Barbarinha
|
Drage so , ki ste še vedno 2in1 in tiste, ki se že cartate! Vsem za čudovite dojenčke in za prestano nosečnost, ki se nam bo kmalu končala. Ana_P, čestitke za Taia, Astrea za Tineta. *zvezdica* , za zibko, ima pa tvoj zlate roke za take stvari. Zarja pa res velika zgleda, in kakšno lepo grivo ima, prava je. Gajka, a je to prvi nasmešek na Rokovih ustkih? Se kar raznežim, ko vidim kaj bom tudi jaz čez dobrih 14 dni držala v naročju. Včeraj sem imela CTG na Ptuju, in kot da bi vedel se je premikal kot mali živec. Popadkov ni bilo, CTG lep, srčni utrip tudi, vse BP. Ponoči pa ne zaspat! Me je vse špikalo in trgalo, sem že mislila da je to ta, a se je umirilo, je rekla G da je to od pritiskanja na živce in sramne kosti. Zdaj pa res ne vem kako zgledajo popadki... Je bil moj na koncu že čisto zaspan in rekel, da bo kar zahrkal, da če se mi bo zdelo, ga naj zbudim. Sem nato tudi jaz zaspala. No, danes sem sveža iz GP, zadnjega kot mi je rekla G. Sem še čisto zaprta, naš podec se mi je spustil čisto nizko in mi pritiska na sramne kosti. Na teži smo 3,3 kg, trebušček in glavica čisto v povprečju. Sem si oddahnila da ne bo imel 4kg. Plodovnice je še dovolj in je malo mlečna, maternica gladka. za mojo G, nimam slabe besede zanjo v vseh devetih mesecih. Zdaj sledi 22.08.08 samo še naslednji CTG pred PDP in potem upam, da bo to to. Včeraj, ko so mi delali CTG v Ptujski porodnišnici, so mi vzeli vse podatke in me popisali. To pomeni da ko bo akcija, ne bo nepotrebnega intervjuja? Punce, ki ste že rodile na Ptuju, povejte malo, kako je potekalo, lahko mi ZS pošljete. Je pa res, da se v sobo za CTG vse iz porodne sliši. Ko sem čakala na G, da poda mnenje o CTG, je pravkar ena končala izstis in je kričala kot 100 , nato pa drobni jokec. So mi kar solze v očke stople. Pri Baby centru sem tudi jaz letos ogromno zapravila, sem član a do sedaj še nisem dobila nobenega bona. Glede na tisti izračun, ki ga imajo ko so včlaniš, bi moral biti več kot 100 EUR, bi prišlo več kot prav. Tiste, ki imate izkušnje s tem, povejte na kakšen način se to dobi. Hvala za informacije! Moj je pa teden in pol nazaj menjal službo. In se vozi vsak dan iz Mb v Lj . Sem od jutra do večera sama doma. Pa mu ne upam potožit, ker se je tako veselil te službe, bi imel po moje slabo vest potem, če bi vedel, da ga pogrešam cel dan. Saj kar mine, če si imam kaj za počet, vsak dan pa se tudi ni treba do konca pretegnit, se mi ne da. Ko pa je doma, pa čas mine, kot da so ure minute. Bo že bolje. Mamice, lepo se cartajte, so pa se veliko smejte, ne mislite na ''grde'' stvari in božajte svoje bušije. Papa...