|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
28.11.2008 23:46:31   
gold fish
...spatuser posted image ...pa si še kar prijavljenauser posted image

..saj jaz tud grem..... gremo jutri v Graz v Toysa, pa še kam....   če le ne bo preveč snegauser posted image ...

..nočko...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
29.11.2008 14:05:23   
Pandica
Ja, kje pa ste vse? Kaj vas je zametalo?

Mi sma že  naredili nekaj km danes po snegecu user posted image

Sma prvo bile na sprehodu z vozičkom, pol pa se je še Zala sankala user posted image user posted image user posted image

Kako je bila navdušena, full se ji je dopadlo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
29.11.2008 14:27:40   
arabela*
dober danuser posted image
Jaz sem delala naloge do zdaj,pa še nisem gotova.
Zdaj pa se bomo počasi odpravili v EP malo v civilizacijouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
29.11.2008 15:08:03   
Pandica
Evo, mojo bejbo kako je uživala na snegecu

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
29.11.2008 15:27:15   
arabela*
kak je sladkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
29.11.2008 15:29:58   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Hvala  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
29.11.2008 16:25:32   
botrca
Zdravo, evo mene po dolgem času. Računalnik je kao popravljen, nekaj še vedno ni vredu,tak da če me zopet ni veste da je šel zopet na popravilo. Drugače pri nas, razen senga, ni nič novega, Jan je super, moram vam povedat da se je v četrtek sam prvič postavil v stajici na noge. Od presenečenja in sreče sem se usedla in nekaj časa jokala kot mali otrok. Kako sem bila vesela.

Kupila sva tudi avtosedež Maksi Cosi za 9-18 kg, ker je bil zelo dobro ocenjen na vseh testih. Kupila sva ga v pikapolonici in dala 240€.Grozno kako so te stvari za otroke dragi, ampak nama ni žal, ker je svetovn in udoben pa varen.

Včeraj sem bila s sestro in njeno taščo na Zečičevem koncertu v dvorani tabor. Joj bilo je nepozabno. Jana pa je pazil sestrin mož-svak-boter vse v paketu.

Zdaj pa čakam, da pride sestra z družino na kavico in čvek.

fajn bodite

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
29.11.2008 16:31:31   
Pandica
Ooo botrca  hello WB user posted image

Kak te je lepo spet brati po dolgem času, sem te full pogrešala že.

Čestitke Janu, da se je postavil na nogice sam, super, zdaj pa še malo pa bo že hodil, boš videla.
Zala se vedno bolj spušča že, zdaj ji je že fajn, če se ničesar ne drži in hodi, ko jo gledamo, se malo považi hitro user posted image user posted image user posted image

Super za avtosedež user posted image   zdaj pa se ne bo več tiščal v jajčki user posted image
Kateri model MC pa sta vzela?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
29.11.2008 16:33:16   
Pandica
Botrca   a sta si zdaj premislila, ko praviš, da sta vzela sedež od 9 - 18 kg? Prvo sta hotela kar onega od 9 - 36, ne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
29.11.2008 16:34:23   
Pandica
Aja, jaz pa sem pozabila povedat, da je Zala dobila nov ( sedmi ) zobek user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
29.11.2008 16:42:14   
*bubi*
Pandica, sedež za na sanke sem videla v izložbi BC v Planetu Tuš. Pa sanke tudi. Samo nisem prepričana, če je v prodaji al samo za okras izložbe user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
29.11.2008 16:43:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, jaz pa sem pozabila povedat, da je Zala dobila nov ( sedmi ) zobek user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image  pa lušna je na slikici v snegu user posted image  
Bubi je okusil zimske radosti danes user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
29.11.2008 20:18:51   
arabela*

user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
29.11.2008 22:38:42   
Pandica

Hvala vsem za čestitke za zobek user posted image

Prej preden je šla spat sem pa še ugotovila, da imamo še en zobek nov user posted image , zadaj petko user posted image
Tako, da sem danes vidla, da ima kar 2 nova zobka user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
29.11.2008 22:40:19   
Pandica

Vrtnica79   ja, pa kaj vi še kr praznujete, da se nič ne javiš? user posted image

Saraya  kje pa si ti? Ste bili v EP? Norišnica, ne?

Gold fish  kje hodiš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
29.11.2008 23:08:52   
arabela*

Saraya  kje pa si ti? Ste bili v EP? Norišnica, ne?

Ja,smo šli,sem komaj čakala,da pridem med gužvo.mi včasih tak zapaše,pa nevem zakaj.sem malo čudna,verjetnouser posted image user posted image user posted image .Taka gužva je bila,da p............user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
29.11.2008 23:11:05   
arabela*
Kje pa ste ostale??
Ma imam toliko za delat,še posebej za šolo,pa mi več za nič ni.Bom jutri nadoknadla,kolk se bo dalouser posted image .
V ponedeljek pa ima naša user posted image cepljenje.Bogica,še fajn,da gre moj zravn,da jo bo držal,meni se tak smili,da se bom še jaz scmerla tamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
29.11.2008 23:11:55   
arabela*
danes sva točno ob devetih jedle,da bi šla spat.Evo,pa se še zdaj matra,ko jo tak črvičiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
29.11.2008 23:15:48   
Pandica
Saraya   ja, enako je bilo pri meni. Se mi je tut vedno Zala tako smilila, ko je bila cepljena, da sem vedno vstran gledala, ko sem jo držala user posted image
Dobra si, da se ti da hodit v to gužvo, meni se ne user posted image user posted image user posted image ko se vsak drugi v mene zaleti in nikamor ne pridem z vozekom user posted image

Zdaj bom pa šla gledat Prison Break, one dele, ki sem si jih zadnjič dol potegnila. Včeraj sem pogledala 2 naenkrat, pol sem zaspala, zdaj pa še imam 3, samo ne vem, če bo mi uspelo vse 3 danes, ker bo me po 2 že verjetno spet zmanjkalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
29.11.2008 23:16:52   
Pandica

danes sva točno ob devetih jedle,da bi šla spat.Evo,pa se še zdaj matra,ko jo tak črvičiuser posted image

Boščika user posted image

user posted image   za M.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
29.11.2008 23:21:02   
arabela*
EP je tak lepo okrašen.Smo z user posted image user posted image gledale medvedke,jih imajo tak po celem ,pol pa otroci tak veselo gledajo.
Sem si šla malo ainkaufa naredit,od tega pol vozička čokosmokijauser posted image user posted image .
Pa po zokn za gsm sem šla,sem tud tvojega vijolčnega vidla od blizuuser posted image

Ampak pandica,ti si res obsedena z Begom iz zaporauser posted image .Saj jaz sem tud bila,ko je bil prvič na tv,sem tak rada gledlauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.11.2008 0:01:12   
arabela*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.11.2008 9:18:34   
*bubi*
EP je tak lepo okrašen.Smo z gledale medvedke,jih imajo tak po celem ,pol pa otroci tak veselo gledajo.

res? Potem pa bo treba bubija peljat, ampak med tednom user posted image

Planet tuš pa letos nima tako lepo kot pred dvema letoma. Se spomnim, kako je bubi takrat gledal tiste pingvinčke. In nekaj časa mu je bila "pigvi" najljubša beseda (star je bil dobro leto user posted image )

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.11.2008 15:18:31   
gold fish

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.11.2008 15:21:44   
gold fish

Gold fish  kje hodiš?

..pa če sem napisala, da gremo v A v Graz....user posted image ......, pol smo pa šli še na kosilo in še tu malo naokrog....

..pa je minil dan....

...tud danes smo nekam letečiuser posted image , nismo niti kuhali doma.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?