|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
21.8.2008 9:16:01   
zupancdam
Ej, punce kaj imate to za en EVELIT, jaz imam samo tifol tablete(folno kislino), kje se pa Evelit dobi, a je boljši od tifol tablet?

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.8.2008 9:21:33   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem videla ,nič hudega.kako je maa pikica?a maš kakšno njeno slikico,da vidimo malčiko?

lp m.

user posted image

Evo moja mala princeska.

user posted image

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 21.8.2008 9:23:21 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.8.2008 9:35:12   
*Junona*
Elevit se kupi v lekarni. Poleg 800 enot folne kisline ima še ostale vitamine. Tifol ima 400 enot folne kisline in nič drugega.

lpuser posted image

P.S. Full lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
21.8.2008 9:39:35   
Artičoka
Napisala sem cel roman, pa me je ven vrglo user posted image
Vglavnem - vsem čestitke za uspešne preglede user posted image

violica_23 iiii, kaka lepotička! user posted image

Jaz jemljem Centramed Mami, zvečer, pa mi je zjutraj vedno slabo - no, ko pojem nekaj malega je bolje user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 554
21.8.2008 9:52:32   
sonček85
violica_23:kako lepa pupa.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii komaj čakam april2009

jaz pa jemljem neovin+dha in mi ni po njem nič slabo.+tudi ko sem jemala tifol mi ni bilo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
21.8.2008 10:06:20   
frutolina
uuuauuu kaka lepa pupa! user posted image

No, tudi jaz jemljem Elevit, vsako dopoldne zatem ko pojem kaj bolj konkretnega. Mi pa ni bilo doslej še niti enkrat samkrat slabo. Na nosečnost me spomnijo samo bradavičke ki so (občasno) boleče. Druga pa nič user posted image .

Mam pa jaz en drug problem. Sem menjala ginekologinjo in ker mam pregled naslednji ponedeljek so mi rekli da naj, od sedaj bivše ginekologinje, pošljejo kartoteko čimprej da bo v ponedeljek tam. In kličem jaz danes svojo bivšo ginekologinjo in so rekli da majo taki sistem da kartoteke pošljejo v začetku meseca! In da je ne morem dobit prej!! Tak so me razjezili!user posted image user posted image  Se je še kateri to zgodilo? Najraje bi šla tja in zahtevala svojo kartoteko!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 556
21.8.2008 10:12:59   
april09
Frutolina, jaz imam za take zadeve en lep stavek: dont make your problem my problem. In to bi jim servirala. Ti rabis kartoteko v ponedlejek tam, opcija a: da jo posljejo danes sami, B, da jo prides sama prevzet, C, da ti dajo za fotokopirat. Naj povejo, kaj jim najbolj odgovarja. Systems are meant to be broken user posted image   Jao, jaz sem zgleda res cudna, ker v svoji sluzbi res poskusam narest vse in se cez moje odgovornosti, da pomagam folku, in pol me razkurijo takele zadeve user posted image  ko se pac nekdo izgovarja na nek sistem. Tud ce je sistem tak, naj se naredi izjema.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 557
21.8.2008 10:15:45   
april09
aja, naceloma ti je ne smejo dat, tko da opcija B ni glih realna, ce nocejo bit v prekrsku. Ampak reces pa vseeno lahko user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 558
21.8.2008 10:36:11   
NaTaŠa*
No punce tako izgleda aprilčica 2008. user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepo in mirno user posted image

pa-pa

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 559
21.8.2008 10:38:02   
sonček85
moja g ko sem jo zamnjala je kar sama poskbela za to in rekla ,da bo poklicala  mojo prejšnjo g in bodo   oni kar poslali ,da ni panike.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 560
21.8.2008 11:02:53   
frutolina
Jaz moje nove danes ne morem dobiti ker ne dela, jutri pa tudi ne. V ponedeljek pa bo itak prepozno.
Kako naj grem brez kartoteke k novi! Ni mi jasno kak si lahko kar domislijo kdaj oni pošiljajo kartoteko in kdaj ne. Si ne predstavljam da pridem 5.8. in rečem da naj pošljejo kartoteko in da mi ona reče da bodo na začetku naslednjega meseca!
Pa nočem se jezit, ker vem da vpliva na mojga bebija. Bodo že porihtali, drugače jim bo trda predla.

Joj violica, res maš lepo aprilčico 08 user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 561
21.8.2008 11:23:39   
sonček85
ti kar pojdi tja in povej kaka je situacija,saj si noseča te bodo že vzeli.jo naj pa sestra pokliče in prosi naj pošljejo.ti pazi na pikico in se ne sekiraj sedaj za  to preveč.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 562
21.8.2008 11:25:37   
jernejav
joj kaka pupa user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 563
21.8.2008 11:41:02   
matt
hojla!

še ena,ki se bi rada "prifočkala" med vas...  Zelo sem srečna, da sem po zame neskončnih 2 letih, raznih preiskavah, sploh pa psihičnih bojih... končno noseča... Glede na mojo zadnjo M, pričakujem PDP 10.04. - vidim, da je hvalabogu kar gužva tu.... bila sem že na prvem pregledu, vendar je bila pikica še premajhna da bi lahko realno ocenili starost. tudi jaz jem tifol, moj zlati G pa me je preventivno dal na bolniško do drugega pregleda, da nisem pod stresom, za kar sem mu neskončno hvaležna. Zoprno mi je samo to, ker je bilo treba tako zgodaj povedat v službi - potem pa mislijo da nosiš dolgo kot kaka slonicauser posted image user posted image user posted image
A veste, da obstaja stara vraža, če zgodaj poveš za nosečnost, bo dete čvekavo..user posted image user posted image user posted image

vijolica 23 krasna aprilčica, vzorec mi je zelo všeč user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 564
21.8.2008 12:16:55   
Anonimen
aprilčice 200 pozdravljene!

danes prvič v življenju pišem post na forumu nosečnost, čeprav se za user posted image  trudimo že 3 leta, že več kot 2 leti sem na RR, a več kot do "ZANOSITEV" nisem prilezla. Saj trenutno tudi še ne vem, če spadam med vas, a srčno upam, da se vam čez kakšen dan pridružim. Namreč menstruacijo bi morala dobit včeraj, pa je ni. Namesto tega mi je slabo in me tišči v želodcu, špika me, že tri dni me bolijo jajčniki...skratka prav čudno se počutim. Naj povem, da sem imela prejšnji ponedeljek (cca. teden dni po ovulaciji) rahlo krvavitev, ki se je še isti dan končala. Upam, a je bila vgnezditvena! Tudi teste sem že probala. First sign mi je pokazal zelo blago črtico (a sem pred pričakovano M. delala test), baby check mini pa mi je 1x pokazal blago črtico, 1x pa nič. Tako da je še vse v zraku. A si po 3 letih bojev neskončno želim v vaše vrste. Upam da mi bo uspelo. Anonimna ostajam zaradi tega ker je še vse v luftu, a takoj ko zvem za gotovo kaj se dogaja z mano se čekiram. Stisnite kako pestko zame, da pridem med vas. Če bo uspelo mi po lastnih izračunih PDP nanese nekje 29.04.2009

Sončka vsem in seveda čestitke vsem za user posted image !!

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
21.8.2008 12:19:16   
malaMravljica
Vijolica23, kaj ti nam hoces povedati, da bomo me v avgustu 09 tudi imele nekaj tacga ob sebi? Ja suuuuuper, K O M A J   C A K A M!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.8.2008 12:22:03   
sonček85
seveda si dobrodošla in tako je bilo pri meni sedaj sem pa noseča.to je vgnezditvena

srečno in dobrodošla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.8.2008 13:06:58   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Vijolica23, kaj ti nam hoces povedati, da bomo me v avgustu 09 tudi imele nekaj tacga ob sebi? Ja suuuuuper, K O M A J   C A K A M!

Ja recimo da hočem res to povedat user posted image user posted image user posted image . Sj bo kmal april, bote vidle. Jest mam občutek da sem prejšni mesec delala test in da je biu pozitiven, in glej naša pupika bo v nedeljo že 5.mesecev stara. Tale čas leti mimo nas s svetlobno hitrostjo.

Pošiljam vam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitro, kratko in lepo user posted image .

pa-pa

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 21.8.2008 13:08:58 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
21.8.2008 13:23:10   
mala čebelica
ojla punce inuser posted image vsem novimuser posted image .danes me čaka pregled,upam da je vse kot mora bit.violica imaš pa res čudovito hčerkicouser posted image .

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.8.2008 14:24:03   
Nalini
glede kartoteke - moja stara gin. je na dopustu do 25.8, jaz pa ima pregled pri novi ravno na tisti dan.

Sem sestri povedala, da ne morejo poslati kartoteke, ker so na dopustu in je rekla, da sploh ni panike. Nič ni narobe, če dobijo kartoteko kakšen dan potem. Na pregled lahko pridem.

slabosti,..... dopoldne sem kot rožica,... popoldne pa user posted image  (vse mi smrdi,... nič mi ne paše, glava me rahlo boli,.....)

Jutri pa spet v službo .... user posted image

(odgovor članu mala čebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.8.2008 14:26:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

uuuauuu kaka lepa pupa! user posted image

No, tudi jaz jemljem Elevit, vsako dopoldne zatem ko pojem kaj bolj konkretnega. Mi pa ni bilo doslej še niti enkrat samkrat slabo. Na nosečnost me spomnijo samo bradavičke ki so (občasno) boleče. Druga pa nič user posted image .

Mam pa jaz en drug problem. Sem menjala ginekologinjo in ker mam pregled naslednji ponedeljek so mi rekli da naj, od sedaj bivše ginekologinje, pošljejo kartoteko čimprej da bo v ponedeljek tam. In kličem jaz danes svojo bivšo ginekologinjo in so rekli da majo taki sistem da kartoteke pošljejo v začetku meseca! In da je ne morem dobit prej!! Tak so me razjezili!user posted image user posted image  Se je še kateri to zgodilo? Najraje bi šla tja in zahtevala svojo kartoteko!!

Frutolina, jaz sem poklicala, povedala, da sem izbrala drugega G in prosim za kartoteko. In sem jo dobila zapakirano in tisočkrat zalepljeno.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 571
21.8.2008 14:28:49   
katkica007
pozdravljene....po dolgem času se spet javljam

Sem ravno iz pregleda....
Pričakujemo dvojčke user posted imageuser posted image   in sicer enojajčne...jupi.user posted image
Obema bije srček, velika pa sta dobrih sedem mimimetrov. Zaenkrat z obema se vse okuser posted image

Sej ne vem...pomojem se še u šoku.

Papa

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.8.2008 14:53:08   
malcekvita
čestitam za dvojčke!user posted image če se ne motim, je to že drugi par med nami aprilčicami, ki pričakujejo dvojno veselje user posted image .

(odgovor članu katkica007)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.8.2008 14:59:33   
Artičoka
Čestitke za dvojčke user posted image user posted image

Meni se pa počasi meša - sem si v glavo ubila, da bi jedla sirov burek in zdaj samo tuhtam kje ga bom lahko čimprej dobila user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.8.2008 15:01:09   
Cveta28
user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojno slavje!
Katkica007 smem vprašat ali ste imeli v vaši družini že primer dvojčkov ali orjeta ledino?

Kdo je omenjal sirov burek? Jaz tudi! user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?