jer.za.
|
Jutro! Jest sem pa danes frej, jupiiiiiiii, kako paše Ja v torek smo kar fino načvekale, čeprav od mene kaj preveč ni bilo, se mi že ful pozna moja utrujenost. Moramo kmalu ponovit tole, samo jaz se moram še naspat prej Pri nas pa nič kaj novega...mali sta v vrtcu/šoli. Jerca gre danes po kosilu domov(ne vem ali sem že pisala ali ne, ampak v glavnem sedaj Jerca hodi ob petkih po kosilu domov, da ji je malo lažje v vrtcu). Potem greva pa v Kranj z eno mojo sošolko na kavico, pa mogoče malo po trgovinah pogledat. Jutri pa mene čaka faks , celo dopoldne. Od ponedeljka ima Jerca tudi novo kolo, in sedaj se vezi kot kora, če le ne pada dež. Včeraj se je celo popoldne vozila zunaj, še z Zalo in sosedoma...so noreli tako, da sem jaz kar mižala zraven. Posledično sta zvečer samo popadali v posteljo. Je pa sedaj na 16 col. kolesu mala veliko bolj stabilna, veliko lažje se vozi, tako da mislim da bomo lahko počasi začeli z družinsko vožnjo po cesti. No, jaz sem pa včeraj dobila novo "igračko", tole: http://www.topshop.si/minisites_template/medical_templete/index.asp?tn=medical&pid=176789&ils=16&irp=2&pcs=2 In je res superca, končno sem očistila naše stare rebraste radiatorje, super očisti straniščno školjko, ploščice so se tudi zasvetile brez dodatne uporabe kemikalij, ker to deluje le na vodno paro. Tako da zaenkrat sem zelo navdušena, drug teden se bom lotila še pomivanja oken na paro. Še je še možu fajn zdelo tole včerej, upam da ga bo večkrat v roke vzel . Kje boste kaj za prvomajske praznike? Boste kam odlšle, boste doma? Mi bomo najverjetneje doma, mogoče bomo za kakšen dan šli v Zreče, sploh ker kaže na to da bom jaz celo v torek med praznikoma prosta, pa mož tudi. Če bi bile pa rek kakšne visoke temperature, bomo šli pa na morje za enih par dni, da se Jerca nadiha zraka in da preženemo bronhitise proč. Pa kakšen izlet v hribe nam ne bo ušel....smo bile punce ravno v soboto na Šmarjetni gori, v nedeljo sta bile pa s svakom in bratrancem na Križni gori. No toliko bolj na hitro od mene. Sedaj me pa čaka neprijetno opravilo...učenje fizike...a slučajno katera zna kaj fizike(za srednje šole-newtonovi zakoni, hookov zakon, gibanje, sile,...) ali pozna koga, ki to zna? Imam pa 29.3. izpit? Lp, U.
|