sazi
|
Jer.za, vidim, da si gor. Lepo, da skrbiš za tek debate in oprosti, ker se nič ne javljam. Cele dneve preživimo zunaj, otroka gresta zvečer pozno spat, v službi imam gužvo in komaj vse dohajam. Kako je bilo z Zalino kroglico? Se je "našla". Jaz imam probleme z Zarjo, ker da vse v usta - tudi zelo velike stvari in jo potem lovim, ker me je strah, da kaj pogoltne. Včeraj je skakala po trampolinu, ko sem ugotovila, da je imela v ustih enega zajčka iz Kinder jajčka. Tekla ta teden nisem nič. Enostavno je prevroče, zvečer (ko gresta otroka spat), mi je pa prepozno (t.j. po 21. uri). Ne vem, kako bom lahko sploh kaj dobivala/ohranjala kondicijo. Sploh čez poletje, ko me ne bo doma. Na morju se sploh ne da teči in potem bo treba jeseni spet od začetka . Jaz bi šla na LJ pol maraton, samo ne vem, če mi bo uspelo, če bom začela septembra spet teči od nule. DM tek - se še vedno nisem odločila ali pridem ali ne - moram malo vrem,ensko napoved prečekirat, odločila se bom pa itak šele v petek zvečer. Ampak če bom šla, grem na 10 km. Prejšnji vikend smo bili v MB. Sem imela v soboto tam eno tekmo v bližini. Je deževalo kot iz škafa. Doma so me vsi postrani gledali, če se mi ni skisalo, ko sem se vseeno odpravljala na tekmo - itak sem že večkrat tekla v dežju. Ampak smo imeli srečo in je tik pred tekmo nehalo deževati. Sem bila pa v gozdu dobrih 81 minut - vse mokro, blatno, ni da ni. Sam rezultat je bil bolj kot ne slab, ampak slabo vreme je očitno odplaknilo vse slovenske konkurentke - sem bila 2. od 4ih, ampak ker so bile ostale Hrvatice, sem odnesla največ točk za slovensko ligo, kjer se od zdaj naprej bitko za končno 1. mesto v skupnem seštevku nadaljujem s 1. mesta - vse to za luzersko kategorijo. Če bom letos uspela zmagat in če bo drugo leto kondicija malo boljša, grem med veteranke (nad 35 let). So proge težje in konkurenca močnejša. V nedeljo smo bili na enem pikniku - je bilo super 7 družin, polno otrok in našadva sta se celo imela fajn - ju je bilo potrebno animirat in usperjat, ampak smo bili vseeno tam 5 ur. V ponedeljek smo šli še zadnjič v Arboretum pogledat dinozavre in uživat na igrišče. Je bilo super. Domov sem prišča čisto crknjena. Lev jamra, da ga boli grlo, ampak je tako že nekaj dni. Upam, da ne zboli. Vročine nima. Zarja je bila prejšnji teden bolna - je iela virozo z zelo visoko vročino, ampak jo je v treh dneh premagala, doma pa bila cel teden. Včeraj sva tudi z možem prejela 1. dozo cepiva proti KME, tako da uspešno zapravimo ves denar, ki ga "zaslužim" na bolhi. Dokaj uspešno praznim klet - sem se včeraj zvečer končno "znebila" tavelikega vozička. Ko smo šli pa zadnjič v MB, smo imeli pa tam "blagovno menjavo" - no, ne zares, ampak najprej je ena nekaj kupila od mene, potem sem pa od drugega za isti denar kupila skiro za Zarjo. ALi vaši otroci imajo skiroje? Pri kakšni starosti so znali peljat skiro z dvema kolesoma? Zarja ima zdaj trikolesnika, Lev bi tudi imel skiro, pa želim, da bi imel 2-kolesnega, pa nekaj komplicira. No, toliko zaenkrat. Lepo bodite, pa se beremo kaj. Še to, kako ste kaj s časom za "otroško" srečanje?
|