|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 9:15:40   
Lara Croft
Ok.... grem zdej.... imam še kr nekaj dela danes.... no, ni tok veliko.... sem začela kar malo kenslat.... ne gre več....user posted image Okoli dveh bom že doma..... see yaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
31.7.2008 9:17:22   
arabela*
Feeling je smotan.user posted image
Nič prijeten.Še boljši bo jutri,pa pojutrišnjem,neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1227
31.7.2008 9:31:45   
arabela*
Jaz tud grem pod tuš,pol pa po opravkih.
Se čitamo popoldanuser posted image
Pa ne preveč čvekat,da nebo dežuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
31.7.2008 9:36:54   
*bubi*
Jaz tudi že komaj čakam, da se namočim. Pa čeprav bo bazen user posted image  Ta vikend je menda res čisto zadnja priložnost user posted image

5 tednov..... to ni nič proti 40 user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
31.7.2008 9:49:04   
KAHLO
kam zaj vse šibate....ja s kom bom pa po tipkovnici tolkla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image hitro nazaj za računalnike!!!

Naša bo tud rozika šla iz porodnišnice....mal bo edino nerodno, če bo pol namest pupe fantek ven pogledaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
31.7.2008 9:57:25   
lana luna
ja s kom bom pa po tipkovnici tolkla!!!!

lohk z manouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
31.7.2008 10:05:10   
lana luna
pupike hvla za vaše odgovore. vsak nasvet mi je dobrodošeluser posted image

ja sm zgodej vstala ker sem šla že mašince za kuhno iskat. zdj so že doma v garaži in čakajo, da lubi naredi omare. pol pa gremo kuhat!!!

jest sem se pol odločla kr za indukcijo. zarad cene ni biu tak problem, ker sm dobila kar precej popusta. tko da se samo ene 200 eurov pozna. sem jest tut bla 100% odločena da bom mela steklokeramiko, ker je tale indukcija pomojem še premal raziskana. pa kolk je kej sevanja pa to. sam sej tut mobitel seva pa mikrovalovka. ma ne vem. nism več pametna. na konc so me prepičal da naj indukcijo vzamem. upam da nism zajuser posted image

zarad posod pa pri meni ni blo panike, ker jih itak še nimam. razn eno uno iz špara ponev mam, nrabljeno še, aluguss, in jo prodajamuser posted image če jo katera hoče kupit nej mi piše na Z.S. PRODAM SKONTOuser posted image user posted image

za tuš ali bano pa še vedno zbiram predloge, mnenja in tako naprej. ker to bova malo kasneje kupla. jest res ne vem laj bi, zato k sm bla navajena banjo met. čeprou je res da namakala sem se ene trikrat na leto, drgač sem se pa tuširala. banjo bi mela zarad mulčkov, da bi ob sobotah zvečer lahko čofali v njej. tko kot sva midve s sestrco k sva bili mejhni.

sej kopalnico mava precej mejhno, ampak sva najdla tako mal manjšo banjo, kotno, polkrožno, k bi šla notr. al pa če poglobljen tuš vzamevauser posted image kaj pa vem...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
31.7.2008 10:05:45   
lana luna
saraya user posted image user posted image user posted image za malo bolj prespano nočuser posted image čimveč takih!!

Neposredna povezava do sporočila: 1233
31.7.2008 10:06:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zakaj imaste zaklenjene albume? Jst bi pa tk firbcala.... user posted image

Ti kar povej, kaj te zanima user posted image  Na ZS se včasih da dobit kako geslo user posted image

se strinjamuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
31.7.2008 10:07:01   
lana luna
in babe,na kolenu od mojga lubeta je sedela una velika zelena kobilica......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reva boga. sej se mi prou smilš. jest pa infarkt dožvim če štrigulo srečamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1235
31.7.2008 10:08:13   
lana luna
kahlo a me vzameš sabo na Rabuser posted image jest bi šla mal pogledat na uno rajsko plažo...

o kolk sm ti foušuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
31.7.2008 10:09:58   
lana luna
Kje je pa META21?

jest sem se tut že spraševala. a je lumpa na morju?? da ni slučajno u rim pobegnilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
31.7.2008 10:24:53   
gold fish
dobro jutro še od meneuser posted image ...

.... sem pred kako uro komaj iz spalnice prilezla.....

...ponoči pa user posted image ..nekaj me je bolel križ in trebuh v bistvu čist spodaj...pa sem že mislila, da se kaj pripravlja....sempol ene 7x bila na wc...ob 3h se je bolečina malo umirila ....pol zjutraj sem pa tak fajn zaspala.......v bistvu sem celo noč spala ok, razen pač ta zbujanja in letanja.......

...ma sem pol mislila, da je to  zato, ker sem včeraj torbo za user posted image pripravila in pričela tisto za sebe..... sem jo hotla kar narazen vzet......

... no zgleda, da ni bilo nič takega......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
31.7.2008 10:29:03   
gold fish
...aja glede tuša ali banje....jaz sem definitivno za banjo..... prej v malem stanov. smo imeli tuš, pa sem se podobno kot kahlo namakala pri starših, ...zdaj pa imamo kotno banjo in je prav fajn.... stuširaš se lahko glih tak..... za user posted image pa je definitivno boljše banja......
Pol, ko je pa pikec prišel se je pa tud on kopal pri babici in dedku.... je bil kar ritual vsako nedeljo,ko smo šli k njima na kosilo......

.... štedilnik pa imamo mi tud steklokeramični...pa smo zadovolljni z njim .....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
31.7.2008 10:30:37   
gold fish
Držite pesti danes popoldan oz. proti večeru.....imam UZ....... gremo gledat našega user posted image ...

Se javim pol zvečer.....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
31.7.2008 10:33:51   
KAHLO
Lana luna...mislim da ti glede indukcijske ne bi smelo biti žal....midva sva preučevala sto na uro, k moj vsak evrič trikrat obrne, in je ugotovil da se nama bo čez čas povrnilo, ker bova definitivno prihranla pr energiji oz. elektriki....ker zdaj bl kuham na teh dveh indukcijskih platah, une električne uporablam kadar mam unidve zasedeniuser posted image user posted image user posted image je pa res da so te indukcijske plate dražje od ta navadnih...najdva je najbl to mučlo, ampak sva mela srečo k njegov frend dela v eni firmi pa nama je tud zrihtal skonto!!! veš da te takoj vzamem s sabo, samo da te že naprej posvarim, midva greva v kam, oprema za zraven je podmetač, spalka in ta nujnejše cotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mah sploh mi ne govori....meni te žužke ornk živce pijejo, ...ampak dobro ostalo še preživim teh kobilic pa ne....čeprav bi se ujemala v ambient moje kuhinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgače pa nevem se mi zdi letos nekaj dosti teh žužkov, pr nas doma na štajerju je polno unih črnih hroščev k tud zaropotajo k prstanejo kje na trdem, smo zadnič debatirali pozno v noč na balkonu, pa so kr napadali.....za znoret, pol pa se še te tak oprimejo s tistimi nogicami!!! bljekuser posted image

Mah sem tud jaz že zadnič na našo meto pomislila.....k je bla pridna na forumu...zdaj pa se mi zdi da je že kr ena dva tedna ni nikjer!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
31.7.2008 10:35:52   
KAHLO
goldi...evo jaz bom z vročekrvnimi sosedi ždela,,, ti boš pa svoj zakladek občudovala....joj bi zamenjala s tabo...nič jaz bom kr konkretno takrat na tebe mislila....da ne bom poslušala raznih opazk...tak da če se ti bo kolcalo....sem to jaz, k mislim na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
31.7.2008 10:43:18   
lana luna
veš da te takoj vzamem s sabo, samo da te že naprej posvarim, midva greva v kam, oprema za zraven je podmetač, spalka in ta nujnejše cotke

ni blema... jest drugam k v kamp sploh ne maram hodit!! kje in kdaj me pobereta?? če bova dve nosečki na kupu, tihr nau nobene na rabu prjel rojevatuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
31.7.2008 10:44:06   
lana luna
žužkov je pa letos zato neomejeno, ker je bla bolj švohcena zima. ampak bomo že prežvel. dobr da mamo natikačeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
31.7.2008 10:50:11   
KAHLO
evo jutri po službi imava namen odritnit to je bo 17.00 .....tak da ti sam pridi....pa mislim da pol res ne bo časa za rojevanje, k ne bo cajta mislit na to...bo preveč za čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še revij za na plažo si nem rabla nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tud hvaležna za natikače, mazila proti komarjevim pikom...in tisti reči k se da v štekarček....zdaj k pa grem v kamp pa sem hvaležna za malo svetilko, s katero zmeraj skrbno prečekiram šotor.....drgače pa jaz tud drgače k v kamp na morje ne grem............mi je to nekaj najlepšega. Sam za drugo leto je začel moj nekaj komplicirat, da ne bomo mogli it v kamp zaradi bebeja....mah ta moj ded...mu še moram razložit kako bo šele takrat luštno!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
31.7.2008 11:15:27   
ključek
Držite pesti danes popoldan oz. proti večeru.....imam UZ....... gremo gledat našega ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
31.7.2008 11:16:11   
ključek
evo jutri po službi imava namen odritnit to je bo 17.00

načofotajta se!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
31.7.2008 11:19:46   
ključek
evo jaz bom z vročekrvnimi sosedi ždela

user posted image

ne misli na sosede, pač pa na vajino bebico, da ti vse na RR držimo pesti in mislimo nate, ker te imamo rade..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
31.7.2008 11:30:02   
KAHLO
Me to you...se bom piskusla tako naštimat, da bom takrat razmišlala o goldi kako svojo pikico gleda in kak ve pridno klepetate...in se sigurno pogovarjate, kaj maste še v hladilniku za zmazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa vseeno se probajte takrat mal na mene spomnit....mogoče bom dobila kako nadnaravno moč k clarkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
31.7.2008 11:34:07   
ključek
No pa vseeno se probajte takrat mal na mene spomnit....mogoče bom dobila kako nadnaravno moč k clark user posted image user posted image user posted image

super KAHLO.............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.