|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
29.9.2008 19:34:49   
koala
Boga Zala, ja uhice pa znajo res zelooooooooooo bolet. Čimprej se pozdravi pikica mala.

Vrtnica, hvala pa super da se Lataša bolje počuti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.9.2008 20:19:38   
Janey
čer babike
fajn je bilo z vami čvekat danes, upam da se ponovi

K&M upam, da sta se napapcala kot je trebauser posted image

willma tvoja baba je že tak velika, sem jo imela v spominu kot malo miniko zdaj pa je že taka baba, kak rastejo ej, sej ne morem verjet.

frutka tvoja prinčipesa je pa taka lepotička, pa še tak lepo je bla zrihtanauser posted image kot za na zmenekuser posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.9.2008 21:47:42   
Vrtnica79
Pandica user posted image  za Zalo. Saj bo bolje zdaj ko je dobila zdravila.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.9.2008 22:17:41   
kekec in mojca
pa še tak lepo je bla zrihtana kot za na zmenek

Valda, da se je morala zrihtat za mojega Tineta. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.9.2008 22:18:05   
kekec in mojca
Pandica, kako je Zala?

Neposredna povezava do sporočila: 555
29.9.2008 22:24:07   
Čmrlika
Zakaj se ni nobena spomnila name in mi poslala sms da se dobite? user posted image  
No pa drugič...
Pandica- naj  se Zala čimprej pozdravi! user posted image user posted image user posted image
Sem dala album gor, kot sem obljubila, nekaj slik pa še bom ko ati potegne dol s kamere. Me pa ti  RR albumi zdaj jezijo...bedasto je vse skupaj...nič mi ni jasno, pa jezna sem ker so naenkrat vsi moji albumi javni, in ne vem kje se sploh zaklenejo zdaj? user posted image user posted image user posted image
Trnuljčica- a sma midve ziher tak blizu doma kot v resnici sva? user posted image  pa kak nikoli ne naletiva ena na drugo? user posted image Očitno sta vidva bolj zgodna... midve pred pol enajsto zdaj nikol ne prilezeva ven.

Se bova morali kar zmenit kdaj se dobiva, po mogoče še katera prileti...user posted image
Ko že imajo take varjante za lokacije, pa ko se ne znajo zmenit, ...user posted image
kaj če bi še kdaj na pobrežje zavile, ha? user posted image

Nič tolko od mene, moja dva lubeka tak drnjohata da me kar vleče k njima...
Mirno nočko vam in vašim user posted image
LN!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 29.9.2008 22:25:42 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 556
29.9.2008 23:44:23   
Pandica
Oj mamčice

Čez dan zdaj moja miška rabi 24 urno animacijo, ko je bubana, je taka sitka in joka...

Hvala vsem za pike poke in lepe želje user posted image   upam, da bo res pomagalo.

Kako ste se imele na srečanju? Hitro malo poročajte...

K&M  kakšne probleme imata z malim pri dojenju? No, karkoli že je upam, da vredu porihtata.

Vrtnica79  a tvoja Lataša pa že zdaj "bluzi" v šoli user posted image   in se dela "kao bolano" ? user posted image
ko pride domov pa je vse vredi in nič več trebušček ne boli ja itak user posted image user posted image

Koala  ja, žal se danes nisma mogli videt, nama ni bilo uspojeno user posted image
No, saj, ko bo miška zdrava pa se vam kaj pridružima user posted image
Samo kaj, ko še ve imate vse tak "male" bebice, moja pa je že tako "velika", da že moram letat za njo in niti kavice ne gre spit v miru user posted image

Samo res je, ko živo srebro. Vstaja, hodi ob opori kaj pač najde, pleže in ne vem kaj še vse dela user posted image   sem par dni nazaj zlagala posodo v pomivalni stroj in mala frajerka pride do mene in se mi vsede gor na on dekl od pomivalnega, ko je bil valda, da dol, ko sem jaz not dajala posodo ne... user posted image   pa za pop izdit ( sem mogla tak napisat, drugače mi cenzurira user posted image ) ...kak sem se ji smejala, kaj se še nebo spomnila user posted image

Čmrlika   full lepe slikice, sem jih takoj šla pogledat user posted image
Taja je že prava "baba" sploh nič več dojenčkasta user posted image   full je že velika pupika.

To z albumi  zdaj pa je res eno veliko srauser posted image
Jaz tut nič ne vem, kje zaklenit in kako delat zdaj z tem...joj, če katera ve naj bo tako dobra pa nam kaj napiše...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 557
30.9.2008 7:28:32   
kekec in mojca
Čmrlika, smo vidle, da špijuniraš tu gor, pa smo mislile, da veš za srečanje! Kaj spet nič nisi brala za nazaj?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.9.2008 8:30:23   
*bubi*
Sem dala album gor, kot sem obljubila,

user posted image user posted image user posted image  Vi pa ste se imeli res lepo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.9.2008 9:11:31   
Vrtnica79
Jutro,

Čmrlika- lepe slike. Se vidi da ste uživali. In zakaj te nobena ni obvestila- ti ke že K&M povedala. Sem tudi jaz mislila da si videla ko smo se pogovarjale.

Pandica- to z albumi pa je zdaj tak. Če imaš javen album lahko dostopajo do njega itak vsi. Če pa si ga hočeš zaklenit pa ni več gesla ampak si moreš nastavit "samo jaz". Če pa želiš da album vidijo določene osebe pa jih moreš dati med "prijatelje". Upam da razumeš kaj sem mislila. Je tak komplicitano zdaj to.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.9.2008 9:18:12   
Vrtnica79
Aja, sem pozabila nekaj vprašat. Danes kooončno dobimo nadstropno posteljo. Kaj katera ve če se še kje dobiljo take zaščitne mreže. Pa ne mislim one ograjice, take prav mreže ki se napnejo čez cel spodnji del postelje.

Ker namreč me je strah da nebi Vana dol padla. Tista ograjica pa ni čez celo posteljo. Pa ne me zdaj čudno gledat zakaj nočem imet več kinderpeta. Saj bi ga še rada imela, samo zaradi prostorske stiske ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 561
30.9.2008 9:33:08   
kekec in mojca
Vrtnica, mi imamo na 190cm postelji ograjico od Brevija, dolgo 150 cm. Ni šans, da bi padel dol, ker potem pa se mora res hudo hudo premetavat in plazit.

Dobiš jo v pikapolonici.

Neposredna povezava do sporočila: 562
30.9.2008 9:57:25   
Vrtnica79
Aha, če tako praviš. Samo me je vseeno strah za tisto luknjo ob robu? Saj če nebom našla nič drugega bom šla po to.

Kako pa je z odstranitvijo te ograjice? Gre lahko gor in dol ali je fiksno pritrjena na posteljo?

Neposredna povezava do sporočila: 563
30.9.2008 10:55:32   
Čmrlika
Čmrlika full lepe slikice, sem jih takoj šla pogledat
Taja je že prava "baba" sploh nič več dojenčkasta full je že velika pupika.

Hvala, bo ji počasi v glavo stoplo, ji vsi to govorijo...Kaj čem ne, po atiju bi ti rekla, ha? user posted image  v nedeljo smo moj rojstni dan praznovali in je moja mami potegnila ven moj album...user posted image  je sašo kot iz topa vstrelil, glej jo ista je kot ti...user posted image  , no, do zdaj so vsi pravli da je njemu podobna, on pa je le le molčal, do nedelje...user posted image

Čmrlika, smo vidle, da špijuniraš tu gor, pa smo mislile, da veš za srečanje! Kaj spet nič nisi brala za nazaj?

ne nisem, ni blo časa, sem pašpijunirala, - a temu se zdaj tako reče? user posted image  , včeraj zjutraj brzinsko, ko sem videla, sem bla pa že zmenjena...user posted image  drugače bi kar vletela, te pa me naženite, če upate...user posted image

Sem dala album gor, kot sem obljubila,

Vi pa ste se imeli res lepo

Ja res, bilo je krasno nepozabno, prvi pravi dopustek z najino srečo! user posted image

Čmrlika- lepe slike. Se vidi da ste uživali.

Hvala, res smo, nabolj pa moj mala ribica...user posted image

Čakam da se zbudi, upam, da ne bo tud ona bubika postala, sašo je že prebolel glavni prehlad, mene pa je včeraj začela zategovat, danes pa sem se zbudila z bojlerjem namesto glave...user posted image  
uf, pa še lubi gre ponoči na službeno pot , bova same prvič odkar se je Tajči rodila, meni pa itak že zdaj kriza...kako bo to...ker tega ful ne prenašam dobro...v nosečnosti me je čisto iz ritma metalo...user posted image user posted image user posted image ...potolažite me, rečte da se dobimo kje na čveku, povabite se k meni na obisk, samo da mi hitro mine...user posted image  prespala verjetno nobena ne bi pri meni, ha? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
30.9.2008 11:49:10   
koala
Čmrlika vem kako ti je, jaz sem prvič sama z malim ostala, ko je bil star 5 tednov, sem mela ful krizo. In ja lahko se za kak kofe zmenimo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
30.9.2008 15:40:47   
*bubi*
uf, pa še lubi gre ponoči na službeno pot , bova same prvič odkar se je Tajči rodila, meni pa itak že zdaj kriza...

Saj bo vse OK, čmrlika user posted image  Za kako dolgo pa gre?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 566
30.9.2008 15:45:13   
Čmrlika
uf, pa še lubi gre ponoči na službeno pot , bova same prvič odkar se je Tajči rodila, meni pa itak že zdaj kriza...

Saj bo vse OK, čmrlika Za kako dolgo pa gre?

Ma na kratko...user posted image  dve noči...v četrtek zvečer bo že doma user posted image , saj bova preživeli, edino če pa mene še bolj ta prehlad zvije, pol pa sem ga oplela...user posted image  čist sem zanič danes, res upam, da še taja kaj ne fašeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 567
30.9.2008 15:45:50   
Čmrlika
In ja lahko se za kak kofe zmenimo.

ja..sem takoj za to...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 568
30.9.2008 15:47:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Aha, če tako praviš. Samo me je vseeno strah za tisto luknjo ob robu? Saj če nebom našla nič drugega bom šla po to.

Kako pa je z odstranitvijo te ograjice? Gre lahko gor in dol ali je fiksno pritrjena na posteljo?

Bubi ima tudi to ograjico na 200 cm postelji. Ograjico sem dala čisto do vrha pri glavi, tako da je luknja pri nogah. Tam lepo sam dol spleza.

Mene bi bilo bolj strah, da bi preko padla, je le stara Vana manj kot leto. Saj med spanjem ne more, ko se zbudi, pa bi lahko poskusila vstajat ob tej ograjici. To se mi zdi kar malo prenevarno.

Drugače se ta ograjica zatakne pod jogi in bi se jo teoretično dalo obrnit dol. Ampak naše postelje so take, da imajo stranico višjo kot je posteljno dno, zato to ni izvedljivo.

Evo, tako podobno ograjico imava z Mojco v mislih:

user posted image

oz. tole.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.9.2008 15:48:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 569
30.9.2008 17:23:25   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mene bi bilo bolj strah, da bi preko padla, je le stara Vana manj kot leto. Saj med spanjem ne more, ko se zbudi, pa bi lahko poskusila vstajat ob tej ograjici. To se mi zdi kar malo prenevarno.

Saj to me najbolj skrbi. Ko spi bi tako ta ograjica bila vredu, ko/če pa bi poiskušala vstajat ob njejuser posted image ...........

Nevem, mogoče pa bom še kak kos pohištva obložila pred posteljo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
30.9.2008 19:19:53   
kekec in mojca
Vrtnica, kaj pa, če bi pod posteljo dala kakšen velik podposteljni predal, vanj pa položila mehko odejo ali kakšno staro žimnico? Ko bo Vana spala, ga samo potegneš ven, ko pa je budna, pa ga pospraviš pod posteljo. Tako boš res lahko mirna, ker se ji nima kaj zgodit.

Al pa jo v svojo posteljo preseliš. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
30.9.2008 23:27:40   
Pandica
No, da se vam še jaz malo javim.

Danes sma že malo boljše user posted image   čez dan se je že spet smejala, ko sem ji pokala frise user posted image   , zvečer pa sem ji dala še pred spanjem svečko proti bolečinam, ob 22 še je dobila kar v spanju AB in zdaj lepo aja, hb user posted image

Aja, pa danes sem prelaufala cel Maribor za Zalino sobico. Od Mercatorja, Rutarja, Dipota, Lesnine, skratka res vse kar ste mi svetovale.
Mali princ ima svetovne sobice, full lepe, samo kaj, ko so mi naredili predračun za samo omaro in posteljo ( za pol, ko bo prerastla kinderpet ) in bi me samo to dvoje prišlo točno 690.46 eurov user posted image   full drago, ne?
V Rutarju nič "pametnega" ali pa tut vse pune zasoljene cene, v Lesnini sem sicer našla eno lepo omaro in komodo, pustila tam tel. št. in prodajalka mi je rekla, da me pokliče, ko dobijo novo linijo, ker pride nova barva ven. Tak, da tak poceni kot je ona serija Mammut v Ikeji ni šanse, da dobiš pri nam kaj za ta dnar user posted image

Vrtnica79  a tvoja mala pa že gre v pravo posteljico spat al kaj? Kak boš zdaj rešla? Boš kupla ograjico si se odločla? Samo to ti res lahko prepleza oz. se dol nagne in pade dol, ne?
Ja, glede albuma mi je jasno, da bi mogla dat tam "samo jaz" , samo, če nekaj nea dela se mi zdi, da vredu. Sem že probala, pa me nekaj zajebava user posted image   tebi dela vse vredi?

Čmrlika   ja, kaj pa te ti noriš? user posted image 2 dni bosta brez atija, pa bosta imeli "žurko" user posted image
Saj vama ne bo nič hudega, verjami mi, ti povem iz prve roke user posted image
A hočeš, da pridema z malo k vama spat in vama delat družbo? user posted image
Samo pol pa res ne vem, če bomo kaj spale vse štiri skup...

K&M  kak je mali mišek? Kaj pa večji? Mamico pa itak nebom spraševala kak je, ker tak vem, da je vredi user posted image

Koala  pa tvoj sonček? A dragega še kaj žicaš, da bi imela "konja" ? user posted image

Frutka, trnuljčica  kje pa sta vi2?

Pa Janey? 

Kak pa je kaj mala bubika? user posted image Pa s(l)onček?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 572
1.10.2008 7:22:52   
kekec in mojca
Danes bo dedek Mraz pri Baby Centru naročil avtosedež za Kekca. Samo problem je, ker si je mali zaželel rdečega ali modrega, v akciji pa imajo samo črnega... user posted image Zdaj pa ne vem, kaj bi naredila. Saj veste, kako znajo mali komplicirat. Ampak, da bi zaradi tega plačala skoraj 40 € več, mi pa tudi ni. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.10.2008 7:24:47   
kekec in mojca
Pandica, res super, da je Zalika bolje! Vidiš, pa na koncu ni bila 6. bolezen. 

Neposredna povezava do sporočila: 574
1.10.2008 8:50:10   
Vrtnica79
user posted image  jutro. Danes dopoldne bom pa kar prikovana doma, ker je moj pozabil ključe v žepu od sobe kjer imamo spravljen voz. Pa Vana mi je ponoči nekaj kašljalauser posted image , vročine nima in tudi drugače je vredu. A bi mogla vseeno k zdravnikuuser posted image

Pandica albume imaš ti vse pod krinko, jaz ne vidim nič. Moji albumi pa so itak prazni, ket ne dajem več nobenih slik gor ( saj veš, slaba izkušnja).

Čmrlika ja uživajta zdaj ko bosta same, pa kako žurko naredita za Mariborčankeuser posted image !

K&M uuu, dedek mraz že naroča? Ja, saj bo 1,2,3, res tukaj. Jaz bi te kar ta sedež vzela, pa mu reči da se je D.M. zmotil pri barvi,........ al pa nekaj takega.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

bonbon
dojenček223

koliko sladkarij lahko pojejo vaši otroki?

zelo veliko (9%)

srednje (29%)

malo (46%)

ob praznikih (4%)

nikoli (5%)

ne vem (7%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!