|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
7.8.2008 15:05:41   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Jaz pa dans nimam takega apetita, kot ostale dni!  grem jest!user posted image user posted image user posted image user posted image Mlao pozno kosilo, ker je bil pozn zajtrk!

Uuuuuuuuu si mi pa sumljiva ratala. Jaz sem par dni pred porodom jedla kot nora, zadnji dan pa brez vsakega apetita. user posted image  A si naslednja na vrsti. user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.8.2008 15:17:06   
buhtlčk
dar10 čestitam user posted image user posted image user posted image
tkole za nazaj jih je blo tud izgleda da še nekej... :)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.8.2008 15:21:38   
cicmic
KUKU!

No jaz sem iz porodnišnice.
So me hotel spet kar noter obdržat, pa so se me usmilili. So mi rekli da mi bodo predčasno sprožili porod in me je zdravnica vprašala, kdaj hočem rodit- jaz pa v šoku, kaj takega nisem pričakovala in sem beknila- kar v torek (12.8.). Pridem domov in mi kapne da je to že čez 5 dni- groza, zdej se pa že mene loteva panika. So rekli da mala ne raste dobro in je boljš da sprožijo, no upam da vsaj dočakam polnih 37 tednov po UZ, saj po zadnji menstruaciji bi imela rok že 16.8. po UZ pa so mi namerili PDP 3.9.

No pa da še odgovorim na nekaj vprašanj za prvorodke-
1. kako ste se oblekle za it iz porodnišnice??? ne vem kaj mi bo prav za oblečt in- ali moramo res imet dolgo majico in hlače???
Prejšnjič sem imela dolge hlače in majčko, pa jopico za vsak slučaj, pa je bilo še preveč, bilo pa je sredi oktobra, tako da tokrat ne bom pretiravala, najbrž kapri hlače, mikico pa kaj za ogrnit "za vsak slučaj".
2. tiste, ki ste si mazale presredek z Weledo- ali je pomagalo in kolk časa prej ste si ga začele masirat?
Nisem si masirala in nisem bila rezana. Najbrž je to kar dedno kok imaš raztegljivo tkivo.
3. kako je z vodo v telesu- ali hitro "izplakne"? jaz sem namreč kar precej otečena, pa bi rada to čimprej mimo... oz. kolk kg ste izgubile v treh dneh kar ste ble v P?
Ne spomnim se da bi bila otečena, sem pa vse kilograme, ki sem jih pridobila v N. izgubila na poti iz porodnišnice.
4. so se kateri pojavile strije po porodu, ki jih prej ni imela?
Ne. Upam da bo tokrat tudi tako. Imam pa celulita za izvoz.

Nekaj bi vam rada še priporočala:
- tiste ki boste dojile, kupite si predčasno lanolin za zaščito bradavic. Samo materino mleko po mojih izkušnjah ne zaleže dovolj. Lanolin je fajn, ker ga pred dojenjem ne rabiš odstranjevati. Pa še namig kako prišparati pri nakupu: namesto lanolina v tubi npr. Multimam, ki stane okol 8,5 Evra, raje prosite lekarnarja da vam ga natehta- lekarniški lanolin- se nič ne razlikuje od tega od Multimama, je pa 4x cenejši.

Aja, jaz sem pri prvi hčerki šla na prvi sprehod 1o dan, pa je bil oktober. Je pa res da začneš postopoma prvič za 15 minut, pol ure nato več.

Betty, vse najboljšeuser posted image !

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.8.2008 15:24:38   
Krysia
En pozdravček vsem!

Dar10, čestitke tebi in tvojemu user posted image za Emo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tkole zgineš, potem nam pa sporočiš ... lepo to, da ste bili dovolj veliki in težki in da je bilko vse ok.

No, jaz sem pa s pregleda ... ful zadovoljna z nadomestno G - sva mal klepetale, pol sem pa rekla, da ne vem, kako je obrnjen pa sva kr na UZ pogledale user posted image user posted image . Mali je obrnjen tako kot je treba - z glavo navzdol (ta velko glavo seveda user posted image user posted image user posted image ), pa mi je poslal en poljubček user posted image . Je pa visoko, tako da očitno še nima namena ven pridet ... No, kar naj počaka, se še nič ne mudi ... Srčni utrip ima 148, lepo se uči dihat - je rekla, da je to dobro, da dela take gibe kot dihanje tam notri, pa počuti se krasno - no, bo že držal, sej lepo skrbimo za njega ...

Sayuri, za seznam: Naslednji pregled 22.8., če ne bo prej akcija pa še CTG mam takrat pa pogledala bo, kok sem odprta, če sem sploh kej, kg so vse skupaj +10. Mam pa spet ful bakterij v urinu user posted image in moram velik pit pa še sladkarije so prepovedane! user posted image Baje, da bakterije uživajo, če mi jemo sladkarije user posted image No, bomo probal preživet, samo kako bom jst brez sladoleda ... pa jst bom že, ampak kako bo moj user posted image ??

Ok, pridne bodite, moram it dežurat k telefonu - je mojemu user posted image avto crknu, ko je šel s terena, pa ga bo AMZS prišlepal do LJ, pol ga bom šla pa jst v službo iskat ... Pa sva mela namen moj avto zamenjat, ne pa njegovga - obeh pa ne moreva, ker nisva na lotu nič zadela user posted image (jah, pravjo, da je treba vsaj listek izpolnit, če hočeš kaj dobit ...)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.8.2008 15:46:01   
matejchi
Jaz grem pa mal v bazenčka čičat, da si hrbtenica odpočije.... kako paše... se slišmo zvečer.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 730
7.8.2008 16:00:50   
sandra123
Pozdravljene,

Takole je pri nas....
Jutri 8.8.08 gremo v akcijo. CR z epiduralno, pa še očka bo lahko zraven... smo se težko izpogajali.

Skratka držite pesti, da bo vse OK.
Sandra vas lepo pozdravlja.
Z novičkami pa vas seveda založim takoj ko bo mogoče.

Lep pozdrav, Janez

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.8.2008 16:02:40   
tejkaz
Dan

Jaša spančka, Eva in Gregor sta mi pa šla kupit pumpico za mleko. Takšna sem kot Pamela Anderson in čisto trde imam. Grozno veliko mleka, mali mi pa še ene ne poje in spi tri ure. Je patronažna svetovala da si grem kupit črpalko.

Patronažna ga je danes pogledala. Je super zdrav fant, popek mu je odpadel že v porodnišnici, danes je pa že cel, tako da se jutri že prvič kopamo. Eva se je prvič kopala ko je bila stara že 17 dni.

Anita, z osebjem v porodnišnici sem bila zelo zadovoljna. Edino babica pri porodu je mičken preveč po cigaretih smrdela, ostali so bili pa res super. Sem bila pa kljub temu vesela, da smo šli včeraj domov. V porodnišnici se začne dogajati že malo čez pet ko prva sestra pridivja notri in meri temperaturo. Danes smo pa lepo v miru spali do pol devetih.

Čestitke vsem novim mamicam.
Sem videla da ima Iva77 Tammy. Sem njeno punčko videla (vsaj mislim, da je bila njena) na oddelku. Prava temnolasa princesa.

Sirena...

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 7.8.2008 16:03:09 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.8.2008 16:22:20   
ANA_P
dar10 ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

sandra123, navijamo jutri za tebe. SI pa izbrala res lepi datumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.8.2008 16:25:14   
aradej
Mi smo tudi že s pregleda. CTG raven nič dogajanja, voda pa je slabša in bom morala veliko piti tekočine.
Krysia nisi edina se ti pridružujem tudi mi moramo zmanjšat sladkarije pa veliko tekočine. Kako jo naj še več če gre pa vse ven tudi drugje,ko pa je tako vroče. Naslednji pregled imam 14.8 pa še kri in vodo bom dala pa CTG imam, lahko pa se že prej začne kaj dogajat.37t je že tudi za mano.
A mi daste odpustnico proooossssiiiimmmmm?user posted image

Sandra vse lepo ti želim za jutri, ostalim mamicam pa veliko cartanja.user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.8.2008 16:31:13   
anita goitan
sandra123 držim pesti, super dan bo jutri, lepe številkeuser posted image user posted image user posted image

naty ja user posted image user posted image jutri grem na ctg v Kr !user posted image

dar10 čestitke za hčerko Emouser posted image user posted image , kako preprosto kar na lepem nam sporočiš

user posted image user posted image
spala sem skoraj dve uriuser posted image user posted image user posted image !!!! Noro, in ponoči mi ni problema spat od 23ih do 8ih zjutraj, samo 1x na wc, no glede na to da grem jutri v Kr in me bo mal rr skrbel, bom šla večkrat, saj vam bom sporočila kako sem odpravila.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.8.2008 16:33:18   
ANA_P
aradej, tudi pri meni ni bil urin včeraj najboljši. So že prisotne bakterije ampak mi je G rekel da tako je proti koncu nosečnosti. Pa spijem 4l vode ziher na dan, ampak sladkarij pa  ne damuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.8.2008 16:33:49   
ANA_P
pardon ne bakterije, beljakovine sem mislila

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.8.2008 16:39:31   
karmar
dar10 iskrene čestitke!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image

cicmic po moje če bi blo kaj narobe ti ne bi dali še par dni fore, bi takoj sprožili porod. Zdej pa vsaj veš kdak boš pestovala in si lahko napraviš kar je potrebno do dneva natančno...    user posted image

sandra držim pesti da bi šlo čimhitreje in kot po maslu!!! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.8.2008 16:45:07   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Sem se pa včeraj - en teden po porodu tehtala in imam samo še kilco več kot preden sem zanosila. user posted image user posted image user posted image
Jupi. user posted image

naty uauuser posted image user posted image user posted image bravo! Koliko kg si pridelala v2. user posted image ? Tudi v 1.user posted image si hitro izgubila kg, kolikor se spomnim iz najinega pogovora, super. Pa drugače imaš apetit ali se kaj ekstra paziš kaj ješ?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.8.2008 17:21:11   
anaya
sandra123 držimo pesti za jutri....tvoja sončka bosta popolna brez vsakeršnega matranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dar10: tebi pa čestitke ob rojstvu in čim več cartanja....

Zdaj pa naj se že enkrat ena spravi rodit, da bo danes tut kak avgustovček...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
7.8.2008 17:29:20   
astrea
naty, super za prvi sprehoduser posted image user posted image user posted image . mora bit poseben užitek kajneuser posted image  pa kolk sta luškana obauser posted image user posted image  pa user posted image user posted image  za kile

anita, tut kakav je včasih dober, a ne?! jaz sem imela v torek 145/75 pa še vedno pijem kavouser posted image

andrejaboris, jaz tudi dva dni nisem mela apetita, danes bi pa kar naprej kaj mlelauser posted image

dar10 čestitke za punčkouser posted image user posted image

sandra, držim pesti...pa je res lep datumuser posted image user posted image

aradej...tu maš odpustnicouser posted image user posted image  katera jo da pa meniuser posted image ???

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.8.2008 17:33:16   
nyna84
Joj jaz bi tudi rodila jutri... A ne bi bil lep datum 8.8.08? user posted image
Mogoče pa tudi jaz rabim vašo odpustnico, ker je nisem še dobila, pa sem že čez rok? Imam že poln kufr teh popadkov, ki se vlečejo čez cel dan, pa ne rata iz njih nič konkretnega. user posted image user posted image

Dar10 tudi od mene iskrene čestitke in obilo cartanja!!!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.8.2008 17:34:11   
nyna84
Aja, sandra bom držala pesti zate! user posted image  user posted image  user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.8.2008 17:51:46   
cebrca
dar10 ČESTITKE za punčko Emo!user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša držim pesti zate, da boš sedaj kmalu cartala svojo princesko. Glede postelj te pa zastopim. Sem bila notri samo 5 dni pa sem posteljo preuser posted image po dolgem in počez. Sem se tako kuhala na vsem tistem polivinilu, da skoraj nisem nič spala in sem komaj čakala da spokam domov na svojo posteljo, ki sem jo doma prvo noč na kolenih hvalila! user posted image user posted image user posted image Pa zadnji dan na viziti sem tako hitro kimala z glavo, da grem domov, da se mi je še zdravnik smejal!
V glavnem še malo zdrži, finiš bo kmalu, potem se začne pa veselje doma! Drži se, vse mislimo nate!

tejkaz črpalka je super zadeva, jaz sem si jo uspela sposodit in me je rešila mastitisa, kem imela tudi že čisto trde in malo me je že vročina napadala. Ko sem si pa vse mleko ven spumpala sem bila pa kar blažena. Pa pod topel tuš in veliko masirat, se splača. Zdaj pa smo se že ulavfali in pridno pojemo kar mami pridela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aradej, astrea in nyna84 evo talam odpustnice, ker sem ravno uletela v vaše poste. Pa srečno in čim hitreje cartajte svoje sončke!

sandra držimo pesti zate, pa lep datum imete!

cicmic, ko boš cartala svojo štručko in boš videla, da je vse OK boš pozabila na vse težave. Pa ne sekiraj se preveč. Uživaj še do torka in se sprosti, saj bo hitro mimo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.8.2008 18:11:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Sem se pa včeraj - en teden po porodu tehtala in imam samo še kilco več kot preden sem zanosila. user posted image user posted image user posted image
Jupi. user posted image

naty uauuser posted image user posted image user posted image bravo! Koliko kg si pridelala v2. user posted image ? Tudi v 1.user posted image si hitro izgubila kg, kolikor se spomnim iz najinega pogovora, super. Pa drugače imaš apetit ali se kaj ekstra paziš kaj ješ?

Apetit normalen, ker ne dojim, edino ponoči. Nič ne pazim glede količine hrane. Pazim le, kaj pojem, da ne bi zvijalo Jošta. Tudi  če ga dvakrat na noč ali enkrat priklopim je dosti, če bi kaj takega pojedla. user posted image

Imam pač srečo, da so kilce splahnela in da se v nobeni user posted image  niseem veliko zredila.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 745
7.8.2008 18:17:43   
naty13
Aradej, astrea in nyna tudi z moje strani dobite odpustnico. Zdej pa samo še v akcijo. user posted image

Sandra drži se jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image  za tako veliko mleka. Bi ga mogla še mal v našo vas uvozit. user posted image  Bo pa moral Jaša kar fajn papat, da jih bo spraznil. Pri meni je bilo tako pri Nejcu. Sem si mogla kakšne 14 dni pumpat ven, potem se je pa umirilo stanje. Veliko užitkov jutri pri kopanju vam želim. user posted image

Joštu pa mal že cel dan z učkov teče, ampak ni sile. Bom jutri vprašala patronažno, kaj storiti. Mogoče kakšne kapliceuser posted image  Jutri je spet za naju prelomni dan, ko bomo videli, če smo začeli pridobivat na teži. Drugače nas čaka ponovno P. Sem mu pa prej dala mal čajčka, pa ga je tako z užitkom pupal. user posted image  Pa končno smo kakali po dveh dneh. user posted image  Se je revež tako napenjal in na koncu naredil klobaso ko en velik. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 746
7.8.2008 18:21:49   
maartinca
Lep pozdravček,

končno sem tudi jaz iz CTG, pa nič ne kaže da se nam kam mudi DP 10.8.,malo zatekam dete ni več tako aktivno in je že zelo nisko je komentirala G, sem pa jezna ker to ni moja G, ker je moja G na dopustu in ima menjavo pol te pa pustijo čakat 3 ure, mislm ... no jaz sem tudi malo računala na datum 8.8. pa zgleda da ne bo user posted image
Pa nič hudega samo da bo vse o.k. !user posted image
Zoja- Miša ti si pa pridna, da tako ubogljivo čakašuser posted image  Zdrži saj zdaj bo pa res 1 2  3 !

Pazite nase ...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.8.2008 19:56:37   
tejkaz
Naty, kapljico svojega mleka mu kani v oko. Preverjeno deluje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 748
7.8.2008 19:58:32   
Zoja Miša
Dar, čestitke za Emo!user posted image

Naty, ja tudi meni se zdi tako. Jutri že ne kaže na kakšno akcijo. Se je vse umirilo, tako da naslednji datum, ki mi je všeč je 13.8., čeprav sem kr mau užaljena, ker mi bo katera koli že 8.8. snedla!!user posted image user posted image user posted image  
Sandra (Janez - svaka ti čast, to ne uspe vsakomuruser posted image ) držim pesti in ja, sem vama fuš, 2 otročička in tako lep datum! Sandra drži se!user posted image

Krysia, super, pridni ste.

Anita, dobro rihtaj in javi se nam! Saj prav, da spiš, kmalu ne bošuser posted image .

Cicmic, srečno!!!user posted image

Cebrca, ja res so trde in polivinilaste, ampak kaj hočemo tako je. Bom pa očitno morala še malo zdržati.

Ampak jutri napolnem 37t!!! Jupi! Pikica bo uradno donošenka!!! 

Martincaa, jaz bom še malo čakala ja, upam, da ne predolgo. Lahko pa se zmeniva, 13.8., kaj meniš? user posted image  

Tejkaz, vi pa tako hitro napredujete...uživajte v kopanju!!!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 749
7.8.2008 19:59:10   
Vilika
Heeej, kaj zdaj ko je šefica v Rimu pa nobena ne upa it rodit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , prej je blo pa kot po tekočem traku.... dajmo no, dajmo....

mislm....

No, še dobro da ima vsaj sandra na jutrišnji dan napovedano dogajanje in bosta imela kar dva user posted image lep datum - srečno sandra user posted image user posted image user posted image .

Frendi od mojega user posted image bi tudi že radi imeli fešto... sploh sedaj so vsi na nekih kolektivnih dopustih...
Včeraj je eden rekel da nama terenca posodi naj se greva peljat po luknjah da bo čimprej user posted image user posted image user posted image , jooooj, kako so vsi nestrpni - potem sem pa še jaz.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?