|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
21.8.2008 15:41:41   
Pat74
Super za dvojčke, jaz sama sem tudi dvojčica, pa jih zato najbrž ne bom imela, morda pa moje punce?! To bo veselja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 576
21.8.2008 15:48:05   
sobra
Katkica007 čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  To bo veselja...

Joj jst tud že komi čakam svoj prvi pregled.Joj še slaba 2 tedna.

Drgače se pa zaenkrat počutim odlično. Samo boleče prsi me opozarjajo da sem user posted image . No upam da tko tud ostane,da ne bom prehitr rekla.
Navijam pa še za kako aprilsko nosečko,da se nam pridruži. Dajmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 577
21.8.2008 16:17:54   
sonček85
katkica007: kako lepo da imaš dvojčke:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo sta pa že velika:koliko tednov si pa že noseča

jst sem pa počivala sedaj 2-3 ure in sem kot rožica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katkica007)
Neposredna povezava do sporočila: 578
21.8.2008 16:33:09   
zupancdam
KATKICA 007, ČESTITAM IZ SRCA ZA DVOJČKE! Iiiiiii, kok lepo to! Pr men je tud možno da bi jih mela, saj sem enkrat že bila noseča z dvojči, ampak glede na to da sem že 5 noseča pa jih do sedaj ni bilo, tudi sedaj ne bojo. Nikol se pa ne ve, čakam na pregled ki bo bog ve kdaj!
ANONIMNA,naredi še test clerblue, ta ti bo sigurno pokazal križec, če si noseča pa če tudi zelo rahel, komaj viden. Jaz sem delala clerblue, ko mi je user posted image zaostajala komaj 1 dan, pa mi je pokazal komaj viden križec pa je bila nosečnost, potem sem pa čez 2 dni ponovila pa je že bil lepo viden, vsak dan je bolj obarvan-DRŽIM PESTI!!!!Javi kako bo, upam da bos nosečka in naša aprilčica!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 579
21.8.2008 20:11:27   
april09
user posted image  pocutje

user posted image  nova najboljs prijateljica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a rabim se kaj dodat?

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 580
21.8.2008 20:46:32   
frutolina
april09: ajme bogica. saj bo mimo.user posted image

Katkica007: uuuauu, še ena nosečka z dvojčkoma!čestitam! dvojna sreča, dvojno veselje user posted image

Anonimna: moj prvi test je pokazal tako rahlo črtico da nisem vedla če je ali ni; drugi test čez dva dni je kazal prav tako rahlo črtico...ta tretji narejen še dva dni kasneje pa je pokazal tako močno kot je ona kontrolna črtica! user posted image  Upam da nisem edina ki je delala tri teste....user posted image

No,glede kartoteke: sem šla do ginekologinje in rekla da sem prišla glede prenosa kartoteke. In me je imela prav grozno. In to ne sestra, temveč ginekologinja. Bila je prav nesramna.user posted image  je rekla da kartoteko bodo že poslali, ampak takrat ko bodo oni želeli,in to je samo enkrat, v začetku meseca. češ da ne morejo pošiljat zmeraj ko si katera premisli in menja ginekologa. In da majo oni zaradi tega še stroške....pa sem rekla če bi jo lahko jaz nesla in je rekla da ne ( češ da tako v uradnem listu piše- čeprav vem da ponekod zapakirajo in poštempljajo pa ni problem). Njen način pogovarjanja je bil grozen. In ker se nisem hotela jezit sem pač dala tja papir na katerega sem prosila za prenos kartoteke na naslov nove ginekologinje. In šla. In me več ne bo nazaj. Jaz razumem da ji ni všeč da jo pacientka zamenja za novo. Ampak takega obnašanja pa ne...sedaj je sigurno več nobeni moji prijateljici ne priporočim.

detelja, Joob - kako sta?

< Sporočilo je popravil frutolina -- 21.8.2008 20:58:10 >

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.8.2008 21:34:26   
Artičoka
Moje počutje user posted image

Grem probat zaspat...

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.8.2008 22:24:37   
Cveta28
Evo dečve še mene....moja seminarska je končno pod streho. Jutri oddamo! user posted image
Ob 11.30 imam prvi pregled...držite pesti, da je vse user posted image
Pred spanjem moram še postoriti.....umiti moje metrske lase (ja, laske imam dolge do riti), spakirat za morje (jupi, gremo jutri zvečer) in si prebrati še pravljico za lahko noč (em, študijska literatura za naslednji izpit user posted image )
Upam, da bom v treh uricah že pošteno pančkala!
Nočka, se javim jutri po pregledu.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
22.8.2008 6:29:20   
jernejav
Katkica 007, čestitke za user posted image +user posted image . Zdaj sva pa že dve. Le da jaz sem pa slišala samo en srček, drugi pa se nekak ni, samo je ginekologinja rekla da je verjetno manjši in da se bo naslednjič že slišal....Upam da ima prav in da ne bo kakšnega neprijetnega razočaranja.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 584
22.8.2008 7:24:09   
Pat74
Jernejav bodi optimistka, bo vse ok. April09 upam, da bo kmalu boljše. Poskusi z ingverjevim čajem in pazi na to, da je tvoj želodček vedno po malem poln - prav pridejo kakšni prepečenci, suhi keksi ali krekerji.

Mene je pa napadla volčja lakota, slabosti zaenkrat še nimam, vem, da še pridejo. Imam pa posebno zvečer, pred spanjem, malo krčev - se pripravlja posteljica - zato se že poleg elevita pridno nalivam še z Mg.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 585
22.8.2008 8:41:16   
april09
Hvala za nasvete. V prejsnji nosecnosti mi je bilo isto slabo, ampak ne tooook. In mi je pomagalo, ce sem jedla, zdaj pa se jestne morem user posted image  Grem bruhat pol. In to mi gre na zivce. Da pogledam karkoli in da se mi kar dvigne. user posted image  Hkrati pa lacna.

Grem v horizontalo, lep petek vam vsem zelim user posted image
Pa srecno na pregledih!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 586
22.8.2008 9:47:27   
Joob
Jutro,
frutolina, jst sem kar ok, izcedka je ful ful ful malo, sploh brez veze, da ga omenjam. Slaaabo mi je pa za po*izdit...tko, da probam skoz neki papcat, pa jst ne vem, ampak men se ful kislina dviguje in me cel želodec, črevesje peče...groooza. Sej ne vem, a lahko vzamem Rupurut proti zgagi???
Drugač pa hvala na vprašanju, frutolinauser posted image .
Pupike držite se, sej še malo, pa bodo slabosti minile.user posted image

Papa

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.8.2008 10:45:02   
frutolina
No, me veseli da je vse vredu Joob !
Rupurut mislim da lahko jemlješ ( poznam nosečnice ko so pojedle kar veliko Rupuruta med nosečnostjo). Jaz ga za zdaj še ne rabim, ker ni nobenih slabosti user posted image  Me pa zanima, kdaj se ponavadi pojavi slabost? Jo še lahko pričakujem? Sem pa po ringaraja koledarčku v 7 tednu.

Drugače pa uživajte danes v tem lepem sončku! user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.8.2008 11:08:30   
Joob
 Meni so se začele slabosti konec 6. oz začetek 7.t. No po koledarčku sem jaz v 8.t, vendar pa mi je G na pregledu rekla, da sem v 6 t. in dejansko tudi sem v 6t, ker točno vem, kdaj je bil pikec mali spočet.user posted image
Frutolina, upam, da ne boš imela nobenih slabosti, jaz jih v 1. nosečnosti nisem imela, tudi nobenih krčev, nasploh nobenih težav, kot da ne bi bila noseča...a v tej nosečosti čutim vseee (slabosti, krči, zgaga,...)user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.8.2008 13:36:27   
katkica007
Cveta28: Ja v družini smo že imeli primer dvojčkov. Od mojega očeta oče je imel brata dvojčka. Tako da ne orjeva ledine.
Sonček 85: Meni se tudi zdita velika..noseča pa 6 tednov in 5 dni.

Včeraj sem dobila že 1 slikico mojh dveh pikic user posted image

aja pa vse punce hvala za cestitke-upajmo da bo user posted image potekala ok.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.8.2008 13:46:08   
Joob
O lubi bog, men je g izmerila mojega sončka in je rekla, da nekje 4 mm, pa sem tudi v konec 6 t. Upam, da bo vse ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 591
22.8.2008 14:21:54   
Cveta28
Ojla pupe! Pregled je bil uspešen. Mali kodrček je velik že 13 mm in je star 7 tednov in 4 dni. Videli smo user posted image in za enkrat izgleda vse v najlepšem redu.
Še malce moram napakirat in potem šibamo na morje user posted image user posted image user posted image
Punce ve med tem pridno skrbite za svoje user posted image in se slišimo v začetku septembra.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.8.2008 14:23:54   
Cveta28
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09         ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08         ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      25.9.  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09        ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09        ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08        ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?           ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09         ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           14.08        ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08        ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08        ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08        ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08        ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08       30.9.
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09       ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08        ?
14.04     zupancdam            (št.user posted image 5,št.user posted image 2)                    ?          ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)                ?            ?
17.04      BrinaBA(32.let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)           5.9.          ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)         ?           ?
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?          ?
01.05      pat74(34.let)        (št. user posted image 3,št.user posted image 2)              ?             ?

TRENUTNO NAS JE: 35  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.8.2008 18:54:33   
sonček85
Sonček 85: Meni se tudi zdita velika..noseča pa 6 tednov in 5 dni.
lepo in pridno rasteta.bravo za vasuser posted image user posted image user posted image

cveta28:bravo za dete ,ki je tako veliko in v 7 tednu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 594
22.8.2008 19:54:55   
aljab
Pozdravček!
Tud jaz sem potem šla k G in je vse ok. Mali je velik 2,5 mm (sredi 7tedna), pa srček mu že bije. Mam pa danes spet izcedek in me je ful strah. Pa danes mi je bilo malo manj slabo, tako da se res bojim, da bi blo kaj narobe.

Katkicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 595
22.8.2008 20:30:04   
sonček85
ne misli na take reči ni se prepusti lepemu otročku ,ki je napoti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.8.2008 20:31:19   
april09
Aljab & cveta  user posted image  za srcka!

Slabosti - srecne bodite tiste, ki jih nimate. Jaz si nikoli nisem mislila, da bom kdaj razmisljala o bolniski zaradi slabosti, ampak vem, da takale ne morem it delat user posted image  In ce bo naslednji teden tud tkole hudo, bom doma. Je pa zanimivo, do kosila sem pojedla celih 6 albert keksov, pol pa je mozek spekel krompir, korencka in slanino in sem se malo prisilila jest. In mi je kar odleglo. Sploh pa se bolje pocutim, ce se ornk naspim. Tko da sem po popoldanskem spanju fuuul bolje danes. Ampak ko bo sluzba, to odpade user posted image
Jutri sva pa z malo sami, tko da si res zelim, da bo dan z lazjimi slabostmi.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.8.2008 20:58:51   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Pozdravček!
Tud jaz sem potem šla k G in je vse ok. Mali je velik 2,5 mm (sredi 7tedna), pa srček mu že bije. Mam pa danes spet izcedek in me je ful strah. Pa danes mi je bilo malo manj slabo, tako da se res bojim, da bi blo kaj narobe.

Katkicauser posted image user posted image user posted image user posted image

aljab, tudi jaz sem sredi 7t in danes se mi je spet pojavilo več izcedka, s tem, da je sveža kri,...zavedam se, da nimam nobenega vpliva na to kaj bo, ampak vse kar lahko narediva je to, da misliva pozitivno in da veeeeliiiko počivava.
Drži se bejbika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.8.2008 22:04:04   
sonček85
tako se govori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.8.2008 8:52:02   
sonček85
jutro moje sonosečkeeee!Kako se danes počutite?Mene je včeraj tako bolela glava ,da se mi je razpoloženje zelo poslabšalo,no danes sem pa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-zaenkrat!  javite se da malo poklepetamo!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!