|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
1.10.2008 8:53:01   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Al pa jo v svojo posteljo preseliš. user posted image user posted image user posted image

Ja, mojega pa v otroško sobo. Pa še gori bo lahko spal, če mu bo Lataša pustilauser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 576
1.10.2008 9:02:29   
Janey
jutro

danes nas pa sonček zgleda nebo nič greluser posted image
je blo tak prijetno toplo.
mi gremo pa danes na sestanek za plavanje in naslednji teden že začnemo. hip hip hurauser posted image user posted image user posted image komaj čakam, res. jaka je tak nor na vodo, da je to noro in da bi ga tega prikrajšala bi bila res neumna, plus tega se je pa še babi ponudila da plača, tak da....jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi spet zelo slabo spimo ponoči, spet tudi jemo ponoči...mah naj gre vse nekamuser posted image

naslednji teden gre v svojo sobo..če nebo nič bolš bom pač na tleh spala tammuser posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 577
1.10.2008 9:03:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Al pa jo v svojo posteljo preseliš. user posted image user posted image user posted image

Ja, mojega pa v otroško sobo. Pa še gori bo lahko spal, če mu bo Lataša pustilauser posted image user posted image user posted image .

Saj pri nas je zdaj približno tak user posted image user posted image user posted image

Zvečer še gre vsak v svojo posteljo, user posted image  pa na kavč pred TV. Zjutraj pa imam ponavadi družbo bubija in bubike v spalnici user posted image
user posted image  pa v bubijevi postelji pristane, ker je samo tam plac user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 1.10.2008 9:04:14 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 578
1.10.2008 9:26:33   
Janey
sonček jeeee

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.10.2008 9:31:08   
koala
Janey, moj je straejši pa še vedno je ponoči, kaj češ. Sploh zadj ko mu zobki rastejo.

Čmrlika jaz imam danes in jutri čas za kafe, če hočeš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.10.2008 9:38:50   
Janey
koala sej ni panike, samo zdaj kaka 2 meseca ni jedel ponoči. danes sem mu dala ko je že ful kričal to zvezdico ko poje in projecira na steno gor in se je ful umiril, tak da pomoje ni lačen, ampak je, da pač jeuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.10.2008 13:42:16   
Čmrlika
Čmrlika jaz imam danes in jutri čas za kafe, če hočeš.

Ja z veseljem bi...sem zdaj komaj vidla sva se potepali, da sem čim več zunaj ...ker mene kuha,mam vročino, poln nos...atija ni od tega sem menda še najbolj bolana...user posted image  grem zdaj malo k taji ležat, je zaspala...user posted image
Povej, kdaj in kje ti paše, lahko tudi popoldne če si za to...upam samo da me ne zvije še bolj...
Še katera?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 582
1.10.2008 14:01:07   
koala
Popoldne pa imava že drug randi

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 583
1.10.2008 15:28:43   
trnuljčica
Čmrlika daj se ti raj pozdravi.  Pod kovter, ko Taja spi...Potem te pa častim...
Moj mali je bil tudi sedaj 2 dni prehlajen... Danes pa je nos ok. Upam, da tako ostane...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 584
1.10.2008 15:31:24   
trnuljčica
Km  a to, da se je DM zmotil in mu poslal črnega ne pali... Kaj pa če kakšni lik iz blaga, ki mu je všeč gor zašiješ- recimo rdeč avto... No, saj ne vem kaj je trenutno in pri štirih.user posted image user posted image Moj pet let star nečak obožuje spidermana.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
1.10.2008 17:05:14   
arabela*
pozdravljene.
Da se vam še pridružim na tej temi,sem jo komaj sedaj zasledila.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 586
1.10.2008 17:18:03   
kekec in mojca
Kaj pa če kakšni lik iz blaga, ki mu je všeč gor zašiješ- recimo rdeč avto...

Ej, to je pa fuuuuuuul super ideja! Bom Strelo Mekkvin gor našila al pa Žiga Živca, pa bo!

Sem pa dobila drugo barvo, tako živo zeleno in je res lep sedež. Ko sem doma kasneje (ko je bil sedež že zdavnaj naročen) tamalemu pokazala in ga vprašala, kaj pravi o taki barvi, je kar zajel sapo in zavpil: "Vaaaaauuuuu!"

Zdaj pa moram razmislit, kam ga bomo pospravili do konca decembra.

Neposredna povezava do sporočila: 587
1.10.2008 17:18:20   
kekec in mojca
Saraja, dobrodošla še tu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
1.10.2008 21:42:37   
*bubi*
Da se vam še pridružim na tej temi,sem jo komaj sedaj zasledila.

No, fajn. Zdaj moramo samo še user posted image  iz "našega paketa" sem zvabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
1.10.2008 21:45:43   
*bubi*
Mojca, sem ravno videla na strani BC, da obstaja letna prevleka za ta sedež v treh barvah user posted image

Meni se namreč zdi grozno, da je letna prevleka v temno modri oz. črni barvi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
1.10.2008 23:40:32   
Pandica
Saraya  praviš, da nisi vedla, da me tu klepetamo? user posted image  user posted image

Jaz sem pa danes po dolgem času pogledala en cel film v miru. Zali sem sicer še dala svečko proti bolečinam pred spanjem, pa prej ob 22h je dobila še AB, pol pa spet ob 6h zjutraj. Gre pa ji že na bolje, hb user posted image

Vrtnica   te pa mi še povej ti, ko vse veš user posted image   kaj pomenijo one ikone, ki jih imamo pod svojim albumom narisane? Nek srček, pa še 2 sta. Joj, toti albumi so pa res zdaj tak smotani user posted image   a ni bilo prej boljše?

K&M  prinesi k meni avtosedež, ti ga bom jaz "skladiščila" user posted image do decembra, če nimaš placa user posted image
Mi ga zdaj hb imamo. Samo pa mi tut nekaj ni jasno. Kje sem prej imela vse te stvari v tistem majhnem stanovanju? Če imamo celo hišo podkleteno in spodaj v "kleti" vse polno, pa gori na podstrešju tut  user posted image S tem, da še ima Zala zdaj svojo sobico user posted image in so njene stvari vse tam user posted image ( no večinoma morem rečt user posted image )

bubi  ja, meni je tut čisto mimo, da imajo letno prevleko v temno modri in črni barvi, samo še je tut bela. Govorim za avtosedež Maxi Cosi. Ni pa nobene "punčkaste" barve za letno prevleko user posted image slaba izbira za moje pojme, glede na to kakšno izbiro in paleto barv imajo pri sedežih.
No, še dobro, da sem dobila Happy Flower barvo sedeža, ko sem ji ga kupovala. Mi je bila najbolj všeč. Čeprav se še vedno vozima v jajčki, še ima dovolj prostora in je še ni prerastla. Sedež pa še vedno čaka na začetek vožnje user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.10.2008 8:42:58   
Janey
jutro

jaz moram danes v mesto, če bo kera za kako kavo

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.10.2008 9:26:59   
*bubi*
Govorim za avtosedež Maxi Cosi. Ni pa nobene "punčkaste" barve za letno prevleko

no, za ta največji sedež pa obstaja še turkizna user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.10.2008 9:55:19   
Janey
a ni nobena za kavo? pol pa ničuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.10.2008 10:54:04   
kekec in mojca
Dobro jutro. Komaj sem vstala. Drugič danes. Prvič pa ob pol šestih.

Ampak danes je Tine poskrbel za pravo presenečenje: dobil je svoj prvi zobek. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.10.2008 10:59:56   
willma

Dobro jutro. Komaj sem vstala. Drugič danes. Prvič pa ob pol šestih.

Ampak danes je Tine poskrbel za pravo presenečenje: dobil je svoj prvi zobek. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
2.10.2008 11:05:33   
willma

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a ni nobena za kavo? pol pa ničuser posted image

Če komaj zdaj vidim user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.10.2008 12:27:10   
*bubi*
dobil je svoj prvi zobek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
2.10.2008 15:19:45   
trnuljčica
Bravo mali Kekecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.10.2008 15:28:24   
arabela*
bravo kekec za zobekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?