centaur
|
Glede na to da sedaj pišem že tretjič, da ne mislim razlagati vseh podrobnosti o tem problemu, sem napisal še enkrat. Vseno pa par kratkih odgovorov: @higuys... napisal sem, da mislim, da ne plačuje, ker ne vem kako je bilo s prvim podnajemnikom, za ostala dva sem pa prepričan, da ne plačuje. Od kod pa to vem? Pač vem! @oka... prav tako lahko jaz podobno tebi rečem, kot si ti meni: Pa kaj te sploh briga tale tema? (ravno tako kot mene davek drugih), če se ne znaš držati teme pogovora?! Če bo nastradal v končni fazi najemodajalec, mi je čisto vseeno. On je odgovoren za tiste, od katerih kasira denar. @Nuna... ne vem kaj ima to veze z mojim vprašanjem? Če hočeš mi svetuj, ne pa pametovat. Ne poznaš situacije! Malce si zašla v neko drugo smer, od teme. @ MIčII... Znam ločevati jabolka od hrušk in to zelo dobro, kar pa zate ne velja. IZVIRNO SPOROČILO: centaur O.k., bom bolj jasen, če sem bil prej premalo. Iščem namreč informacijo, na katero agencijo se obrniti, v primeru, da nekdo ne plačuje davka, ki bi ga moral, zaradi dajanja stanovanja v najem. Tukaj namreč nisem pisal vsega, kaj se je že v osmih letih zgodilo in tudi ne mislim. Če ima kdo kakšno infomacijo, lepo prosim. :) - Še enkrat sem pripel citat, ki je časovno novejši od tistega, kar sem napisal na začetku. - Naslov teme je pač naslov teme. Kolikor sem prebiral ta forum, sem našel mnogo tem, za katere bi lahko rekel, da naslov ne odgovarja 100% temi pogovora. Hvala vseeno nekaterim za odgovore, ki so se vsaj držali moje teme. Drage dame, temo bi tukaj zaključil, ker vidim, da ne bom prišel nikamor. Začele ste analizirati vsako besedico (ki vam ne paše) v mojih stavkih. Če ima pa kdo še vedno kak pameten odgovor, ki je v kontekstu, ga pa z veseljem sprejmem na privat. Hvala.
< Sporočilo je popravil centaur -- 28.7.2008 15:19:32 >
|