|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
6.8.2008 16:19:22   
naty13
No pa je zatišje tukaj. user posted image user posted image user posted image

Pa ne, da ste šle vse rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mal zadremala, zdej sva mela pa od 14h z Joštom borbe za jest. Vsaka ura samo 20ml. user posted image  Danes mu pa res ne gre. Upam, da nama ne bo treba nazaj v P. user posted image  Sicer je pa pravi cukerček in tudi ko je buden je priden. Pravi user posted image . Še hranjenje nam mora zalavfat pa bo 1A. user posted image

Vas pa kasneje pridem pogledat, če bo kaj čveka. user posted image

Zdej pa mal čvekat z Joštom. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
6.8.2008 16:41:53   
anita goitan
res je zatišje, tudi jaz sem oddremala eno urco in se zbudila ful lačnauser posted image in napadla jogurteuser posted image , je pa tak krasen dan zuni ampak več kot na teraso ne grem. 

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 627
6.8.2008 17:45:00   
anaya
kaj vse smo spale?user posted image user posted image  Pol pa ni čudno da ni nobene tuuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 628
6.8.2008 17:52:43   
košuta
Tudi jaz sem spala. Kot vse ostale...user posted image
Pa zdajle razmišljam, če bi šla na en mini sprehod. user posted image  Se malo bojim, da bi mi voda odtekla, jaz bi bila pa kje v naših rovtah, kjer me še dobeden slišal ne bi, če bi klicala... No, saj ne bi nikogar klicala - bi se vsedla za cesto in čakala mojega dragega, da bi se pripeljal iz službe. Samo ne vem, kdaj bi ga dočakala, ker pride včasih ob 7-ih, včasih ob pol 10-ih...user posted image  Tako da - en mini mini sprehod bo (300m v eno smer).user posted image  Kar grem, preden si bom premislila...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.8.2008 17:55:25   
andrejaboris
Hoj babike!

ERIN čestitke, pa si tit tut dočakala svojga Tilena!!!user posted image user posted image user posted image

DAJA šestitke za Jako! Zdaj pa cartanje!!!user posted image user posted image user posted image

Joj kak vas je lepo brat, ko se že menite o otročičkih. Naty in Sayuri vajini user posted image so zlati!!! Naty jaz sem se pri Lanu tolko nasekirala s težo, da joj! Tak da vem kak ti je! Upam da z JOštom čimprej uštimata še hranjenje pa bo!!!

Jaz pa sem danes ponoči že mislila da bo kaj akcije in bom šla v P:! Imela sem očitno lažne popadke na neke čudne časovne intervale in to več kot dve uri, pol pa se je umirlo! In zdaj čez dan je tut vse mirno! Tak da sma bla z mojimuser posted image pol noči pokonci! SEm rekla ja pa zaspi, saj te bom zbudila, če bo postalo bolj intenzivno kaj in je reko, kak te naj spim, če se nekaj dogaja! Pa sma čakala! Pa si je očitno naš user posted image premislo in bo še malo pri mamici!

Zojamiša še malo zdrži pa bo!user posted image user posted image user posted image

Naša Sandra pa gre v petek v akcijo al ne???

Naš user posted image bo upam da tut spal v svoji postlci, ki ga že nestrpno pričakuje! Je pa Lan od 1. - 2. leta spal skoz pri nama, pa lepo spi in smo spali ko hrčki! In potem ni blo nobenih problemov pri navajanju na svojo sobo in postlo! Hvala bogu! Itak pa tak hitro zrastejo, da tak pol nočejo več spat s starši!

Joj komaj čakam, da še mi zibamo, ker res že lušte delate in ta vročina me že ubija!

Grem po eno nektarino, ker sem prej spala in imam zdaj pajčevino v trebuhu!user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 630
6.8.2008 17:59:53   
clara23
Erin in Daja..ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš ima tudi že pripravljeno svojo posteljicouser posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.8.2008 18:53:55   
Vilika
Hoooj!!

user posted image   Čestitke Erin in Daja za 2 fantička user posted image .   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse več vas je mamic in vse manj nas je user posted image . Komaj čakamo da pride tudi naš čas.

Hihihihi, pri nas pa stavnice padajo na kateri datum bomo zibali user posted image .
Svak pravi da jutri - njegov RD,
Jaz bi v petek - sem že od štarta v ta datum zapičena,
Stric pravi da bo v nedeljo - njegov RD,
user posted image misli da bo na rok - 18.8
Mami pravi da bo na moj RD - 24.8....
....pa še kdo se najde... Pa da vidimo kdo bo imel pravuser posted image

Poleg tega se ugiba tudi o spolu na pooolnooo - zaenkrat so mnenja fifti fifti, joj so smešni user posted image user posted image user posted image .

V glavnem da čimprej in s čimmanj matranja rodimo zdravo dete, drugo ni važno.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.8.2008 18:58:16   
tejkaz
Dan

Hvala vsem za čestitke. Mi smo doma. Vsi smo dobro.
Dojenje nama je dobro zalaufalo, česar sem res zelo vesela.
Eva bi bratca kar naprej objemala in lubčkala.
Porod je bil ekspresen, vse skupaj je trajalo 40 minut. Sicer me je že cel dan prej prebava matrala in kakšen krč tu pa tam, ampak nič resnega, ob 22.00 me je pa fino zvilo, ob 22.43 smo pa že cartali.
Dobila sem dva šiva in pod splošno anestezijo so mi odstranili posteljico ker se ni odluščila od maternice, tako da imam razbolel trebuh in boleče sedim :D Ampak za tako lepo štručko se je izplačalo.
Slikice ob priliki.
Lep večer

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.8.2008 19:01:30   
clara23
Villikauser posted image user posted image user posted image user posted image imate pa res pestro pri vasuser posted image user posted image .

Punce, danes sem imela g pregled in mi je g dala napotnico in se moram jutri zjutraj zglasiti v Leonišču na posvet in pregled k internistuuser posted image . Pa mi ni nič konkretno povedala zakaj naj bi šla tja..v bistvu zato, ker je tamal že tako velik da potem jaz že full težko diham in sem včasih kar malce omotičnauser posted image Ampak jaz ne vem kaj naj bi imel internist s tem?? Na napotnici piše "prosim za pregled in mnenje"..kakšno mnenje??. Sem potem malo po forumih brskala in so imele punce posvet z internistom če so imele napovedan CRuser posted image user posted image ..ampak meni ni nič konkretno omenila da obstaja možnost da bom imela CR..

Prosim za kakršna koli mnenja in pomoč..

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.8.2008 19:08:51   
žanneža
Vidim, da se ful dogaja!
Čestitke mamicam in njihovim sončkom: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambi za Elo Nino
ozziebo za Laro
iva77 za Tammy
Tato za Jaka
Erin za Tilna
Daja za Leona

Lana777-
če primerjam carski rez(moj drugi porod) in normalni porod(moj prvi porod) sem veliko prej okrevala pri carskem. Predhodno me ni nič bolelo, ker nisem imela še popadkov, samo voda mi je odtekla, po operaciji sem hitro okrevala, hemeroidov nisem imela. Tako da punca, ne se bat! Tudi ta mala je bila prava princeska, sploh se ji ni bilo treba mučit. Res pa je,da ima pa naravni porod druge prednosti. V bistvu je vseeno, samo da bo z dojenčkom vse o.k. Torej pogumno!

KOmaj čakam, da vidim svojo dojenčico in jo stisnem k sebi. Še sedem dni do roka.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.8.2008 19:30:02   
nell
Pozdravček babike!

Js sem iz shoppinga in sem zapravla celo plačo madona...kok znajo služit. Nakupla sva vse tiste stvari, ki so nama še manjkale in so ble potrebne...med drugim, Tosame pa res ni blo težko najdit, ste mele prav.

BC me je popolnoma olupu...sva kupla Angel Care, ga mora dej moj skuplat, pa še polno nekih stvari...zdej moram vse še lepo zložit na poličke, ampak najprej me čaka tuš in komi čakam.

Torej mi smo zdej pripravljeni it rodit...tko da dete moje pridi pridi...tud na poroko ne rabim it, čeprav me zlo vleče...me res zanima kdaj se bo tamali odloču za akcijo.

nič babike grem pod tuš in se morda pridružim še mal kasneje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 636
6.8.2008 20:01:41   
Nevaeva
O, Tejkaz! Lepo da si se oglasila! Sem vesela da ste ok, mali Jaša je pa res pravi cukrček! Ko boš imela kaj časa se pa zeloooo priporočam za poročilo glede ultive (kdaj si jo dobila in koliko je nucala).

Jaz sem očitno med tistimi, ki čakamo na september, da se nam dete rodi user posted image  Če ne prej, imam v petek spet amnio.

Me pa nekaj zanima: ena je pisala, da ti ne more narediti amnie, če nisi vsaj 1,5 cm odprta, meni pa ni zdravnica nič rekla da amnie ne more narediti. Rekla je samo, da je stanje popolnoma nezrelo. Kaj naj to pomeni?!? Koliko časa pa sploh čakajo v KR, da ti sprožijo porod?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.8.2008 20:23:30   
košuta
Nevaeva - Sorry, ti ne morem pomagat. Izgleda pa, da boste še precej čakali.

Nell - Samo, da si prisla domov še 2v1. Oskubijo te pa itak povsod, ni važno v katero trgovino greš. Če gre pa za naše bebice, so pa sploh piranhe, ker vedo, da bomo dali nekaj evrčkov več, če nam je kaj všeč...

Vilika - Kar je meni zanimivo, je to,  da so meni trije ljudje, ki jih sploh ne poznam, napovedali fantka. Jaz imam pa skoz občutek, da bo punčka. Vprašali nismo, kaj bo, tako da bomo lepo počakali do dneva D. Ta je pa že zelooo blizu (PDP 10. 8.). user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.8.2008 20:41:49   
anaya
košuta: kaj ni to smešno....ko te kr nekdo ustavi pa ti reče vi boste pa imeli to pa to.... se je meni zgodlo enkrat v gostilni, ko sploh nisem vedla da kao mož vidi da sem noseča, pa mi je pri 4 mesecih kr brez dober dan napovedal fantka (baje se mi vidi na obrazu, naj ne bi blo sprememb- pa me nikol prej ni vidouser posted image user posted image ), kr v šoku sem bla.... je reko da se je samo 2x v življenju zmotil (napovedal pa naj bi okrog 200x)... pol je pa ultrazvok pupo nakazal, tak da zdaj bomo pa vidliuser posted image user posted image user posted image . Pa kr nekaj mi je smešno ko mi kdo reče ja vi pa imate čist punčkast, al pa fantovski trebuh.....JA PA JA.... jaz v to nič ne verjamem.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.8.2008 20:43:38   
anaya
kaj Erin bo mela pa zgleda čist svoj datum.... nobena ji noče motit datuma.... bo samo njenuser posted image . Mogoče se ji jaz pridružim, ker mi danes že cel dan pa celo noč mi je trebuh trdel...... pa to kr pogosto..... zdaj pa samo čakam da me še kaj druga zvije....

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.8.2008 20:52:06   
astrea
ooo, jaz tudi samo še čakamuser posted image ....sem vsak dan težja in bolj zatečena, pa ponoči ne spim...user posted image ...se mi zdi, da je še cela večnost do 18.8....pa skoz neki znaki...

user posted image zdaj grem pa na večerjo, ki jo kuha user posted image

se še kej tipkamouser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.8.2008 21:27:37   
andrejaboris
Hoj!
Tejkaz lepo da ste vredu in da je Eva lepo sprejela bratca!!!user posted image user posted image Si pa mela res ekspresen porod!user posted image user posted image Jaz tut upam na takega!!!

Astrea meni je že ta trebuh prav naporen. Sploh ne morem se več fajn pripognit! Grema skup v akcijo??user posted image user posted image

Jaz pa imam neki filing da bo neka 7 not v datumu poroda, tak da al 7.,17, 27. pol pa bi blo res že malo pozno! Samo tak ziher ne bo! Eh bomo vidli!

Anaya se nama pridružiš?user posted image   Jaz tut nič ne dam na te vraže kaj bo user posted image aluser posted image ! Meni so v 1. nos  skoraj vsi napovedovali user posted image , pa je bil user posted image ! Sicer pa je itak vseeno samo da bo zdravo detece!!!!!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 6.8.2008 21:38:49 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.8.2008 21:40:30   
andrejaboris
Nyna vidim da si prijavljena? Kaj še ne bote zibali???

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.8.2008 21:52:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Nevaeva

O, Tejkaz! Lepo da si se oglasila! Sem vesela da ste ok, mali Jaša je pa res pravi cukrček! Ko boš imela kaj časa se pa zeloooo priporočam za poročilo glede ultive (kdaj si jo dobila in koliko je nucala).

Jaz sem jo imela samo zadnjih 10 minut in je bilo pravo olajšanje. Čutila sem samo še pritisk kot da moram nujno kakat. Ko sva prišla v P sem bila odprta 4 cm in s popadki na minuto. Sem mislila da bo to še trajalo ker sem odprta samo 4 cm, zato sem rekla za Ultivo. Traja ene 15 minut da ti jo naštimajo. Vmes se še malo pogovoriš z anesteziologom, podpišeš papirje, malo te izprašajo, jaz sem imela že fino močne popadke, odprta pa še vedno 4 cm. Potem so mi jo priključili in je trajalo 2 minuti da prime, potem se ti pa kar malo motit začne, ampak tako prijetno motit. Križ me je pa v sekundi nehal bolet. Čez 10 minut me pogleda in sem bila čisto odprta, so mi jo izključili in smo z dvema popadkoma rodili.
Glede amnie ti ne znam povedati.
Če te pa še v petek nikamor ne pošljejo, si pa lahko prideš učke odpočit na naši štruci.

Še dve slikici  za lušte vsem.
user posted image
user posted image

Zdaj pa zadnjič danes previt, jest in spat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.8.2008 21:55:38   
anita goitan

Jaz sem očitno med tistimi, ki čakamo na september, da se nam dete rodi user posted image  Če ne prej, imam v petek spet amnio.

Me pa nekaj zanima: ena je pisala, da ti ne more narediti amnie, če nisi vsaj 1,5 cm odprta, meni pa ni zdravnica nič rekla da amnie ne more narediti. Rekla je samo, da je stanje popolnoma nezrelo. Kaj naj to pomeni?!? Koliko časa pa sploh čakajo v KR, da ti sprožijo porod?

Nevaeva hoj, jaz sem to napisala ker mi j dr. Rantova to razložila, oz sem 1x celo pripela njen email.  Koliko časa v Kr čakajo da ti porod sprožijo pa ne vemuser posted image , jaz imam v pon 11.8. amnioskopijo in jo bom vprašala, če slučajno do pon ne rodimuser posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.8.2008 21:57:41   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz sem jo imela samo zadnjih 10 minut in je bilo pravo olajšanje. Čutila sem samo še pritisk kot da moram nujno kakat. Ko sva prišla v P sem bila odprta 4 cm in s popadki na minuto. Sem mislila da bo to še trajalo ker sem odprta samo 4 cm, zato sem rekla za Ultivo. Traja ene 15 minut da ti jo naštimajo. Vmes se še malo pogovoriš z anesteziologom, podpišeš papirje, malo te izprašajo, jaz sem imela že fino močne popadke, odprta pa še vedno 4 cm. Potem so mi jo priključili in je trajalo 2 minuti da prime, potem se ti pa kar malo motit začne, ampak tako prijetno motit. Križ me je pa v sekundi nehal bolet. Čez 10 minut me pogleda in sem bila čisto odprta, so mi jo izključili in smo z dvema popadkoma rodili.
Glede amnie ti ne znam povedati.
Če te pa še v petek nikamor ne pošljejo, si pa lahko prideš učke odpočit na naši štruci.

Še dve slikici  za lušte vsem.

user posted image
user posted image

Zdaj pa zadnjič danes previt, jest in spat.

tejkaz ma kašen angelčekuser posted image user posted image user posted image , super za tole porodno izkušnjo, res ste ekspresne drugorodke, bravouser posted image . Drugače si bila zadovoljna v Kr?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.8.2008 22:00:35   
naty13
Čer.

Nevaeva jaz sem bila v prvi user posted image  odprta 1cm na amniji. Nezrelo pomeni, da imaš nezrelo plodovnico in še ni pripravljeno za porod. Moraš met zrelo ali mlečno. V KR čakajo en teden ali dva. Odvisno, koliko plodovnice imaš in kakšno.

Govorila sem z Erin.  Se mora še naspati. mali je pravi cukrček pravi. Mela je "tadobro" porodno postlo. Vzela je EA.  Sayuri tebi je pa slikco Tilna poslala. A nam jo boš pokazala. Je rekla, da jo znaš gor dat. user posted image

Vilika to je pa prava stavnica. Na koncu se bodo pa vsi ušteli v datumu. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še nekaj hitro pojem, potem pa pančkat. user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.8.2008 22:04:31   
naty13
Evo, ko pa tako dolgo pišem.

Tejka kako smo luštni. user posted image user posted image user posted image user posted image  In user posted image user posted image user posted image user posted image  za prihod domov. user posted image  Bo treba mal fante naše spoznat na kakšnem vozičkanju. user posted image  Samo morajo še mal zrast. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.8.2008 22:04:38   
Maja T.
Čer!

So-user posted image /mamice toliko ste načvekale, da sem spet ostala zadaj  user posted image . Sem samo skozi preletela in vidim, da so

Agustovčki na pohodu user posted image user posted image user posted image , čestitke mamicam, uživajte ob malih štručkah:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenč za Žano
Ozziebo za Laro
Iva77 za Tammy
Tato za Jaka
Erin za Tilna
Daja za Leona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice, imam dve vprašanji, kaj boste dajali svojim user posted image piti čaj? Koliko ml lahko spije, ali mora biti topel, ali je dovolj, če je mlačen?

Drugo vprašanje, tiste ki polno dojite, koliko časa vam user posted image je in ali dojite iz obeh dojk v enem obroku, ali prvo iz ene (popije do konca), naslednji obrok pa iz druge dojke?

user posted image user posted image user posted image za slikice vaših user posted image Sayuri in Naty, kako so cart.

Sva se slišale z Bambi in pravi, da je bil porod težak, samo je zdaj ok. Njena Ela Nina je že pri nje in se veselo cartata user posted image user posted image user posted image . Je pa mala na antibiotikih, tako kot je bila Zara. Zgleda, da sva imeli isto zadevo, grrrr user posted image

Lepo spančkajte user posted image , le katera je naslednja user posted image user posted image user posted image ?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.8.2008 22:16:28   
Maja T.
Tejkaz user posted image user posted image user posted image za user posted image in čudovite slikice user posted image user posted image user posted image ...

Sem tako dolgo pisala, ker je Zara vmes malo jokala, da si dala ta čas slikice gor.

user posted image bravo za hiter porod.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?