Pandica
|
No, da se vam še jaz malo javim. Danes sma že malo boljše čez dan se je že spet smejala, ko sem ji pokala frise , zvečer pa sem ji dala še pred spanjem svečko proti bolečinam, ob 22 še je dobila kar v spanju AB in zdaj lepo aja, hb Aja, pa danes sem prelaufala cel Maribor za Zalino sobico. Od Mercatorja, Rutarja, Dipota, Lesnine, skratka res vse kar ste mi svetovale. Mali princ ima svetovne sobice, full lepe, samo kaj, ko so mi naredili predračun za samo omaro in posteljo ( za pol, ko bo prerastla kinderpet ) in bi me samo to dvoje prišlo točno 690.46 eurov full drago, ne? V Rutarju nič "pametnega" ali pa tut vse pune zasoljene cene, v Lesnini sem sicer našla eno lepo omaro in komodo, pustila tam tel. št. in prodajalka mi je rekla, da me pokliče, ko dobijo novo linijo, ker pride nova barva ven. Tak, da tak poceni kot je ona serija Mammut v Ikeji ni šanse, da dobiš pri nam kaj za ta dnar Vrtnica79 a tvoja mala pa že gre v pravo posteljico spat al kaj? Kak boš zdaj rešla? Boš kupla ograjico si se odločla? Samo to ti res lahko prepleza oz. se dol nagne in pade dol, ne? Ja, glede albuma mi je jasno, da bi mogla dat tam "samo jaz" , samo, če nekaj nea dela se mi zdi, da vredu. Sem že probala, pa me nekaj zajebava tebi dela vse vredi? Čmrlika ja, kaj pa te ti noriš? 2 dni bosta brez atija, pa bosta imeli "žurko" Saj vama ne bo nič hudega, verjami mi, ti povem iz prve roke A hočeš, da pridema z malo k vama spat in vama delat družbo? Samo pol pa res ne vem, če bomo kaj spale vse štiri skup... K&M kak je mali mišek? Kaj pa večji? Mamico pa itak nebom spraševala kak je, ker tak vem, da je vredi Koala pa tvoj sonček? A dragega še kaj žicaš, da bi imela "konja" ? Frutka, trnuljčica kje pa sta vi2? Pa Janey? Kak pa je kaj mala bubika? Pa s(l)onček?