|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
10.8.2008 23:21:32   
Lara Croft
Moji laski bojo pa samo nove pramene dobili v tem mesecu... naslednji teden verjetno.... user posted image

Če bo treba pa glih tisti dan laufat, pa tudi prow.... user posted image user posted image .. Ma verjetno se to ne bo zgodilo....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
10.8.2008 23:23:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

v čem je fora zaklenjenih?

...jih glih ne more vsak fičfirič gledatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
10.8.2008 23:24:01   
Lara Croft
imaš zs

Tenkju.... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
10.8.2008 23:25:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

imaš zs

Tenkju.... user posted image

...se bom poboljšala, pa jih še nekaj dodala

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
10.8.2008 23:26:46   
arabela*
user posted image ,jaz bi tud pogledlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
10.8.2008 23:27:48   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...se bom poboljšala, pa jih še nekaj dodala

Ja kr dej.... nekam hitro sem prišla na konec... user posted image user posted image user posted image

Ste luštni.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.8.2008 23:30:16   
Lara Croft

...jih glih ne more vsak fičfirič gledat

Fičfirič..... user posted image user posted image user posted image user posted image .... zdej sem pa ful ponosna, ker nisem več fičfirič.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.8.2008 23:31:45   
Lara Croft
O hudič...... meni kruli po želodcu.... bo treba it spat.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.8.2008 23:33:02   
tia
Večer,

vidim da ste pridne z pisanjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mokatele ČESTITKE!!

saraya in me to you lepe bušije imate

O meni in kako sem izpeljala pregled v petek pa več jutri sem imela zelo napet vikend,tako da grem sedaj mižule,je pa bilo napeto v petek.Naslednji pregled imam v sredo 13.8. in CTG 28.8., če se G. ne bo drugače odločila v sredo.

Nočko!

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.8.2008 23:39:05   
gold fish

user posted image ,jaz bi tud pogledlauser posted image

imaš zs

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.8.2008 23:41:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

O hudič...... meni kruli po želodcu.... bo treba it spat.... user posted image

...meni pa mali danes tak brca, da mi sploh ni za it spat, ker se mi že user posted image  od tiistih premikov tam v nožnici.....

Neposredna povezava do sporočila: 2561
10.8.2008 23:45:11   
gold fish
...jaz tud grem spat...ker moram že pred 7 vstatuser posted image ...

NOČKO......................................................................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2562
10.8.2008 23:46:51   
arabela*
jaz pa naše lare ne razumem,kak lahko hodi lačna spat.
Meni se meša,če čutim lakoto ponoči.Par juter se spomnim sem mojemu poslala sms,da mi naj gor prinese nekaj za jest,ker nisem zdržala.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2563
10.8.2008 23:47:27   
Lara Croft
..meni pa mali danes tak brca, da mi sploh ni za it spat, ker se mi že od tiistih premikov tam v nožnici.....

nOčkooooo.... user posted image user posted image

Najina bejba je sicer zlooo aktivna, brca čez cel dan..... ma redko, redko kdaj me tko močno, da me zaboli.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
10.8.2008 23:50:08   
Lara Croft

jaz pa naše lare ne razumem,kak lahko hodi lačna spat.
Meni se meša,če čutim lakoto ponoči.Par juter se spomnim sem mojemu poslala sms,da mi naj gor prinese nekaj za jest,ker nisem zdržala.

Ma to meni ni problem.... sem od vedno vajena it spat s praznim želodcem.... spijem malo vode in je dobro.... user posted image Me kr mine lakota, ku grem enkrat v pojslo....

Da bi zdej jedla..... ojoj, pol pa res ne zaspim do 6ih zjutraj.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
10.8.2008 23:53:06   
arabela*
hvalabogu,da ti uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
11.8.2008 4:45:00   
lana luna
dobro jutrouser posted image jest spet ne morem spat. sem že od treh pokonci. dobro da mam zasilni izhod na RRuser posted image

mokatela user posted image user posted image user posted image čestitke za tvoji princeski. upam da vas čimprej spustijo domov in da boste zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
11.8.2008 4:48:27   
lana luna
saraya jest sem tut mislna da maš večji buši ko tak skos praviš. pa mam skorej jest večjegauser posted image sej morm res že mojga nafehtat da me po dolgu cajtu spet mal foto sešon nardi. sm zanikrna, kot da ne bi bla vesela da mam buhuser posted image

aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tiste, ki imate vse že nakupjeno za svoje bejbije. jest pa nimam še ničuser posted image pa sej bi že imela. pa mi gre na živce k še nism preseljena, pa bom pol sam prekladala te stvari. sej jest upam da mam še cajt to nabavtuser posted image skor dva mescauser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
11.8.2008 4:50:45   
lana luna
ma kr pozabla sem kaj sem še hotla napisatuser posted image

u glavnm ne vem kaj nej še počnem. ker spat mi ne paše, jedla bi en sadje pa mam sam čist nezrelo melono u hladilniku, želodec me boli, pit mi ne paše, pa to je kr nekiuser posted image ma ne sej to je user posted image user posted image

ja spet mal dogaja. no upam da sem se keri mjčkn zasmilila, zdj grem pa še mal po forumih špijonirat...

pa upam da čimpprej nazaj spatuser posted image

dobro jutro vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
11.8.2008 7:58:42   
Lara Croft
Dobro jutro! 

Sem se s kremo pozabla namazat.... sem direkt na tonik dala puder..... no, vsaj spomnem se ne, da bi dala kremo gor... joj, kako sem pozabljiva + slab spomin imam zadnje čase.... user posted image user posted image user posted image

A tku je to?! Ne gre spat, pol za za računalnik? user posted image user posted image user posted image Jaz se še bolj prebudim.... ko ne morem spat, tudi to noč, recimo.... se samo preselim na kavč.... tam pol čez čaz zaspim in se čez kake dve urci preselim v pojslo....

Zdej pa zaslužen čokolešnik jem.... njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2570
11.8.2008 8:00:12   
Lara Croft
bravo za tiste, ki imate vse že nakupjeno za svoje bejbije. jest pa nimam še nič pa sej bi že imela. pa mi gre na živce k še nism preseljena, pa bom pol sam prekladala te stvari.

Luna lana.... to pa čist štekam.... jst tudi nisem nič rihtala, dokler ni blo stanovanje uštiano.... Kdaj se pa selite?

Upam,da se se kej naspala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
11.8.2008 8:01:30   
Lara Croft
Vedno ti napišem Luna lana, namesto lana luna... (kje je zdej uni smejko, ki se tolče s kladivom po glavi?! ) user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
11.8.2008 8:13:40   
Tejchy
Jutro punce!

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ........ pa smo začele... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... mokateli ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  

Ma js še tudi nimam nič pripravljeno za P... moram it ta teden dokončno v shoping še po kozmetiko in počasi dati stvari na kup... da takrat, ko bo panika samo pobašem in letim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Sem si hotla kupit nov čaj za nosečnice od Teekane, pa ga ni več za dobit... user posted image  ... vsaj v Intersparu ga nisem že lep čas zasledila... pa so imeli vse tri - tudi za dojenje in tistega otroškega... mi je bil ta za nosečnice ful dober.. pa vem da vsebuje tud malinove liste... zdj si bom mogla it pa pravega kupit..

Neposredna povezava do sporočila: 2573
11.8.2008 8:15:15   
Tejchy
Saraya - ful lepe cotike in ful lep buši.. ma cela si user posted image  ... tiste lušne rjave copatke si v H&M kupila a ne?? js sem jih tud hotla vzet, pa so imeli same velike številke user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
11.8.2008 8:19:57   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Spet ste se načvekale zvečer user posted image  Grem zdaj malo skozi brat.... pa da še kaj odgovorim.

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Aja, to na splošno uporabljam, ne pijem zdaj tega čaja iz malinovih listov.

bubi, meni je pa G na zadnjem pregledu rekel, da se mi MV že malo mehča. ali naj pijem malinov čaj ali ne??

Me to you, če povem po pravici, ne verjamem najbolj v ta malinov čaj. Ampak škodit ne more. Tak da se sama odloči, jaz mislim, da je bolj psihični učinek user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.