|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
25.8.2008 19:46:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

sonček 85,..saaaaama sem..moj možek je sluzbeo odsoten že 8 dan...user posted image user posted image user posted image pa hotla sem rečt, da ko probava, če me kaj bolijo, da jih tko mal bolj "zagrabim"...ne gnetem si jih kar tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja saj vem ,da si se malo hecala,sama pa tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.8.2008 19:48:22   
sonček85
a že veste ,da je majčica 2009 prijavljena.Pa še april nas ni veliko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanjo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.8.2008 19:54:00   
tassika
Ojla punce, jaz sem danes klicala ginekologinjo in me je naročila šele 16.9., je rekla da more biti 8 tednov od zadnje user posted image , kaj pa ve ste že bile na pregledu. Drugače pa nimam nekih težav, samo v trenuhu me zjutraj vedno nekaj špika in danes mi je prvič postalo slabo, sem laufala iz trgovine ko nora na zrak, potem pa je bilo spet vse ok.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.8.2008 20:04:54   
sonček85
Sama še nisem bila na pregledu in tudi ne vem kdaj ga bom imela,saj je moja G še na dopustu,samo mislim ,da bi ga morala imeti nekje do 15.9.

Vtrebuhu te pa malo zato ščipa ,ker se ti vse razteza in veča pa plini te matrajo.Saj bo minilo ,meni je bilo enako,ko vse spoznavaš.A je to tvoja prva nosečnost?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.8.2008 20:09:20   
tassika
ja prva, včeraj sem se kar ustrašila, me je pošteno špiknilo, ko sem obešala obleke in sem se malo raztegnila, saj pravim, drugače je pa vse ok, samo včasih me malo tudi bolijo noge, ampak te so me že prej med vsako user posted image , namesto trebuha user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 655
25.8.2008 20:17:26   
nmag
Pozdravljene,meni je tudi ful slabo,sploh zvečer,tako,da komaj uspem vse poštimat,je moja peta nosečnost bi morala bit že navajena,samo te slabosti se ne morem navadit in mi je grozno,otroci me malo zamotijo,samo hudo je zvečer.Pregled imam pa 2.9.,da vidimo kako je z našo peto pikico.Pozdravček vsem,upam,da se bomo kmalu začele pogovarjati še o čem drugem,ne samo o slabosti,bljak.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
25.8.2008 20:18:51   
sonček85
kolikor sem jaz čula  je vse ok dokler ni kakega čudnega izcedka,roza,rjavega,pa to tako lahko vedno vprašaš katero punco in bodo rade volje pomagale.Sedaj pa le srečno in misli pozitivno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.8.2008 20:22:18   
tassika
še eno vprašanje, da mal obrnem temo, moj se že ful veseli otročka, pa že imena išče,... jaz pa spolh še ne dojemam da je to to, a se to še kateri dogaja?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 658
25.8.2008 20:30:31   
sonček85
da tudi midva sva se z dragim danes menila kako bi bilo bebiki ime.pa sva rekla ,da če bo user posted image bo TIA ,ZA FANTKA PA NE VEMA ALI BO ALEXANDER ALI KAJ KRAJŠEGA.

PA VIDVA?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.8.2008 20:34:08   
tassika
oh jaz sem imela za punčko že ful imen od Tie (ima jo kolegica) do Zale (imata jo dve kolegici) tako da smo ostali pri Zoji, za fantka pa sploh ne najdem imena, ki bi mi padel v ušesa, tako da se sedaj nagibava k Davidu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.8.2008 20:41:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

oh jaz sem imela za punčko že ful imen od Tie (ima jo kolegica) do Zale (imata jo dve kolegici) tako da smo ostali pri Zoji, za fantka pa sploh ne najdem imena, ki bi mi padel v ušesa, tako da se sedaj nagibava k Davidu.
moja kolegica ima zojo in mi je lepo ime.tudi zala je lepo a meni je vseeno še najlepše TIA in mislim ,da če bo punčka ,da ji bo ime tako.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.8.2008 20:45:36   
tassika
tudi meni je Tia lepo ime user posted image , za fantka pa če želiš krajše je lahko tudi Aleks, od mojga nečak je pa Žan, pa mi tudi ni tako slabo ime user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.8.2008 20:56:02   
sonček85
da jaz sem razmišjala :žan,jan,jon,luka,nejc,.....

zdaj grem pa počasi v meževo deželo.sedaj pa greva s pikico počasi spat ,sva ves teden sami ,saj ati dela ponoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.8.2008 21:10:55   
tassika
no jaz pa pred tv, imam še cel teden dopusta pa lahko malo ponočujem user posted image . Jutri zjutraj pa šibava v Ikeo, se oglasim kaj ko pridem nazaj, da povem kaj sem uspela nabavit user posted image

lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.8.2008 7:36:33   
BrinaBA
Včeraj sem bila na samoplačniškem pregledu (rednega imam pa 5.9.).
Pikica je velika 4,8 mm in zaenkrat izgleda vse OK user posted image .
Sem si kar malo oddahnila in lahko zdaj malo bolj mirno spim...

LP vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.8.2008 8:02:23   
frutolina
Super BrinaBA! user posted image  
Koliko si pa plačala za samoplačniški pregled?

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.8.2008 8:20:44   
malcekvita
dobro jutro user posted image user posted image . Meni se je danes dan fantastično začel, upam, da tako tudi ostane.  Tudi vam želim čim boljše počutje user posted image

BrinaBA
, potem imava pregled na isti dan! Jaz že komaj čakam ta pregled, da bom izvedela kaj več user posted image . Za nuhalno svetlino se bom še pozanimala, kdaj bo treba it pogledat. 

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.8.2008 8:25:18   
Nea_teja_
Dobro jutro nosečke še od mene.Mene je pa ujel zelo hud prehlad in sem že dva dni čisto crknjena.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.8.2008 8:27:40   
Pat74
Dobro jutro vsem souser posted image  Sem včeraj poklicala ginekologinjo, pa mam pregled šele 3. 10. user posted image  Ne vem, kako bom zdržala do takrat. 

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.8.2008 9:08:58   
BrinaBA
Frutolina - 35 EUR

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.8.2008 9:25:19   
vud
Pozdravljene
Nekaj časa sem vas samo brala, zdaj pa sem se opogumila in se vam pridružujem. Sem 2. srečkauser posted image . Prvi pregled imam 9.9.08 user posted image . Točnega datuma PDP še nimam, sama sem si izračunala 15.4.2009, koliko bo držal pa ne vem. Doma imam enega 2 letnika. Mi je pa od vsega začetka obupno slabo in kislina me peče ko user posted image !!!! Ne vem kaj še sploh lahko jemuser posted image . Lačna non stop

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.8.2008 9:26:23   
Artičoka
Jaz sem s pregleda - pikica je velika 17mm, tam, kjer mora bit, srček bije! Drugače sem se še tehtala, merila pritisk, dala pikico krvi za železo, dobila napotnico in šibala dat kri za ostale preiskave, imam tudi materinsko knjižico in prvo slikico pikice user posted image

NS imam 25.9., naslednji pregled pa 1.10. To je to user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.8.2008 9:29:09   
zojaB
en zaspan in utrujen pozdrav tud od mene

jest sem si včeraj zrihtala novo gin., ker pri prejšnji bi mogla za vsak dober dan pa adijo fajn colat, ker je vse samoplačniško, moja nova g. je Mili Lomšek v zd. Domžale. A hodi ktera k njej? V glavnem sestre njene so zelo mlade ampak ful prijazne, upam, da je tud dr. na istem nivoju.  1. pregled imam 17.9. nuhalno so mi tud že določli, jo imam pa 13.10.

Počutje moje je katastrofalno, tooolk sem utrujena in zaspana, slabo mi je od jutra do jutra....dans sem v službo pršla ob 8:30 ampak še nisem nč začela delat...enostavno ne morem zaverglat user posted image

Nč grem si v kuhno eno cedevito narest, pol bom pa vidla, kako mi bo šlo.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.8.2008 10:29:31   
april09
user posted image user posted image  Za pregled BrinaBA in Articoka user posted image user posted image

No najprej dobra novica - moji pikici se bije srcek, zrasla je ful in vse ok. AMPAK .. zjutraj me je presenetil rdece rjav izcedek user posted image  Sem sla na pregled in imam en mali hematom za posteljico ... Dobila dabroston. Ce se bo hematom manjsal, bo OK,ce pa bi se vecela, pa je moznost odstopa posteljice user posted image  Ampak jaz verjamem v prvo varianto user posted image  Kontrola 12.9.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.8.2008 11:01:37   
sobra
Pozdravljene moje soborke!

Kako ste dans kej?Moje počutje je bolj na psu,zaspana sm itak skos.K se zbudim zjutri mi je pa vse bljak.

Včer sva morala it z mojim možičkom na urgencouser posted image .Ker sm zjutri mela čist mal rjavga izcedka,popoldne pa že kri na papirju ko sm šla lulatuser posted image user posted image user posted image . In sm se ful ustrašla in sva šla-no nrdila mi je ultrazvok in srček bije.Tko da zaenkrat je vse ok in dans več nimam (zaenkrat) rjavga izcedka!user posted image user posted image user posted image  Upam da bo vse kokr more bit. Aja pa manj sm noseča  kokr po zadnji menstruaciji šele dobrih 6t, tko da zdej po mojih izračunih naj bi bil PDP 19.4.Sicer pa več zvem naslednji tedn ko grem na 1. pregled k moji g.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!