Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:06:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Lepo, mene trebuh nek boli. Mene pa nič,samo mam nek čuden občutek...Pridi ti raje meni malo pomagaj,če nisi od daleč,pa boma en dober borovničev liker spile... LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:07:20
|
|
|
|
dini
|
Iz kje si?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:08:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Iz kje si? M.Sobota.A ti je daleč??? LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:10:21
|
|
|
|
dini
|
Jst pa z Gorenjske.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:18:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Jst pa z Gorenjske. Na gorenjski pa bom jaz 27.09. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:19:26
|
|
|
|
dini
|
kako bi blo lepo poletje ko bi že zibale a?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:30:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja bomo zibale drugo leto hi,hi. lp Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:36:46
|
|
|
|
dini
|
Ko bo poletje???
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:51:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja,ko bo poletje. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:53:03
|
|
|
|
dini
|
Da bi blo res, pol bi blo to zame najlepše poletje do zdej
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:55:06
|
|
|
|
S*
|
Danes pa ste razpoložene za čvek, komaj vas dohajam. Jaz bom za 2 dni odklopila, šibam malo na izlet po Slo, natančneje jo bom ucvrla čez Gorenjsko, pa na Vršič in še za malo Soče bo ostalo časa. Bodite pridne in glejte da bo vse roza ko pridem nazaj. Bom mislila na vas in veselo . Za srečo pa vam pošiljam
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:58:50
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Danes pa ste razpoložene za čvek, komaj vas dohajam. Jaz bom za 2 dni odklopila, šibam malo na izlet po Slo, natančneje jo bom ucvrla čez Gorenjsko, pa na Vršič in še za malo Soče bo ostalo časa. Bodite pridne in glejte da bo vse roza ko pridem nazaj. Bom mislila na vas in veselo . Za srečo pa vam pošiljam lepo se imej, uživej maximalno
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:00:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: S* Danes pa ste razpoložene za čvek, komaj vas dohajam. Jaz bom za 2 dni odklopila, šibam malo na izlet po Slo, natančneje jo bom ucvrla čez Gorenjsko, pa na Vršič in še za malo Soče bo ostalo časa. Bodite pridne in glejte da bo vse roza ko pridem nazaj. Bom mislila na vas in veselo . Za srečo pa vam pošiljam lepo se imej, uživej maximalno Tem lepim željam pa se pridružujem tudi jaz. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:03:49
|
|
|
|
S*
|
Hvala punce. Ja sigurno bom uživala, letos namreč še nisem bila na dopustu , tako da mi bo 2 dni odklopa prav pašalo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:03:56
|
|
|
|
dini
|
Uživi full
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:06:02
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Hvala punce. Ja sigurno bom uživala, letos namreč še nisem bila na dopustu , tako da mi bo 2 dni odklopa prav pašalo. o revca, nč dopusta ni blo? potem ti pa sploh želim, da se imaš ta dva dni najboljše.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:13:13
|
|
|
|
dini
|
Kaj ko bi jst reskirala in nardila test? Res se mi ne da več na wc hodt in prenašat to špikanje in trebuh ki boli, sam imam sam enga še pol bi blo že čudno da bi bla spet v lekarni.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:20:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dini naredi test,jaz bom do četrtka itak počakala. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:21:46
|
|
|
|
dini
|
Sej bi ga če bi mela še kej na zalogi, ker nočm več hodt v lekarno.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:25:21
|
|
|
|
S*
|
Ja to s testi je res nerodna stvar. Sploh za nas ki živimo v kakšnem majhnem mestecu. Jaz sem ža razmišljala, da bom naredila em lekarniški izlet v Lj in si naredila zalogo. V naši lekarni me namreč že čudno gledajo, le zakaj ???
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:26:41
|
|
|
|
dini
|
Kdaj greš da gremo skupi??
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:27:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja še sreča da imamo polno lekarn in dm da vedno kupim kje drugje če pa ne nanese tak,da bi ga tukaj kupila pa ga kupim v lekarni na vasi kjer imamo vikend. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:30:56
|
|
|
|
bambinca
|
Sulfinija, porkaš, ampak jest ti povem, da zdej pa bo!. K te berem, se mi res zdi, da je to TO in držim pesti Aqua reci Tane, da ji pošiljam in d če drugega ne, naj gre k frizerju- sej ve za kaj gre.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No tudi jaz se oglašam....sem še bolj med začetnicami. Nimam ravno točne menstruacije ( zadnje pol leta na 33 do 38 dni ), prej pa vse zmešano po končanju tabletk in to celo leto. Zdaj je prvi mesec ko ne pričakujeva , ampak imam tak občutek da ne bo . Prebiram vaše zgodbe in moram reči, da ste vse tako spodbudne in optimistične, da še mene spravite v dobro voljo. Res ste super
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 18:33:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Sulfinija, porkaš, ampak jest ti povem, da zdej pa bo!. K te berem, se mi res zdi, da je to TO in držim pesti Iz tvojih ust v božja ušesa. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?