|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
30.10.2008 14:35:25   
studentka
no pa se še jaz pridružim..če sprejemate nove članeuser posted image . je tako grdo vreme in sem se po dolgem času spravila forum brat. Berem, da vas ima veliko pridne škrate, ki čez dan ajajo...naša radovednica si za pol urce odpočije razen če je priklopljena ja.

lep pozdravček zaenkrat 

Lepa kot bi prišla iz raja (4.6.2008) rodila se nama je Naja :).

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=10367&hash=97f5e11af53517d93814d9a6d0a2bdae

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.10.2008 14:40:01   
arabela*
studentka,dobrodošlauser posted image

Pa napiši kaj več o sebi,da te spoznamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu studentka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.10.2008 15:00:30   
koala
studentka dobrodošla. Prespana noč kaj je že to? Je ne poznam, pa smo stari že skoraj 9 mesecev, no v nedeljo bo.

AndrejaLana, jaz sem pa cca 5 minut hoje od Pekerske g. domauser posted image .

Punce a mislite da nam bo zdaj ratalo kaki bol obiskan čvek zorganizirat................ japajadeuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.10.2008 15:03:40   
kekec in mojca
Bo, bo... samo počitnice naj bodo mimo!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.10.2008 15:26:19   
majar.
sem dobila malo odmorauser posted image

a res, taki navihančki so vaši mali, da še zvečer nebi spali??? naša mala je pa tako pridnauser posted image vsak dan pred polnočjo zaspi in se zbudi zjutraj ob 9ih, 10ih.
se vsaj spočijem, ker je pa čez dan nenormalno zahtevna. po 4 urce na dojki, če je treba potem pa še masaža

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.10.2008 15:43:56   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: AndrejaLana

...je čudno zunaj...je pa nad Pekrsko gorco tak lepa mavrica...

Ja, tu je tudi bila pri nas sva jo z Latašo slikale .

A aaa. ., pri meni na pobrežju tudi user posted image , a ste ve vse s pobrežja? user posted image , al je zdaj celi maribor pod pekrsko? user posted image  
Midve z nečakinjo pa sva jo posnele...

Lyra- dobrodošla spet med nas, in svaka čast, da ste na ziziki!!! user posted image  user posted image  user posted image

Pandica- vošči mamici v mojem imenu user posted image , Prav danes ma rojstni dan?

Punce a mislite da nam bo zdaj ratalo kaki bol obiskan čvek zorganizirat................ japajade

Bi že lahko končno, ne? user posted image

Študentka- dobrodošla! user posted image

K&M- lepo da ste uživali na "morju" user posted image ....Saj veš kaj mislim o Portorožu...
Misliš da bi moja tašča mela kaj proti, če gremo tud mi v akcijo z lucijo....eh v  lucijo z akcijo...user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Eh...mene pa danes zabava branje odprtih tem ,ene ribe05...Crkneš........Ste zasledileuser posted image   user posted image  user posted image
Vrtnica- tebe je tud nasmejalo ?

Nič lepo bodite...moja Taja aja...jaz grem še malo likalnik gonit...pol pa ko dragi pride bomo pa morali spet malo ven...nečakinj darilo kupit...ma rojstni dan...user posted image
In bomo v soboto tud mi z velikooooooooo žlico jedli Pandica!user posted image

Čao mačke in bejbiji!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.10.2008 16:02:17   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Eh...mene pa danes zabava branje odprtih tem ,ene ribe05...Crkneš........Ste zasledileuser posted image   user posted image  user posted image
Vrtnica- tebe je tud nasmejalo ?

Ja, da pop.... Enim je očitno dolg časuser posted image

Studentka dobrodošlauser posted image .

Ja, nekam je zaživela ta temauser posted image  o srečanju pa nebi rajeuser posted image .

Mi je cuker padu, se bašem z čok. keksiuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.10.2008 16:20:43   
studentka
sem prevec padla v branje in zažgala celo kosilouser posted image . Hvala vsem  za dobrodošlico...
no, da nekaj povem o nas...smo s teznauser posted image , stari bomo kmalu 5 mesecev (v torek :)...in je naša lumpa vsak dan polna novih fint. Je pravi dobrovoljček...zato pa ima težave preden zaspančka. Je pa prava mala klepetulja že...pa z nogami brca 100 na uro, pa voziček imamo tud za okras...trenutno je kenguru njen najboljši prijatelj :) Ne vem kaj bi še napisala...No itak morem it, ker se hoče
cartat :))).

lp

Lepa kot bi prišla iz raja (4.6.2008) rodila se nama je Naja :).

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=10367&hash=97f5e11af53517d93814d9a6d0a2bdae

Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.10.2008 17:01:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: studentka

sem prevec padla v branje in zažgala celo kosilouser posted image .

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu studentka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.10.2008 17:03:08   
arabela*
kaj samo mene danes internet zabava? Mi sto let strani odpira,sem že skoraj p.......zravenuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.10.2008 19:52:59   
kekec in mojca
Pri meni dela normalno.

Čmrlika, veš da sem pomislila na tebe in tvojo taščico... user posted image Po moje bi bla pa prav srečna, če bi njen sin tam doli okol hotela vandral. user posted image user posted image user posted image Saj se lahko izgovoriš, da je v hotelu boljše, ker lahko daš ključ od sobe kar v denarnico (vrata se odpirajo s kartico, kar se našemu malemu zdi še posebej fensi user posted image user posted image user posted image ).

Midva z user posted image sva pa danes sama domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... no, ne glih sama, saj imava še najmlajšega, ampak to je glih, kot da ga ne bi imela, ker že spi.

Sem se malo prej hecala, da naj reče tašči, da nas bo ob našem naslednjem obisku že pet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.10.2008 20:05:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Midva z user posted image sva pa danes sama domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... no, ne glih sama, saj imava še najmlajšega, ampak to je glih, kot da ga ne bi imela, ker že spi.

ups,to pa zna bit nevarnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.10.2008 20:11:26   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Verjemi, tudi bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.10.2008 20:27:29   
arabela*
user posted image si pa opasnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.10.2008 20:29:18   
arabela*
Se mi zdi,da znamo zdaj bolj cenit te "samske"trenutke in jih tudi bolj konkretno izkoristituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.10.2008 21:15:10   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

user posted image user posted image user posted image Verjemi, tudi bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooo vroče bo, kajneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.10.2008 21:19:52   
Vrtnica79
Dajte mi punce povejte- ste že vse dobile odločbe za dohodninouser posted image  Danes je baje zadnji dan ki naj bi jih prejeli. Jaz pa še vedno nisem dobila ničuser posted image . Kam naj se obrnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.10.2008 21:50:02   
Vrtnica79
................... in vse tiho je bilouser posted image user posted image user posted image . Dobro K&M  je oproščeno, kje pa ste ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.10.2008 21:55:50   
botrca
Kako odločbo user posted image  Od lani?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.10.2008 22:00:50   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ja sem ji celo odgovorila na prvo vprašanje ampak, hvala bogu so druge hitro opozorile na njo in sem nehala pisat. Zanimivo ni kaj user posted image .

Srečanje user posted image user posted image user posted image , ni šans. Jaz, vrtnica79 in koala sigurno pridemo druge boste pa imele izgovore user posted image user posted image user posted image .

Zlikala sem dopoldan vse, zdaj imam vsaj 1 mesec mir user posted image user posted image user posted image .

Grem zdaj spat, ker na tv ni nič pametnega.

Lahko noč vsem user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.10.2008 22:05:47 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.10.2008 22:01:47   
Vrtnica79
Ja, dohodnina za leto 2007user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.10.2008 22:02:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Dajte mi punce povejte- ste že vse dobile odločbe za dohodninouser posted image  Danes je baje zadnji dan ki naj bi jih prejeli. Jaz pa še vedno nisem dobila ničuser posted image . Kam naj se obrnemuser posted image

Jaz bi na tvojem mestu kar na davčno poklicala in vprašala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.10.2008 22:05:12   
Vrtnica79
Ja, zgleda so me pozabiliuser posted image  Bom poklicala tja, pa vprašala kaj se grejo bandauser posted image . Ko pa moreš kaj plačat pa se takoj oglasijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.10.2008 22:06:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ko pa moreš kaj plačat pa se takoj oglasijo.

Prav imaš.

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.10.2008 22:07:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.10.2008 22:09:12   
botrca
Ne vem kaj sem zašuštrala pri pisanju, popiz.... včasih ko me računalnik ne ubogauser posted image user posted image user posted image .

Saj boste vseeno prebrale, kajneuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.