Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 8:19:14
|
|
|
|
trezika
|
Jutro! Dans sn pa js kr presenetila samo sebe ko sem tako zgodaj vstala sn pa lačna kot volk... pol grem pa spet od dragega bratranca (2 leti) malo pazit...že vidim, kako bo veselo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 10:13:30
|
|
|
|
petra *k
|
jutro punce!! še od mene eno VELIKO , ker sem je tak potrebna gnes. jaz pa sem gnes malo duže spala, smo včeraj prišli ob 3 vjutro domov. komaj sem gledala,tak da sem se vlegla v posteljo in sem že spala. zaj pa opet v trgovino, pa ideje za kuhat iskat - preveč mi je blo lepo ta teden, nisem rabila nič kuhat, ker sma vuni jedla, al pa pri tašči, danes se pa začne, pa sem se malo razvadla . no vidim da ste ve včeraj lepo debato vrgle!! pošteno!!
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 10:29:45
|
|
|
|
petra *k
|
vete kaj sem zaj gledala, pa mi ni jasno. če grete gledat pod avtor, ki so napisani kdo je kero stran zmislil, mate dostikrat en nick-nebi ga rada napisala, razumljivo. no, in če poiščeš eno toto, ki se pojavlja večkrat, pod moškim nikom, samo je ženska, pa greš prebirat kaj piše, ti več ni nič jasno. odprla je ogromno tem- piše da je v 5.tednu, te da ma rok decembra, da je z mb, na drugi temi da je s postojne al negi tam. jaz ne kapiram!!! kaj ste razmile kaj sem htela napisati, ki sem zabluzla. saj bi lahko nick njen napisala samo saj vete- da me nebo potli ki lovila
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 12:21:56
|
|
|
|
tatly
|
ja samo ce mi je ze vceraj zaznalo popadke,gdaj približno bodo pravi?jutri mam spet ctg ker imam pdp---joj ze nasa mala pa se lepo uziva..brrrr
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 12:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly to ti ne morem reči, kdaj bodo pravi. jaz sem mela tudi mislim da pred rokom"popadke", pa so mi potem 5dni po roku porod sprožili. tak da približno teden dni razlike. vendar ni nujno da bo pri tebi isto. lahko te že danes prime in greš.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 13:21:51
|
|
|
|
tatly
|
hja upam da bi me te jutri al pa danes!!!kak sem brez volje do vsega.ni mi za lezati ne za sedeti,neda se mi kuhati....ničččččč .....kaj je te zmano??????
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 13:54:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 13:57:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 14:06:18
|
|
|
|
tatly
|
da bi tak dolgo cakala?????????neeeeeee ze zdaj sem cela tečna ker cakam pa cakam pa NIČ!komaj čakam da pride ven in ji lahko ze povem kak rada jo mam....prvo kak prvo pa bo po riti dobla ker ne boga
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 14:25:01
|
|
|
|
trezika
|
no no tatly kar ne bodi tako huda očitno ji še paše tvoj hotel
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 14:54:44
|
|
|
|
meta21
|
Meta, kaj si ti tudi bila iz Tomaža, ali iz okolice? Ja bila, zdaj pa že 8. leto živim v Grosuplju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 17:24:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 17:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas dežuje, ampak upam, da nebo hudega. morrak nem te kregala. bi nekdo moral mene . sem glih zmazala vrečko smokijev. saj potem ne bom več, obljubim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 18:31:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 19:57:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 20:04:42
|
|
|
|
petra *k
|
halo jaz se opet teko javim, da vam zaželim lahko noč, ker bom računalnik izklopla. saj najhuje je že mimo, sma mogla avto zapelat pod avtobusno postajo v ormožu, pa sma mela tako srečo, ker še je glih za en avto blo prostora. ampak zaj še grmi pa bliska se,tak da rajši izklopim pa se jutri čujemo. pridne bote, da se nebodo gori preveč kregali tatly, lepo reši jutri, pa če se predolgo ne javiš, te vemo kak je na stvari. sicer pa te bom pozvala če se do 12 h ne javiš, ker nem zdržala... nočko vsem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 20:06:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 20:38:46
|
|
|
|
trezika
|
Joj to vreme... se je prej naredilo čist črno nebo, pa pihat je ful začelo in grmet...js sn si pa vzela mp3 pa slušalke v uha, muziko na glas in v posteljo sem zaspala kot ubita in sploh nisn vedela kaj se je dogajalo...te nevihte mi namreč poženejo kr neki straha v kosti...no, na srečo ni blo kakšne toče, vsaj tu pr nas ne. Zdaj pa se počasi spet odpravljam spat...ve pa le pridno čvekajte, če boste seveda. Nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 20:52:03
|
|
|
|
ada2
|
jaz vam tudi lahko noč želim, jutri spet delam, pa grem malo prej v posteljo. v ponedeljek pa imam pregled in NS smo se pa tudi mi prej popoldne pripravljali na neurje, pa zakamuflirali avto, ampak na srečo ni bilo nič hudega. petra sem videla kaka gužva je bila na avtobusni , ampak HB, da je vsaj bil plac še za vajin avto.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2008 8:17:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.8.2008 9:15:29
|
|
|
|
petra *k
|
jutro! morrak, ti pa vsako jutro prva kavo kuhaš, me predolgo spimo .jaz sem včerej že ob 9 spala, pa gnes do pol 8, pa še vedno nisem naspana. celo noč pa je deževalo, brez grmenja, tak da me ni blo strah za spremembo.zaj pa opet letim v trgovino. mislila sma iti danes na radgonski sejem, pa kam češ v takem vremenu?? tak da ga letos nem vidla, ker aleš danes zaključuje z dopustom, pa še popoldan dela . jaz mam občutek, da se nobeno jutro ta teden nisem zbudla sama od sebe, ampak so me zbudle brce. kak to brca vjutro. vsak dan sem vstala pol 7, pa če sem do 9 ležala, je do 9 letala po trebuhu - saj je to fajn, pravi užitek, samo da bi vsaj kako uro duže spala.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.8.2008 9:30:17
|
|
|
|
trezika
|
Jutro! Ja zgleda da morrak res vsako jutro prva kavo kuha. Meni pa ne paše več najbolj, pa niti nimam neke želje po kavi... Dans ponoči pa do enih nisn mogla zaspat, glava me je tako bolela, da sn mislila, da mi jo bo kr razneslo...kaj takega se mi pa še ni zgodlo...pa sploh lahk vzamem kakšno tableto proti glavobolu...aspirin predvidevam, da sploh ne, kaj pa kaj drugega...??? za vsak slučaj, če se še ponovi? Ada če se nič več ne beremo, vso srečo jutri na pregledu!!! Petra očitno tvoji pikici ni glih do poležavanja, bo verjetno bolj zgodnji tip
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2008 9:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.8.2008 9:56:39
|
|
|
|
petra *k
|
trezika, komot lahko vzameš samo lekadol. za vse bolečine, ampak tudi z lekadolom ne pretiravaj. pa raztopi si ga v žlici vode, popij, te pa še vodo gor. če pa še te po tem nebi nehala glava boleti, ali karkoli te boli, pa idi do zdravnika, ali pa ga pokliči, ker druge tablete pa ne smeš vzeti. to je mene na začetku nosečnosti nonstop glava bolela, pa sem klicala v zd, kaj lahko vzamem in so mi tam povedali, pa tudi moj g mi je potem napisal recept za lekadol. druga pa ne jemlji
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 24.8.2008 10:44:43
|
|
|
|
tatly
|
NIČČČČČ NA CTG ČRTA RAVNA KOT STRUNAAAAAA....DAJTE MI SE VE ODPUSTNICO
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?