|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
26.8.2008 21:47:53   
sonček85
april09 in krfjolca:hvala in ekola:sem šla  in je vse ok ,a sem v bolniški.Sem pa imela spol.odnos in sedaj jih ne smem met in tudi če mi jih bo dovolila jih ne bom imela ,saj ne mislim oprožat male pikice.hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 701
27.8.2008 10:06:19   
zojaB
Pozdravljena angelito in dobrodošla

čestitke za user posted image , to, da si enkrat brez apetita, drugič pa te napade volčja lakota je v tem času normalno, jej normalno vse kar ti paše, predvsem pa veliko temne zelenjave, da ne boš slabokrvna. Če te skrbi, da ne dobiš dovolj hranljivih snovi se pri prvem pregledu pogovori z ginekologinjo, ki ti bo znala svetovati, ker pa si prvič noseča ti predlagam in zares priporočam, da se pozanimaš, kdaj in kje se odvija tečaj za zgodnjo nosečnost (vem, da se ta tečaj odvija v zd. Domžale v začetku septembra enkrat, pa v Ljubljano verjetno tudi). Ni slaba stvar, tam boš izvedela vse, kar je povezano z zgodnjo nosečnostjo in dobila odgovore na vsa vprašanja. Slabost je v nosečnosti prisotna ponavadi prve tri mesece, potem pa mine.
To, da te zebe ni tud nič narobe, bolj, kot bo šlo proti koncu nosečnosti, bolj ti bo vroče, ker se temperatura nosečnice malo dvigne.

LP

< Sporočilo je popravil zojaB -- 27.8.2008 10:13:15 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 702
27.8.2008 10:16:28   
angelito
hvala ti zojaB

se bom malo pozanimala glede tega tečaja. morda ga imajo v nasem ZD.

cav bav

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.8.2008 11:57:09   
sonček85
Pozdravljena angelito in dobrodošla
srečno in naj bo nosečnost BPuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.8.2008 13:27:02   
Joob
sonček85, meni je pa ful všeč fotka ploda,...kje si si to naštimala...jst bi tut to mela user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 705
27.8.2008 13:51:06   
BrinaBA
Sonček85 - lepo, da je vse v redu user posted image . Po mojih izkušnjah pa vseeno ni treba biti tako zelo previdna in striktna vsaj glede spolnih odnosov - imaš še kar nekj nosečnosti pred sabo. Manjše krvavitve, ki so posledica občutljive nožnične sluznice niso takšna panika. ...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 706
27.8.2008 15:19:32   
sonček85
brina hvala :saj nisem milsa tako resno ,malo heca velja,kajneuser posted image user posted image user posted image

joob.našla sem jo na :babystrology.com

lp m.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 707
27.8.2008 15:34:44   
detelja
ojla...kako ste kaj? jaz že komaj čakam da današnji dan mine, ker imam zjutraj kontrolni UZ in srčno upam, da bomo slišali srčka in da je z našo pikico vse ok...drugače pa imam občutek, da so me 24 urne slabosti minile, zjutraj mi je malo slabo...

lepo se imejte uživajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 708
27.8.2008 15:36:55   
malcekvita
detelja, ravno hotela sem te vprašat, kako je šlo na pregledu user posted image . sem narobe razumela, da ga maš danes. ja jst tudi komaj čakam na 5.9 .

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 27.8.2008 15:37:52 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 709
27.8.2008 15:38:29   
Joob
Kok vse komaj čakamo preglede,...jst tut upam, da bo z našimi pikicami vse ok...držim pestke.

Sonček85, sem si uredila profila..hvala!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 710
27.8.2008 15:49:45   
malcekvita
ma ja jst komaj čakam, ker še zdaj kar težko verjamem, da sem res noseča.  in potem gledam tiste slikice 3d ultrazvokov, ki so razstavljene po tednih in si probavam predstavljat, koliko smo že napredovali.
ma, samo da bo vse v redu z našimi pikicami.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 711
27.8.2008 15:52:39   
malcekvita
user posted image za danes sem zaključila. grem kar domov. ima katera dobro ideja, kaj bi kuhala za kosilo?

Neposredna povezava do sporočila: 712
27.8.2008 16:01:47   
Joob
jst kuham zdele pišč.obaro...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
27.8.2008 16:06:35   
Artičoka
Hrana! Ne, hvala user posted image  Danes sem namreč že cel dan na wc-ju - čisto nič ne morem zadržat v sebi! No, edino rdečo peso (ki je drugače sploh ne maram!) in kislo smetano namazano na kruhu - ne me vprašat, kje sem dobila to čudno kombinacijo user posted image  

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 714
27.8.2008 16:10:26   
*Junona*
Pozdravljene...

sporočam vam, da sem vašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno smo zagledali plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 715
27.8.2008 16:11:17   
tassika
meni pa hrana ne povzroča težavuser posted image . midva sva imela ribje fileje v carry-evi omaki s kokosovim mlekom in pa riž, meni diši vse morsko, njamiuser posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
27.8.2008 16:22:45   
detelja
ja, mal bo treba še čakat na preglede....

jaz pa sem danes jedla juho in cmoke...dragi pa je itak od jutra do večera v službi...Artičoka, da ti povem tudi jaz tisto, kar sem prej najrajši jedla mi sedaj ne gre, npr. juhe nikoli nisem marala sedaj si skuham en velik lonec pa jo cel dan jem...se mi zdi da to edino kar lahko brez problema pojem...

tassika veš, da sem nekje brala, da naj nosečnice ne bi jedle morske hrane..razlaga pa je bila, da se ne ve od kod izvirajo in da lahko vsebujejo neke strupene stvari in da lahko pride med nosečnostjo do komplikacij z plodom...evo sem našla nekaj  glede morske hrane:

http://pdv.mojforum.si/pdv-about1997.html

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 717
27.8.2008 16:24:34   
jernejav
Pozdravljene...

sporočam vam, da sem vaša

Končno smo zagledali plusek
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene...

sporočam vam, da sem vašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno smo zagledali plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!!!

Jaz pa sem danes bila pri G. pa mi je ponovno naredila UZ, da bi pogledala moji dve pikici. Žal je ugotovila da se ena pikica ni razvila, tako da je ostal samo eden... user posted image . Sem malo kar razočarana, sva se z dragim kar malo žalostna...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 718
27.8.2008 16:26:29   
tassika
ja zdaj pa ne zastopim, naj bi bila škodiljiva in pa tudi ful dobra zaradi omega 3, jaz sem mislila da samo školjk in takih zadev ne smem, no ja bom pa še ribice omejila. Ampak kaj potem sploh lahko jemo? Nekje sem prebrala, da se ne sme suhih salam, pa sirov in sirnih namazov, pa za grozdje sem nekje tudi zasledila da ni dobro.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 719
27.8.2008 16:30:21   
Artičoka
Meni gre v rit edino še goveja juha, ampak jo imamo le ob nedeljah - in ker domači seveda še ne vedo, da sem user posted image , ne morem niti težit za juho user posted image  Danes nisem mogla niti kuhat, ker mi vse tako smrdi, da je groza - samo hladilnik odprem, pa že letim na wc user posted image  No, in sem mulčka popokala, pa je jedel pri tašči filane paprike - itak, da sem letela "lulat" - samo, da sem zavohala tisto user posted image  
Pa iz dneva v dan je hujše - no, samo da bo s pikico vse ok, pa zaradi mene lahko naslednjih 7 mesecev preživim ob wc školjki user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 720
27.8.2008 16:34:04   
tassika
Tudi midva še nisva nobenemu povedala, a boste vse čakale do 3 meseca?

evo pa našla sem eno zanimivo stran, kjer piše kateri hrani se je priporočljivo izogibati:
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.8.2008 16:37:02 >

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
27.8.2008 16:39:51   
*Junona*
jernejav , žal mi je za tvojo pikicouser posted image . Ampak bolje ena kot nobena. Bo imela druga pikica sedaj več možnosti, ker verjetno obe skupaj ne bi mogli preživeti. Saj veš, naravna selekcija. Seda pa uživaj v nosečnosti in misli na svojo pikico, ki te potrebuje.

Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
27.8.2008 17:08:26   
frutolina
Znanstveniki priporočajo, naj bodoče matere dvakrat do trikrat na teden jedo tuno, sardine, lososa in skuše ter od morskih plodov rakce ter jastoga, izogibajo pa naj se morskemu psu ali mečarici, ker njuno meso vsebuje večjo količino živega srebra ter školjkam.
Jaz jem tudi sire ( celo priporočjivo je) in sirne namaze. Se je pa potrebno izogibat mehkih in nepasteriziranih sirov, plesnivih...
Grozdju se je potrebno izogibat? Hm, mogoče pretiravanju z njim in neopranemu grozdju. Je pa res da vsebuje veliko sladkorja ( ravno tako npr. lubenica)

< Sporočilo je popravil frutolina -- 27.8.2008 17:14:09 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 723
27.8.2008 17:28:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

jst kuham zdele pišč.obaro...user posted image
jaz sem jo pa jedla ,sem jo imela v skrinji in sem jo pogrela.hihiihtelepatsko.ja lep ticker imaš in kako lepa slikica je glavica se že lepo vidi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes bila pri G. pa mi je ponovno naredila UZ, da bi pogledala moji dve pikici. Žal je ugotovila da se ena pikica ni razvila, tako da je ostal samo eden... . Sem malo kar razočarana, sva se z dragim kar malo žalostna...
žal mi je in naj ta malap ikica lepo raste in da dočakamo naše otročke.

junona:še tukaj čestitam,no pa boma le skupaj v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
artičoka:prav smiliš se mi.Saj bo kmalu minilo in ti bo pasalo jest.se vsaj zredila ne boš velikouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 724
27.8.2008 17:33:16   
*Junona*
Upam, da res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?