|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
23.8.2008 9:06:57   
Pat74
Tudi jaz želim vsem dobro jutro! A še kakšno daje nespečnost? Ja, ne morem zaspat - pa recept naših babic o mleku z medom ne pomaga! - pa neprestano se zbujam. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.8.2008 9:12:30   
detelja
ojla pupe...po nekaj dneh se vam javljam...meni je zadnje dni tudi tako slabo pa mislim, da je kriv dabroston, ker je slabost vedno zjutraj po tistem ko vzamem 2tbl. in potem po kosilu in zvecer...no bomo to vse potrpeli sam, da bo vse ok...moj izcedek je tko vcasih je sam tolko glih da se neke rjave male grudice vidijo...prsi se vedno fajn bolijo in upam, da bo z pikico vse ok...meni tko pase, da sem doma, da lahko od jutra do noci polezavam itak nisem za drugo delo...po eni strani bi bila tako srecna, ce bi bil ze april, kaj pa ve?

joob, a ti ni gin. rekla, da ce bo sveza kri med izcedkom, da moras takoj nazaj? drzim pesti, da bo vse ok...

lepo se imejte, lep vikend uzivajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.8.2008 9:14:03   
m..tina
Čav punce. Js pa spim celo noč, razn 1x do 2x se zbudim za obisk WC-ja. Trenutno še sploh nimam občutka, da sem noseča. Ni mi slabo, prsi me ne bolijo, nič.
V sredo grem na prvi pregled, tk da držite pesti, da bo vse ok, ker letos smo že izgubili eno pikico.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.8.2008 9:27:36   
april09
Jutro user posted image
Evo, jaz sem danes tud bolje user posted image  Za zajtrk sem pojedla 2 albert keksa + 1dck cocacole user posted image  ampak pomagalo je. Nisem cist fuc kot vceraj user posted image  

Nespanje - hehe jaz ne vem, kaj je prespana noc, od kar imamo malo, tko da user posted image user posted image  Spim pa ok, ko oz dokler mala spi.

m..tina - znaki so lahko ali pa jih ni. Npr v primerjavi s prejsnjo nosecnostjo me niti malo ne boljio bradavice, spika me nic, slabo mi je bolj, pa kava se mi je uprla tokrat.

detelja, dabroston pa lahko povzroca slabosti ja, tko da imas krivca user posted image  

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.8.2008 9:43:10   
sonček85
jutro!Tudi mi ne spimo od 5 ure naprej in se kar naprej prestavlam in iz levega boka na desnega .user posted image drugače pa vso nooč spim ,samo ko grem pa prvič na wc ponoči pa ne spim več naprej in sem budnauser posted image   Prsi me ne bolijo ,samo bradavice malo in slabo mi je tako srednje ,samo po 18 uri zvečer,drugače se počutim enkratnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 605
23.8.2008 12:31:53   
Artičoka
Dan punce!

Danes je bil prvi dan, ko mi ni bilo slabo - jupi! Ponoči se tudi jaz zbujam 2-3x zaradi obiska wc-ja. V torek imam prvi pregled in sem že čisto na trnih - upam, da bo vse ok. Določene stvari mi fuuul smrdijo, predvsem hrana user posted image  Ful mi pašejo mlečne stvari - skuta in siri na tisoč in en način. V prvi user posted image  sem imela napade na kisle stvari - kumarice (ki jih drugače sploh ne jem!), šampinjone v kisu itd., zdaj pa nič.
Kosilo se kuha, popoldne pa gremo na poroko - bova mogla z mojim spet skrivaj menjat kozarce, da ne bo kdo kaj opazil user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.8.2008 12:38:10   
Joob
Detelja, G mi jerekla samo, da naj paniko zaženem ko bodo svežo krispremljali krči, itak pa ne vem, kaj bi mi lagko na urgenci naredili, ...Dabroston je, počivam tudi......je pa tako, da imam ta izcedek 1-krat na dan...tako kot je bilo včeraj...šla sem na wc in ko sem se obrisala, je bila kri na papirju...kasneje spet ne duha ne sluha...izcedka trenutno ni...Imaš ti izcedek čez celi dan, ali isto koz jaz?
Sreečno!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.8.2008 12:44:21   
Artičoka
Punce, jaz sem imela v prvi nosečnosti skoraj 4 mesece krvavega izcedka (sveže krvi). G mi ni predpisala nobenih zdravil, niti me ni dala na bolniško, ker je bilo na UZ vedno videti vse ok. Njeno mnenje je namreč da, če pride do ss, se ga žal ne da preprečiti user posted image   Izcedki so do konca ostali nepojasnjeni, jaz pa sem si v glavo vtepla, da bova s pikico srečno prišli do konca nosečnosti - in sva. Držim pesti za vse vas/nas, da srečno pridemo do konca in rodimo zdrave otročke user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.8.2008 13:36:51   
Joob
No sem vseeno klicala na gin.urgenco, pa mi je rekla, da naj v primeru večje krvavitve ala menstruacija, pridem na gin.urgenco...aja, pa še to, da UZ samo še bolj stimulira krvavitev...Tako, da bom še naprej lepo pridno počivala in papcala Dabroston.user posted image

Joj Artičoka, ta je pa huda, jst bi se sigurno kej skregala z gin...ne tbl. nisi dobila ne bolniške...ta je kruta. Bravo punca, da sta z otročičkom vredu.user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.8.2008 13:48:09   
sonček85
zelo močna si morala biti ,da si preživela to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaka čast

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.8.2008 14:22:42   
Pat74
April09 nespečnost zaradi majhnih otrok poznam, saj še zdaj naša ta druga, 3-letnica, ponoči spi izključno pri nama, čez dan pa seveda v svoji postelji. Toda ravno takrat, ko je postelja namenjena samo meni - glej ga zlomka - saj je ta mala z očijem pri noni in bi se lahko naspala - me daje pa nespečnost. user posted image

Drugač je pa meni v prvi nosečnosti dišal paradižnik, v drugi user posted image pa samo burgerji in mastni zrezki.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 611
23.8.2008 19:46:21   
Joob
Zdele sem čist fuč...ful mi je slabo, brez energije sem, lačna sem pa se mi vse gusi, zgaga me peče...ajhuje je glva...sem že iskala objavljen recept proti glavobolu, pa ga ne najdem...user posted image ...tbl.pa ne želim jemati.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.8.2008 20:05:42   
aljab
Čer srečke nosečke!

Zanimivo je brat kaj kateri paše. No jaz mleka in mlečnih izdelkov ne morem, mesa niti približno, skoz pa bi jedla jabolke, ki jih prej celo porodniško nisem. Pa olive.

No jaz sem danes brez izcedka in malo bolj optimistična...sem pa veliko počivala. Prvič nisem imela nič takega in me prav prestraši.  JOOb in Detelja saj bomo0 prgurale. Naši malo bolj vrtajo v sluznico pa gre malo krvi zraven.user posted image user posted image

kaj pa drisko in krče v črevesju ma katera?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.8.2008 21:23:36   
poka1
Cer!

Se ena aprilcica.Po mojih izracunih imam rok 12.4...bomo pa vidli.
To je moja 2user posted image , doma imamo 8 mesecev starega sina.Prvi pregled pa imam 26.avgusta. Ekola...zdej lahko tudi mene date na seznamuser posted image

Za enkrat ni nekih posebnosti z mojo nosečnostjo razen slabosti, ki jih nekako dobro prenasam.Zaradi teh slabosti mi vsi napovedujejo puncko...bomo vidli , ko bom rodila, ce so imeli pravuser posted image user posted image

Kaj vi na NS boste vprasale za spol?

Zdej pa grem pocasi ninat..lepo se imejte pa se se kej oglasim!!

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 614
24.8.2008 8:02:03   
L & L
Dobro jutro.
Moje počutje je dobro, sam utrujena sem fulllllllllllllllll.
A na nuhalni lahko že izveš spoluser posted image , to pa nisem vedla, oba krat ko sem imela nuhalno nisem nič spraševala ker sem mislila da jeuser posted image še premajhen da bi se videl spol, najbrš se motim?.

Uživajte v oblačnem dnevu, danes je idealen čas za spanje, ja če bi bila prvič noseča tako pa mi tamaledva narekujeta svoj tempo. Jap tak to je sam je itak fino da ju imam.

No lep pozdrav in uživajte.

čauuuuuuuuuuu

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.8.2008 10:42:45   
detelja
jutro..kako ste kaj? jaz sem danes nekam zaskrbljena sicer izcedka nimam me pa ne bolijo prsi....a vas vse bolijo prsi? prvic ko sem bila noseca pa so me nehale boleti se ni dobro koncalo sedaj pa me je tako strah, da mi gre kar na bruhanje, upam, da bo vse ok....

joob meni je gin. rekla, da ce bom krvavela moram takoj nazaj, da dobim napotnico za bolnisnico kjer bom dobila vsa zdravila v obliki injekcije...jaz sem ugotovila, da imam izcedek bolj takrat, ce se kaj vec gibljem-na toal.papirju se vidi kot rjava malo debelejsa nit...drugace pa ga nimam pa tu pa tam se mogoce cist malo vidi rumen flek na vlozku...

upam, da bom zgurala do aprila...

lepo se imejte pa uzivajte

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.8.2008 10:59:05   
Joob
Detelja,
če bom krvavela, kot da bi dobila menstruacijo, takrat bom šla direkt na urgenco, brez napotnice...tako so mi včeraj rekli na gin.urgenci...zato, pa zaenkrat ne bom zganjala panike, ker imam spet samo rjavkasto sluz, ampak čisto malo. Glede prsi je pa tako, en dan me ful bolijo, drugi dan pa malo manj. Detelja, ne skrbi in ne razmišljaj toliko o nosečnosti in bo vse ok!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.8.2008 11:30:24   
april09
Detelja, mene so v prejsnji nosecnosti kar naenkrat nehale bolet v 9t. pol pa cez kaksen teden dva spet pa tko.. Tokrat me sploh ne bolijo. Lej, vem,da je tezko, ampak strah ne bo spremenil nicesar - izzid nosecnosti bo tak kot je namenjen. Jaz sem sla v prejsnji nos. na en samoplacniski UZ, ker me je skrbelo - v 10t.  In sem se pomirila. Morda pojdi se ti, poklici jutri,se naroci in preveri, kaj se dogaja. Kdaj imas naslednjo kontrolo? Priznam, da sem bila takrat isto panicna kot ti in anailizirala vsako malenkost.. zdaj vidim, kok mi je to skodovalo. In zato sem tudi zdaj tok bolj mirna, da pac bo kar je namenjeno - ne glde na moje sekiranje ali ne.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.8.2008 12:36:55   
detelja
naslednji pregled imam v cet. 28.8. ob 7 zjutraj....izcedka sedaj nimam oz je tak prozoren, edino prsi so me vsak dan bolele tako enkrat bolj drugic manj, danes pa nekako ne cutim bolecin tudi, ce dojko stisnem in sedaj me je malo strah mi gre kar na bruhanje....vem, da ne morem nic spremeniti, ampak po eni neuspeni nosecnosti sem pac malo bolj panicna, pozorna, ceprav vem, kako bo bo...itak je pa boljse, ce pozitivno mislim....sicer v pon. ko sem zacela krvavet me tudi niso bolele prsi pa so me zvcer spet zacele, mogoce me pa od stresa vec ne bolijo...ker kar cel dan hodim mal na wc, potem tipam dojke....pa ce se prav spomnim zjutraj takoj ko sem vstala so bile se take tezke mal bolece...mogoce pa psiha dela...joj, upam, da bo s pikico vse ok....

lepo se imejte,...koncno je posijalo sonce....upam, da bo tudi meni....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.8.2008 12:37:47   
Joob
Jst se spomnim, da so me v prvi nosečosti prsa začela ful zgodi boleti, potem pa kar naenkrat, kot da bi odrezal, nič več...Pupike, sam pozitivno razmišljajmo.user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.8.2008 12:40:20   
detelja
ja, mene so v prejsnji nosecnosti prsi bolele ze 2 tedna preden sem vedela, da sem noseca potem pa se je pojavil rjav izcedek in so nehale, niso bile take cvrste...in potem se je za nekaj dni vse skup koncalo...upam, da bo tokrat drugace....vsi me sprasujejo kako dolgo bi naj prsi bolele???mislim, da je to razlicno, ali? komi cakam, da pride moj iz sluzbe da me mal pocarta....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.8.2008 14:42:52   
tassika
Ojla punce, a me sprjmete medse, danes sem zagledala +, jutri pa pokličem, da izvem kdaj imam pregled user posted image .  lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.8.2008 15:19:56   
Nogavica
Tako, mi smo nazaj z morja. Imeli smo se super, tamala je uživala sto na uro. user posted image  Kar ne morem verjeti, da bomo naslednje leto šli štirje.

Tiste, ki še dojite - ali nameravate nadaljevati in potem dojiti tandemsko, ali boste zdaj počasi odstavile user posted image ? Joj, naša je taka zizomanka, da ne vem, kako bo šlo. Se že informiram na netu o tandenskem dojenju, zraven pa močno upam, da se mi bo v tem času sama odstavila. user posted image

Drugače pa razen bolečih bradavic in občasne utrujenosti nimam nobenih znakov.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.8.2008 18:04:26   
Anonimen
Pozdravljene.

Upam, da mi boste pomagale, ker sem obupana.user posted image

Zanima me, kakšno lego in trdoto ima vaš maternični vrat?

Noseča sem toliko kot ve.

Hvala in upam na čimprejšnje odgovore.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
24.8.2008 18:45:25   
sonček85
ali vam je vsak dan slabo ali je kak dan tudi ko vam ni slabo.kajti nekje sem prebrala ,da  čez noč slabost mine ,da se moraš posvetovati z zdravnikom.meni je včasih včasih pa komaj kaj da mi je?ali lahko svetujete,in hvala.Nimam pa nobenega izcedka kot naravno prozornega.

hvala m.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!