Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 16:19:22
|
|
|
|
naty13
|
No pa je zatišje tukaj. Pa ne, da ste šle vse rodit Jaz sem mal zadremala, zdej sva mela pa od 14h z Joštom borbe za jest. Vsaka ura samo 20ml. Danes mu pa res ne gre. Upam, da nama ne bo treba nazaj v P. Sicer je pa pravi cukerček in tudi ko je buden je priden. Pravi . Še hranjenje nam mora zalavfat pa bo 1A. Vas pa kasneje pridem pogledat, če bo kaj čveka. Zdej pa mal čvekat z Joštom.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 16:41:53
|
|
|
|
anita goitan
|
res je zatišje, tudi jaz sem oddremala eno urco in se zbudila ful lačna in napadla jogurte , je pa tak krasen dan zuni ampak več kot na teraso ne grem.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 17:45:00
|
|
|
|
anaya
|
kaj vse smo spale? Pol pa ni čudno da ni nobene tu
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 17:52:43
|
|
|
|
košuta
|
Tudi jaz sem spala. Kot vse ostale... Pa zdajle razmišljam, če bi šla na en mini sprehod. Se malo bojim, da bi mi voda odtekla, jaz bi bila pa kje v naših rovtah, kjer me še dobeden slišal ne bi, če bi klicala... No, saj ne bi nikogar klicala - bi se vsedla za cesto in čakala mojega dragega, da bi se pripeljal iz službe. Samo ne vem, kdaj bi ga dočakala, ker pride včasih ob 7-ih, včasih ob pol 10-ih... Tako da - en mini mini sprehod bo (300m v eno smer). Kar grem, preden si bom premislila...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 17:55:25
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj babike! ERIN čestitke, pa si tit tut dočakala svojga Tilena!!! DAJA šestitke za Jako! Zdaj pa cartanje!!! Joj kak vas je lepo brat, ko se že menite o otročičkih. Naty in Sayuri vajini so zlati!!! Naty jaz sem se pri Lanu tolko nasekirala s težo, da joj! Tak da vem kak ti je! Upam da z JOštom čimprej uštimata še hranjenje pa bo!!! Jaz pa sem danes ponoči že mislila da bo kaj akcije in bom šla v P:! Imela sem očitno lažne popadke na neke čudne časovne intervale in to več kot dve uri, pol pa se je umirlo! In zdaj čez dan je tut vse mirno! Tak da sma bla z mojim pol noči pokonci! SEm rekla ja pa zaspi, saj te bom zbudila, če bo postalo bolj intenzivno kaj in je reko, kak te naj spim, če se nekaj dogaja! Pa sma čakala! Pa si je očitno naš premislo in bo še malo pri mamici! Zojamiša še malo zdrži pa bo! Naša Sandra pa gre v petek v akcijo al ne??? Naš bo upam da tut spal v svoji postlci, ki ga že nestrpno pričakuje! Je pa Lan od 1. - 2. leta spal skoz pri nama, pa lepo spi in smo spali ko hrčki! In potem ni blo nobenih problemov pri navajanju na svojo sobo in postlo! Hvala bogu! Itak pa tak hitro zrastejo, da tak pol nočejo več spat s starši! Joj komaj čakam, da še mi zibamo, ker res že lušte delate in ta vročina me že ubija! Grem po eno nektarino, ker sem prej spala in imam zdaj pajčevino v trebuhu!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 17:59:53
|
|
|
|
clara23
|
Erin in Daja..ČESTITKE!!! Naš ima tudi že pripravljeno svojo posteljico
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 18:53:55
|
|
|
|
Vilika
|
Hoooj!! Čestitke Erin in Daja za 2 fantička . Vse več vas je mamic in vse manj nas je . Komaj čakamo da pride tudi naš čas. Hihihihi, pri nas pa stavnice padajo na kateri datum bomo zibali . Svak pravi da jutri - njegov RD, Jaz bi v petek - sem že od štarta v ta datum zapičena, Stric pravi da bo v nedeljo - njegov RD, misli da bo na rok - 18.8 Mami pravi da bo na moj RD - 24.8.... ....pa še kdo se najde... Pa da vidimo kdo bo imel prav Poleg tega se ugiba tudi o spolu na pooolnooo - zaenkrat so mnenja fifti fifti, joj so smešni . V glavnem da čimprej in s čimmanj matranja rodimo zdravo dete, drugo ni važno.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 18:58:16
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Hvala vsem za čestitke. Mi smo doma. Vsi smo dobro. Dojenje nama je dobro zalaufalo, česar sem res zelo vesela. Eva bi bratca kar naprej objemala in lubčkala. Porod je bil ekspresen, vse skupaj je trajalo 40 minut. Sicer me je že cel dan prej prebava matrala in kakšen krč tu pa tam, ampak nič resnega, ob 22.00 me je pa fino zvilo, ob 22.43 smo pa že cartali. Dobila sem dva šiva in pod splošno anestezijo so mi odstranili posteljico ker se ni odluščila od maternice, tako da imam razbolel trebuh in boleče sedim :D Ampak za tako lepo štručko se je izplačalo. Slikice ob priliki. Lep večer
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 19:01:30
|
|
|
|
clara23
|
Villika imate pa res pestro pri vas . Punce, danes sem imela g pregled in mi je g dala napotnico in se moram jutri zjutraj zglasiti v Leonišču na posvet in pregled k internistu . Pa mi ni nič konkretno povedala zakaj naj bi šla tja..v bistvu zato, ker je tamal že tako velik da potem jaz že full težko diham in sem včasih kar malce omotična Ampak jaz ne vem kaj naj bi imel internist s tem?? Na napotnici piše "prosim za pregled in mnenje"..kakšno mnenje??. Sem potem malo po forumih brskala in so imele punce posvet z internistom če so imele napovedan CR ..ampak meni ni nič konkretno omenila da obstaja možnost da bom imela CR.. Prosim za kakršna koli mnenja in pomoč..
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 19:08:51
|
|
|
|
žanneža
|
Vidim, da se ful dogaja! Čestitke mamicam in njihovim sončkom: bambi za Elo Nino ozziebo za Laro iva77 za Tammy Tato za Jaka Erin za Tilna Daja za Leona Lana777- če primerjam carski rez(moj drugi porod) in normalni porod(moj prvi porod) sem veliko prej okrevala pri carskem. Predhodno me ni nič bolelo, ker nisem imela še popadkov, samo voda mi je odtekla, po operaciji sem hitro okrevala, hemeroidov nisem imela. Tako da punca, ne se bat! Tudi ta mala je bila prava princeska, sploh se ji ni bilo treba mučit. Res pa je,da ima pa naravni porod druge prednosti. V bistvu je vseeno, samo da bo z dojenčkom vse o.k. Torej pogumno! KOmaj čakam, da vidim svojo dojenčico in jo stisnem k sebi. Še sedem dni do roka.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 19:30:02
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček babike! Js sem iz shoppinga in sem zapravla celo plačo madona...kok znajo služit. Nakupla sva vse tiste stvari, ki so nama še manjkale in so ble potrebne...med drugim, Tosame pa res ni blo težko najdit, ste mele prav. BC me je popolnoma olupu...sva kupla Angel Care, ga mora dej moj skuplat, pa še polno nekih stvari...zdej moram vse še lepo zložit na poličke, ampak najprej me čaka tuš in komi čakam. Torej mi smo zdej pripravljeni it rodit...tko da dete moje pridi pridi...tud na poroko ne rabim it, čeprav me zlo vleče...me res zanima kdaj se bo tamali odloču za akcijo. nič babike grem pod tuš in se morda pridružim še mal kasneje.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 20:01:41
|
|
|
|
Nevaeva
|
O, Tejkaz! Lepo da si se oglasila! Sem vesela da ste ok, mali Jaša je pa res pravi cukrček! Ko boš imela kaj časa se pa zeloooo priporočam za poročilo glede ultive (kdaj si jo dobila in koliko je nucala). Jaz sem očitno med tistimi, ki čakamo na september, da se nam dete rodi Če ne prej, imam v petek spet amnio. Me pa nekaj zanima: ena je pisala, da ti ne more narediti amnie, če nisi vsaj 1,5 cm odprta, meni pa ni zdravnica nič rekla da amnie ne more narediti. Rekla je samo, da je stanje popolnoma nezrelo. Kaj naj to pomeni?!? Koliko časa pa sploh čakajo v KR, da ti sprožijo porod?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 20:23:30
|
|
|
|
košuta
|
Nevaeva - Sorry, ti ne morem pomagat. Izgleda pa, da boste še precej čakali. Nell - Samo, da si prisla domov še 2v1. Oskubijo te pa itak povsod, ni važno v katero trgovino greš. Če gre pa za naše bebice, so pa sploh piranhe, ker vedo, da bomo dali nekaj evrčkov več, če nam je kaj všeč... Vilika - Kar je meni zanimivo, je to, da so meni trije ljudje, ki jih sploh ne poznam, napovedali fantka. Jaz imam pa skoz občutek, da bo punčka. Vprašali nismo, kaj bo, tako da bomo lepo počakali do dneva D. Ta je pa že zelooo blizu (PDP 10. 8.).
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 20:41:49
|
|
|
|
anaya
|
košuta: kaj ni to smešno....ko te kr nekdo ustavi pa ti reče vi boste pa imeli to pa to.... se je meni zgodlo enkrat v gostilni, ko sploh nisem vedla da kao mož vidi da sem noseča, pa mi je pri 4 mesecih kr brez dober dan napovedal fantka (baje se mi vidi na obrazu, naj ne bi blo sprememb- pa me nikol prej ni vido ), kr v šoku sem bla.... je reko da se je samo 2x v življenju zmotil (napovedal pa naj bi okrog 200x)... pol je pa ultrazvok pupo nakazal, tak da zdaj bomo pa vidli . Pa kr nekaj mi je smešno ko mi kdo reče ja vi pa imate čist punčkast, al pa fantovski trebuh.....JA PA JA.... jaz v to nič ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 20:43:38
|
|
|
|
anaya
|
kaj Erin bo mela pa zgleda čist svoj datum.... nobena ji noče motit datuma.... bo samo njen . Mogoče se ji jaz pridružim, ker mi danes že cel dan pa celo noč mi je trebuh trdel...... pa to kr pogosto..... zdaj pa samo čakam da me še kaj druga zvije....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 20:52:06
|
|
|
|
astrea
|
ooo, jaz tudi samo še čakam ....sem vsak dan težja in bolj zatečena, pa ponoči ne spim... ...se mi zdi, da je še cela večnost do 18.8....pa skoz neki znaki... zdaj grem pa na večerjo, ki jo kuha se še kej tipkamo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 21:27:37
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj! Tejkaz lepo da ste vredu in da je Eva lepo sprejela bratca!!! Si pa mela res ekspresen porod! Jaz tut upam na takega!!! Astrea meni je že ta trebuh prav naporen. Sploh ne morem se več fajn pripognit! Grema skup v akcijo?? Jaz pa imam neki filing da bo neka 7 not v datumu poroda, tak da al 7.,17, 27. pol pa bi blo res že malo pozno! Samo tak ziher ne bo! Eh bomo vidli! Anaya se nama pridružiš? Jaz tut nič ne dam na te vraže kaj bo al ! Meni so v 1. nos skoraj vsi napovedovali , pa je bil ! Sicer pa je itak vseeno samo da bo zdravo detece!!!!!
< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 6.8.2008 21:38:49 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 21:40:30
|
|
|
|
andrejaboris
|
Nyna vidim da si prijavljena? Kaj še ne bote zibali???
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 21:52:03
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva O, Tejkaz! Lepo da si se oglasila! Sem vesela da ste ok, mali Jaša je pa res pravi cukrček! Ko boš imela kaj časa se pa zeloooo priporočam za poročilo glede ultive (kdaj si jo dobila in koliko je nucala). Jaz sem jo imela samo zadnjih 10 minut in je bilo pravo olajšanje. Čutila sem samo še pritisk kot da moram nujno kakat. Ko sva prišla v P sem bila odprta 4 cm in s popadki na minuto. Sem mislila da bo to še trajalo ker sem odprta samo 4 cm, zato sem rekla za Ultivo. Traja ene 15 minut da ti jo naštimajo. Vmes se še malo pogovoriš z anesteziologom, podpišeš papirje, malo te izprašajo, jaz sem imela že fino močne popadke, odprta pa še vedno 4 cm. Potem so mi jo priključili in je trajalo 2 minuti da prime, potem se ti pa kar malo motit začne, ampak tako prijetno motit. Križ me je pa v sekundi nehal bolet. Čez 10 minut me pogleda in sem bila čisto odprta, so mi jo izključili in smo z dvema popadkoma rodili. Glede amnie ti ne znam povedati. Če te pa še v petek nikamor ne pošljejo, si pa lahko prideš učke odpočit na naši štruci. Še dve slikici za lušte vsem. Zdaj pa zadnjič danes previt, jest in spat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 21:55:38
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva O, Tejkaz! Lepo da si se oglasila! Sem vesela da ste ok, mali Jaša je pa res pravi cukrček! Ko boš imela kaj časa se pa zeloooo priporočam za poročilo glede ultive (kdaj si jo dobila in koliko je nucala). Jaz sem očitno med tistimi, ki čakamo na september, da se nam dete rodi Če ne prej, imam v petek spet amnio. Me pa nekaj zanima: ena je pisala, da ti ne more narediti amnie, če nisi vsaj 1,5 cm odprta, meni pa ni zdravnica nič rekla da amnie ne more narediti. Rekla je samo, da je stanje popolnoma nezrelo. Kaj naj to pomeni?!? Koliko časa pa sploh čakajo v KR, da ti sprožijo porod? Nevaeva hoj, jaz sem to napisala ker mi j dr. Rantova to razložila, oz sem 1x celo pripela njen email. Koliko časa v Kr čakajo da ti porod sprožijo pa ne vem , jaz imam v pon 11.8. amnioskopijo in jo bom vprašala, če slučajno do pon ne rodim
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 21:57:41
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva O, Tejkaz! Lepo da si se oglasila! Sem vesela da ste ok, mali Jaša je pa res pravi cukrček! Ko boš imela kaj časa se pa zeloooo priporočam za poročilo glede ultive (kdaj si jo dobila in koliko je nucala). Jaz sem jo imela samo zadnjih 10 minut in je bilo pravo olajšanje. Čutila sem samo še pritisk kot da moram nujno kakat. Ko sva prišla v P sem bila odprta 4 cm in s popadki na minuto. Sem mislila da bo to še trajalo ker sem odprta samo 4 cm, zato sem rekla za Ultivo. Traja ene 15 minut da ti jo naštimajo. Vmes se še malo pogovoriš z anesteziologom, podpišeš papirje, malo te izprašajo, jaz sem imela že fino močne popadke, odprta pa še vedno 4 cm. Potem so mi jo priključili in je trajalo 2 minuti da prime, potem se ti pa kar malo motit začne, ampak tako prijetno motit. Križ me je pa v sekundi nehal bolet. Čez 10 minut me pogleda in sem bila čisto odprta, so mi jo izključili in smo z dvema popadkoma rodili. Glede amnie ti ne znam povedati. Če te pa še v petek nikamor ne pošljejo, si pa lahko prideš učke odpočit na naši štruci. Še dve slikici za lušte vsem. Zdaj pa zadnjič danes previt, jest in spat. tejkaz ma kašen angelček , super za tole porodno izkušnjo, res ste ekspresne drugorodke, bravo . Drugače si bila zadovoljna v Kr?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 22:00:35
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Nevaeva jaz sem bila v prvi odprta 1cm na amniji. Nezrelo pomeni, da imaš nezrelo plodovnico in še ni pripravljeno za porod. Moraš met zrelo ali mlečno. V KR čakajo en teden ali dva. Odvisno, koliko plodovnice imaš in kakšno. Govorila sem z Erin. Se mora še naspati. mali je pravi cukrček pravi. Mela je "tadobro" porodno postlo. Vzela je EA. Sayuri tebi je pa slikco Tilna poslala. A nam jo boš pokazala. Je rekla, da jo znaš gor dat. Vilika to je pa prava stavnica. Na koncu se bodo pa vsi ušteli v datumu. Zdej pa še nekaj hitro pojem, potem pa pančkat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 22:04:31
|
|
|
|
naty13
|
Evo, ko pa tako dolgo pišem. Tejka kako smo luštni. In za prihod domov. Bo treba mal fante naše spoznat na kakšnem vozičkanju. Samo morajo še mal zrast.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 22:04:38
|
|
|
|
Maja T.
|
Čer! So- /mamice toliko ste načvekale, da sem spet ostala zadaj . Sem samo skozi preletela in vidim, da so Agustovčki na pohodu , čestitke mamicam, uživajte ob malih štručkah: Dojenč za Žano Ozziebo za Laro Iva77 za Tammy Tato za Jaka Erin za Tilna Daja za Leona Mamice, imam dve vprašanji, kaj boste dajali svojim piti čaj? Koliko ml lahko spije, ali mora biti topel, ali je dovolj, če je mlačen? Drugo vprašanje, tiste ki polno dojite, koliko časa vam je in ali dojite iz obeh dojk v enem obroku, ali prvo iz ene (popije do konca), naslednji obrok pa iz druge dojke? za slikice vaših Sayuri in Naty, kako so cart. Sva se slišale z Bambi in pravi, da je bil porod težak, samo je zdaj ok. Njena Ela Nina je že pri nje in se veselo cartata . Je pa mala na antibiotikih, tako kot je bila Zara. Zgleda, da sva imeli isto zadevo, grrrr Lepo spančkajte , le katera je naslednja ?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 6.8.2008 22:16:28
|
|
|
|
Maja T.
|
Tejkaz za in čudovite slikice ... Sem tako dolgo pisala, ker je Zara vmes malo jokala, da si dala ta čas slikice gor. bravo za hiter porod.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?