Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 12:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja še vedno mam isto št. sem že res pomislila, da si šla, ker te en čas ni blo gor. jaz pa spet kuhat. in kot vsak dan dilema kaj naj skuham
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 13:22:12
|
|
|
|
meta21
|
Uspelo mi je potrgat fižol-se mi zdi, da zadne cajte samo še to delam (trgam, pucam, kuham/v skrinjo dajem). Fižola mamo pa za pop dosti. Kaj skuhat mam pa jaz tudi vsaki dan težave. Sem že stokrat rekla, da si bom začela pisat, kaj kuham, da bom samo pogledala v seznam, kaj se mi danes da skuhat oz. kaj imam doma-no zaenkrat mi še ni uspelo. Mi bomo jedli špinačo, pire pa (za moški del še) hrenovke.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 22.8.2008 13:24:26 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 13:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom pa verjetno kar pasuj naredila. bom danes bolj pozno kuhala, ker moj dela do6. meta si pa pridna da delaš ozimnico. mi pa nismo letos nič -ponavadi sma z mamo vložile murke pa papriko in feferone. na vrtu pa tak ni več nič(od toče)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 15:27:00
|
|
|
|
trezika
|
Pr nas so tut bli vedno problemi kaj skuhat...pol pa je blo meni tega dost, sem na majhne kartončke napisala vse mogoče ideje za kosilo in zdaj vsak večer te kartončke pogledam in ... ideje kar padajo Je ful lažje ko si ne rabiš toliko glave s tem razbijat No, dans smo jedli špagete s tunino omako...neki na hitro kr sn se cel dopoldan okol potepala, zdaj pa grem na kratek počitek... Aja pa AS sn dobla dans po pošti...komaj čakam, da ga sprobam potem, ko pride dragi domov ... V katerem tednu ste ve, ki ste mele to napravico, slišale srček?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 15:29:25
|
|
|
|
meta21
|
Mi nič drugega ne preostane ... Foter poje ogromno zelenjave in odkar so mu pred leti odkrili holesterol mora vse doma pridelat, da je povrh vsega še bio. Pol pa na začetku leta nanaese domov vsa mogoča semena in posluša nasvete z vseh vetrov, midva z Gregorjem pa sejema pa plejema ko fu celo poletje. In na koncu seveda sledi praznjenje vrta in polnjenje skrinje in kleti. Mamo že polno skrinjo fižola, bučk (polnjenih, paniranih...), peteršilja, korenja, paradajza in vloženo peso, kumarice in fižol v kleti. Mater se to dobro sliši-sem kar ponosna nase!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 15:45:10
|
|
|
|
tatly
|
ojjj..petra hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2008 16:12:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 18:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene! sem nekaj probala travo porezat okoli hiše, samo sem bolj aneja lovila kot karkoli delala. v glavnem vroče mi je pa če od dela ali nedela. ja meta res si pridna, veš koliko ti bo potem prišparano. bomo hodli k vam na fižol
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2008 19:33:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 19:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
petra je šla v kranj, za druge pa ne vem. tatly mogoče v rim šibala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2008 19:52:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 20:12:31
|
|
|
|
trezika
|
Jaz sem tu...sva bla z dragim na pici, pa na sladoledu in sn zdaj ko balonček
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 20:18:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Jaz sem tu...sva bla z dragim na pici, pa na sladoledu in sn zdaj ko balonček Jaz sem balon(ček) že zjutraj na tešče!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 20:19:42
|
|
|
|
meta21
|
ja meta res si pridna, veš koliko ti bo potem prišparano. bomo hodli k vam na fižol Komot že zdaj prideš na kakšno kavo-boš takoj dobila kanto fižola pa nož pred sebe (da ti med kavo ne bi bilo dolgčas)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2008 20:22:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 20:37:44
|
|
|
|
meta21
|
Meta povabiš tukajšnje čveke na kafe, pa imaš fižol spucan in vložen 1,2,3. Mislim, da bi več dale za pot kot je vse skup vredno. Živim namreč v Grosuplju. Že vinjeta stane dosti.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 20:38:43
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa to ne pomeni, da niste povabljene-samo ne mi pol s potnimi stroški težit!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2008 20:43:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 21:25:09
|
|
|
|
tatly
|
heyyyyy....nic ni blo mi je na ctg zaznalo 2 popadka ampak ju nisem cutla tak da mi ze govorijo da ko bom rodila niti vedla nem in kak ste kaj ve???
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 22:08:23
|
|
|
|
ada2
|
evo mene.... odkar spet delam nimam časa nič.... sploh ta teden, ko sem delala od 12 do 18.30. no, danes sem po službi šla k sestri iskat otroke, ker ima nečak Rd in smo komaj pred dobre pol ure domov prišli, sem jima komaj uspela roke, noge in zobe umit, ker sta mi že skoraj v avtu od Hajndla do Ormoža zaspala. blagor vam vsem, ki ste doma, saj vem, da bi rade delale, ampak mene tak utrudi, da bi se kar nekam vlegla in zaspala. če pa se za 5 minut dol vsedem me pa že z vseh strani napadajo..... mi že zdaj noge otekajo.... jao, jao, kaj šele bo sploh pa si ne predstavljam, da bi še v osmem mesecu delala to kar delam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 22:10:41
|
|
|
|
ada2
|
tatly jaz tudi nisem zaznala popadkov na ctg-ju, oz. ko sem jih zaznala jih pa naprava ni beležila, ko pa jih je beležila, pa nisem nič čutila ti se le sprosti lepo zdaj par dni pred porodom, privošči si kaj lepega, pojdi s svojim na kak sprehod, pa bo.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 22:12:54
|
|
|
|
ada2
|
aja, a sem omenila, da moram v nedeljo delat????!!!! pa potem kar vse vikende?????? enega imam v septembru fraj, tako kot je bilo navadno, edina razlikaje, da ne delam 12 ur ampak 8. en teden sem celo od nedelje do sobote vse dni zaporedoma
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 22.8.2008 23:36:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak mi vinjeto imamo, ker živimo na primorskem. žlahto imamo malo naprej v Ivančni Gorici, tako, da lahko skombiniramo z še enim obiskom. pri meni težav torej ni No potem pa zmenjeno. Ti sporočim, kdaj bom imela spet škaf fižola za spucat. Tam nekje v ponedeljek, najbrž!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 7:19:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 23.8.2008 7:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! ste spet pridno čevekale včeraj. jaz pa nisem mogla ker je moj gledal neki film na računalniku in sem kar zaspala. tatly jaz sem takrat tudi mela kao popadke po ctg-ju in nisem nič čutila. brez skrbi da boš pa vedla ko se bo začelo zares. ne boš zgrešila pravih popadkov. ja meta fajn bi bilo kako spit, samo ti nič ne objubi,m saj mojega niti na ptuj ne dobim kaj še le k vam v grosulje .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?