Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:00:45
|
|
|
|
Rebeka_
|
Ojla soborke! Najprej čestitke vsem novim nosečkam, tiste, katere pa teče novi krog pa - držim pesti za vas! Moram še malo prebrati kaj se je kaj dogajalo te dni, zadnjih 10 dni sem bila namreč na dopustu, tako da nisem ravno v koraku z novicami Moja naj bi po jusu prišla 01.09., torej na 28 dan ciklusa, vendar pa so moji ciklusi od 28 dni pa vse do 36 dni. Danes še ni... pa je 35 dan... ne vem, mogoče po poti do doma kupim test... čeprav me je kar malo strah ga narediti, da ne bi bila potem razočarana... Nimam pa prav nobenih znakov prihoda razen kakšen mozoljček sem ter tja.... Joooooooooj, vam javim jutri če bom zbrala pogum in naredila test. Pozdravček za vse vas, Rebeka
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:01:56
|
|
|
|
žabica00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rebeka_ Ojla soborke! Najprej čestitke vsem novim nosečkam, tiste, katere pa teče novi krog pa - držim pesti za vas! Moram še malo prebrati kaj se je kaj dogajalo te dni, zadnjih 10 dni sem bila namreč na dopustu, tako da nisem ravno v koraku z novicami Moja naj bi po jusu prišla 01.09., torej na 28 dan ciklusa, vendar pa so moji ciklusi od 28 dni pa vse do 36 dni. Danes še ni... pa je 35 dan... ne vem, mogoče po poti do doma kupim test... čeprav me je kar malo strah ga narediti, da ne bi bila potem razočarana... Nimam pa prav nobenih znakov prihoda razen kakšen mozoljček sem ter tja.... Joooooooooj, vam javim jutri če bom zbrala pogum in naredila test. Pozdravček za vse vas, Rebeka ti kar kupi test in sporoči veselo novičko
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:12:52
|
|
|
|
pokica_
|
Čao čveke! Vidim, da ste v formi za čvek ! Veselo prebiram vaše simptome za morebitno in primerjam z mojimi,...ki bojo mogoče še prišli kdaj . Moja tečka naj nebi prišla šele 19.sept., pa so me zize bolele že cel prejšnji teden, pa še beli tok se mi je pojavil, ko ga nisem imela že od kar pomnim. Ko sem bila še v "mladih" letih . Sam pa na tele znakce ne dam kaj dosti več, ker me samo begajo in zmedejo in to ni nič dobrega. Dokler ne vidim nič več ne verjamem . Rebeka, upam da boš med srečnimi in to še danes!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:32:06
|
|
|
|
dini
|
Kaj boste še kej povedale lepega?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:35:36
|
|
|
|
Tejchy25
|
hojla! Končn mam 2 min da tut js kej napišem...z mano še zmer nč novega...še zmer ni , danes je že 16 dan zamude... Testa ne bom delala, ker je bil prejšnji teden krvni negativen, verjetno bi se na krvnem kej vidl po tolikem času ane? Kaj mislte, kaj mi je za narest?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:36:25
|
|
|
|
dini
|
Pejdi h G da te pogleda mal al pa test.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:43:28
|
|
|
|
dini
|
Gremo delat test?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:44:48
|
|
|
|
...Martina...
|
ptejka čestitke Vpišite me pod 30. septembra pričakujem Punce, ma kaj pijete vi kake vitaminčke... ali kej podobnega... da je večja možnost zanositve. Mi2 bova ta mesec probala vsaki drugi dan . In ne vem, če bi pila e-vitol. Kako vi to delate? srečno srečno srečno
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:46:08
|
|
|
|
dini
|
Jst ližem evitol pa ni še nč.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:47:08
|
|
|
|
Tejchy25
|
Test...bo negativen...sigurno ... Pa nimam časa it h G, ker od srede naprej me ni doma nadaljnjih 8 dni, tko da bom mogla kr še čakat pa čakat... Mogoče grem dons res v DM po test spe...ampak...k ne bo nič...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 15:49:20
|
|
|
|
dini
|
imaš kake znake?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:19:06
|
|
|
|
dini
|
Sm sama gor?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:28:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dini ne jaz sem še tukaj gori.Joj mam tak čuden občutek,kot da bi se mi hotela moja vsak čas vliti.GHodim na wc in čekiram zadevico. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:33:28
|
|
|
|
dini
|
Ma jst pa glih grem na wc pol čez par minut pa spet takobčutek da morm it spet pa grem pa je par kaplic pa pol spet, pa spet,..
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:34:24
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Dini ne jaz sem še tukaj gori.Joj mam tak čuden občutek,kot da bi se mi hotela moja vsak čas vliti.GHodim na wc in čekiram zadevico. LP Mojca A danes imamo vse tak občutek al kako?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:36:33
|
|
|
|
dini
|
Jst ne čakam ampak kot da me cel cajt na wc tišči.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:48:04
|
|
|
|
dini
|
Sploh se mi ne da več hodt na wc ampak spet morm it.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:50:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kot bi sebe brala zjutraj slabost da te kap,sedaj non stop lulat kaj čmo mogoče do tole dobri znaki. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:53:53
|
|
|
|
dini
|
Ma ne verjamem ne znakom, ne testom, use je kr neki.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:55:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jza tudi ne,grem kompot iz rdečeih breskev kuhat,da dam možgane na pašo pa eno spit,pa oči si past na skico nove kuhinje. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:57:35
|
|
|
|
dini
|
Spet bom sama
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 16:59:55
|
|
|
|
žabica00
|
moje še vedno ni... , upam da je to dobr znak. dini - lulanje - je tudi znak za ... mooooooogoooooče pa bo
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:00:56
|
|
|
|
dini
|
Lepo žabico imaš Ma lulala sm že prej dostkrat zato me to sploh ne zanima.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:01:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo mene dini sem ene breskve zrezala,sedaj pa čakam drugo pošiljko pa kavico letim sedaj pit pa se vrnem. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 8.9.2008 17:05:21
|
|
|
|
dini
|
Lepo, mene trebuh nek boli.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?