|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
22.10.2008 14:38:14   
kekec in mojca
Vrtnica, mislim, da bomo šli, če ne bo kateri od njiju spet zbolel.

HB, ni več driske! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.10.2008 15:46:56   
koala
Vrtnica zmenjeno. Se slišiva za šetnjo, jutri sicer ne, ker so se sorodniki napovedali pa ne moreva od doma, mogoče v petek? Se slišiva.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.10.2008 19:11:17   
*bubi*
Pri suhem držačem kašlju dajte še malo zrak navlažit ali pa kako parno inhalacijo vžgat. Poleg slezovega sirupa seveda.

Jaz dam bubiju v obupu tudi Panatus sirup.

Ampak ni ga čez inhalator user posted image  Sva danes sredi noči skupaj v dnevni inhalirala, ker nič več ni pomagalo.

Pa tudi jaz upam, da je najhujše mimo, ker je kriza takole.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.10.2008 19:11:56   
*bubi*
Aja, bubi ima jutri sistematskega pri treh letih. Me prav zanima, kako bo sodeloval. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.10.2008 19:18:26   
kekec in mojca
Bubi, poročaj! Mene tudi zanima. Pozdravite se!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.10.2008 20:46:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, bubi ima jutri sistematskega pri treh letih. Me prav zanima, kako bo sodeloval. user posted image

da nebo tako kot Aneja,ko je bila še enkrat pozvana,ker ni resno jemala tegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.10.2008 21:15:39   
kekec in mojca
Ko sem šla s Kekcem na sistematskega, sem doživela šok iz strani ene mamice, ki je bila tako živčna in se tako zdirala na svojo punčko, da je meni šlo na jok.

Pa da ne boste mislile, da sem občutljiva na te zadeve, sploh ne, tudi Kekec jih sliši, če ga kaj polomi - ampak to je bilo pa višek.

Tak da se ne sekirat, če so otroci ponovno pozvani na sistematskega.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.10.2008 21:42:27   
Vrtnica79
Koala, zmenjeno se še slišivauser posted image . Kje bi pa šetala? Se nama katera pridruži?

K&M user posted image user posted image user posted image  držim pesti da ostane tako kot je!

Bubi vso srečo na sistematskemuser posted image . Lataša je kar dobro sodelovala, tako da sma zrihtale sprveuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 908
22.10.2008 22:10:39   
*bubi*
Eh, bubi spet kuha user posted image  Tak da bo jutri kar resen obisk pri P.

Glede sistematskega pa pravzaprav ne vem - verjetno naju bo itak še posebej poslala k psihologu in zobozdravniku user posted image  Pa ne vem, če kar jutri al kak to gre user posted image

Drugače pa naša P itak ne dela po tistih testih, kao kaj mora otrok znat in podobno. Pa bog ne daj, da bo moral kaj narisat jutri, ker bo same čičke čačke ustvaril user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.10.2008 23:19:37   
kekec in mojca
Kolikor se ne spomnim, naš ni risal nobenih slik. Samo ravno črto se mi zdi, pa plus. Še to ob vodenju.

V glavnem, brez skrbi, tvoj Bubi je pameten in lepo razvijajoči se fant. Pa dret se tud zna, sploh če je moj Kekec zraven. user posted image Takrat ju slišijo na drugo stran Pohorja.

Pozdravite se, čimprej.

Pandica, kako je z vama?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.10.2008 23:37:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pandica, kako je z vama?

Hello user posted image

Hvala, sicer malo boljše, danes vsaj več take vročine ni imela in je že bila malo boljše.
Ju3 pa itak imava kontrolo pri P pa bom videla kaj bo rekla. Upam, da ji res gre na boljše, ker mi nič ni fajn, ko je taka bogica. Pa vi Kekci kako ste?

Vrtnica79   ja, vam je fajn za šetanje, ko ste iz centra. Te pa mi povej kje naj ( brezplačno ) parkiram avto pa se vam rade volje pridružim, če bo mala ok.
Ali pa prišetajte do mene pešake user posted image user posted image itak mi obljubljaš že 100 let, da boš prišla na kafe pa imaš vedno nek izgovor... ja ja, poznamo take finte...

Bubi   fajn zrihtajte ju3 na sistematskem, pa ne se jezit na malega bubija user posted image   tam, ker nikoli ne veš kje te gleda in posluša K&M  user posted image

Koala  kak ste pa pri vaši hiši?

Saraya   kak je mala miška? Pridna in lepo raste?

Čmrlika   kje spet hodiš ti?

Trnjuljčica   kaj imaš že priprave za na morje? Saj se mi prav zdi, da vi tut greste, ne? Me malo že spomin daje user posted image user posted image emšo naredi pač svoje... user posted image

Botrca  kje pa se ti skrivaš? 

Sem še katero pozabla? Če ja, se ji opravičujem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 911
23.10.2008 0:14:04   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Čmrlika   kje spet hodiš ti?

Njo še midva z malim princem ne vidiva, pa smo praktično sosedi... Midva sva zgodnja (če se 9 ali 10 ura sliši zgodajuser posted image ), oni dve pa pozni ( takrat midva greva že proti domu...user posted image ). Pa grem v trgovino, na user posted image , pa sprehod, pa v njen blok buljim...user posted image

Trnjuljčica   kaj imaš že priprave za na morje? Saj se mi prav zdi, da vi tut greste, ne? Me malo že spomin daje user posted image user posted image emšo naredi pač svoje... user posted image

Ja pranje in likanje.
Pa ni morje... Toplice... Saj veš, emšo...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
23.10.2008 0:25:50   
Pandica
trnuljčica   veš kaj še mi povej, me pač zanima, ker sem radovedna...

Kako ti spedinaš še psa, ko si recimo sama z user posted image doma? Kak ga pelješ na sprehod lulat in to... ok, če je lepo vreme še gre verjetno...pol greš kar z malim skupaj ven, ne?
Kaj pa, če je dež in mora pes lulat? Radovedna pač...

Lepo se imejte v toplicah, uživajte user posted image user posted image user posted image

Kdo pa bo user posted image   čuval? Evo, spet "problem", ker ne smejo v toplice naši ljubljenčki user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
23.10.2008 0:54:07   
Pandica
Grem še malo frende pogledat, so se glih začeli.

Nočko

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 914
23.10.2008 7:14:57   
kekec in mojca
Uuuuuuuuuuu, tale slikica mi je pa polepšala dan, Pandica!!! Me kar radovednost baše,kaj se skriva pod rjuho. user posted image user posted image user posted image

Midva s tamalim sva pa že skoraj celo uro gor... zdaj, ko bo pa zaspal, se bo pa veliki zbudil. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 915
23.10.2008 7:18:39   
kekec in mojca
Bubi fajn zrihtajte ju3 na sistematskem, pa ne se jezit na malega bubija tam, ker nikoli ne veš kje te gleda in posluša K&M

Če punčka ni v roku 10 minut bila - pred sestrami - vsaj trikrat udarjena, pocukana za lase in ušesa, potem pa ne vem, kaj naj. Da triletno punčko zmerjaš s takšnimi besedami, kot jo je ona (teslo, idiot...), potem verjemi, tudi ti bi si jo zapomnila, jo gledala in poslušala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.10.2008 8:14:35   
botrca
Dobro jutro, Pandica tu sem nikamor nisem in ne bom pobegnila, le da sem včeraj šla spat malo prej kot ponavadi ker sem ful utrujena to družinsko življenje te kar izčrpa.

Jaz čakam, da se zmenite ki se dobimo ker res je čas da se vse odzovete da res naredimo eno fajn srečanje.

Vrtnica79 narediva vabila ostale pa pošljite naslove, user posted image user posted image
Grem pit user posted image pa Jana nahranit.

Povejte mi, tiste ki kupujete, kaka je razlika med Pampers4 in Pampers4+,ker ne vem a bi šla na 5-tko pa sem videla da obstaja tudi 4+ pa mi ni bilo jasno v čem je finta. 
papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 917
23.10.2008 8:22:21   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Povejte mi, tiste ki kupujete, kaka je razlika med Pampers4 in Pampers4+,ker ne vem a bi šla na 5-tko pa sem videla da obstaja tudi 4+ pa mi ni bilo jasno v čem je finta.
papa

Jaz nisem opazila bistvene razlike v velikosti, bubiju so bile obojne OK do konca. Sem pa kupovala 4+, ker jih je več v paketu.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.10.2008 10:55:51   
koala
bubi pozdravi se.

Vrtnica, jaz sem imela v mislih park, samo če bo tako bljak vreme, pol vrjetno ne. No, se slišiva.

Pandica, jaz če grem v center pustim avto v Europarku, pa jo mahnem peš čez titovca, ena varianta pa je še tam za tretjo gimnazijo, včasih se kaj najde.

K&M, jaz bi se tudi zjokla če bi videla kaj takega, pa vrjetno bi tej mamici tudi kaj povedala. Boga pupa. A šibate na morje?

Nisem vedela

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.10.2008 11:05:09   
arabela*
dobro jutro punceuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.10.2008 11:28:50   
trnuljčica

trnuljčica   veš kaj še mi povej, me pač zanima, ker sem radovedna...

Kako ti spedinaš še psa, ko si recimo sama z user posted image doma? Kak ga pelješ na sprehod lulat in to... ok, če je lepo vreme še gre verjetno...pol greš kar z malim skupaj ven, ne?
Kaj pa, če je dež in mora pes lulat? Radovedna pač...

Lepo se imejte v toplicah, uživajte user posted image user posted image user posted image

Kdo pa bo user posted image   čuval? Evo, spet "problem", ker ne smejo v toplice naši ljubljenčki user posted image

Ma ti si pa res radovedna... To bi bil skoraj pogovor ob user posted image ...user posted image user posted image user posted image Saj vem, da si v službi...

Evo sami smo bili v cel petek + soboto dopoldan, pa cel ponedeljek+ torek dopoldan pa celo sredo + četrtek dopoldan. Zdaj pa računaj, koliko nismo bili sami (cel pomeni 24 ur)... Druge dneve je bil samo 8 urni delavnik. He, he...
Ja nič peljem oba ven v vsakem vremenu. Glede tega res ne kompliciram... Pač dežna prevleka gor in to je to... Pa dvomim, da bi not čepela tudi, če ne bi imela psa... Sem mnenja, da mora otrok ven vsaj 1x dnevno. Pa mi ga v slabih časih, ko je jokal po 6 ur dnevno, kot bi ga iz kože dajal, in je bil še "najboljši" zunaj celi dan, ni uspelo niti prehladiti...

user posted image lahko gre celo v določene hotele v portorožu, Opatiji... Se najde... Le da midva tega ne koristiva razen, če nimava varstva za user posted image . Če ga nima tašča, ga čuvajo moji. Ata je stalno doma.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
23.10.2008 13:26:37   
*bubi*
Končno malo miru user posted image

1. del sistematskega smo dali skozi. Bubi ima 14,9 kg in 99 cm user posted image user posted image user posted image  Pa še en kup raznih mer user posted image

Drugače pa dihala niso OK, je dobil atb in kar pošteno terapijo inhalacij user posted image . Dokler vsaj v bolnico ne rabi it, bomo že user posted image  v torek ima spet kontrolo. Hec pa je, da je čisto dobro razpoložen in prav navihan user posted image  Če ne bi bilo moža doma in babice, ki ful pomaga, res ne vem, kako bi user posted image

danes ga za spremembo še bubika biksa s spanjem. Sem bila prepričana, da bo to rundo 3 ure koma - ja pa ja, točno pol ure user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 922
23.10.2008 14:25:19   
Vrtnica79
hEJ,

Bubi, no pa si se rešila sistematskega. Joj, pa spet so AB v igriuser posted image . No, upam da bo čimprej boljeuser posted image .

Koala, če bo tako kot danes pa lahko v Evroparkuuser posted image . Kdaj pa misliš prit? Okoli 11, 12user posted image

Pandica, parking v Evroparku, pa tam pri Kamniškem drevoredu, pri Lidlu na Gosposvetski,.............. a maš dovoljuser posted image user posted image user posted image

Aja, sem vam pozabila povedati

LATAŠA danes praznuje 7. roj. dan user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.10.2008 14:32:59   
koala
Lataša vse najboljše, veliiiiiiiiko zdravja in razigranih ur. Pa dobro tortico.
Vrtnica pol pa v Europarku kdaj tebi bolj paše, meni je v bistvu vseeno.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 924
23.10.2008 15:14:35   
Čmrlika
Ja, lepo!

No, tisto poudarjeno zgoraj pa tako. To je čar mamic z enim otročičkom da si lahko jutra vzamete na izi. Me ko imamo 2 pa ni več tako lahko, pa še pol popoldan ponavadi vedno kaka obveznost. Tako da rana ura- zlata ura (čeprav bi jo včasih kar v steno zabrisala ).

user posted image  ha ha...verjetno ja...sej jaz bi...samo pri meni si Taja vzame na izi...user posted image
po eni uri pa pol ko vstanema ona že veselo nina spet...user posted image  no takrat sem pa jaz na kavi....

Janey- upam, da je kaj bolje z vama? user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

zato ker me maš na ignor spet te ni bilo........ ti, ti, ti,............
to pa ni res! Lahko me drugič pokličeš... pa če se vedno tak zgodaj zmenite pa neki daleč za mojo peš hondo

Če se zmenijo in jaz pridem, te oz vaju lahko poberem z avtom.

E. to bi blo ful super, ker do pod pohorja, pa take varjante, pa mi res ni za hodit peš...user posted image  te moram tak sredi noči vstat da pridem do desetih...user posted image

Čmrlika kje spet hodiš ti?

evo ,že delam domačo nalogo...user posted image

Čmrlika kje spet hodiš ti?

Njo še midva z malim princem ne vidiva, pa smo praktično sosedi... Midva sva zgodnja (če se 9 ali 10 ura sliši zgodaj ), oni dve pa pozni ( takrat midva greva že proti domu... ). Pa grem v trgovino, na , pa sprehod, pa v njen blok buljim...

dRUGIČ PA NE BULJIT,user posted image PA TELEFON V ROKE VZET, ajde kdaj mata spet čas, častim kavo tokrat jaz...user posted image  Še katera? Zgoden bit, pa sem razložila zgoraj...po Tajino ne ide user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......