Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Evo, od leve proti desni: Kompot iz bučk, marmelada iz nakoščkane lubenice, marmelada iz speštane lubenice:
Namig, meni marmelada v tej vročini ni hotela do konca zželirati na sobni temperaturi. Ko je bila ohlajena, sem dala v hladilnik in je kompaktna, da je joj. Tudi na sobni temperaturi se več ne zmehča.
Jupiiiiiiiiiii, jutri jo bom kuhala. Grem ravno na kontrolo k zdravniku, pa bom spotoma šla še po lubenico in limone. Mali je pa tudi še doma in mi bo pomagal. To bo spet veselo.
Ker ko sem pozimi pomarančno kuhala, sem jih mogla ponoči čistit, ko je on spal, drugače mi je sproti vse očiščene pomaranče pojedel...
evo naredila, okus pa...ne vem, všče mi je ker zakisli, ampak me pa malo spomnija na kumarice...no vem, mogoče bom probala še kako brez limoninega soka...kaj vem. zanimiva zadeva vsekakor. aja lubenico sem narezala na košče pol sem jo pa s paličnim zmiksala. pa nisem ravno mela tega sladkorja, tako da sem kar vsula sladkor noter in zakuhala kot piše na škatlici. pa je bila vseeno vredu.