|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
4.10.2008 10:10:52   
*bubi*
Ko bom imela čas, bom poiskala eno stran, ko lahko ful pesmic dol potegneš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.10.2008 15:26:21   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pandica, spomnim se na Romano Krajnčan...vem, da jih je še več... aja, pa Hajdi...

A Maček Muri in muca Maca od Nece Falk že imaš?

Romana Krajnčan, Neco Falk in Mačka Murija že imam user posted image  
Kaj pa še je kaj druga?

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ko bom imela čas, bom poiskala eno stran, ko lahko ful pesmic dol potegneš.

Ja, daj prosim  user posted image   in obenem hvala user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.10.2008 19:24:52   
*bubi*
Janez Bitenc - Otroške pesmice.

TUKAJ je tudi nekaj

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.10.2008 19:31:52 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.10.2008 19:37:31   
*bubi*
Še TUKAJ je nekaj...

Prav tiste strani pa ne najdem, ko se je lahko kar mp3 dol potegnilo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.10.2008 19:48:10   
*bubi*
Zdaj sem se spomnila, kaj sem še jaz dol vlekla - na Muli išči pod bajzi. Ima cele zbirke raznoraznih pesmic.

Drugače pa povej želje, naš računalnik je poln tega user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.10.2008 20:44:43   
frutka_
Obisk pri logopedu je bil dizasteruser posted image .  Mala se mi je že v čakalnici dvakrat pokakalauser posted image , potem sem še jo dojila, ker sva malo dlje čakala. V čakalnici sem se tudi spomnila, da sem na štedilniku pustila vreti vodo...V glavnem logopedinja je bila krasna. Zelo prijazna ženska. S primernim pristopm. Ampak mali...katastrofa. Ni hotel govoriti. Če pa je že kaj govoril je šepetal. Ko mu je pokazala vaje za jeziček je rekel, da jih ne more delat, ker mu bo herpes dol padel.user posted image  (Mali herpes ima na ustnici in ga redna maževa). Potem ga je vprašala kako je ime sestrici in ji je full osorno odgovoril: "Ja, Jiji  je!". V glavnem jaz sem bila cela bleda poleg. Dala mu je barvico za risanje pa jo je prijel kot kol in počečkal celi list. Čeprav ne samo da riše, celo svoje ime napiše. To mi je kasneje pokazal doma. Sploh nisem vedela, da zna. Na koncu mi je rekla, če se zmeraj tako obnaša in sme rekla, da valda da ima kakšne finte. Saj pa je otrok. Ona pa je rekla, da bo tekom obravnav videla ali še potrebuje psihologa. user posted image  Kapa je bila polna, ko sva šla ven in sem eno deklico, ki je stala pri vratih prosila naj mi vrata pridrži in mi jih je pred nosom zaloputnila. Pozabila sem da sem na Centru za sluh in govor in še kaj...
V glavnem. Z malim sva imela doma temeljit pogovor. TAKOJ je dobil lekcijo o poslušanju, gledanju v oči ipd.. Baje bo naslednjič bolj priden. Da bo mamica vesela je rekel.Jaz pa ne vem ali naj bom jezna ali vesela da j*** celi sistem. Voda na štedilniku je povrela. Štedilnik se je izklopil sam. Niti nisem vedela kako čudo tehnike imam doma. Potem sem iz slabe vesti kako slaba mama sem prvič v življenju poleg obeh doma spekla jabolčni zavitek po receptu sestre Vendeline. Pri rumu sem šparala čeprav bi ga najraje vlila noter celi liter! Smrkavec mali!

P.S.: o vajah bom pisala drugič, ker me je spet jeza prijela.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
4.10.2008 20:48:43   
koala
frutkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 632
4.10.2008 21:43:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Da se vam še pridružim na tej temi,sem jo komaj sedaj zasledila.

No, fajn. Zdaj moramo samo še user posted image  iz "našega paketa" sem zvabit user posted image user posted image user posted image

..evo user posted image  vas je našla user posted image user posted image ......

..pa me vzamete?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
4.10.2008 21:44:23   
gold fish

dobil je svoj prvi zobek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.10.2008 21:56:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: koala

frutkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz..user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.10.2008 21:58:05   
gold fish
...naše dete pa danes skoraj nič ni spalo.....zdaj ga imam v naročju...na bušiju spi in posluša mamin user posted image ....  če pa ga odložim pa se zbudi..... ne vem kaj mu je danesuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 636
4.10.2008 22:22:23   
trnuljčica
Gold fish cartal bi se...user posted image user posted image user posted image user posted image

Frutka ne jezi se no... user posted image

Pesmice: jih je ena pridna aprilčica zbralauser posted image user posted image user posted image

http://www.4shared.com/dir/9542370/cbc6b836/Igrajmo_Se_-_Cicido__Ciciban_-_Pesmice_In_Pravljica_Zate_-_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9580002/736d40e/LILA_PRAP_-_ivalske_uspavanke.html
http://www.4shared.com/dir/9530444/fae02df2/Maek_Muri.html
http://www.4shared.com/dir/9536399/11db665b/Melita_Osojnik_-_Sonce_Cez_Hribcek_Gre_-_Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9579870/5732aa06/Mira_Voglar.html
http://www.4shared.com/dir/9584180/af41c24a/Naj_pesmice_za_najmlaje.html
http://www.4shared.com/dir/9551707/323f95d0/Otroke_pesmice.html
http://www.4shared.com/dir/9579736/d1618d0a/Romana_Kranjan.html
http://www.4shared.com/dir/9552145/ae65e2a4/Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9530471/a1a78abe/Svetlana_Makarovi_-_uk_na_palici.html

Neposredna povezava do sporočila: 637
4.10.2008 23:00:47   
Pandica
Bubi  hvala  user posted image
Joj, zdaj pa mi je žal, da sem mulo izbrisala. Samo mi ni bla fajn. Zdaj uporabljam limewire in partis. Samo ne vem, če nem šla mule inštalirat zarad pesmic user posted image
Kak pol iščem pod bajzi?

Koala  tut tebi hvala. In trnuljčica tebi  user posted image

frutka  joj, si pa res imela en dan za popuser posted image
Te čist razumem, da si jezna, ko te je mali tam tak razkuril. No, boš videla kako se bo zdaj drugič obnašal. Upam, da bo kaj zaleglo ko si mu danes dajala pridigo in bo bolj priden.
A to pa imaš nek fensi šmesni štedilnik, da se je kr sam izklopil? Še hb.

gold fish  daj povej še za nas, ki še te ne poznamo tak dobro kaj več o tvojem user posted image
To, da spi na rokah pa mi je še kako dobro znano user posted image user posted image
No, moja mi je zaspala samo na ziziki in še zdaj pri skoraj enem letu je tako.
Pa saj so tak luštni, pa itak bodo še prehitro zrastli. Men se je tak fajn cartat z mojo lubiko  user posted image
Ko ji rečem, če pride k mami pa kr rokice stegne proti meni user posted image

Vrtnica79  kaj si se zgubila?

Pa ti tut Saraya? user posted image

Da vemo, če tiralico razpišemo user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.10.2008 23:17:46   
arabela*
kukuc,še smo tukaj
Trenutno že pol ure podirama z Mariso kupčka,pa ne gre.Muči,pa mučiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 639
4.10.2008 23:25:11   
gold fish

gold fish  daj povej še za nas, ki še te ne poznamo tak dobro kaj več o tvojem user posted image

kaj naj napišemuser posted image ....user posted image ..

Naš pikec je imel v nedeljo 6 tednov, je naš mali cartek in se je po skoraj 9 letih pridružil svojemu big brotherju user posted image  ...tako da imamo sedaj 2 .....velikega in malega pikeca....user posted image

....   raje me vprašajte kaj vas zanima, ker če se razpišem, bo user posted image .....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.10.2008 23:30:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Gold fish cartal bi se...user posted image user posted image user posted image user posted image

..to se itak....   bolj se skoraj ne moreuser posted image

..samo danes je nekaj druga user posted image ...

...sma šla pol v dnevno ležat....on seveda na mojem bušiju....,pol ko je pa trdno zaspal, pa sem ga dala v kinderpet in je zdaj OK.....

Sicer bomo počasi spet jedli, pol pa spet tam okrog 4....

Neposredna povezava do sporočila: 641
4.10.2008 23:32:29   
gold fish
saraya - midva, če nama takoj ne rata...se niti ne trudiva s kupčkom .... sploh pa ne ponoči....., ker drugače sma lahko tak do jutra gor user posted image

kak je z mlekom?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.10.2008 23:39:57   
gold fish
..je pa naš sedaj že kar nekaj dni ful zainteresiran za špilike..... prej niso bile tak interesantne...zdaj se pa že steguje k njim in včasih mu uspe katero doseči (najraje ima zeleno/rdeče)

...pa danes je začes s tistim pravim nasmehom.....ko mu nekaj govoriš, pol pa on tisti svoj user posted image ....ma se mu moraš prav režat....

..pa ful mu paše, če je v naročju pri big brotherju....je ponavadi kar tiho..... pol smo pa vsi štirje zadovoljniuser posted image

.... zdaj pa šibam...bomo južnaliuser posted image ...

aja,

kaj katera uporablja ta baby vac - sem sploh prav napisala...no skratka tisto  za nos...ko se priklopi na sesalec?  Naš ima nekje zadaj polnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
4.10.2008 23:49:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Trenutno že pol ure podirama z Mariso kupčka,pa ne gre.Muči,pa mučiuser posted image

Boga revica user posted image   Jaz sem z Zalo kupčke podirala samo čez dan, ker ponoči sma se itak vedno leže dojili in obe pol zaspali zraven user posted image user posted image

Gold fish  Baby vac ima K&M. Sem jaz tut par dni nazaj spraševala glede tega in ona je full zadovoljna. Pa "moje" oktoberke tut vse. Tak, da ga bom jaz tut verjetno nabavla, ker zdaj se bo itak začelo to grdo vreme in mrzlo in bodo revčki več kot ne imeli po moje noske polne user posted image
Tukaj imaš 2 linka:

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

http://www.babyvac.si/faq.html

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.10.2008 23:53:50   
arabela*
babe,midve z Mariso imava problem polivanje.In to v veliki količini,tak da je nepodren kupček najin sovražnik.sploh zvečer,če ga ne podre,jo matra in celo noč malo jamra,pa spi,pa jamra in spi.

user posted image ma nevem ej,ni ga enostavno,mleka.bom vidla,kaj bo jutri,ker če se začnem sekirat,bo samo še slabšeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.10.2008 0:39:13   
Pandica
Saraya   meni je tut kr veliko polivala, sem jo včasih v roku 5 minut po 3x preoblekla.
Sem menjala body in majčko in spet jovo na novo user posted image mala pa tak drla, ker ni marala, da jo oblačim user posted image

A si si probala že skuhat sezamov  "napitek" za več mlekeca? Probaj, izgubit tako nimaš kaj user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.10.2008 1:25:37   
Pandica
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.10.2008 8:37:54   
trnuljčica
Jaz imam Baby vac... Praktično je od rojstva do prejšnjega tedna stal v omari ... Prejšnji teden pa je bil  sesalec stalno v kopalnici, kjer ga previjam...user posted image Prehlad...

A katera rabi čaje za dojenje... Poklonim...

Neposredna povezava do sporočila: 648
5.10.2008 18:53:00   
gold fish
.... glede tega babyvac-a  ... a to se ne da kupit kje v trgoviniuser posted image ....   Samo po pošti po tistem linku od pandice...in cena je 13€ + poštnina

.... ma nekaj bomo morali narediti..... mali ni prehlajen....slišim pa, da ima znotrja nekje zadaj...polno...pa mu dam fiziološko not, pa nič......  Sicer sva uspela spraviti ven 2 muci...od podiranja kupčka....mleko, samo še ni čisto.....

Kako dolgo pa traja, da to pošljejo?

K in M - daj malo napiši kako in kaj ... Kako pa Tine reagira na to?

Neposredna povezava do sporočila: 649
5.10.2008 21:48:49   
kekec in mojca
Zdravo, čveke, danes sem spet nazaj iz kratkega, a prijetnega vikenda pri taščici...

Frutka, oprosti, ampak tvoji prigodi sem se od srca nasmejala. Res. Saj si te kar predstavljam, kako si bila jezna... user posted image ostalo na ZS, prav?

Goldfish, jaz sem si babyvac sposodla od kolegice. Sprva sem bila blazno proti temu, češ, saj s tem otročku še možgane potegneš ven, ko sem ga pa prvič probala, pa ga nisem mogla več prehvalit. Otročka ne boli, je pa zanj zoprno, ker mu moraš prijeti glavico, da ne miga preveč z njo, saj sicer ne moreš potegniti šmrklov ven (upam, da katera zdaj ne večerja za računalnikom - sploh ob tistem filmu iz babyvacauser posted image ). Ne vem, po kakšnem sistemu je to narejeno, ampak vakum, ki vleče mucke iz noska, sploh ni tako zelo močan, kot si predstavljaš. Sesalec dam na minimum, če pa te možnosti nimam (pri tašči in tastu npr.), pa enostavno odprem tisto luknjo v cevi, ki jo ima vsak sesalec. Potisneš pred nosek (v nosek ne moreš, ne gre!) in pridržiš. Ful je enostavno.

Ob tem se naš že dere kot jesihar. Ampak ne zato, ker bi ga bolelo. Dere se takoj, ko mu primem glavico ob strani (in jo držim tako, da res ne more migat,) vse dokler ga ne izpustim, ne glede na to, ali pri tem vlečem vsebino noska ven ali ne.

Moja patronažna sestra je rekla, da to zadevo otorinolaringologi priporočajo bolj kot pa vatico, ker pri tem slednjem mucke v večini primerov postineš le nazaj, kar je slabo za ušesa.

danes je moje stanovanje spucano, pride katera jutri dopoldne na kavo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......