|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
2.12.2008 20:34:13   
*bubi*
Pa ostale čmrlika, Janey, Kekec&Mojca, trnuljčica, Tea78, Lillyprinces...upam, da nisem katero pozabila.

Jaz tudi marsikatero pogrešam tu gor user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.12.2008 20:44:24   
arabela*
dober večer.Spet  ni nobene na spregleduser posted image

Naši user posted image user posted image pa so danes tako zelo tečni.Nismo bili zunaj,ker je bila Marisa včeraj cepljena.Pa to je za znoret.Anejo sem komaj sfolgala dat spat,je kar gorela od energije.user posted image

user posted image ,kak kaj ti,si se pozdravila?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.12.2008 21:45:53   
botrca
Jaz sem tu me vidiš user posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.12.2008 21:48:25   
Janey
tuuu seeeem....botrca lepo da se smoniš na nas...ki smo malo manj tuuser posted image
nas itak nič ni doma, pol pa še ni časa ko smo za RR. zvvečer pa se ponavadi raje malo stisnem.

mogoče pa tut mi2 prideva v petek...sem pravočasno videlauser posted image user posted image jaz tak moram v mesto ker peljem ob 1 jakca v varstvo, ker grem na faks...mogoče se pa res vidimo. če ne pozabimuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.12.2008 22:04:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sporočam vam, da je danes, točno 1 mesec prej, ob 12.23h ( PDP je imela 1.1. ) rodila moja zelo dobra prijateljica s pomočjo CR fantka Ruja, težkega 2660 g in 49 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, pa je le še nekaj dni zdržala. Saj je to tista, ki je že bila v porodni sobi?

Ja, tista ja user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.12.2008 22:11:37   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pandica si pogledala prison break? Prideš zvečer malo sem da kako rečemouser posted image

Ne, nisem še vse pogledala, ker ima 4 sezona 13 delov, do zdaj sem pogledala samo 3. Saj danes še ziher kak del pade al pa dva user posted image user posted image

Itak ni nobene tu za čvek user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.12.2008 22:13:42   
Pandica
Sem pa zdaj gledala slikice malega Ruja user posted image  user posted image  user posted image

Kak je luškan in mičken, komaj čakam, da ga vidim v živo in malo pocartam user posted image

Saj, če se bosta oba vredu počutla bom šla proti koncu tedna kaj do njiju, zdaj še je itak na intenzivni, boga reva.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
2.12.2008 22:14:46   
Pandica
Gold fish  kak si zadovoljna z Samsungom? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.12.2008 22:22:55   
botrca
Jaz grem spat, ker vidim da vam ni za čvekat.

user posted image user posted image user posted image  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.12.2008 22:25:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,kak kaj ti,si se pozdravila?

...jaz sem tak, tak.....bolj user posted image  ..v tem smislu...    sem že napisala, da se mi možek vozi zdaj v CE delat, pa gre že ob pol sedmih od doma, pa pride komaj okrog 17 ure domov..... jaz pa mam zdaj 2 za rihtat...od tega enega v šolo spravit - pa 2x na teden mora bit tam ob sedmihuser posted image .... do šole pa ne gre peš, ampak ga je treba nekak peljat..... in samo iščem variante kdo bi mi ga lahko peljal, da ne rabim malega pikeca zjutraj v ta mraz ven vlačit, pa avta čohat, pa ...... 
Problem pa je, ker mali pikec ponavadi vedno ob takih urah zjutraj je.....  Kaj ga naj lačnega nabašem v avto, al pa tak ko mi kdo reče...naj ga samega pustim doma tačas....džizus..bi rekla Lara

...in  to bo zdaj celi december..... user posted image user posted image ...

......jutri že nimam koga....in ga bo kar možek peljal ob 6.30user posted image ...ma se mi kar smili.....   sploh če gledam kako dolgo so otroci zdaj v šolah al pa vrtcih.....  majo krepko čez 8 ur tam prebitih...samo kam češ jih drugač dat, ko si recimo v službi do 16user posted image ....

...pol pa še kuhanje, pa pranje, pa likanje, pa pomoč pri nalogah, ......pa s tamalih izkoristit vsako šončno minutko, da gre na zrak....user posted image ...ma zmanjka časa in energije.....

.... letos je prvič, da nisem mogla iti s pikecom v šolo na novoletne delavnice in na sejem, ko so izdelke prodajali..... imam kar slabo vest........ in pol se take stvari nabirajo in moj želodec...boli....boli....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.12.2008 22:38:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Gold fish  kak si zadovoljna z Samsungom? 

kolko ga rabim user posted image , poglabljala se še nisem, kličem, sms-am, pa slikam...druga še ničuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.12.2008 22:39:21   
gold fish
botrca - spet si zamenjala sliko avatarja...pa gledam kera te to jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.12.2008 22:46:59   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj čimprej mine ta "direndaj"

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4113
2.12.2008 23:03:20   
gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj čimprej mine ta "direndaj"

nič prej kot drugo letouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
3.12.2008 8:37:55   
Vrtnica79
Jutro babike,

se malo javim da me ne pozabiteuser posted image . Spet me je čas povozil............. dan ima premalo uruser posted image .................  Ma skozi nekaj urejam in prčkam, zvečer pa samo dol padem.

Pa to z vtrcem me malo je.., ker sem dobila še eno ponudbo za delo in zdaj nevem kaj najuser posted image  takoj bi šla delat, samo kam pa naj Vano damuser posted image  Babice in dedki odpadejo ker so še v službah, varuške pa nevem, nisem nekak navdušena nad tem, pa še drage so tak.

Za srečanje v petek nevem kak bo, pa še avta nimam da bi se tja vozila.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4115
3.12.2008 8:40:09   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa ostale čmrlika, Janey, Kekec&Mojca, trnuljčica, Tea78, Lillyprinces...upam, da nisem katero pozabila.

Jaz tudi marsikatero pogrešam tu gor user posted image

ja škoda, res da so se vse ostale poskrileuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
3.12.2008 8:49:55   
arabela*
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
3.12.2008 8:52:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

lahko skupaj mahneva do tja peškiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
3.12.2008 9:12:10   
Vrtnica79

lahko skupaj mahneva do tja peškiuser posted image

samo mislim da je dež napovedanuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
3.12.2008 9:13:51   
arabela*

samo mislim da je dež napovedanuser posted image

če ne pa vas vse v avto nabašem,do Tuša bomo se že prebileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
3.12.2008 9:23:49   
Vrtnica79
user posted image user posted image user posted image  ja, saj bomo videli kako bo. Se boma že zmenileuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
3.12.2008 10:13:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

botrca - spet si zamenjala sliko avatarja...pa gledam kera te to jeuser posted image

Ja to je moj Jan slikan prejšnji teden.

Neposredna povezava do sporočila: 4122
3.12.2008 10:16:45   
botrca

Jutro babike,

se malo javim da me ne pozabiteuser posted image . Spet me je čas povozil............. dan ima premalo uruser posted image .................  Ma skozi nekaj urejam in prčkam, zvečer pa samo dol padem.

Pa to z vtrcem me malo je.., ker sem dobila še eno ponudbo za delo in zdaj nevem kaj najuser posted image  takoj bi šla delat, samo kam pa naj Vano damuser posted image  Babice in dedki odpadejo ker so še v službah, varuške pa nevem, nisem nekak navdušena nad tem, pa še drage so tak.

Daj jo meni, pa bo reena. Sem brez slube in vsak prav pride. Pa Jan bo imel drubo user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.12.2008 10:19:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4123
3.12.2008 10:39:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Daj jo meni, pa bo reena. Sem brez slube in vsak prav pride. Pa Jan bo imel drubo user posted image user posted image user posted image .

jaz bi tud,samo me prostor zabavauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
3.12.2008 10:55:55   
botrca
Da vidim, e mi bo zdaj pisal umnike, spet me raunalnik zeza user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.12.2008 10:57:56 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?