|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
11.8.2008 10:45:53   
Lupinca
hvala punce.

ja sejzdej sem klicala pa dela popoldan tista, ki jo nadomešča, ker je pa moja na dopustu.
tko da bomo videl, sam naj bo ura že kmalu tok, da grem lah tja...joj se vleče.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.8.2008 10:52:15   
Nea_teja_
Misikauser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi  od mene in hvala za čestitke.Lunica ti se pa držiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.8.2008 11:04:46   
*Mišika*
punce hvala za čestitke!

neja_tea še od mene čestitke.

Vsem nam pa želim, da bi imele lepo nosečnost in na koncu pričakale zdrave bebice!user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.8.2008 11:25:13   
NaTaŠa*
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         11.08.     ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica     (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)       08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob                        (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)        03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            14.08      ?
07.04      urnebes                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           26.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          21.08     ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08     ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
12.04      Anonimnauser posted image           (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )             ?            ?
15.04      Lupinca                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)            29.08      ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
16.04      krfjolca                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)              ?            ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_              (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
xx.04       neučakana             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               ?            ?

TRENUTNO NAS JE: 21  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 11.8.2008 11:33:01 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.8.2008 11:29:24   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Evo sm vam zrihtala seznam. Upam da ni napak če ne pa povejte pa bom popravla alpa kera druga (aprilčica 2009) če bo urejala sezname, da jh bote same rihtale.

LP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.8.2008 11:58:45   
Nalini
Ojla.

Jaz sem še kar ok user posted image . Sicer me že tri dni rahlo boli glava in pri hrani mi marsikaj ne paše. Jaz bi jedla samo kislo (solato,....) Sladkega pa ne prebavljam. Hudih slabosti zaenkrat še ni, bolj take blage. Saj bo user posted image .

Prsi imam enkrat večje user posted image  pa bolijo me še kar na trenutke.

Povedala še nisva nikomur in bova počakala do prvega pregleda. Na seznamu se lahko popravi, da  imam pregled 25.8. in ne 21. Sem si ga prestavila.

Uživajte. jaz še uživam zadnje dni dopusta potem pa spet v službo. user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 11.8.2008 12:00:14 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.8.2008 12:11:23   
NaTaŠa*

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška            (št. user posted image 3, št. user posted image 1)         11.08.     ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica     (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)       08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob                        (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)        03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            14.08      ?
07.04      urnebes                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
12.04      Anonimnauser posted image           (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )             ?            ?
15.04      Lupinca                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)            29.08      ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
16.04      krfjolca                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)              ?            ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_              (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
xx.04       neučakana             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               ?            ?

TRENUTNO NAS JE: 21  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.8.2008 12:14:41   
urnebes
Ma kaj je zdaj to: napišem odgovor pa mi ga skensla!
Hvala ker ste me dodale na seznam...jaz pojma nimam kje se nahaja. Sem dokaj nova na forumu in ga še nisem v celoti raziskala.
super da nas je že 21!
Lupinica, ti se pa drži in nam sporoči kako je šlo na pregledu!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.8.2008 12:26:57   
Nea_teja_
violica_23 hvala ker si me dodala

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.8.2008 13:38:00   
urnebes
Nosečke ste tudi ve TAKOOO utrujene? Meni se stalno spi. Morda kaka ve, kakšen recept da se ta utrujenost zmanjša?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 285
11.8.2008 13:47:41   
NiLe
Pozdravljene user posted image !

Sama sem aprilčica 2008 in prav na današnji dan pred letom dni je test pokazal dve črtici, ki sva se ju z dragim zelooo razveselila. Tako sva letos aprila povečala najino družino na 5 članov in nam je prav luštno user posted image .

Želim vam čim lepšo nosečnost!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.8.2008 13:49:06   
Nea_teja_
user posted image user posted image user posted image  ja tud men se danes skoz neki zeha sem čist fertik.Se ne spomnim da bi v prejšnih nosečnostih bila taka.Se vidi z leti je čisto drugačeuser posted image user posted image user posted image  joj kje je šele apriluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.8.2008 14:10:45   
*Mišika*
jst pa sploh nisem tolk utrujena pa zaspana, ampak tolk mi je slabouser posted image user posted image pa nič mi ne paše. dons samo sadje jem, jabuka, nektarine pa grozdje - to je vse kar mi paše.

ampak samo da smo user posted image .

Kolk ste kj stare user posted image ? lphk bi še to dodale na seznam , no jst sem skorj 23

Neposredna povezava do sporočila: 288
11.8.2008 14:41:38   
Lupinca
hej tete...
mene kar brišite iz seznamauser posted image
sem bila pri G...ni ni...
tako da vsem vam želim, da boste največje srečke celih 9 mesecev.
je bilo lepo dokler je trajalo.
papa

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.8.2008 14:53:21   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca
hej tete...
papa

Lupinica mi te ne bomo pozabile user posted image Ti se sedaj pomiri in morda bo sreča kmalu potrkala na tvoja vrata. user posted image user posted image user posted image

slabosti in utrujenost - jaz sem čisto kul, edino kar me opozarja na user posted image je rahla slabost pri vožnji in včasih preko dneva (želodček uspešno pretentam s kakšnim malim prigrizkom), BIG BUBBIES in občasno špikanje v jajčnikih.

hrana - tudi meni sedaj bolj paše kakšno sadje in solata, sladkarij se probam izogibat (da ne bom imela še BIG ASS), pašteta pa je ratala "osovraženo" živilo

Šibam nazaj na delo, sončka vsem nosečkam in našim aprilčicam user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.8.2008 14:59:24   
NaTaŠa*

user posted image

07.04      urnebes                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08      ?

TRENUTNO NAS JE: 20  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.8.2008 15:02:15   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

hej tete...
papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Lupinca upam da hitr spet zagledaš user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.8.2008 15:08:58   
malcekvita
lupinica, drži se. ne obupuj, kmalu pa spet skočita v akcijo, ni vrag, da se kmalu ne bi spet prijelo. če rata enkrat, bo tudi drugič. Držim pesti, da bo šlo v drugo vse v redu.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.8.2008 15:15:02   
malcekvita
danes sem po dopustu v službi. sodelavci so novico sprejeli dobro, tako, da sem vesela, da smo se lahko zmenili glede dela. malo mi je slabo, ne tako da bi bruhala, ampak tako čudno user posted image . z delom se malo zamotim, pa kaj malega dam v usta, pa je boljše.
april09, lepo se imejte na user posted image
punce, vsem nam želim lep dan in čim manj komplikacij user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.8.2008 15:21:23   
malcekvita
no, pa še nekaj me zanima: mene v trebuhu malo zvija tako, kot da bom vsak čas dobila menstruacijo. je to normalno? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
11.8.2008 15:40:58   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita
no, pa še nekaj me zanima: mene v trebuhu malo zvija tako, kot da bom vsak čas dobila menstruacijo. je to normalno? user posted image

Mene vsak dan nekaj špika in sem se že sprijaznila s tem. No vsaj dokler se mi kakšna user posted image ne ulije je vse kul.

Neposredna povezava do sporočila: 296
11.8.2008 15:50:09   
supermiška
Ojla punce!
držite pesti danes zame za pregled.
Tudi sama opazam podobne znake kot ve.

Neposredna povezava do sporočila: 297
11.8.2008 16:06:22   
urnebes
Lupinica drži se! Škoda, samo ne obupajta! Vse bo še lepo in prav...čez čaz pa spet veselo na delo /vsaj delat otroke je fajn a ne user posted image /.

Zdaj sem kakor v redu, samo sem nujno morala popoldansko kavo popiti, ker če ne bi bil joj. Bi res zaspala tukaj za pisalno mizo.
Supermiška poročaj!
imam 36 let.
Kako vam, ki že tretjega pričakujete to sploh rata....mislim finančno in na živce? Jaz imam svojegafantka TAKO rada kot pač vsaka mati, ampak roko na srce: zdaj ko ga en teden ni in je na počitnicah pri starih starših, se jaz počutim čisto kul. saj ga pogrešam, samo sem se pa po dolgem času naspala in sem bolj mirna, ker če ne moram 100/h za njim skos šibat. Zgleda da so tu leta...

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.8.2008 17:41:52   
*Mišika*
Lupinica, žal mi je da se ti je to zgodilo user posted image user posted image user posted image .
upam da boš kmalu spet zagledala plusek in takrat bo šlo vse u redu, boš vidla.

Joj, prej sem pravla da nisem nč zmatrana in zaspana, pobira me od zaspanosti pa glavobola!! user posted image  sem prebrala da se glavobol pojavi v drugem mesecu nosečnosti, se pravi da je to normalno a ne? a še katero drugo boli glava? a mogoče katera pozna kakšen naraven recept proti glavobolu? bi res prosila, če kera ve

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.8.2008 17:45:11   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

Kako vam, ki že tretjega pričakujete to sploh rata....mislim finančno in na živce? Jaz imam svojegafantka TAKO rada kot pač vsaka mati, ampak roko na srce: zdaj ko ga en teden ni in je na počitnicah pri starih starših, se jaz počutim čisto kul. saj ga pogrešam, samo sem se pa po dolgem času naspala in sem bolj mirna, ker če ne moram 100/h za njim skos šibat. Zgleda da so tu leta...

Jaz sicer pričakujem šele drugega, vendar imamo v načrtu 3. Te pa čisto razumem in točno poznam situacijo. Tudi moj pikec je obupno zahteven že od samega začetka in mi paše, če ga kak dan ali vikend nimam ob sebi. Se pa zavedam, da bo tako le par let, ko so še majhni, še malo, pa se bodo zapirali v sobe po cele dneve, pa jih bomo še prosili, naj bodo malo z nami. user posted image
Finančno me pa ne skrbi, imava kar solidne povprečne plače, pa če se bomo malo manj preseravali kot zdaj, bo šlo čisto kul. user posted image

Aja, imam pa 25 let :) user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?