centaur -> Glasni sosed nad tabo (28.7.2008 8:53:26)
|
Pozdravljeni! Mi zna mogoče kdo povedati, na katero agencijo oz. službo se obrniti, glede naslednjega problema: Imam soseda, pravzaprav veččlansko družino s starimi starši, ki na novo vseljeni, živijo v podnajemniškem stanovanju nad našim. Edina stvar ki me moti je ta, da po 22:00 uri zvečer še vendo ropotajo. To pa pomeni, da štorklajo po stanovanju, premikajo stvari,... Nad našo spalnico imajo stole in mizo, kar ob premikanju ropota,... To se vleče včasih tudi v pozno noč. Parkrat smo že komunicirali, vendar do sedaj nismo uspeli rešiti zadeve na eleganten način. Ropotanja se zavedajo, vendar je to tudi vse. Problem, za katerega sprašujem, je naslednji: Če ne bomo uspeli rešiti zadeve in se bo hrup ponavljal, sem pripravljen iti toliko daleč, da jim zagrenim življenje s kakšno prijavo pristojni agenciji, saj živijo v podnajemniškem stanovanju, za katerega pa mislim, da lastnik do sedaj še nikoli ni plačeval davka državi. S policijo in prijavo hrupa se pa zaenkrat ne mislim ubadati. Če mi kdo lahko da kakšno mnenje, nasvet ali pa ime kontaktne agencije (inšpekcije) ali kaj podobnega, bi lepo prosil. Hvala.
|
|
|
|