|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:14:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
8.10.2008 19:21:29   
tatly
bodoca mami ti kar jej...joj kak sem jaz med nosecnostjo---ko volk zato pa sem pridelala 20kg zdaj pa jih podarjam po oglasih pa jih nihce noce aja pa se gratis dajem strijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem ok.....te je ze kaj strah ker si glih pred porodom?
aja petra gre domov in z obema je okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2527
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:38:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
8.10.2008 19:52:16   
trezika
ja seveda sn se spet najedla za tri nore...pol pa tk ni čudno da mi grejo tk kile gor...ampak js pravim, da hujšala bom drugo letouser posted image user posted image user posted image  zdaj pač jem kar mi pašeuser posted image

lepo to da je s petro in tio vse okuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2529
8.10.2008 21:01:11   
Anonimen
evo še mene! sem že aneja spet spravila, je bil revček že tak utrujen da mi je že po poti od babice proti domu zaspal-no od babice pa do doma je kakih 300m. ali nekaj takegauser posted image
nič grem nekaj jest sem lačna kot volk-nisem odkosila še nič pojela

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
8.10.2008 21:09:27   
TinaV*
morrak ne da se ne povija na siroko ampak ce pediater rece da je s kolki vse ok se ne rabi ampak meni je pa to tak lepo...pa se plenicke sem kupila user posted image user posted image

BRAVO PETRA IN TIA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je pa res najboljsa novica danes...samo da sta obe dobro
glede kg tudi jaz sem se zredila za 19 dobrih pa se splooooooh ne sekiram,baje se mi niti ne vidijo user posted image user posted image user posted image  nevem no....seveda se mi pozna

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
8.10.2008 21:11:04   
TinaV*
jutri mam pa se jaz ctg...pa da vidimo..ze ob 8 morem biti v porodnisnici,potem pa direkt h ginekologu te pa po plenicke v pikapolonico user posted image user posted image user posted image
danes pa nismo tak pridne...ne pisemo toliko...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
8.10.2008 21:19:08   
TinaV*
Trezika a si dobila moje ZS?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
8.10.2008 21:21:15   
trezika
Js vas samo na hitro pozdravim, sn bla dans cel dan na nogah in sn čist fertik, bom zaspala v sekundi in dvajsetuser posted image user posted image user posted image
bodoča mami, jutri pa dobro opravi in seveda čimprej javi kako in kaj!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
8.10.2008 21:23:28   
trezika
aja bodoča mami, dobla tvoje zs, shranla tel.user posted image user posted image  zdaj ti pa js pošiljam še svojo, za vsak slučajuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
8.10.2008 21:23:58   
TinaV*
ah brez skrbi,takoj ko pridem domov vam javim...ampak gre moj jutri spet polek pa se bi znalo zavlect al pa ne ....ker bo spet kje kaj nasel pa bo treba v nabavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti se kar spocij trezika,vem kak je to ce si predolgo na nogah.....lepe sanje in lahko nocko ti zelim

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
8.10.2008 21:26:44   
Anonimen
uh pa sem sitauser posted image user posted image . končno sem prišla do hladilnikauser posted image
ja pa res ne čvekamo dosti, kaj nas je vse sonček zmantraluser posted image
jaz pa grem spet sama spat, mora moj spet duže delatiuser posted image ko pa pride pa ga sploh ne čujem.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
8.10.2008 21:28:16   
TinaV*
skoraj bi pozabila....petra nisem pozabila...sem bila v lekarni danes,se dobi kao neki test za to ce odteka plodovnica,pa sem ga htela kupiti da vidim kaksen je pa ga mores narociti...je rekla da stane tam od 6-10€ ...
grem jutri se tam pri bolnici v lekarno vprasat ce ga majo,ker me full zanima kaksen je pa kako se uporabi...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
8.10.2008 21:29:31   
TinaV*
Deja te si pa ti tak ko jaz...vedno ko nocno dela nikoli ne cujem kdaj domu pride...razen ce seveda si ne naredi luci pa se kam zabije takrat cujem ker preklinja ....kriv si je pa sam saj placujema elektriko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
8.10.2008 21:30:06   
Anonimen
nič grem jaz tudi v ležeči položaj

lahko noč!

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.10.2008 21:32:55   
TinaV*
deja tudi vama sladke sanje in lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
8.10.2008 21:38:05   
TinaV*
nic,tudi jaz se poslavljam za danes...neka utrujena sem pa se kiham da me bo razneslo user posted image user posted image user posted image
pazite nase...pokrijte se da nebote ko jaz user posted image ......lahko nocko vsem

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 21:56:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
8.10.2008 21:56:51   
meta21
Bodoča mami, jaz sem povijalne plenice naročila na netu pri Recinkotu (tisti, ki pakete za novorojenčke rihtajo):

http://www.recinko.si/products.php?PHPSESSID=a81a2233ecdb2b30d7a2c17c09f9b8d2&pg=2

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
9.10.2008 8:22:03   
petra *k
dobro jutro!!!

zaj pa si zaslužite user posted image user posted image user posted image  ki ste tak pridno čvekale včreraj.
tatly, nič se ne sekiraj, da si povedala, vam pa hvala za podporo. ja včeraj popoldan so samo delali ctg, pa so rekli, da je po ctg vse ok. mam pa v petek opet ctg pa uz, da vidijo, če je ta pretok, zaradi katerega bi mogla notri ostati, vredu.  je pa G rekel, da me bo mel na intenzivnem opazovanju. zaj nevem, če bom mogla že zaj na vsake 2 dni tam težiti, al kak.samo po mojem te to ni nič tak hudega, če lahko čakajo do petka?? no bomo vidli. v glavnem, fajn so me včeraj zmatrali: od 9 do 12.30 sem bla cel čas okoli doktorov, mela 3 uz, 3 ctg. pa popoldan še te samo 1 ctg.
pa direkt sma šla na trgatev potem, so še čevapčiče pekli, midva pa doma brez kruha in sma mogla iti še nekaj jest. saj sma prišla malo po 21h domov, samo se mi te ni dalo rač prižigat. se pozna, da sem včeraj malo več jedla, sem bla že danes na vagi, pa kaže 1kg več kot sem mela do zaj.

bodoča mami, javi, kak si rešla na pregledu. pa hvala da si vprašala. sem bla včeraj tak zmešana,da sem pozabla iti v lekarno še jaz vprašat. ker vprašanje, če jih v ormožu majo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
9.10.2008 8:40:37   
Anonimen
dobro jutro!

petra zakaj pa nisi doktora vprašala, kaj to pomeni in ali je kako tveganje? zanimivo pa je da ti niso popoldan spet delali uz če se samo tam vidi, če je ok ali neuser posted image jaz bi jim po moje kar vetra dala, če mi nebi nič povedaliuser posted image
ja, pa ju3 grem spet v ormož. samo laufam okrog zadnji časuser posted image

lep dan!( pa upam da bo tako sončen kot včeraj)

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
9.10.2008 9:06:01   
tatly
petra samo da je z tio vse superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nic jaz grem k mami ker ma r.danuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
9.10.2008 9:21:43   
Anonimen
tatly se mi je zdelo da sem čula čestitko na radiju za mamo user posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
9.10.2008 9:44:46   
petra *k
moram vam sporočiti veselo novico.

rodila se je larisa, zjutraj ob 7.21 težka je 3200g in velika 49 cm. obe sva ok!!!! BODOČA MAMI

LARISI, TEBI IN OČIJU ISKRENE ČESTITKE IN VELIKO, VELIKO CARTANJA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
9.10.2008 9:46:11   
petra *k
deja, ker sem v tej brzini pozabla  vprašat. saj bom jutri, ko mam pregled opet.

tatly, čestitaj mami tudi v mojem imenu!!user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.