Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:21:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moji laski bojo pa samo nove pramene dobili v tem mesecu... naslednji teden verjetno.... Če bo treba pa glih tisti dan laufat, pa tudi prow.... .. Ma verjetno se to ne bo zgodilo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:23:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya v čem je fora zaklenjenih? ...jih glih ne more vsak fičfirič gledat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:24:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
imaš zs Tenkju....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:25:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft imaš zs Tenkju.... ...se bom poboljšala, pa jih še nekaj dodala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:26:46
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz bi tud pogledla
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:27:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...se bom poboljšala, pa jih še nekaj dodala Ja kr dej.... nekam hitro sem prišla na konec... Ste luštni....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:30:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
...jih glih ne more vsak fičfirič gledat Fičfirič..... .... zdej sem pa ful ponosna, ker nisem več fičfirič....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:31:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
O hudič...... meni kruli po želodcu.... bo treba it spat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:33:02
|
|
|
|
tia
|
Večer, vidim da ste pridne z pisanjem . mokatele ČESTITKE!! saraya in me to you lepe bušije imate O meni in kako sem izpeljala pregled v petek pa več jutri sem imela zelo napet vikend,tako da grem sedaj mižule,je pa bilo napeto v petek.Naslednji pregled imam v sredo 13.8. in CTG 28.8., če se G. ne bo drugače odločila v sredo. Nočko! Tia
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:39:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,jaz bi tud pogledla imaš zs
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:41:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft O hudič...... meni kruli po želodcu.... bo treba it spat.... ...meni pa mali danes tak brca, da mi sploh ni za it spat, ker se mi že od tiistih premikov tam v nožnici.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:45:11
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz tud grem spat...ker moram že pred 7 vstat ... NOČKO......................................................................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa naše lare ne razumem,kak lahko hodi lačna spat. Meni se meša,če čutim lakoto ponoči.Par juter se spomnim sem mojemu poslala sms,da mi naj gor prinese nekaj za jest,ker nisem zdržala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:47:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
..meni pa mali danes tak brca, da mi sploh ni za it spat, ker se mi že od tiistih premikov tam v nožnici..... nOčkooooo.... Najina bejba je sicer zlooo aktivna, brca čez cel dan..... ma redko, redko kdaj me tko močno, da me zaboli....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:50:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa naše lare ne razumem,kak lahko hodi lačna spat. Meni se meša,če čutim lakoto ponoči.Par juter se spomnim sem mojemu poslala sms,da mi naj gor prinese nekaj za jest,ker nisem zdržala. Ma to meni ni problem.... sem od vedno vajena it spat s praznim želodcem.... spijem malo vode in je dobro.... Me kr mine lakota, ku grem enkrat v pojslo.... Da bi zdej jedla..... ojoj, pol pa res ne zaspim do 6ih zjutraj.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 23:53:06
|
|
|
|
arabela*
|
hvalabogu,da ti uspe
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 4:45:00
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro jest spet ne morem spat. sem že od treh pokonci. dobro da mam zasilni izhod na RR mokatela čestitke za tvoji princeski. upam da vas čimprej spustijo domov in da boste zdravi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 4:48:27
|
|
|
|
lana luna
|
saraya jest sem tut mislna da maš večji buši ko tak skos praviš. pa mam skorej jest večjega sej morm res že mojga nafehtat da me po dolgu cajtu spet mal foto sešon nardi. sm zanikrna, kot da ne bi bla vesela da mam buh aja bravo za tiste, ki imate vse že nakupjeno za svoje bejbije. jest pa nimam še nič pa sej bi že imela. pa mi gre na živce k še nism preseljena, pa bom pol sam prekladala te stvari. sej jest upam da mam še cajt to nabavt skor dva mesca
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 4:50:45
|
|
|
|
lana luna
|
ma kr pozabla sem kaj sem še hotla napisat u glavnm ne vem kaj nej še počnem. ker spat mi ne paše, jedla bi en sadje pa mam sam čist nezrelo melono u hladilniku, želodec me boli, pit mi ne paše, pa to je kr neki ma ne sej to je ja spet mal dogaja. no upam da sem se keri mjčkn zasmilila, zdj grem pa še mal po forumih špijonirat... pa upam da čimpprej nazaj spat dobro jutro vsem skupaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 7:58:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro! Sem se s kremo pozabla namazat.... sem direkt na tonik dala puder..... no, vsaj spomnem se ne, da bi dala kremo gor... joj, kako sem pozabljiva + slab spomin imam zadnje čase.... A tku je to?! Ne gre spat, pol za za računalnik? Jaz se še bolj prebudim.... ko ne morem spat, tudi to noč, recimo.... se samo preselim na kavč.... tam pol čez čaz zaspim in se čez kake dve urci preselim v pojslo.... Zdej pa zaslužen čokolešnik jem.... njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 8:00:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
bravo za tiste, ki imate vse že nakupjeno za svoje bejbije. jest pa nimam še nič pa sej bi že imela. pa mi gre na živce k še nism preseljena, pa bom pol sam prekladala te stvari. Luna lana.... to pa čist štekam.... jst tudi nisem nič rihtala, dokler ni blo stanovanje uštiano.... Kdaj se pa selite? Upam,da se se kej naspala...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 8:01:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vedno ti napišem Luna lana, namesto lana luna... (kje je zdej uni smejko, ki se tolče s kladivom po glavi?! )
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 8:13:40
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ........ pa smo začele... ... mokateli ČESTITKE Ma js še tudi nimam nič pripravljeno za P... moram it ta teden dokončno v shoping še po kozmetiko in počasi dati stvari na kup... da takrat, ko bo panika samo pobašem in letim Sem si hotla kupit nov čaj za nosečnice od Teekane, pa ga ni več za dobit... ... vsaj v Intersparu ga nisem že lep čas zasledila... pa so imeli vse tri - tudi za dojenje in tistega otroškega... mi je bil ta za nosečnice ful dober.. pa vem da vsebuje tud malinove liste... zdj si bom mogla it pa pravega kupit..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 8:15:15
|
|
|
|
Tejchy
|
Saraya - ful lepe cotike in ful lep buši.. ma cela si ... tiste lušne rjave copatke si v H&M kupila a ne?? js sem jih tud hotla vzet, pa so imeli same velike številke
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 8:19:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Spet ste se načvekale zvečer Grem zdaj malo skozi brat.... pa da še kaj odgovorim. IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Aja, to na splošno uporabljam, ne pijem zdaj tega čaja iz malinovih listov. bubi, meni je pa G na zadnjem pregledu rekel, da se mi MV že malo mehča. ali naj pijem malinov čaj ali ne?? Me to you, če povem po pravici, ne verjamem najbolj v ta malinov čaj. Ampak škodit ne more. Tak da se sama odloči, jaz mislim, da je bolj psihični učinek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.