Krysia
|
En pozdravček vsem! Dar10, čestitke tebi in tvojemu za Emo! Tkole zgineš, potem nam pa sporočiš ... lepo to, da ste bili dovolj veliki in težki in da je bilko vse ok. No, jaz sem pa s pregleda ... ful zadovoljna z nadomestno G - sva mal klepetale, pol sem pa rekla, da ne vem, kako je obrnjen pa sva kr na UZ pogledale . Mali je obrnjen tako kot je treba - z glavo navzdol (ta velko glavo seveda ), pa mi je poslal en poljubček . Je pa visoko, tako da očitno še nima namena ven pridet ... No, kar naj počaka, se še nič ne mudi ... Srčni utrip ima 148, lepo se uči dihat - je rekla, da je to dobro, da dela take gibe kot dihanje tam notri, pa počuti se krasno - no, bo že držal, sej lepo skrbimo za njega ... Sayuri, za seznam: Naslednji pregled 22.8., če ne bo prej akcija pa še CTG mam takrat pa pogledala bo, kok sem odprta, če sem sploh kej, kg so vse skupaj +10. Mam pa spet ful bakterij v urinu in moram velik pit pa še sladkarije so prepovedane! Baje, da bakterije uživajo, če mi jemo sladkarije No, bomo probal preživet, samo kako bom jst brez sladoleda ... pa jst bom že, ampak kako bo moj ?? Ok, pridne bodite, moram it dežurat k telefonu - je mojemu avto crknu, ko je šel s terena, pa ga bo AMZS prišlepal do LJ, pol ga bom šla pa jst v službo iskat ... Pa sva mela namen moj avto zamenjat, ne pa njegovga - obeh pa ne moreva, ker nisva na lotu nič zadela (jah, pravjo, da je treba vsaj listek izpolnit, če hočeš kaj dobit ...)
|