58 uri
15. Naty13 (PDP 14..8) ~ JOŠT - 51cm, 3205g ob 23.50 uri

16. Tato (PDP 2.8) - JAKA - 53cm, 3510g ob ?? uri

31.7.2008
17. bella02 (PDP 4.8.) ~ TEJA - 53cm, 4100g

2.8.2008
18. Muklla (PDP 30.7.) ~ ŠPELA - 52cm, 3560g ob 00.15 uri
19. kaja02 (PDP 6.8.) ~ LEJA - 51cm, 3480g ob 6.30 uri

20. daja27 (PDP 12.8) - LEON - 50cm, 3320 g ob 21.37

3.8.2008
21. *zvezdica*(PDP 10.8.) ~ ZARJA - 53cm, 3610g ob 6.10 uri
22. tejkaz (PDP 18.8.) ~ JAŠA - 52cm, 3165g ob 22.43 uri

4.8.2008
23. dojenč (PDP 4.8.) ~ ŽANA - 48cm, 3110g ob 11.35 uri 

24. bambi14 (PDP 21.8.) - ELA NINA - 47cm, 2810g, ob 21.50
25. Odette (PDP 5.8) - fantek - 55cm, 4050g

5.8.2008

26. ozziebo (PDP 1.8.)  - LARA - 52cm, 3790g ob 2.55 uri
27. iva77 (PDP 11.8.) - TAMMY - 50cm, 3150g ob 9.20 uri 

6.8.2008
28. Erin (PDP 1.8.) - TILEN - 51cm, 3190g ob 3.35 uri 

8.8.2008
29. sandra123 (PDP 22.8.) - TAJA - 50cm, 3030g ob 9.16 uri
                                            - TEJA - 47cm, 1960g  ob 9.18 uri

30. pufka (PDP ?) - NIKOLA - 52cm, 3900g ob 12.43 uri
9.8.2008

31. renatka (PDP 22.8.) - EVA - 47cm, 2560g ob 20.10 uri 
32. arait (PDP 2.8.) - EVA - 52 cm, 3450g ob 23.44 uri

10.8.2008
33. nevaeva (PDP 2.8.) - ALJA - 52cm, 3460g ob 9.15 uri
34. nyna84 (PDP 4.8.) - LANA - 50cm, 3240g ob 23.56 uri 
35. Astrea (PDP 18.8.) - TINE - 52cm, 3570g ob 21.40 uri

11.8.2008
36. Zoja Miša (PDP 29.8.) - KAJA LINA - 47cm, 2600g ob 8.35 uri
37. PABLO (PDP 31.7.) - OTMAR - 52cm, 3490g ob 10.24 uri 

12.8. 2008
38. ANA_P (PDP 11.8.) - TAI - 51cm, 3960g ob 21.33 uri

19 user posted image :22 user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.8.2008 12:52:25   
Tamy30
uf jej ta cisca, jaz sem se je ze navelicalauser posted image  a tak dolgo traja po en mesec, uf, komaj 2 tedna je od poroda.user posted image moj ginekoloski pregled imam komaj 8.9. upam da bo do takrat ze cista. Tile vir 80 pa tudi grejo kot za stavo. Prej sem v menstrualnem casu uporabljala samo tampone, in mi je anti ko pride kri v stik s kozo. Upam da bom kasneje tudi lahko uporabljala tampone. Ene baje pravijo da po porodu baje niso vec tamponi zazeljeni. Veste kaj o tem?

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?