cebrca
|
NAJPREJ SPET ČESTITKE NOVIM MAMICAM! daja27 za Leona Erin za Tilna Angelcare same pohvale. Jaz ga imam doma in dela super. Pa še jaz sem bolj sproščena ker bi po moje drugače kar naprej hodila gledat, če še diha. Pa ne da po naravi zganjam tako paniko, ampak včasih spi tako mirno in tako dolgo, da bi najbrž jo! Kopanje Mi smo se prvič kopali v torek s patronažno seveda. Je rekla naj drugače še kakšen teden počakava, da res odpade tista mini hrastica s popka in zato se zaenkrat umivava še tako kot v P. Protokol je pa tak. Najprej se 20 min dojiva, potem greva v vozička za pol urce. Prideva not se umijeva in dojiva še pol ure in med tem Ivan zaspi. Če nama rata podreva še kupčka in greva v posteljico! Spanje v postelji? V porodnišnici sem ga imela obe noči pri sebi na postelji, ker se mi je zbujal na 15 min in mene so preveč boleli šivi, da bi kar naprej vstajala. Jaz nisem skoraj nič spala, ker mi je kar naprej lezel pod joško, jaz pa sem se mu umikala, ker sem se bala, da ga ne bi zadušila. Zato zdaj doma vztrajam da spi v svoji posteljici, ker se spanje v P ni obneslo! buhtlčk Iz prve roke ti lahko zagotovim, da gre vsa voda ven na vseh porah kar jih premoreš, poleg tega, da hodim na WC ko nora. Vsa odvečna voda gre definitivno ven! Sayuri ja tisto s komarjem je bilo pa res hudo. Pa imava mrežico na oknih in Raid vštekan, pa ne vem od kje se je prikradel nebodigatreba! Namazala pa sem mu s Tea tree kremo od Justa in je zelo u redu. Olje31 pa se mi zdi za tako majhnega še prehudo, ker je res koncentriran! Maja T glede čaja, ti ne vem odgovorit, sva še vedno samo na mleku, se mi pa zdi, ko je fino vroče, hoče čez dan večkrat jest. Lula pa še vedno ogromno! Prej, ko sem imela še manj mleka, mi je pojedel iz obeh. Zdaj pa samo iz ene, če je sila pa še malo iz druge. Zgleda pa tako 20-25 min, potem se previjeva, potem pa še ena runda 20-25min in če imam srečo vmes zaspi! Če pa ne, ga pa vseeno dam v posteljico in večinoma je kar zaspal, ker je bil sit in previt! Tejkaz dobrodošli doma, pa ful lepe slikice!!!! cicmic , da bo šlo vse po sreči. Mala bo pa potem vse z maminim mlekom notri prinesla in hitro rastla! Naty še meni delaš lušte s slikicam, pa imam že štručko doma!!! karmar za iz porodnišnice, hlače tanko trenirko in mikico, pa je bilo zunaj 32°C. Pa mi je kar pasalo, ker 6 dni nisem bila zunaj! za presredek ne vem pomagat 14 dni po porodu, pa še vedno na WC in švicam ko nora. Še malo pa bom lahko porčni prstan dala nazaj! Ko sem prišla domov sem se zvagala in sem imela 8 kg manj, zdaj se pa še nisem. Strije nisem imela ne prej ne zdaj, kaj pa še bo, pa ne vem!