|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
26.8.2008 11:03:18   
sobra
Aja pa čestitke novim user posted image !

Zdaj nas je pa že kar nekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 676
26.8.2008 12:07:48   
Anonimen
Punce, kateremu nosečniškemu koledarju verjamete?
Meni se zdi ringarajin najbolj točen, ker se vpiše tudi dolžina cikla pri predvidenem datumu poroda. Ostali, kjer se ne vpiše dolžina cikla, temeljijo na 28 dnevnem ciklusu, kar pa veliko punc nima. In zato pokaže narobe in smo prestrašene, zakaj se srčka ne vidi, v bistvu pa smo manj noseče.
Razni tickerji dostikrat pokažejo narobe nam, ki nimamo M na 28 dni. Pride celo do enotedenskega zamika. To pa je v tako zgodnji nosečnosti veliko.

(odgovor članu sobra)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
26.8.2008 12:45:56   
krfjolca
Pozdravljene, punce. Jaz sem tudi s pregleda, vse ok. Me niso nič tehtali, krvi jemali ali kaj podobnega, samo UZ.
Dobila sem slikico, nuhalno imam 6.10., posvetovalnico pa 15.10. user posted image

Artičoka, zanimivo, da pri vas dajejo materinsko knjižico tako kmalu. Pri prvi nosečnosti se spomnim, da sem jo šele nekje v 4. mesecu dobila ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
26.8.2008 13:15:21   
Artičoka
V prvi user posted image  sem imela prvi UZ pri 6T, pa nato pri 8T (zaradi krvavitev), nato NS in potem spet UZ v 13T, kjer sem dobila MK - sem bila tudi jaz začudena, da sem jo dobila že tako kmalu, ampak ok - verjamem, da bo vse ok! user posted image

Čestitke tudi ostalim za uspešne preglede! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.8.2008 13:19:12   
april09
Moja G je meni 2x ze izponila MK, se preden sva imeli prvi UZ. Mi je slo tok na zivce.
Tokrat pa je nadomestni G najprej naredil UZ in sele pol MK. Jo pa na ginekoloski kliniki dobis (vsaj pri vecini) na prvem pregledu.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.8.2008 13:27:36   
detelja
ojla...mene danes spet ne bolijo prsi, slabo mi je pa tako zmerno..hrana pa smrdi...

jaz sem si datum poroda izračunala po tej tabeli pa je točna, gin. mi je izračunala isti datum...sicer mi pa na ringaraja tudi kaže en teden več kot pa sem noseča....
http://www.mama.si/?menu=A100

lepo se imejte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 681
26.8.2008 13:46:03   
čokoladica1
ola..

Tudi jaz se pridružujem ostalim user posted image , ki pričakujete aprila. Punce, čestitam user posted image .. želim vam vse naj naj. 
Počutim se super, ne bruham - slabo mi je samo, ko sem lačna.. 

Se še slišimo user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.8.2008 13:55:05   
Joob
Ojla, jst sem pa dons čiiist user posted image ...slaaabo, brez energije...kr neki žalostna...skratka grozno se počutim.
Mei vsak koledarček pokaže drugače...naj bi bila v 9.t...ampak prejšnji teden ko sem bila pri privat G, mi je rekla, da je kasneje prišlo do oploditve in da bi rekla, da sem v 6 t...torej sem ta teden po njenem v 7t.user posted image user posted image

Sluz je še vedno prisotna, znorela bom...sem misnla, da bo po Dabrostonu konec izcedkov...pa ni nič manj in nič več...kok časa pa še misle bit ta izcedek prisoten, pa ne vem??? Komaj čakam 3.9., da vidim kaj in kako...pa premišljujem da bi zamenjala svojo G...hodim k dr.Strah, pa se je toook spremenila, ko da smo ji vsi odveč...hmm...a kdo kaj ve...v Domžalahjemlje katera kaj še? Mogoče Weber, Lomovšek????

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu čokoladica1)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.8.2008 14:08:26   
Anonimen
jaz imam v domžalah dr. meglič. sem zadovoljna z njo.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
26.8.2008 14:10:13   
Joob
A ma ta dr. Meglič dva priimka?  Kernaj bi bile v ZD Domžale 3 gin. strahova, webrova in Lomovšek al Lokošek(??)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.8.2008 14:14:50   
Anonimen
ne vem. jaz jo poznam samo pod priimkom meglič.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
26.8.2008 14:15:09   
Artičoka
Meni je v MK napisala PDP 7. april, ampak je rekla, da bo verjetno prej (zaradi velikosti pikice in kratkih cilkusov). Bolj natančen izračun bom dobila na NS - ker pri taki majhni pikici lahko že samo mm pomeni teden razlike, pa je ful težko preračunat. Imam pa danes tudi jaz izcedek, a to bo verjetno zaradi pregleda, ker mi je tudi bris vzela. Drugače pa meni proti slabostim pomaga edino coca cola user posted image  Upam, da slabosti kmalu minejo, ker ne bi rada nazadnje fasala diabetesa user posted image

Joob dr. Strahove ne poznam tako dobro - pri njej sem bila le 3x, pa je bila super. Sem pa slišala, da s svojimi pacientkami na ravno najbolj prijazna. Če pa nisi zadovoljna z njo, pa zamenjaj, čeprav G zelo neradi jemljejo nosečnice.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.8.2008 14:46:13   
Joob
ja sej, predno sem zanosila je bla čiiist super, od 1. nosečnosti (lani) naprej...katastrofa...po UPN in reabraziji mi sploh nobene kontrole ni hotla nardit...no sej pol so mi na gin.urgenci naredili UZ in rekli, da je vse ok...taka ful hladna je, redkobesedna...ah kaj pa vem...bomo videli, kako bo čez nosečnost.

< Sporočilo je popravil Joob -- 26.8.2008 14:47:24 >

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.8.2008 16:39:43   
Anonimen
Kje ste aprilčice? Spančkate?

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
26.8.2008 17:46:31   
tassika
ojla, kolikor jaz vem, v domžalah ne jemljejo novih, vsaj mene niso hoteli, ker sem pač že imela ginekologinjo, takrat ko je prišla nova, je rekla, da bi me mogoče vzela če je ne bi imela. Sicer sem pa potem slišala kar nekaj pohval za mojouser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.8.2008 17:52:39   
sonček85
punce:nujn o:danes sva z dragim imela spolne odnose in sem na koncu imela malo krvavega izcedka ,ki me je strah da ni SS .PROSIM POMAGAJTE,SAJ MOJA G DANES DELA DOP IN JE NE MOREM DOBIT.

S KOM SI NAJ POMAGAM.KAR JOKAM ZRAVEN ,SAJ NE VEM KAJ JE.?

HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.8.2008 18:03:16   
Joob
Lahko pokličeš na gin.urgenco in se greš pokazat, da boš bolj mirna...tel.: 01/522 25 15

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 692
26.8.2008 18:04:25   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ojla, kolikor jaz vem, v domžalah ne jemljejo novih, vsaj mene niso hoteli, ker sem pač že imela ginekologinjo, takrat ko je prišla nova, je rekla, da bi me mogoče vzela če je ne bi imela. Sicer sem pa potem slišala kar nekaj pohval za mojouser posted image

katero pa imaš?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 693
26.8.2008 18:18:13   
Joob
Sonček85, sigurno ni nič hujšega, držim pesti, pa javi ko boš zvedla kaj in kako. Srečno!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 694
26.8.2008 18:26:37   
sonček85
ekola.sem klicala v celje na gin.oddelek in vprašala in je rekla ,da lahko da je bil malo bolj grob spolni odnos ,ali pa da sem občutlijva in da se je lahko kaj maternični vrat predrel.
Sedaj imam dnevni vložek in do sedaj ni na njem še nobenega sledu o čem ,kar bi nakazovalo na ss.Samo strah seveda ostane,zato jutri pokličem G in ji rečem da naj me naroči pred 25.9 ko imam pregled,ki sem ga danes dobila.Sem pa naredila tstija in črtica je še vidna tako da sem rekla da bom vsak teden delala test in videla če je še črtica tam in pa seveda brez spolnih odnosov do 4 .meseca

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.8.2008 19:58:14   
tassika
Imam dr.Jemčevo, baje je bila predno je prišla v Kamnik v Ljubljani.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.8.2008 20:05:41   
april09
Soncek, prvo vprasanje danes na pregledu je bilo: ali  ste imeli spolne odnose. Krvavitev po tem je kar pogosta, saj je MV tok bolj ob cutljiv in lahko kaksna zilica poci. Da bos mirna, pa le poklici jutri svojo G.
JAz sem imela izcedek le zjutraj, ampak ne malo, pol na pregledu pa ga ni bilo nic vec. Mi je bilo ful zoprno, pa mi je rekla, da je cist prav, da sem se prisla pokazat,ce ne drugega, da sem jaz pomirjena. Vse bo ok,bos videla.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.8.2008 20:29:22   
krfjolca
Sonček, v prvi nosečnosti sem imela jaz vsakič rahlo krvavitev, ko je karkoli prišlo v nožnico (s karkoli seveda mislim spolni odnos, vaginalni UZ, vaginalni pregled - ki ga je moj G redno izvajal na pregledih itd.). Ginekolog je komentiral, da je pač maternični vrat občutljiv in ni bilo zaradi tega nič narobe. Slončkali smo posledično zelo malo, poskusila sva le še ene dvakrat, pa je bila vsakič kravitev, zato smo opustili zadevo. Proti koncu nosečnosti se mi je MV malo krajšal, ampak nič drastičnega - v zadnjem mesecu sem malo bolj zakrvavela ob pregledu, zato so me za dober teden hospitirali, ampak po mojem mnenju ni bilo potrebe, ker se je takoj ustavila krvavitev, ostalo je bilo pa BP. Rodila sem par dni pred rokom.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.8.2008 20:39:06   
angelito
hojla punce user posted image

naj se vam se jaz pridruzim - aprilcice 2009 user posted image

to je moja prva nosecnost in se se ne znajdem cisto dobro - precej vprasanj in pomislekov se mi poraja, poleg tega pa sem tudi precej negotova. nocem pa komplicirat ali delat paniko.

skratka, glede na prvi dan zadnje menstruacije, naj bi rodila 12.04.2009; sedaj naj bi bila v 8. tednu. vendar pa se nama je "prijelo" takrat, ko sva edinkrat imela nezasciten spolni odnos (t.j. 20.07.2008), torej sem najbrz noseca 2 tedna manj (t.j. v 6 tednu). ko sem pred cca. 3 tedni naredila test in je bil pozitiven, sem nato naslednji dan odsla k ginekologinji, ki je nadomescala mojo in ta mi je rekla le, da bo moj PDP 12.4., pri temu pa je vztrajala ne glede na mojo info. o tem, da sem zanosila kasneje. poleg tega mi je dejala naj si kupim tifol in da naj normalno zivim ter da naj se v septembru dogovorim za pregled pri moji ginekologinji.

no, in tako sem naredila. prvi ginek.pregled imam 03.09.2008 in komaj cakam, saj me zelo zanima, ce je vse o.k.

imam pa nekaj vprasanj. na sebi opazam namrec naslednje spremembe:
- sem brez apetita - malo jem
- imam slabosti, sploh, ce sem lacna
- zdi se mi, da ko sem lacna, gre za volcjo lakoto - kot da bi imela luknjo v zelodcu
- pase mi hrana, ki je prej nisem jedla - pizza, hamburger, pomfri, sendvici, sadje...skrbi me da ne jem dosti hranljivih stvari
- parkrat mi je nagajal tlak v enem usesu in ga nikakor nisem mogla izenacit => precej zoparn obcutek, saj takrat ne slisim dobro
- zelooooo me zebe zadnje case => ze prej sem bila zmrzljiva, ampak sedaj je se hujse

no, tko, to je zaenkrat od mojih znakov... morda pa niso nic povezani z nosecnostjo... ne vem... zato sprasujem, ce jih je imela se katera druga (razen slabosti in nejescosti).

hvala za odgovor.

uzivajte nosecke srecke user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 699
26.8.2008 20:41:29   
detelja
april09 tudi jaz ko sem prišla prejšnji teden k gin. (zaradi rjavega izcedka) je bilo prvo vpr. če sem imela spolne odnose...sicer je meni gin. odsvetovala spolne odnose zaradi rjavega izcedka...sicer pa sva midva vedno uporabljala kondom (v času nosečnosti), ker sem bolj občutljiva in se hitro nalezem bakterij itd...

meni je tudi danes manj slabo zdaj pa ne vem, če to dela coca cola ali pa je pač tak dan...

mene matra kislina pol pijem donat potem pa imam letanje na wc, itak ne morem kaj dosti pametnega papcat pol pa itak prebava dela...

joj še jutri pa imam kontrolni pregled že komi čakam ta četrtek...

želim vam sladke sanje fajn pančkajte nočka

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?