![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:24:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči hihi, kr naj bo - ga ne maram
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:25:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsika, a se lahko še jaz mal po katalogu od Ikee sprehodim, če sličajno kaj najdem?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:25:39
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:26:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi A pol smo zmenjene? Sej veš, iščem razlog da se ga bom lahko mal nacukala in nažurala....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:27:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj verjetn bo najbolj, da si vsaka svoj sodček omisli
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:27:13
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:28:40
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi A pol smo zmenjene? Sej veš, iščem razlog da se ga bom lahko mal nacukala in nažurala.... če je pa sam to, se pa enkrat napokite v avto, pridite na izlet na gorenjsko, pa se ga z lahkoto mal nasekamo, pa še žur bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:28:44
|
|
|
|
Bajsa
|
Ma ne, sej bom res probala vse dol prpelat, mi drgač res ni panika, sam kt sm rekla, mogoče bo treba kšno škatlo razdret . No pol bo šla pa zutri v akcijo, da bom vse s sabo vzela, itak bom pol preveč, sam jaz se držim načela bolj prveč kt premal
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:28:53
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo Rečeno, storjeno. Midve z Dolenjko in z vsaka svojim sodčkom pridemo
< Sporočilo je popravil larisa -- 31.7.2008 22:29:37 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:28:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo NO, sam da ne bo pol kakih izgovorov v smislu samo familija pa to, ker me smo ti bližje kot familija, itak
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:29:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa, kaj konzumiraš zdajle?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:31:55
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, kaj konzumiraš zdajle? Zdej so mi samo še Pringlsi ostali, ostalega je pa glih zmanjkal...sej veš k slanemu paše....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:33:24
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja Dolenčica ti sam poglej, če kej rabiš, pa če bom lahko, ti prpelem. No še zdej ne vem kok je vožne do Graza?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:33:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo Rečeno, storjeno. Midve z Dolenjko in z vsaka svojim sodčkom pridemo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:33:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, kaj konzumiraš zdajle? Zdej so mi samo še Pringlsi ostali, ostalega je pa glih zmanjkal...sej veš k slanemu paše.... mal predaleč si, da bi ti čez balkon podala Lahko pa jaz še zate enga prtegnem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:34:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo NO, sam da ne bo pol kakih izgovorov v smislu samo familija pa to, ker me smo ti bližje kot familija, itak absolutno ne, ker nisem glih pristaš takih porok. Res vas bom zelo vesela, če boste pršle
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:37:07
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, kaj konzumiraš zdajle? Zdej so mi samo še Pringlsi ostali, ostalega je pa glih zmanjkal...sej veš k slanemu paše.... mal predaleč si, da bi ti čez balkon podala Lahko pa jaz še zate enga prtegnem Jaz sem mela enega dost , ti maš pa tud 3 čist dost, jasno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:37:19
|
|
|
|
jencili
|
Bajsa, nekje dobri 2 urci računaj. Iz lj je 190km
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:40:11
|
|
|
|
larisa
|
Punce pokorno javljam, da me palčki kličejo in jim grem usteržt.....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:41:11
|
|
|
|
dolenjka
|
A 3 tavelike? Se utopim če tolk spijem Bajsika hvala, sam gremo jeseni mi3je sami v Ikeo, pa mal na štajersko, pogledat kaj delajo..... tko da te ne bom matrala, da ne bo Zala na strehi sedela nazaj grede
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:42:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Punce pokorno javljam, da me palčki kličejo in jim grem usteržt..... aja? A teb sploh ni 1 dost Sej se mi je zdej da si bolj zahtevne sorte
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:42:26
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, sej veš da sem jest bolj hitre sorte pa Janez že tko pridno je, da smo "mogli" it v nabavo... no, sej glede na današnje rezultate pri P, se bomo še nekaj časa v ležalniku hranili V tem času, kar je Janez zaspal sem mu šla že 2x dudico popravljat od tega se mi je enkrat skor čist razbudu, ker sem mal počakala ma joj no, bemti te dude, prsežem, da mu bom elastiko gor navzala in okol ušes napelala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:42:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, a bomo lahko februarke tvoje družice? Plissss! Boš ziher rekord postavla, tolk jih nobena še ni imela Aja, stolček je pa 450 evrčkov, tko da kar lepo pa pa reči Drage moje čvekice, z veseljem bi vas mela vse ob sebi sej si bomo same obleke plačale, pa s sabo pirčke prnesle, tko da bomo čist zastonj pol bom pa celo užaljena, če vas ne bo NO, sam da ne bo pol kakih izgovorov v smislu samo familija pa to, ker me smo ti bližje kot familija, itak absolutno ne, ker nisem glih pristaš takih porok. Res vas bom zelo vesela, če boste pršle Zmejnenu, sam še datum povej, da mojmu razložim kdaj me drugo leto 2 dni ne bo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:44:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, a Janez celo noč z dudo spi? Naša jo izbaci in spi brez... kaj pa če mu jo skenslaš, pa se ne bo več zaradi tega zbujal ker mu ne bo ven padala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 31.7.2008 22:44:36
|
|
|
|
jencili
|
larisa, nočko
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.