|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
11.8.2008 8:23:02   
*bubi*
Lep buši, me to you user posted image user posted image user posted image

Ajde, bom jaz eno slikico prilimala, ampak ne bo dolgo user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
11.8.2008 8:30:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

malo sem albume poštimala,je not moj svež trebušček,pa ene par cotik zauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  meni so te male cotike tak user posted image  
Trebušček pa je itak čisto drugačen pri vas, suhicah. Mene je še zdaj strah, da bi kdo mislil, da sem pač porejena user posted image user posted image user posted image

user posted image , držim pesti za pregled user posted image  Poročaj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
11.8.2008 8:36:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

alo, vse na forum Rodili smo ................čestitati naši mokateli.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ji bom čestitala, ku pride domov in se oglasi tukaj.... Meni je ful mimo tisti forum.... ah kaj si čem.... sem malo čudna babnca... user posted image user posted image

Mislim.. .. rodili SMO..... kdu mi? user posted image

Se mi zdi, da si že zadnjič nekaj takega napisala....

Pa nisi čudna. Če povem po pravici, jaz ne želim, da se ime mojega user posted image  tukaj javno objavi. No, pol pa sem jaz tudi čudna. user posted image user posted image user posted image

Zakaj? Sem že imela težave s prepoznavnostjo. Sicer zdaj tudi mislim, da me marsikdo prepozna, čeprav je sinek vedno in povsod samo bubi.

Saj ni problem, da ne bi vam zaupala imena. Ne bi pa rada, da se po raznih seznamih objavlja....

Me to you! Mišljeno je verjetno bilo, da bi naš seznamček razdelila v dva dela, na tiste 2v1 in na tiste, ki še čakamo....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
11.8.2008 8:44:20   
Tejchy
Me to you! Mišljeno je verjetno bilo, da bi naš seznamček razdelila v dva dela, na tiste 2v1 in na tiste, ki še čakamo....

js sem tudi za to user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
11.8.2008 8:59:20   
bark
Mokatela čestitke še z moje strani.Pa da bosta punčki čim bolj rastli,ti pa da boš imela čim več energije.

Mi imamo pa danes popoldan pregled,po 6 tednih smo le dočakaliuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.8.2008 9:01:23   
Tejchy
Mi imamo pa danes popoldan pregled,po 6 tednih smo le dočakali

dobro opravi user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.8.2008 9:02:18   
bark
Nam manjkata še samo bana-sem v dilemi,ali naj vzamem tako s stojalom ali brez.V bistvu nimamo veliko prostora,zato se bolj nagibam k nakupu take na stojalu.Se mi zdi,da je najcenejša pri Recinkotu.Aja,pa aspirator moram it še iskat. Spakirano a tud še mi nimamo.Bo v teh dneh.
Drugače sem pa vsak dan bolj podobna balonuuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.8.2008 9:03:27   
*bubi*

Eh, zdaj sem še 1x prebrala, kaj sem napisla. Mišljeno je bilo seveda na tiste 2v1 in na tiste, ki so že dočakale user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.8.2008 9:31:06   
pf
Jutro punce. No vam želim dobro jutro, čeprav zame ni najbolj. Ti lažni popadki me dajejo grozno. Ponoči sem imela po moje celo prave, ki so pojenjali, ker me je trikrat tak zašraufalo, da me je kar zvijalo. Sem popolnoma izčrpana, brez spanja, v bolečinah, edino kar me tolaži je to, da miška mrda po bušiju, drugače pa boli do polovice rite, cel križ in v bušiju zvija in to že dva dni in dve noči. Jutri imam pregled hvala bogu.
Mokatela najprej čestitke za tvoji Mineo in Manjo. Želim vam, da čimprej pridete domov in se cartate v svojih posteljicah.
Me to you jaz sem mislila, da ga ne bom pila. Mislim na ta čaj iz malinovih listov, ampak dalj bolj razmišljam o tem, da ga bom in kar danes grem po njega. Saj škoditi ti čaj po moje ne more, je pa verjetno res bolj psihološki učinek, kot je rekla Bubi. Ampak jaz pravim, če ti verjameš, da ti bo pomagalo, potem probaj. Isto si jaz masiram presredek z Weledinim oljem. Če bo pomagalo hvala bogu, če ne pa tudi dobro. Nekaj pa sigurno je v tem, ker te zadeve uporablja širša množica nosečnic. Za seznam pregled imam 12.8. in CTG 18.8. Imaš pa lep trebušček.
Zoe ja zgleda, da smo kar na istem. A tebe še tudi kar zvija?
Gold fish fajn porihtaj danes in upam, da si se dogovorila za CR. Če itak veš, da bo to tvoj način poroda je potem že fajn, če imaš nek fiksn datum vnaprej določen, tudi ti se boš verjetno bolje počutila, če boš imela na napotnici napisano gor, da imaš take vrste porod. Bolj ziher, kot da če te kaj prehiti potem razlagaš tam še.
Saraya lepe slikce in trebuščka in cotik. Aneja pa je že tako velika pupa. Taka cartljivka je, a ne?
Bark fajn opravi danes na pregledu in poročaj kako naprej.
Punce ta teden bo kriza. Je polna luna 16.8., imam kar nek občutek, da bo par septemberčkov med avgustovčki. Bubi kaj pomaga, da se porod malo bolj hitro sproži? A veš, da lahko sam doma kaj ustvarjaš?  Jaz nisem neka mevža, ampak še par dni teh bolečin me bo uničilo, potem je bolje da grem kar roditi danes ali jutri. No pa čeprav  si mislim, da so te bolečine B od vsega, kar se potem dogaja v porodni. Jaz imam maline doma, a mislite, da lahko tiste liste tudi skuham za čajček. Posuši mi jih itak lahko mami v tisti mašini za sušenje sadja in zelenjave.
Bubi daj mi prosim svetuj, slišala sem da pomaga kao masiranje presredka redno, čaj iz malinovih listov, seks oz. izlitje sperme v nožnico. Malo sem se noro izrazila, ampak ne vem kako pri vrabcu naj drugače napišem. Pa baje tudi pomagajo kopeli v topli vodi. Ne bi ga rada kaj biksala, ti pa se mi zdi, da se spoznaš na te stvari. Pa seveda stopnice, stopnice in stopnice.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.8.2008 9:40:49   
arabela*
jutro babikeuser posted image
Pridno ste se razpisale.
Danes ponoči se mi zdi je blo nekaj v zraku,nisem zaspala do treh,pa Aneja ga je tud nekaj biksala.Zdaj pa pijem zaslužen user posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.8.2008 9:41:34   
arabela*
pf,se mi zdi,da pa se tebi že fajn dogaja.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.8.2008 9:44:59   
arabela*
lana luna,glede mojega buha .Jaz ko sem te slike gledla,sem se čudla,kako mali buh imam gor.Zgleda da tud oblačila naredijo svoje.Nevem,pa tud malo se mi zdi,da sem pred mesecem imela bolj izbočen buhuser posted image .Zdaj pa,kot da se mi je malo v širino porazdelil.
Bubi,meni pa gre tak trebuh,kot ga mam jaz na živce.Nikjer me ni nič,pol pa samo tist špic.Brezveze,pa še vse hlače mi dol lezejo nonstop,čeprav jih zvežem.Ko bom rodila,me pa spet nebo nič skupajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 11.8.2008 9:45:45 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.8.2008 9:58:41   
arabela*
Bubi,jaz bi tud to sliko rada vidla.
Zakaj si jo zbrisala.Ne sekiraj se,dok še v traču nisi,ni frkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2588
11.8.2008 10:12:40   
alysa
me to you, saraya, luštna trebuščka user posted image user posted image user posted image

js sm pa od dans na porodniški user posted image user posted image

pf, tebe pa res že daje vse skup ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
11.8.2008 10:13:32   
*zoe*
Najprej vam sporočam novico, da je spet ena septembrka rodila, in sicer včeraj popoldne v 3 urah. Imajo pa user posted image , samo ni bila na rr. Ji pa vseeno čestitam.

Začelo se je zaresuser posted image .

Danes sem dobila po pošti posteljnino od Galeba in je res fajn user posted image .

Bubi lep buši user posted image  user posted image  user posted image  sem ga ravno še ujela. Imaš pa tako majčko ko moja sestrična user posted image

Pf, meni se je malo umirilo, samo skoz ležim, vstajam samo za na WC in hranjenje user posted image , da bom vsaj jutrišnji pregled dočakala in vprašala kaj dogaja. Pa tudi jaz imam  feeling da bo tale vikend ekstra pester v porodnišnicah. Drži se user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
11.8.2008 10:23:49   
maruškaŠ
mokatela user posted image user posted image

Evo jst sm tut slikala mojga trebuščka ... sam men pa res noben ne verjame, da bom rodila konec septembra - vsi pravijo, da bom prej.

Saraya vem kako je to - nosit špic trebuh user posted image .

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
11.8.2008 10:25:20   
morango
Mokatela - čestitke za tvoji deklici user posted image user posted image user posted image  Želim jima lepo napredovanje pa čim prej pridite domov in se lepo crtajte. user posted image user posted image

Uf, tolk ste napisale, da bom sigurno kaj pozabla komentirat.

Saraya - res sta lušni z Anejo, lep buši in lepe kombinacije pajackov. A niso lušne te male stvarce. Jaz sem jih non stop nekaj ven vlačla pa gledala pa po št. zlagala. Zdaj so pa oprane, zlikane in jih ne tikam več!
Me to you prav tako lep buši. Tud mojmu mal podobenuser posted image
Pf - naj se ti te bolečine čim prej končajo, pa še mal počaki no, da pridemo v drugo polovico, pol pa lahko tudi septembrke uradno začnemo.

Zoe - ja, jaz sem tud navdušena nad Modrostjo rojevanja. Tak da zaenkrat imam še to varianto v glavi. Pa fino mi je blo, ker sva zadnjič z G o tem govorila in je rekel, da me čist podpira.

Drgač sem pa jaz že dva dni čist v klincu. Začelo se je s sobote na nedeljo, ful grozen zobobol pa glavobol pa dete v trebuhu nemirno sto na uro pa živčne noge. Skratka, spala nisem čist nič in sem bla včeraj kot povožena. Pol sem pa včeraj spet bruhala pa totalno drisko dobila. Upam, da ni to že kako naravno klistiranje pred porodom. user posted image  
Zdaj me pa nekaj zanima: a ima katera podobne težave zaradi legofera? A je mogoče, da sem preveč železa jemala - ker sem od srede, ko sem dobila legofer, jemala zraven še elevit. Saj železo kao težko predoziraš? Bubi, tvoj nasvet, prosim.
No, danes je sicer že bolje, ni čudno, ko sem včerajšnji dan skor prespala.

In zdaj grem k frizerki: bom prevarala svojga frizerja. user posted image Odkar ga imam, nisem šla še nikol k drugmu, sam zdaj mi je pa Lj predaleč in bom šla kar k tej zraven.

Pa torbo si bom tud pripravla za vsak slučaj, čeprav sem kar pomirjena, ker mam naslednji pregled šele 29. 8. Se pravi, da do takrat mora bit zatišje.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
11.8.2008 10:31:19   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Vedno ti napišem Luna lana, namesto lana luna... (kje je zdej uni smejko, ki se tolče s kladivom po glavi?! ) user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kr najd unga smejkota... k men gre to na živce da mi ime pa priimk okol obračašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sm vesela da si končno dojelauser posted image user posted image user posted image in to sama. to pomen da nis čist blonduser posted image user posted image user posted image

selimse pa upam da 1.9.; sem kar datum našmu postavla. pa upam da se ga bo držou. sej veš teli privatniki so podnuser posted image

ja pa mislm da zdj sem se naspala. od 6 do 10, je blo kr fajnuser posted image hvala za skrb...

Neposredna povezava do sporočila: 2593
11.8.2008 10:31:23   
morango
Aja, jaz sem pa imela pregled prejšnjo sredo. Pa čakam v čakalnici in prej z eno mami ful čvekava, pol gre ona noter in jaz bi še mal čvekala. Pa je bla zraven mene ena punca s približno tolkšnim bušijem, kot je moj. In jo vprašam, kdaj pričakuje pa je rekla: Januarja. In zaključila čvek.

Me je skor kap. Ker se mi zdi, da je moj buši čist normalen za svojo starost in še mesec do pdp. Tolk, lep dan vsem.

In user posted image user posted image user posted image  vsem, ki imate danes preglede. Da bi bli vaši sončki že v pravi poziciji.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
11.8.2008 10:33:18   
*zoe*
MaruškaŠ ful lep buši, pa imaš res kar velikega. Imaš vsaj občutek, da bo kmalu user posted image .

Jaz imam v primerjavi z vami mikroskopskega user posted image  user posted image  user posted image  tako da je očitno moj user posted image  čist not nek v moji riti skrit user posted image . Jaz ko rečem, da imam še 1 mesec do poroda, me vsi sprašujejo, ja kje je pa trebuh user posted image . Vsi mislijo, da sem šele 5 mesecev.

Kje pa misliš rodit Morango?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
11.8.2008 10:35:28   
Tejchy
js sm pa od dans na porodniški

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

js pa še 2 dni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
11.8.2008 10:37:40   
Tejchy
Js sem si tudi rezervirala knjigo Modrost rojevanja... sam je ful zasedena, tak da čakam, da mi sporočijo iz knjižnice, da je na voljo... sem pa 1. na čakalni listi... tak da upam, da jo dobim še pred D dnevom..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
11.8.2008 10:38:34   
Tejchy
spet ena septembrka rodila, in sicer včeraj popoldne v 3 urah. Imajo pa , samo ni bila na rr. Ji pa vseeno čestitam.

user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  .. tudi jaz...

ja punce, zdj pa gre zares...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
11.8.2008 10:41:11   
morango
Zoe, v Postojni bom rodila. Ker mi je najbližje pa se mi zdi, da se kar potrudijo, če želiš naravno rodit.
Ma če bo zgledalo, da bo dolg porod in kakšne komplikacije, sem se zmenila za epiduralno. Res za vsak slučaj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
11.8.2008 10:41:43   
*zoe*
Super Tejchy - res ti jo priporočam, ker ni samo ena filozofija, ampak so notri res uporabne - praktične informacije. To bi morale res prebrat vse ženske ki rojevajo, sploh po naravni poti brez kakšnih protibolečinskih zadev.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.