|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
30.11.2008 18:59:14   
koala
Pandica user posted image user posted image  za nova zobka, Zala pa je res pravi cuker.
A veš da imata najina otroka enaka kombinezonauser posted image .

botrcauser posted image user posted image user posted image  Janu za prvo samostojno vstajanje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.12.2008 9:45:51   
Vrtnica79
Jurtouser posted image

hvala vsem za čestitke-
mi smo se načagaliuser posted image , torta uspela- je bila dobra(bajeuser posted image ). Eno slikico za vse firbčne

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Hvala vsem za čestitke za zobek user posted image

Prej preden je šla spat sem pa še ugotovila, da imamo še en zobek nov user posted image , zadaj petko user posted image
Tako, da sem danes vidla, da ima kar 2 nova zobka user posted image

Bravo za nove zobkeuser posted image , zdaj jih pa imata z Vano istouser posted image .

Botrca, lepo da imaš porihtan računalnikuser posted image

user posted image  a ste se založili v A v Ikeiuser posted image user posted image

Saraya, kako počutjeuser posted image  Je kaj boljeuser posted image  In Marisa- jo še kaj šfaufkauser posted image

Bubi ste si že ogledali EP kako je čudovituser posted image

Koala kako pa tvoj fantič, ti nikoi nič ne jamrašuser posted image  

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.12.2008 11:24:39   
koala
Vrtnica Alex je vredu, hvala na vprašanju. Je pa prejšnji teden prebolel 6. bolezen, tako da je bil kar bogi ker ga je kuhalo.
Pritoževala pa bi se lahko samo nad (ne)spanjem in (ne) ješčostjo, pa se tolažim da vse enkrat mine, sicer mi pa je itak ravno za vse ko se zjutraj takooooooooo nasmehne.

A si dobila vrtec? Al še moram pesti stiskat.

Nisem vedela

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.12.2008 12:04:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image  a ste se založili v A v Ikeiuser posted image user posted image

nismo bili v ikei...v toysuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.12.2008 12:54:48   
*bubi*
mi smo se načagali , torta uspela- je bila dobra(baje ). Eno slikico za vse firbčne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.12.2008 12:57:39   
*bubi*
Bubi ste si že ogledali EP kako je čudovit

ne še, med vikendom ne nameravam tja hodit user posted image . Danes bi mogoče lahko šli, ko se otroka zbudita user posted image .

Bubi je imel danes še drugi del sistematskega in ga je psiholog ful pohvalil user posted image  Se pozna, da so v vrtcu tudi več kot leto starejši otroci v skupini. Vsaj še kaj dobrega potegne, ne samo lumparije user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4056
1.12.2008 16:23:44   
Čmrlika
Vrtnica79- vau...kaka torta, si jo sama delala? Ja ,ne? user posted image

Aja, maš ZS user posted image  user posted image  user posted image

Lep pozdrav vsem ostalim.

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 1.12.2008 16:24:11 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
1.12.2008 17:05:42   
koala
Vrtnica, sem prej pozabla pohvalit torto, fuuuuuuuuul je lepauser posted image user posted image user posted image .

Kje sta pa danes Saraya in Pandica? A plavega sekatauser posted image ?

Nisem vedela

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
1.12.2008 17:23:10   
botrca
Evo končno tudi jaz, da najdem nekaj časa da se vam javim. Bom zopet bolj kratka, ker je Jan nekam tečen in ne morem v miru pisat.

Saraya kako kaj tvoje zdavje? Si šla še na kake preizkave? So ti kaj ugotovili?

Pandica user posted image user posted image user posted image  za Zalino prvo sankanje. Ful je sladka, itak. Če bi imela prejšnji teden računalnik bi ti svetovala, da vzemi sony ericssona ker je ful dober. Jaz imam vse ericssone odkar imam mobitel.

Vrtnica79 torta zgleda ful dobro, pa ti tudi user posted image . Prava najstnica. Kaj si pa zrihtala za vrtec? Ga boš dobila? Kaj to pomeni, da ne boš šla delat, če ga ne dobišuser posted image  Kak brezveze, ne?

Koala kako pa ti kaj? Pa tvoj user posted image ? Te še vedno zeza pri hrani in spanju?
user posted image user posted image user posted image za tvojega fantka. Je huda ta bolezen?

Grem zdaj bom pozneje nadaljevala.

< Sporočilo je popravil botrca -- 1.12.2008 17:34:42 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
1.12.2008 19:23:03   
koala
botrca sem napisala da sta spanje in hrana edina razloga za pritoževanjeuser posted image user posted image , pa saj bo boljše, dokler on lepo napreduje, je zadovoljen in zdrav ni panike.

6.bolezen pa ni nekaj hudega 3-4 dni vročine (alex je ujel 4 dnevno) pol pa 2 dni izpuščajčkov.

Nisem vedela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
1.12.2008 21:19:28   
Pandica
Sporočam vam, da je danes, točno 1 mesec prej, ob 12.23h ( PDP je imela 1.1. ) rodila moja zelo dobra prijateljica s pomočjo CR fantka Ruja, težkega 2660 g in 49 cm user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
1.12.2008 21:40:43   
botrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pandica za tvojo prijateljico in njenega fantka. Upam, da je bilo vse ok in da bosta čim prej doma.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
1.12.2008 21:42:12   
botrca
Ki ste vse? Vam ni več za čvekat tu gor? Ste kaj jezne?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
1.12.2008 21:45:30   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pandica user posted image user posted image  za nova zobka, Zala pa je res pravi cuker.
A veš da imata najina otroka enaka kombinezonauser posted image .

Ja, tega rdečega ji je kupla babica, jaz budalo pa sem ji šla kupit beli kombinezon, ki pa ji ga zdaj niti gor ne upam oblečt, ker si kr mislim kaki bo po 5 minutah user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Kje sta pa danes Saraya in Pandica? A plavega sekata ?

Celo pop. sem imela obisk user posted image Je prišla k meni moja sestrična ob 14h in je ostala kar tu na kosilu, na večerji pa ni hotla več user posted image , je šla pol ob 19h domov tak, da sma klepetali.

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Če bi imela prejšnji teden računalnik bi ti svetovala, da vzemi sony ericssona ker je ful dober. Jaz imam vse ericssone odkar imam mobitel.

Saj jaz sem do zdaj tut imela vedno Sony Ericssone, res so full dobri telefoni, zato pa sem zdaj 1x za spremembo vzela drugo firmo user posted image saj zaenkrat sem zadovoljna z njim, ko pa nem več pa si bom starega vzela nazaj user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
1.12.2008 21:47:13   
Pandica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pandica za tvojo prijateljico in njenega fantka. Upam, da je bilo vse ok in da bosta čim prej doma.

Hvala. Ja vse je ok, mi je že poslala mms-je, kak je lepi in mičken mali user posted image
Saj proti koncu tedna ju grem obiskat v P, komaj čakam user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
1.12.2008 21:54:39   
Pandica

Ki ste vse? Vam ni več za čvekat tu gor? Ste kaj jezne?

Jaz sem zadnje dni čist padla noter v Prison Break user posted image user posted image user posted image gledam nove dele zadnje sezone, ki sem jih jih iz neta dol potegnila in pol je tak napeto, da sploh ne morem nehat user posted image
Pogledam 3 al pa 4 dele naenkrat, dokler pač ne zaspim zraven user posted image
Zakaj bi te ble kaj jezne? Nea serji user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
1.12.2008 21:58:41   
arabela*
Čerka babikeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
1.12.2008 21:59:42   
arabela*

se podpišemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
1.12.2008 22:05:19   
arabela*
Mi smo pa imeli danes posvetovalnico.Je Marisa pikeca dobila in je bila zelo,zelo pogumna,je samo malo zajavkalauser posted image

Smo šli že ob pol devetih zjutraj,lepo peški z vozičkom,ko pa smo končali,pa se je tak vlilo,ko user posted image .In sem si lepo privoščla sprehodek po dežju brez dežnika,da sem pripeljala avto,da smo otroke spravili domovuser posted image No,pol smo še pa zavili v Qlandijo in sem si privoščila nove škornjeuser posted image .Popolden pa še šola.Tak da sem kar malo utrujenauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
1.12.2008 22:08:19   
arabela*

Saraya kako kaj tvoje zdavje? Si šla še na kake preizkave? So ti kaj ugotovili?

hvala za vprašanjeuser posted image
Trenutno sem user posted image ,upam da tak ostane.Nisem šla na nadaljne preiskaveuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
1.12.2008 22:11:07   
arabela*
vrtnica,tud tebi hvala za vprašanje.
Vredu sem,Mariso pa  itak po večerih redno šraufka,samo se da preživetuser posted image

Moram pohvalit tvojo mojstrovino-lepa tortauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
1.12.2008 22:11:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Je Marisa pikeca dobila in je bila zelo,zelo pogumna,je samo malo zajavkalauser posted image

Bravo Marisa, pogumna punčka, ni kaj user posted image user posted image user posted image
A ima to po mamici? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
1.12.2008 22:12:53   
arabela*
A ima to po mamici? user posted image

itakuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
1.12.2008 22:30:30   
gold fish

Sporočam vam, da je danes, točno 1 mesec prej, ob 12.23h ( PDP je imela 1.1. ) rodila moja zelo dobra prijateljica s pomočjo CR fantka Ruja, težkega 2660 g in 49 cm user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image   čestitke prijateljici....Ruju pa dobrodošlico na novi poti.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
1.12.2008 22:31:45   
botrca
Saraya user posted image user posted image user posted image  bravo za Marisin pogum.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?